Jump to content

haritomihalos85

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About haritomihalos85

  • Ημ. Γέννησης 23/03/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

haritomihalos85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. [/color]Αναβάθμιση δεν είναι ,άλλαξε μπαταρία. Το χα σκεφτεί και αυτό. Έχεις κάποιο σάιτ που να έχει ορίτζιναλ μπαταρίες ή να πάρω από eBay, AliExpress?
  2. Καλησπέρα παιδιά. Ίσως ακουστεί περίεργο, αξίζει να αντικαταστήσω το Μi 9 με αυτό? Δε λέω ότι είναι ισάξιο σε θέμα επεξεργαστή αλλά δεν έχει και χαώδη διαφορά, γιατί η μπαταρία του Mi 9 αρχίζει και σπάει νεύρα.
  3. Αφού λέω ότι έχει φτάσει Ελλάδα από 30/01 και είναι σε κατάσταση να μπει τελωνείο.
  4. Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα με τους τύπους στο τελωνείο. Είχα παραγγείλει από eBay μια μπαταρία λαπτοπ στα 15€ και από τις 30/01 είναι σε αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο. Σε email που τους είχα στείλει πριν 2-3 εβδομάδες μου είπαν ότι είναι β' προτεραιότητας. Που μπορώ να επικοινωνήσω μπας και δώσουν λίγο παραπάνω σημασία??
  5. Καλησπέρα!! Η έκδοση που πουλάει ο Κωτσόβολος (επίσημη αντιπροσωπείας) έχει μέσα τα εξτρά λάστιχα??
  6. Καλημέρα φίλε. Το παράγγειλα και εγώ. Σίγουρα δεν υπάρχει θέμα με τελωνείο? Το πήρα με 23.53$. Σε πόσες μέρες ήρθε?
  7. Καλησπέρα. Χτες παρέλαβα το κινητό και πέρασα επιτόπου την ελληνική 7.3.2.0. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με το wifi που αποσυνδέεται μόνο του κάθε τρεις και λίγο. Η επιλογή που λέει όταν είναι sleep να μένει ανοιχτό ήταν ήδη στο always και το wifi frequency απο αυτόματο το έχω πάει σε 2.4 Ghz. Όσο δούλεψα και τα data μου φαίνεται ότι κάνει τα ίδια.
  8. Προτείνεις δηλάδη καλύτερα με Retina οθόνη?
  9. Καλημέρα.Ήθελα μια πρόταση από τα μέλη του φορουμ.Είμαι μεταξύ Cube U30GT2 και το Pipo M9.Ποιο θα μου προτείνατε εσείς.Είχα καταλήξει στο cube αλλά διαβάζω για το θέμα που έχει με το wifi και το φοβάμαι λίγο.
  10. Και γω τις τελευταίες 3 μέρες με καθόλου σχεδόν χρήση και στο battery saver μου κρατάει με το ζόρι 16 ώρες η μπαταρία.Πριν απ αυτές τις μέρες μου κρατούσε άνετα 2 μέρες.Τι μπορεί να έγινε ξαφνικά??Την τελευταία αναβάθμιση την πέρασα πριν 10 μέρες και το κινητό το έχω 3 μήνες..
  11. Καλησπέρα.Έχει προσέξει κανείς λιγότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στην μετάβαση σε windows 7.8??
  12. Το πήρε εισαγωγή από Γερμανία άρα unbranded.
  13. Καλησπέρα παιδιά.Μια ερωτησούλα θέλω να κάνω.Ένας φίλος πήρε το Lumia 800 μετά από παραίνεση δική μου γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος.Απλά το πήρε την προηγούμενη εβδομάδα και είχε ήδη εγκατεστημένα τα windows phone 7.8.Αλλά η αυτονομία της μπαταρίας του είναι ελάχιστη,ούτε μία ημέρα,με νορμάλ χρήση.Με την ίδια χρήση το δικό μου με windows 7.5 κρατάει άνετα 2-2.5 μέρες.Παίζει να φταίει η αναβάθμιση?.Έχει προσέξει κανείς άλλος το ίδιο πράγμα.??(Σημείωση:Έχουμε ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας όπως και τις υπόλοιπες)
  14. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΔΩ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ??? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Συγγνωμη γι αυτο,δε θα ξαναγινει..Τελικα καταφερα και τ αλλαξα παιδια..!
×
×
  • Create New...