Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6720 Classic

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρεπιπτόντως, κάτω από την κάμερα είναι μία οβάλ τρυπούλα. Γνωρίζετε τι ακριβώς είναι?

http://img689.imageshack.us/img689/1055/manualpage1516.th.jpg:)

• Απαντήσεις 276
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Α μάλιστα! Ευχαριστώ, είχα την εντύπωση ότι το δεύτερο μικρόφωνο ήταν η τριπούλα που έχει κολλητά στο καπάκι της SD.

Και ένα ακόμα. Απ' ότι φαίνεται στο άλλο θέμα που έγραψα δεν βρέθηκε κάποια άκρη με το πρόγραμμα. Υπάρχει κάποιος φίλος που το έχει αγοράσει το κινητό και έχει βρει κάποιο πρόγραμμα να ανάβει τα LED της φωτογραφικής? Για κάποιο λόγο όποιο πρόγραμμα και να δοκίμασα, δεν κατάφερα τίποτα.:mad:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ομοίως, όλα πήγαν καλά, και απ' ότι είδα διορθόθηκαν κάποια προβλήματα που είχα με το BTHF. Είχα συχνές αποσυνδέσεις, ενώ μετά την αναβάθμιση δεν μου το έχει ξαναπαρουσιάσει.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• 2 weeks later...

Βρε παιδιά μετά την αναβάθμιση, έχω τρελαθεί στα restart.:mad:

Πριν δεν είχα ούτε ένα, παρά μόνον κάποια μικρά προβλήματα με το ΒΤ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω roll-back? Μπορώ κάπου να βρω το προηγούμενο software?

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω roll-back? Μπορώ κάπου να βρω το προηγούμενο software?

Όχι ,δεν υπάρχει τρόπος .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ωραία!! Τι καλά! Και κατηγορούσα την LG ότι βγάζει firmware αρπα κόλα, χωρίς να τα ελένξει!! :mad:

Εμένα πάντως δεν έχει παρουσιάσει κάτι τέτοιο μετά την αναβάθμιση...

Μήπως δεν φταίει η αναβάθμιση αλλά κάτι άλλο;;

Δεν έχω αλλαξει τιποτα από πριν την αναβάθμιση. Ότι είχα έχω. Δεν ξέρω τι γίνεται. Μπορεί να ανοίξω τους χάρτες και να κάνει restart. Μπορεί να ανοίξω τις επαφές για να πάρω ένα τηλέφωνο και να κάνει restart. Είναι εντελώς random. Αμέσως μετά ανοίγω το ίδιο πράγμα και δεν έχω πρόβλημα. Να του κάνω κανένα hard reset? Να του ξαναπεράσω την αναβάθμιση, μήπως κάτι δεν έχει πάει καλά? Τι λέτε?

Δεν έχω αλλαξει τιποτα από πριν την αναβάθμιση. Ότι είχα έχω. Δεν ξέρω τι γίνεται. Μπορεί να ανοίξω τους χάρτες και να κάνει restart. Μπορεί να ανοίξω τις επαφές για να πάρω ένα τηλέφωνο και να κάνει restart. Είναι εντελώς random. Αμέσως μετά ανοίγω το ίδιο πράγμα και δεν έχω πρόβλημα. Να του κάνω κανένα hard reset? Να του ξαναπεράσω την αναβάθμιση, μήπως κάτι δεν έχει πάει καλά? Τι λέτε?

έχω κάνει και εγώ την αναβάθμηση και όλα λειτουργούν τέλεια. Κάνε και τα 2, hard reset μην υπάρχει κάποιο προγραμμα εγκατεστημένο που επιρεάζει και μετά ξαναπέρνα την μην τυχόν έγινε κάτι κατά την εγκατάστασή της.

Να ρωτήσω κάτι? Πόση ελεύθερη μνήμη έχετε? Ρωτάω γιατί, απ' ότι ξέρω, οι επανεκινήσεις είναι συχνά από έλληψη μνήμης στο sybian. Εμένα μου δίνει πάντως 37.3ΜΒ.

Να ρωτήσω κάτι? Πόση ελεύθερη μνήμη έχετε? Ρωτάω γιατί, απ' ότι ξέρω, οι επανεκινήσεις είναι συχνά από έλληψη μνήμης στο sybian. Εμένα μου δίνει πάντως 37.3ΜΒ.

RAM 43 με 47 συνήθως. Μόνο όταν το ανοίξω μου δείχνει 51. Από εκεί και πέρα στου τηλεφώνου ανάλογα με τα προγράμματα που έχουν εγκατασταθεί σ'αυτή. Πάντως επανεκίνηση δεν έχω δει μέχρι τώρα, και όπως έχω αναφέρει παλαιότερα δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Garmin. Άσχετο, το Ndrive δε μπορώ να εγκαταστήσω γιαστί με κανένα τρόπο δε μπορώ να γράψω το serial. Αν κάποιος το έχει εγκαταστήσει να μας ενημερώσει.

@ fanatikos

Κάνε hard format στη συσκευή καθώς και μορφοποίηση στη κάρτα μνήμης και πες μας μερικές μέρες μετά αν συνεχίζει να κάνει τα ίδια.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ωχ!! Κάρτα μνήμης?? Μετά πρέπει να ξαναμεταφέρω 6GB data!!:cry:

Παίζει ρόλο το format της SD να το κάνω σε PC ή στο τηλέφωνο? Ή και στα δυο?

Κάνε το πρώτα στον υπολογιστή και έπειτα μέσω του κινητού ώστε να δημιουργήσει τα απαραίτητα αρχεία συστήματος.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Η μνήμη σε μένα είναι όταν ανοίγει ~50mb και μετά σιγά σιγά πέφτει και είναι περίπου από 38 μέχρι 45mb!

Επανεκκινήσεις δε μου κάνει, όμως από χθες κάνει το εξής εκνευριστικό: όταν έρχεται ένα sms, μόλις πάω να το ανοίξω για να το διαβάσω μου γράφει "Μηνύματα: μνήμη πλήρης. Κλείστε κάποιες εφαρμογές για να συνεχίσετε." Χωρίς βέβαια να τρέχει καμιά εφαρμογή. Στα εισερχόμενα δεν μπαίνει καν. Πρέπει να κάνω reboot, και μετά τα διαβάζει κανονικά. Τι στο φούτσο γίνεται;;;

Edit: Να πω ότι την αναβάθμιση την έχω κάνει πολλές μέρες πριν, κι αυτο το πρωτοπαρουσίασε χθες!!

@ fanatikos

Κάνε hard format στη συσκευή καθώς και μορφοποίηση στη κάρτα μνήμης και πες μας μερικές μέρες μετά αν συνεχίζει να κάνει τα ίδια.

Φίλε δεν πρόλαβα να κάνω τιποτα! Χτες κυριολεκτικά το τηλέφωνο ήταν στον κόσμο του. Πήγαινα να δω τον τηλεφωνικό κατάλογο και έκανε restart. Πήγαινα να βρω μια διεύθυνση, άνοιγα τα OVI maps και έκανε restart. Πήγαινα να μπω internet και έκανε restart. Γενικότερα σχεδόν σε ότι πήγαινα να κάνω, την πρώτη φορά που το έκανα, έκανε restart το τηλέφωνο. Μέχρι που στο τέλος πήγε να κάνει ένα διπλό επανωτό restart (δεν θυμάμαι τι προσπάθησα να κάνω, σε όλα restart έκανε εξάλου), και πάπαλα!!!! Αυτό ήταν! ΔΕΝ ξανάνοιξε άλλο. Ούτε reset γίνονταν με τα *3off. Totaly Dead!

Πρωί - πρωί το πήγα σε Nokia shop. Μαζί το ανοίξαμε το μαγαζί! :lol:

Ευτυχώς είναι 150μ από το σπίτι μου. Άντε να δούμε...

PS: Παίζει περίπτωση να είναι κανένας ιός? Από κανένα πρόγραμμα που εγκατέστησα? Θυμήθηκα τώρα, ότι είχα βάλει (clopy right) ένα handy safe. Το έκανα remove μετά βέβαια γιατί το φοβήθηκα, αλλά παίζει περίπτωση να τα έκανε όλα αυτά κάποιος ιός που πέρασε στο κινητό με την εγκατάσταση?

EDIT: Τελικά γύρω στο μεσημέρι ενημερώθηκα ότι δεν μπορούν να το φτιάξουν στο συνικιακό κατάστημα και θα το στείλουν αύριο στα κεντρικά. Κοινώς μπλέξαμε μου φαίνεται! Σε καμοιά εβδομάδα μου είπαν.

Edited by fanatikos

• 2 weeks later...

Καλησπερα φιλε. Μηπως μπορεις να μου πεις πως μπορω - οταν παω να στειλω μηνυμα - να εμφανισω την λιστα με τους τλευταιους αριθμους που εστειλα μηνυμα΄

Μηπως δεν το εχει σαν εφαρμογη

Δεν εχει προσφατους παραληπτες !!!

Ειναι δυνατον ;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by impreza_sti

• 2 weeks later...

Παιδιά ηλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Την Πέμπτη το πήρα και ξανά μανά τα ίδια. Αποτέλεσμα, την Παρασκευή τους το ξαναπήγα dead. :cry:

Το είχαν κάνει απλή αναβάθμιση μου είπαν. Άντε πάλι 15 - 20 μέρες για επισκευή. :mad:

Τι να κάνω. Να αρνηθώ να το παραλάβω αν πάλι του κάνουν απλή αναβάθμιση? Το κινητό έχει στάνταρ πρόβλημα και αυτοί απλά του ξαναπερνούν το software. Μόλις το πάρω και το δουλέψω λιγάκι αρχίζει τα restart μέχρι που ψωφάει τελείως!

