Jump to content

[Επίσημο] Nokia E55

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 572
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το τηλ. για κλήσεις μέσω skype κι αν ναι πως;

Σίγουρα. Χρειάζεσαι την εφαρμογή fring (νομίζω η μόνη που υποστηρίζει skype) και βέβαια μονάδες στο skype

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δεν ξέρω για το Ε55 αλλά στο Ε66 που έχω δεν έχω δει μεγαλύτερη κατανάλωση από αυτή την ρύθμιση και δεν νομίζω (δεν είμαι και 100% σίγουρος) ότι μπορεί να ευθύνεται για κάτι τέτοιο.

Δεν γίνεται να μην υπάρχει έστω και μια μικρή διαφορά στην κατανάλωση. Ένα λεντάκι που αναβοσβήνει, θα κάψει πιο πολύ ρεύμα από ένα που δεν αναβοσβήνει.

...θα κάψει πιο πολύ ρεύμα από ένα που δεν αναβοσβήνει.

:D..μου θύμισες ένα κορυφαίο σχόλιο που έκανε πριν λίγες μέρες ένας συμφορουμίτης (sorry δεν θυμάμαι το nick του) λέγοντας ότι ''η οθόνη του μεν είναι καλύτερη από του δε, ακόμα και σβηστή''...:up::lol:

Δεν γίνεται να μην υπάρχει έστω και μια μικρή διαφορά στην κατανάλωση. Ένα λεντάκι που αναβοσβήνει, θα κάψει πιο πολύ ρεύμα από ένα που δεν αναβοσβήνει.

Είναι ένα led χαμηλής ισχύος που αναβει σπάνια. Για να μην μπορεί να μετρήσει κανένας διαφορά, η διαφορά είναι μη μετρήσιμη, μέσα στο στατιστικό σφάλμα.

Είναι ένα led χαμηλής ισχύος που αναβει σπάνια. Για να μην μπορεί να μετρήσει κανένας διαφορά, η διαφορά είναι μη μετρήσιμη, μέσα στο στατιστικό σφάλμα.

το σπάνια είναι περίπου κάθε 30 δεύτερα...

Ας επιχειρήσουμε...

το σπάνια είναι περίπου κάθε 30 δεύτερα...

Έκανα μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς για το πόση μπαταρία στοιχίζει το ledάκι.

Σύμφωνα με την wikipedia ένα τυπικό led καίει 30mW.

Μετά από πράξεις, κάθε παλμός πρέπει να κάει 0.00225 mAh.

Αυτό σημαίνει ότι σε ένα 24ωρο θα έχει στοιχήσει 6,48mAh από τα 1500mAh της μπαταρίας.

Σαν ποσοστό είναι <1%, είναι ανάξιο λόγου.

Καλή η σκέψη αλλά την κατανάλωση πρέπει να την δεις από τα εξής:

* Το αρχικό φορτίο της μπαταρίας ΜΕΙΩΝ το φορτίο που έχει μέχρι η συσκευή να κλείσει . Μετά να κρατήσεις τον χρόνο αυτό ώστε να έχεις τα δεδομένα του χρόνου αναμονής και της κατανάλωσης ανά ώρα της συσκευής.

(τα mAh είναι διαφορετικό πράγμα και ορίζουν την διάρκεια της μπαταρίας σε ώρες ανάλογα με mA που καλείται να δώσει σε αυτό το χρόνο)

Αυτό να το διαρέσεις με την κατανάλωση από το LED και να βγάλεις το ποσοστό. Έχω την εντύπωση πως το νούμερο που θα βγάλεις για ένα LED ισχύος 30mW θα είναι πολύ μεγαλύτερο του 1%

Ας επιχειρήσουμε...

Ρε παιδιά ας βοηθήσει κάποιος γιατί είμαι ψιλοάσχετος με τα s60 phones. Θέλω να κάνω τα παρακάτω πράγματα, μπορεί κανείς να μου υποδείξει πως;

1) Να μην ακούγεται ήχος όταν βγάζουμε φωτογραφία,

2) Να χρησιμοποιούμε το flash σαν φακό.

Ευχαριστώ

1) Δοκίμασε απενεργοποιώντας τους ήχους προειδοποίησης (μέσα από τα προφίλ) ή βάζοντας το στο αθόρυβο.

