Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro 2 (Rhodium)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες, κάποιο νεότερο για την "επίσημη" κυκλοφορία στην Ελλάδα από Ace-Hellas έχουμε?

Και μια απορία ακόμη... Με το που θα το παραλάβουν στην Ace-Hellas, πόσο θα πάρει για να κυκλοφορήσει και σε καταστήματα όπως Πλάισιο, Vodafone κτλ?

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποιος κωδικός έκπτωσης που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την αγορά του Touch Pro 2 απο το Expansys?
http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Υπάρχει κάποιος κωδικός έκπτωσης που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την αγορά του Touch Pro 2 απο το Expansys?

nai uparxei! tous exw sto magazi an thes tha sou kanw ena reply ayrio to prwi edw i tha stilo me PM..

stin kaliteri pantos (5% ekptosh) kerdizeis 30 euro... mia xara einai.. :p

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Αρα καλά θυμόμουν οτι υπάρχουν κωδικοί έκπτωσης. Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να είχα εταιρικό ΑΦΜ αλλά όπως λένε "απο το τίποτα καλή και η Παναγιώταινα". :)

Φίλε μου αν μπορείς απάντησε εδώ για τους κωδικούς. Σίγουρα θα ενδιαφέρονται και άλλοι για την μικρή αυτή έκπτωση.

Edit: Search is your best friend...

FRX4547 5 (ανεξαρτήτως ύψους αγορών)

FRX4548 5% (ανεξαρτήτως ύψους αγορών)

FRX4549 15 (για αγορές >300)

FRX4610 25 (για αγορές >500)

FRX4611 35 (για αγορές >700)

FRX4612 50 (για αγορές >1000)

Απο το forum του Touch HD και τον συνφορουμίστα Nikos2k5.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

HTC Touch Pro2 Review

http://www.boygeniusreport.com/wp-content/uploads/touchpro2_41.jpg

http://www.boygeniusreport.com/2009/06/10/htc-touch-pro2-review/

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

To παρήγγειλα και εγώ από expansys. Απο βδομάδα ελπίζω να έχω τη χαρά να ποστάρω unboxing και εντυπώσεις :p

Περασε απο τα χερια μου για 1 ολοκληρη μερα,αλλα επειδη εχω ορκιστει να κοψω τα μαμακισμενα εξοδα:lol:δεν το αγορασα

Σε σχεση με το pro μου,μπορω να πω πως η μεγαλυτερη οθονη ειναι σουπερ προτερημα:D

Στα αλλα,πανω κατω ιδια με λιγο αλλιωτικα διαμορφωμενα τα windows του,θα ελεγα γενικα πιο ευχρηστο.

Βεβαια τελευταια στο pro μου εχω καταργησει το touchflo και εχω την τελευταια εκδοση του spb mobile shell που με βολευει παρα πολυ

Για την ερωτηση τωρα αν θα το αγοραζα για αντικατασταση του pro,δεν νομιζω...

Φυσικα δεν φορτωσα τιποτα προγραμματα ουτε αρχισα να το σκαλιζω βαθυτερα,ηταν επιφανειακη η γνωριμια μαζι του

• Administrators
Παίδες, κάποιο νεότερο για την "επίσημη" κυκλοφορία στην Ελλάδα από Ace-Hellas έχουμε?

Και μια απορία ακόμη... Με το που θα το παραλάβουν στην Ace-Hellas, πόσο θα πάρει για να κυκλοφορήσει και σε καταστήματα όπως Πλάισιο, Vodafone κτλ?

Επίσημο νέο όχι. Δεν θα αργήσει πάντως. Τα καταστήματα που θα πάρουν συσκευές από ACE Hellas δεν θα αργήσουν. Τώρα εάν η vodafone βγάλει δικιά της ROM... μακρυά.

Modpic.gif

Τώρα εάν η vodafone βγάλει δικιά της ROM... μακρυά.