EDIT: Μου είπαν και το άλλο το ωραίο. Φταίει που του έβαλα προγράμματα μου έπαν. Δεν πρέπει λέει να του περνάω προγράματα. Να το έχω όπως μου το δίνουν.

Edited by fanatikos

EDIT: Μου είπαν και το άλλο το ωραίο. Φταίει που του έβαλα προγράμματα μου έπαν. Δεν πρέπει λέει να του περνάω προγράματα. Να το έχω όπως μου το δίνουν.

:lol::lol::lol::lol:

Απλά ανεκδιήγητοι έτσι;; :X Άμα έχεις όρεξη και κουράγιο άρχισε τους στα βρισίδια...

Εμένα δεν έχει κανένα "λειτουργικό" πρόβλημα (ακόμα) ευτυχώς!!! Εκτός από αυτό το "σφύριγμα" στο ακουστικό, αλλά δεν τολμάω να το αφήσω και να πάει στα κεντρικά τώρα, γιατί θα γυρίσει μετά από κάνα εξάμηνο, κι αν γυρίσει φτιαγμένο... :!: Κάνω τη δουλειά μου με το Bluetooth...

Τώρα, χαζά του στυλ

Δεν εχει προσφατους παραληπτες !!!

Ειναι δυνατον ;

δόξα τω θεό έχει μπόλικα, όπως ας πούμε ότι στις αναφορές μηνυμάτων δεν μπορείς να σβήσεις μία, μόνο όλες μαζί. Ή ότι δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις την αναφορά μηνύματος για ένα μόνο μήνυμα (μέσω "επιλογές αποστολής") αλλά πρέπει να την έχεις απ/ενεργοποιημένη μόνιμα...

Edited by petaloudas

:lol::lol::lol::lol:

Απλά ανεκδιήγητοι έτσι;; :X Άμα έχεις όρεξη και κουράγιο άρχισε τους στα βρισίδια...

...

Δεν ξέρω αν θα βγει τίποτα με τα βρισίδια. Δεν μπορώ να την βρίζω την κοπέλα!:O

Το σίγουρο είναι ότι θα τους το πηγαίνω κάθε τρεις και λίγο, μιας και έχω μουλαρώσει για τα καλά. Κοντά στο σπίτι μου είναι, άλλο τηλέφωνο έχω, οπότε πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα αποφασήσουν να το δουν πιο σοβαρά απ' το να το πλακώνουν στις αναβαθμίσεις. Τώρα πια είμαι και περίεργος να δω, μέχρι που είναι ικανοί να το τραβήξουν.:ninja:

Δύο φορές ως τώρα έχει χάσει ώρα και ημερομηνία - από μόνο του. Σε καμία περίπτωση δεν πείραξα καμία σχετική ρύθμιση. Την δεύτερη φορά μάλιστα, είχα βάλει αφύπνιση, με αποτέλεσμα να μην χτυπήσει το ξυπνητήρι.

Μήπως είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη ενημέρωση ώρας, και πέρνει δεδομένα από το δίκτυο κινητής που είσαι;; Καμιά φορά και μένα, όταν το είχα στην αυτόματη ενήμερωση, μου έκανε κουλά και έδειχνε άλλα αντ' άλλων.. Το απενεργοποίησα κι όλα καλά.

• 2 weeks later...

petaloudas.. μία απο τα ίδια και εδω!

Το παίρνω σήμερα.. κατα τις 19:30.. το ανοίγω.. και ξεκινάω να ρυθμίζω προφίλ ήχους κτλ κτλ..

απλά πράγματα δλδ.. Ουτε εφαρμογές.. ούτε τιποτα απολύτως!

Σε περίπου 2 ώρες.. άρχισε η μα^άκινση στα καλα του καθουμένου!

χωρις ανοιχτές εφαρμογές... το μενού σερνόταν.. τράβηξε και κάνα 2 restart και γενικά συμπεριφέρεται αλόκοτα..

ωρες ωρες η οθόνη φαινεται σαν να pixelιάζει.. (χαλάνε εν μέρη τα γραφικά του μενού).. και πολλά άλλα κουφά..

Ωραία αρχή κάναμε μου φαινεται..

εμ.. ελεγαν όλοι ΟΧΙ nokia.. πάρε κάτι άλλο.. αλλα βλέπεις.. ο μα^άκας δέν τους άκουσα..

Αντε να πάω και εγώ αυριο να μου πούν πως έκαναν αναβάθμιση "του ****υ" μιάς και το firmware που φοράει η συσκευή είναι το τρέχον.. το τσέκαρα..

Γιά να δουμε πόσο δούλεμα θα φάω αυριο...

:mad:

"Ολυμπιακός τε και αιγάλεω αεί νικάν, έτεροι δε γαμησθώσιν" :D

Μητροπουλέων ο Παράγκιος 330 BC