Αν δεν το πετύχεις με κανέναν από τους δύο τρόπους, δεν γίνεται.

2) Με εφαρμογή φυσικά. Έχει συζητηθεί εκτενώς στις τελευταίες σελίδες του θέματος των εφαρμογών.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Επίσης γιατί μια συγκεκριμένη σελίδα που εμφανίζει live cams από κίνηση σε δρόμους δεν μου εμφανίζει τις φωτογραφίες ο explorer της nokia αλλά τις βλέπω μόνο από τον Opera;

Έχω το εξής πρόβλημα που δεν λύνεται ούτε με hard reset. Δεν μπορώ να αλλάξω default τροπο΄σύνδεσης του Browser ώστε να λέει ask always. Πατώντας στην επιλογή η συσκευή απλά κολάει και κάνει reset.
Ας επιχειρήσουμε...

• 2 weeks later...

δεν ξέρω αν έχει παρατηρήσει κανείς το παρακάτω πρόβλημα (το έχω με το 55)

πολλές φορές όταν πάω να καλέσω μια επαφή, ενώ μου εμφανίζει τις επιλογές με τα τηλέφωνα της επαφής, πατώντας να κάνει κλήση (πχ στο κινητό της επαφής) δεν κάνει τίποτα και πηγαίνει το today. μετά δεν μπορεί να ξανακαλέσει την έπαφή αλλά ούτε και κανέναν άλλο που δεν είναι στο log των κλήσεων και θέλει επανεκκίνηση

Ας επιχειρήσουμε...

Ψάχνοντας στο internet και ροτώντας για κινητό μετά από μια καλή επιδότηση κατέληξα στο Ε55. Το οποίο αρχικά με εντυπωσίασε καθώς αν αναλογιστούμε τον λόγο ποιότητας-παροχών / κόστους, πιστεύω ότι είναι κορυφαία επιλογή καθώς μου στοίχισε στην επιδότηση 298 Ευρώ.

Το κινητό το έχω περίπου μια βδομάδα δεν είχα ποτέ symbian based, οπότε όπως καταλαβαίνετε είμαι σαν ένα μικρό παιδί με καινούριο παιχνίδι.

Από πλευράς μου επιβεβαιώνω προβλήματα όπως το wlan το οποίο συμπεριφέρεται περίεργα. Συνδέεται αποσυνδέεται αυτοβούλως καθώς και το gmail το οποίο αν δεν το χρησιμοποιείς και το έχεις απλώς ανοιχτό αποσυνδέεται. Επίσης υπάρχει και flickering στην οθόνη.

Παρόλα αυτά το κινητό μ'αρέσει και ελπίζω όλα αυτά να διορθωθούν στο μέλλον.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν κάποιος έχει κάνει τη διαδικασία symbian signed και αν ναι ποια??

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.

Καλως ηρθες στο φορουμ.

Σαν καινουργιος στα symbian διαβασε το αντιστοιχο faq το οποιο θα σε βοηθησει πολυ

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ

Την απαντηση στο ερωτημα σου θα την βρεις εδω

[ΕΠΙΣΗΜΟ] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed

Καλη συνεχεια και καλη παραμονη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Γεια σας παιδια..ειμαι νεος στο φορουμ..σημερα μολισ πηρα και γω το Ε55 και εχω το εξης προβλημα το οποιο κανει και στο ξαδερφο μου που εχει το ιδιο.Πανω δεξια στην οθονη που δείχνει τη μπαταρια,αναβοσβήνει συνεχως το εικονιδιο του μυνηματοσ,χωρις ομως να εχω καποιο μηνυμα να εκκρεμει..Ειναι κει απο την πρωτη στιγμη που το ανοιξα..ξερει κανεις κατι??

Σημαίνει πως έχετε φουλάρει τη μνήμη μηνυμάτων της κάρτας SIM.

Πήγαινε στα Μηνύματα > Επιλογές > Φάκελος SIM και διέγραψε τα.

Το ίδιο να κάνει και ο ξάδελφός σου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Είχαμε καμία ενημέρωση για τίποτα νέο firmware?

Δυστυχώς όχι και αρχίζω και νευριάζω όταν βλέπω τον οδηγό wlan, τον messenger και το μητρώο να τρέχουν στο παρασκήνιο έχοντας το πληκτρολόγιο κλειδωμένο χωρίς να έχω κάνει τίποτα :mad: