Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro 2 (Rhodium)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατεβασα το AEKMAPS, και όλα ωραία, αλλά πως βάζουμε τόνους όταν γραφουμε με μικρά γραμματα?

στο δικό μου layout ο τόνος είναι στο q. το γράφω και εδώ.

μηπως ξερει κανενας πως γινεται στο music να φαινεται ο δισκος του τραγουδιστη που ακουμε και οχι αυτη η μεγαλη νοτα?:dance:

υποθέτω αν υπάρχει embedded cover art στο mp3 η αντίστοιχο folder.jpg στον ιδιο φάκελο, δεν το χρησιμοποιώ για μουσική.

Πόσες ώρες θα πρέπει να είναι η πρώτη φόρτιση στο HTC Touch Pro 2?

Αυτό είναι υποκειμενικό. Γνώμη μου, φορτίζεις/συγχρονίζεις κάθε βράδυ με usb, που δίνει "σιγά σιγά" το ρεύμα χωρίς να ταλαιπωρεί την μπαταρία.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το κινητο δεν εχει ραδιοφωνο?

στο preview που εχει το myphorum δείχνει ότι εχει, ενω εγω δεν μπορω να το βρω με τιποτα.

στις πρωτες σελιδες του φορουμ υπαρχει η λυση ;)

Shit Happens!!!

το κινητο δεν εχει ραδιοφωνο?

στο preview που εχει το myphorum δείχνει ότι εχει, ενω εγω δεν μπορω να το βρω με τιποτα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=521356

• Administrators
Πόσες ώρες θα πρέπει να είναι η πρώτη φόρτιση στο HTC Touch Pro 2?

Εδώ δεν υπάρχει η ίδια λογική που έχουμε στα συμβατικά κινητά. Φορτίζεις κατά προτίμηση μέσω USB όποτε θέλεις εσύ (γιατί ο ταχυφορτιστής της πρίζας καταπονεί περισσότερο τη συσκευή) και δεν αφήνεις την μπαταρία να πέφτει (όσο αυτό είναι δυνατό) κάτω του 10%.

Modpic.gif

ρε παιδια? πως γινετε οταν παταμε το start να μας βγαζει την κλασικη μπαρα με τις επιλογες που εχουμε μαθει τοσα χρονια? τωρα παταω start κ βγαζει κατι εικονιδια εφαρμογων...

πως παμε στa settings?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

ρε παιδια? πως γινετε οταν παταμε το start να μας βγαζει την κλασικη μπαρα με τις επιλογες που εχουμε μαθει τοσα χρονια? τωρα παταω start κ βγαζει κατι εικονιδια εφαρμογων...

πως παμε στa settings?

6.5 φορας?

πως παμε στa settings?

6.5 φορας?

Αυτό που αναφέρεσαι είναι νέα customια της HTC και όχι των 6.5, δοκίμασε το Clasic StartMenu+Programs tab.cab που δίνει ο panosha στις rom του που βασίζονται στα νέα μοντέλα.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

καλημερα στο forum!!

παιδες η εφαρμογη fring σας δουλευει στο προ 2?

εμενα δεν μου βρισκει wifi συνδεσεις κ ετσι δεν προχωραει παραπερα.. δουλευει μονο οταν ειμαι συνδεμενος με ActiveSync..

κατα τα αλλα το wifi της συσκευης ειναι μια χαρα δουλευουν τα παντα ως τωρα εκτος απο αυτο!

στο Diamond 1 που εχω δουλευει μια χαρα!

τη λετε να φταει?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

θα ήθελα να μου πειτε εσείς οι κάτοχοι του touch pro 2 θα το αλλάζατε με το νέο iphone 3 3G S?? Απο ότι διαβάζω θα έχει τα πάντα μέσα!! αρά τι θα ήταν καλύτερο να αγοράσει κάνείς?
Life is beautiful!:lol:

ε? ραδιόφωνο και πληκτρολόγιο είναι 2 από τα πράγματα που δεν έχει το Iphone. πέραν αυτού μιλάς για τελείως διαφορετικές συσκευές
Ας επιχειρήσουμε...

ραδιόφωνο δεν έχει αλλά πρεπει να κατεβάσεις απο κάπου για να παίξει. το πληκτρολόγιο ναι αλλά και τα γράμματα στο iphone ειναι μεγάλα. γιατί μιλάω για διαφορετικές συσκευές. πλέον το iphone εχει και quick office και πολλά άλλα.

Φίλε μου θα σου πω την δική μου άποψη.

Το νέο i-Phone 3G S το μόνο που θα έχει είναι καινούργιο επεξεργαστή. Εκτός εάν θεωρείς καινούργιο το video editor και την πυξίδα.

Το touch pro 2 θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο, αφού έχει την ομορφιά του i-phone και τρέχει σε windows mobile (μεγάλο +)

θα ήθελα να μου πειτε εσείς οι κάτοχοι του touch pro 2 θα το αλλάζατε με το νέο iphone 3 3G S?? Απο ότι διαβάζω θα έχει τα πάντα μέσα!! αρά τι θα ήταν καλύτερο να αγοράσει κάνείς?

Πως μπορείς να βγαίνεις να μας βρίζεις έτσι στην ψύχρα?:lol::lol::lol:

ραδιόφωνο δεν έχει αλλά πρεπει να κατεβάσεις απο κάπου για να παίξει. το πληκτρολόγιο ναι αλλά και τα γράμματα στο iphone ειναι μεγάλα. γιατί μιλάω για διαφορετικές συσκευές. πλέον το iphone εχει και quick office και πολλά άλλα.

Γιατι καλύτερα να συγκρίνεις το iphone με πχ το HD και όχι με το pro2.

Ας επιχειρήσουμε...

τι αναλυση βιντεο τραβαει? mp4 η 3gp?

VGA μόνο, H.263. MPEG4 και Η.264.

Δεν εχο ασχοληθεί περεταίρω με την κάμερα αλλά φαντάζομαι τα formats αντιστοιχούν σε 3gp, mp4 και 3g2 (έτσι δε λέγεται το καινούριο 3gp?)

το βραδυ με ανοιχτο το φλας κανει τιποτα στο βιντεο η μπα....?

Ποιο φλας?:p Δεν έχει φλας.:p

τι παιχνιδια εχετε περασει στο touch pro 2 σας?

βλεπω οτι δεν υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον για αυτο το τομεα και θα ηθελα οσοι εχετε περασει καποια παιχνιδια να τα αναφερετε ωστε να κανουμε μια λιστα που και που, οπου θα παρουσιαζονται τα καλυτερα παιχνιδια.

τελικά ξέρει κανένας πότε θα έρθει στην Ελλάδα? Μέχρι να το φέρουν θα έχει έρθει το HTC HERO!! Πάντα με καθυστέρηση όλα και πολύ ακριβά σε αυτήν την χώρα!!

Πάντα με καθυστέρηση όλα και πολύ ακριβά σε αυτήν την χώρα!!

ACE hellas rules :mad:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

τελικά ξέρει κανένας πότε θα έρθει στην Ελλάδα?

Σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση από το Play247.gr:

"Το νεο HTC Touch Pro2 αναμενεται εως το τελος του μηνα - λιγες ημερες πριν θα γνωριζουμε και την τιμη του".

Επίσης, σύμφωνα με παλιότερη ενημέρωση από την Ace Hellas:

"Η ελληνική έκδοση του Touch Pro 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου. Δεν έχουμε ακόμα κάποια ενδεικτική τιμή".

nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C

κατι μου λεει οτι θα ελθει στην καταπληκτικη τιμη των 699 ευρω.

το λιγοτερο