Jump to content

Sony Ericsson W995

nikos_se
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απ' όπου και να το πάρεις να κοιτάξεις αν το κουτί είναι σφραγισμένο. Τσέκαρε την ταινία για να βεβαιωθείς. Αλλιώς να μην το αγοράσεις.

οταν λες ταινια εννοεις το ασπρο αυτοκολλητο της συσκευασιας στο σημειο που ανοιγει το κουτι η κατι αλλο? αυτο το ξανακολλανε οπως ειπα πιο πανω και δε ξερουμε αν κατι ειναι καινουριο (?)

Edited by RAVEN_
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μολισ πηρα το τηλεφωνο. εχει λιγο τζογο το slide ανοιχτο. ολα ετσι ειναι? η τυχαινει?

Ναι αυτό εννοώ αλλά επάνω συνήθως έχει το λογότυπο της Sony Ericsson ώστε να ξέρεις ότι όντως είναι αυθεντικό και ότι όντως δεν έχει ανοιχτεί και δεν έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο άλλο τυχαίο αυτοκόλλητο.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ένα post πιο κάτω έχω επισυνάψει την εφαρμογή οπότε δεν πειράζει που δεν έχετε πρόσβαση. ;)

μολισ πηρα το τηλεφωνο. εχει λιγο τζογο το slide ανοιχτο. ολα ετσι ειναι? η τυχαινει?

κανεισ?:cry:

να βγω λιγο απο το παρων υπο-θέμα......

μηπως εχει κανενας μουσικοφιλος , συγκρινει το w996 με το n86 ( η αλλο σιμπιαν μουσικο κινητο..) ζωντανα μπροστα του , και τι συμπερασμα εβγαλε? η μηπως ξερετε αν εχει ειπωθει καπου αυτο το θεμα....το βαζω σαν αναζητηση αλλα μου βγαζει ξεχωριστα μεταξυ τους ....

επισης ειμαι αρκετα σιγουρος οτι πιθανον σε αυτο το τοπικ δεν θα παρω αντικειμενικη ,μαλλον, απαντηση αλλα ....:O:O

και της κοπέλας μου έτσι είναι μην ανησυχείς

ευχαριστω για την απαντηση. παλι καλα γιατι πολλοι λενε οτι ειναι σταθερο εντελως. μη παθει τιποτα και τρεχω. ελπιζω να ειναι και σε αλλους ετσι.

ευχαριστω για την απαντηση. παλι καλα γιατι πολλοι λενε οτι ειναι σταθερο εντελως. μη παθει τιποτα και τρεχω. ελπιζω να ειναι και σε αλλους ετσι.

σε ολους ετσι ειναι! αλλωστε λιγο τζογο τον θελει παραπανω το κινητο.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστω για τις απαντησεις. το voice transformation (η καπως ετσι) εχει πλακα:)

Καλησπερα...χθες πηρα το κινητο, μια ερωτηση η κεραια του ειναι καπως πιο ευαισθητη και ανεβοκατεβαζει πολυ τις γραμμες σε σχεση με παλαιοτερα Σονυ εριξον, η ισως να εχει καποιο προβλημα?καποιος που το ειχε μου ειπε οτι κ το δικο του ετσι ηταν αλλα μετα εστρωσε...ξερει κανενας τ παιζετε?

Απενεργοποίησε το 3G. (Μενού->Ρυθμίσεις->Συνδεσιμότητα->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας->Δίκτυα GSM/3G->Μόνο GSM)

Θα εξοικονομήσεις και μπαταρία. ;)

ποια εκδοση εχετε? το δικο μου λεει r1ha035 091210

Καλησπέρα σας.

Μπορώ να κάνω την οθόνη του W995 σαν του C902 ?

Του W995 μου φαίνεται πολύ πιο φωτεινή σε σχέση με την οθόνη του C902.

Χαμήλωσα και τη φωτεινότητα, αλλά τίποτα.. Επίσης, στα παιχνίδια μου φαίνεται ότι το C902 έχει καλύτερα γραφικά.. :worry:

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

μηπως μπορει καποιος να μου πει βημα,βημα πως κανω λιστα sence me?

Το εχω 2-3 εβδομαδες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε σχεση με το w905 καθως ουτε κολλαει ουτε χρειαζεται να χωνω το ακουστικο στο αυτι μου για να ακουσω τον αλλον. Θεωρω ομως απαραδεκτο να λεγεται walkman phone και να μη μπορω να αλλαξω τραγουδι/σταθμο καθως και να αυξομειωσω την ενταση απο τα ακουστικα.

Ρε παιδια το sar δεν σας ανησυχει;Θελω να το παρω αλλα φοβαμαι το κολοsar:mad:

Ρε παιδια το sar δεν σας ανησυχει;Θελω να το παρω αλλα φοβαμαι το κολοsar:mad:

αμα το φοβασαι παρε και ενα bluetooth handsfree.το κινητο παντως ειναι πολυ καλο και σταθερο.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια καλως σας βρηκα!

χτες παρελαβα το δικο μου κατακοκκινο 995 απο κινητομανια στη καταπληκτικη τιμη των 250 ευρω σφραγισμενο απο τη σονυ ερικσον με την καρτουλα των 8 γιγα..

μερικες αποριες εχω σαν ψιλοασχετος με το αντικειμενο..