Τι εννοείς με το να βγάλει δικιά της ROM η Vodafone; Παίζει η κάθε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που θα το πάρει να έχει εντελώς διαφορετική έκδοση; Sorry αλλά δεν το χω πολύ το θέμα με τα WM :p

Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max

Current device: Apple iPhone 13 Pro Max

Τι εννοείς με το να βγάλει δικιά της ROM η Vodafone; Παίζει η κάθε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που θα το πάρει να έχει εντελώς διαφορετική έκδοση; Sorry αλλά δεν το χω πολύ το θέμα με τα WM :p

Όπως βγαίνουν κάποια κινητά που είναι customized και περιλαμβάνουν μενού των εταιρειών κινητής, όπως myview, windplus και vodafone live έτσι και με τα windows mobile μπορεί να διαθέτουν συσκευές με rom (είναι το λειτουργικό της συσκευής + κάποια extra προγράμματα που βάζει ο κατασκευαστής) να περιλαμβάνει αυτά τα μενού.

Στην ελληνική αγορά το έχει κάνει η vodafone μόνο για το diamond και omnia, ϊσως και άλλα που μου διαφεύγουν.

Η εμπειρία χρηστών των ενλόγω συσκευών έχει δείξει ότι αυτές οι rom υστερούν σε σχέση με αυτές που δίνει ο κατασκευαστής.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Σε αυτή την περίπτωση θα το πάρω από Πλαίσιο τότε μέσω της επιδότησης Vodafone όπως είχα κάνει και με το N95 8GB μου...

Ελπίζω να το έχουν πριν τις 19/07 που αλλάζει η επιδότησή μου...

Package Progress

Location Date Local Time Description

KOROPI, ATHENS,

GR 06/15/2009 11:18 A.M. IN-TRANSIT SCAN

άρα λογικά αύριο θα το έχω :D

είναι απίστευτα σταθερό και γρήγορο. δείτε αυτό για να ζηλέψετε προς το παρόν, και περισσότερα απο αύριο γιατί τώρα πρέπει να κοιμηθώ. :p

http://www.youtube.com/watch?v=drlvlQtmdkw

ontos poli entiposiako! psinome na to apoktisw suntoma!!

meipos kserei kaneis an uparxoun efarmoges (games aplications) ta opia na douleuoun me to accelometer ante k me tin touch screen ? sto iphone exei poles eksipnes efarmoges (axristes de) pou se kanoun na ''xazeueis'' k na psilo asxolise mazi tous!

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

ontos poli entiposiako! psinome na to apoktisw suntoma!!

meipos kserei kaneis an uparxoun efarmoges (games aplications) ta opia na douleuoun me to accelometer ante k me tin touch screen ? sto iphone exei poles eksipnes efarmoges (axristes de) pou se kanoun na ''xazeueis'' k na psilo asxolise mazi tous!

Ότι υπάρχει και για το Diamond σου.

Twitter.

Ότι υπάρχει και για το Diamond σου.

help me ligo!! to diamond to exw paramelisi arketa k exw xasei episodia! mono gia na vlepw ton kairo k gia ta mail to exw :O

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

help me ligo!! to diamond to exw paramelisi arketa k exw xasei episodia! mono gia na vlepw ton kairo k gia ta mail to exw :O

Ενδεικτικά http://www.freewarepocketpc.net/ppc-tag-accelerometer.html

Επίσης εφαρμογές ίσως βρεις στους XDA.

Δεν το έχω πολυψάξει το θέμα αλλά μην περιμένεις την ποικιλία που έχει το iPhone.

Twitter.

kati teleutaio paidia!

einai dinaton me programmata opos px to skype i to msn messenger sto pocket pc na ekmetaleutoume tin deuteri mikroula camera pou xrisimopite gia tis video-kliseis?

μου ηρθε και εμενα ! πολυ γρηγορο εντυπωσιακο ,απο της ποιο ομορφες συσκευες που εχω ποιασει στα χερια μου ,αυριο θα το εχει και ο κωστας χε χε !!

πραγματικα παει και καλυτερα απο το diamond 2 που ειχα ... περισσοτερες λεπτομεριες αργοτερα παιδια .. ( βγαζει και ωραιες φοτω! )

επιτελους το TouchFL 3D παει οπως θα πρεπε !! ΣΦΕΡΑ!!!!!

καπου υπηρχε ενα cab αρχειακι για ελληνικο πληκτρολογιο ? ξερει καποιος ?

καπου υπηρχε ενα cab αρχειακι για ελληνικο πληκτρολογιο ? ξερει καποιος ?

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15920

αντε καλοριζικο παιδια!!:D

καλο στρωσιμο!!!:lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog