Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro 2 (Rhodium)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

"Η ελληνική έκδοση του Touch Pro 2...".

Αγγλική έκδοση θα έχουμε;

Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max

Current device: Apple iPhone 13 Pro Max

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια γιατι να περιμενετε τα καταστηματα στην Ελλαδα και ειδικα την ACE HELLAS????!!!!Υπαρχει ηδη διαθεσιμο στο

http://www.expansys.com.gr

και μαλιστα σε καλη τιμη για την αξια του!!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

ρε παιδια γιατι να περιμενετε τα καταστηματα στην Ελλαδα και ειδικα την ACE HELLAS????!!!!Υπαρχει ηδη διαθεσιμο στο

http://www.expansys.com.gr

και μαλιστα σε καλη τιμη για την αξια του!!!!!

Το expansys δεν προσφέρει επιδότηση :ninja:.

nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C

Το expansys δεν προσφέρει επιδότηση :ninja:.

Φίλε μου δεν ξέρω τι επιδότηση περιμένεις αλλά δες όταν βγει Ελλάδα μήπως σε συμφέρει περισσότερο από excpansys και με κάποιον εκπτωτικό κωδικό. Επίσης το clove έχει λίγο καλύτερες τιμές αλλά δυστυχως για εκεί δεν έχουμε κωδικούς :(

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

φιλε μου κ εγω το πηρα απο expansys και συμφερει...οταν ερθει στην ελλαδα θα το χρυσοπληρωσεις. επιπλεον εκανα μεταφορα του αριθμου μου απο cosmote σε vodafone με την επιλογη να μην παρω επιδοτηση για νεο κινητο αλλα να εχω μειωμενο παγιο. μεσα σε ενα χρονο δηλαδη θα εχω βγαλει τα χρηματα μου απο το μειωμενο παγιο και θα ηταν σαν να ειχα παρει επιδοτηση περιπου.

Συμφωνω απολυτα ,αλλα υπαρχει τροπος στο hardware keyboard να γραψουμε ελληνικα.Ειδα κατι για AEKMAP αλλα δεν ξερω αν δουλευει και πως .Εχει κανεις σας καμια ιδεα???? Η οθονη του ειναι στο μεγεθος του hd ????

Ευχαριστω εκ τον προτερων.

layouts εδώ: http://rapidshare.com/files/245947443/Greek_Touch_Pro_2_by_kourampies.rar

how to για AEKmap στο navimania.

η οθόνη του είναι 0.2" μικρότερη απο HD αν δε κάνω λάθος.

Συμφωνω απολυτα ,αλλα υπαρχει τροπος στο hardware keyboard να γραψουμε ελληνικα.Ειδα κατι για AEKMAP αλλα δεν ξερω αν δουλευει και πως .Εχει κανεις σας καμια ιδεα???? Η οθονη του ειναι στο μεγεθος του hd ????

Ευχαριστω εκ τον προτερων.

θα βρεις ολες τις απαντησεις που θελεις στο http://www.navimania.gr

το δικο μου παντως δουλευει σχεδον αψογα!!!!!!!!!!!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

και σε μενα παιδια μια χαρα δουλευει το aekmap. το μονο θεμα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να βάλω τονους. καμια ιδεα? επίσης πιο κουμπι από το qwerty πληκτρολογιο εχετε βαλει εσεις για να αλλαζετε απο ελληνικο σε αγγλικο πληκτρολογιο?

υ.γ. σιγα σιγα αυξανομαστε οι κατοχοι του touch pro 2:D

ΠΑΟΚ -4-

και σε μενα παιδια μια χαρα δουλευει το aekmap. το μονο θεμα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να βάλω τονους. καμια ιδεα? επίσης πιο κουμπι από το qwerty πληκτρολογιο εχετε βαλει εσεις για να αλλαζετε απο ελληνικο σε αγγλικο πληκτρολογιο?

στο q είναι οι τόνοι.

καλησπέρα και από μένα ,εγώ αλλάζω γλώσσα με το πλήκτρο με το φάκελο, δε μου πετυχαίνει συνδιασμός πλήκτρων και έβαλα αυτό που το θεωρώ και πλεονασμό εαν θέλω να πάω στα email παω από το τηλέφωνο.

Γιώργος

Εμενα φιλε dj όταν παταω q μου βγαίνει το ερωτηματικο:confused:¨

δεν ξερω τι να κανω με αυτο το θεμα...