α)εκανα την αναβαθμιση που δινει η εταιρια με κωδικο 2.10.5.11 κ οχι οπως την αναφερετε εσεις σε διαφορα σημεια που διαβασα.. ειναι η σωστη η πρεπει να κανω αλλη για να ειμαι ενημερωμενος? παντως η καμερα ειναι χαλια κ οι φωτο πρεπει να ειναι ολοιδιες με ενα της ιδιας εταιριας που ειχα πριν 5-6 χρονια στα 2 μεγαπιξελ...

β)το ασυρματο δικτυο βρισκει εδω το μοντεμ μου αλλα δε μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ..τι ρυθμισεις πρεπει να κανω ακριβως κ που?

γ)μου βγαζει ενα Η μονιμως διπλα απο τις παυλες με το σημα..τι ειναι?

ευχαριστω πολυ!

Edited by dkokkkk

παιδια καλως σας βρηκα!

χτες παρελαβα το δικο μου κατακοκκινο 995 απο κινητομανια στη καταπληκτικη τιμη των 250 ευρω σφραγισμενο απο τη σονυ ερικσον με την καρτουλα των 8 γιγα..

α)εκανα την αναβαθμιση που δινει η εταιρια με κωδικο 2.10.5.11 κ οχι οπως την αναφερετε εσεις σε διαφορα σημεια που διαβασα.. ειναι η σωστη η πρεπει να κανω αλλη για να ειμαι ενημερωμενος? παντως η καμερα ειναι χαλια κ οι φωτο πρεπει να ειναι ολοιδιες με ενα της ιδιας εταιριας που ειχα πριν 5-6 χρονια στα 2 μεγαπιξελ...

β)το ασυρματο δικτυο βρισκει εδω το μοντεμ μου αλλα δε μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ..τι ρυθμισεις πρεπει να κανω ακριβως κ που?

ευχαριστω πολυ!

καποια βοηθεια παρακαλω...

παιδια καλως σας βρηκα!

ευχαριστω πολυ!

α) Ο κωδικός που αναφέρεις δεν είναι του λογισμικού του κινητού αλλά η έκδοση του προγράμματος update service.:dizzy:

Για να δεις την έκδοση του τηλεφώνου σου πήγαινε στο μενού και πάτα ρυθμίσεις-->γενικές-->υπηρ. αναβάθμισης-->έκδοση λογισμικού.

β) Δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση (ή τουλάχιστον εγώ δε χρειάστηκε να κάνω.) Συνδέσου με το modem σου και ξαναδοκίμασε. Θυμήσου πως το σηματάκι πάνω αριστερά στην οθόνη του κινητού που υποδηλώνει τη χρήση wi-fi, πρασινίζει όταν συνδεθείς.

γ) Το Η που σου βγάζει, σημαίνει HSDPA και όταν εμφανίζεται, σου δηλώνει πως βρίσκεσαι σε δίκτυο 3G και μπορείς να πραγματοποιήσεις videoκλήση.

Edited by empathis
I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

α) Ο κωδικός που αναφέρεις δεν είναι του λογισμικού του κινητού αλλά η έκδοση του προγράμματος update service.:dizzy:

Για να δεις την έκδοση του τηλεφώνου σου πήγαινε στο μενού και πάτα ρυθμίσεις-->γενικές-->υπηρ. αναβάθμισης-->έκδοση λογισμικού.

β) Δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση (ή τουλάχιστον εγώ δε χρειάστηκε να κάνω.) Συνδέσου με το modem σου και ξαναδοκίμασε. Θυμήσου πως το σηματάκι πάνω αριστερά στην οθόνη του κινητού που υποδηλώνει τη χρήση wi-fi, πρασινίζει όταν συνδεθείς.

γ) Το Η που σου βγάζει, σημαίνει HSDPA και όταν εμφανίζεται, σου δηλώνει πως βρίσκεσαι σε δίκτυο 3G και μπορείς να πραγματοποιήσεις videoκλήση.

α)οκ...πες μου που θα βρω την αναβαθμιση λογισμικου αντι να ειρωνευεσαι με ανθρωπακια κ τετοια..

β)μου πρασινιζει αλλα λεει ''σφαλμα επικοινωνιας'' οταν εχει ηδη συνδεθει κ του ζηταω να ψαξει κατι..

γ)οκ..ευχαριστω..εσβησα το 3G να μη τρωει μπαταρια αδικα.

α)οκ...πες μου που θα βρω την αναβαθμιση λογισμικου αντι να ειρωνευεσαι με ανθρωπακια κ τετοια..

β)μου πρασινιζει αλλα λεει ''σφαλμα επικοινωνιας'' οταν εχει ηδη συνδεθει κ του ζηταω να ψαξει κατι..

γ)οκ..ευχαριστω..εσβησα το 3G να μη τρωει μπαταρια αδικα.

Εκεί που είδες αυτό το νούμερο λέει τι είναι και φαίνεται οτι πρόκειται για την εφαρμογή αναβάθμισης της SE και όχι για έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου. Για να δεις αν υπάρχει νεότερη έκδοση λογισμικού για το 995 εγκατέστησε το πρόγραμμα αναβάθμισης της SE στο pc σου και μετά τρέξε το και ακολούθα τις οδηγίες, η εφαρμογή θα εγκατασταθεί στα Ελληνικά οπότε δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα αν δεν γνωρίζεις καλά αγγλικά. Την εφαρμογή θα την βρεις στην ιστοσελίδα της SE αλλά και μέσα στην κάρτα μνήμης του κινητού σου όπως και τα άλλα προγράμματα της εταιρείας.

• The title was changed to Sony Ericsson W995