ΠΑΟΚ -4-

επισης δεν μπορω να εισαγω με τιποτα στο κειμενο ουτε τα εξης συμβολα !@#$%^&*() δηλαδή οσα ειναι ειναι πανω στους αριθμούς και σε μερικα που είναι πανω σε γραμματα πχ ενω μπορω να εισαγω το + δεν μπορω να εισαγω το - και το =.

Μπέρδεμα η κατασταση.

Σημ. ολα τα συμβολα αυτα δεν εισαγονται με το κουμπί FN + μετά το συμβολο? Ρωταω βλεπετε και τα αυτονοητα για να μην κανω καποιο λαθος.

Μηπως φταιει το aekmaps που έχω βάλει?

ΠΑΟΚ -4-

Πάντα αναφέρομαι στα layout που έχω φτιάξει εγώ. Στο δικό μου layout ο τόνος είναι στο q.

1 φορά q = τόνος, 2 q = διαλυτικά, 3 q = διαλυτικά με τόνο.

Στο layout για sms δεν κάνει κάτι το q.

Τα σύμβολα που συγκατοικούν με νούμερα δουλεύουν κανονικά με fn+πλήκτρο, αυτά που συγκατοικούν με γράμματα δουλεύουν με ctrl+πλήκτρο στα layout μου.

Για παιχνίδια,και όχι μόνο, βρήκα ένα site αλλά όπως με ενημέρωσαν, επειδή είμαι και καινούργιος στη παρέα, δεν μπορώ να το εμφανίσω στο forum.:X όποιος θέλει pm...
ΠΑΟΚ -4-

Για παιχνίδια,και όχι μόνο, βρήκα ένα site αλλά όπως με ενημέρωσαν, επειδή είμαι και καινούργιος στη παρέα, δεν μπορώ να το εμφανίσω στο forum.:X όποιος θέλει pm...

αν θες στειλε μου!! :O

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

layouts εδώ: http://rapidshare.com/files/245947443/Greek_Touch_Pro_2_by_kourampies.rar

how to για AEKmap στο navimania.

η οθόνη του είναι 0.2" μικρότερη απο HD αν δε κάνω λάθος.

εβαλα τα layouts αλλα δεν μου δουλευει σωστα το caps lock ανοιγει για λιγο και κλεινει υπαρχει καμια λυση ??????ευχαριστω

εβαλα τα layouts αλλα δεν μου δουλευει σωστα το caps lock ανοιγει για λιγο και κλεινει υπαρχει καμια λυση ??????ευχαριστω

Ξέχασα να το πω αυτό, δεν μπορώ να φτιάξω το μόνιμο Caps Lock με τίποτα. Προσπάθησε να γράψεις με το SMS layout προσωρινά, αν θέλεις να γράφεις μόνο με caps.

Ξέχασα να το πω αυτό, δεν μπορώ να φτιάξω το μόνιμο Caps Lock με τίποτα. Προσπάθησε να γράψεις με το SMS layout προσωρινά, αν θέλεις να γράφεις μόνο με caps.

Αλλος τροπος δεν υπαρχει;;;Στο htc universal layout δουλευει κανονικα αλλα δεν μπορω να βαλω τονους.dj kourampies κανε κατι.

Αλλος τροπος δεν υπαρχει;;;Στο htc universal layout δουλευει κανονικα αλλα δεν μπορω να βαλω τονους.dj kourampies κανε κατι.

Δεν δουλεύει σωστά το layout για universal που υπάρχει στο site του aekmap. Απλά ανάβει το λεντάκι χωρίς να κάνει τίποτα, και δουλεύει μόνο ως πατημένο shift (όπου και πάλι ανάβει το λεντάκι.)

Αν έχεις κάποιο άλλο layout που να δουλεύει τέλεια το shift/caps lock, στείλτο μου και θα το προσαρμόσω για το Touch Pro 2.

Δεν δουλεύει σωστά το layout για universal που υπάρχει στο site του aekmap. Απλά ανάβει το λεντάκι χωρίς να κάνει τίποτα, και δουλεύει μόνο ως πατημένο shift (όπου και πάλι ανάβει το λεντάκι.)

Αν έχεις κάποιο άλλο layout που να δουλεύει τέλεια το shift/caps lock, στείλτο μου και θα το προσαρμόσω για το Touch Pro 2.

Δυστυχως δεν βρηκα τιποτα στα αλλα δεν ανοιγει καν το fn,o Ρωσος δεν εχει καμια λυση ??? νομιζω μονο αυτο λειπει και ειναι τελειο το layout που εφτιαξες καποιος αλλο δεν εχει λυση???? ευχαριστω.