Jump to content

Sony Ericsson W995

nikos_se
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλα ενταξει να συμπτηχθουν σε ενα τα ποστ μου αλλα πως βρεθηκαν με διαφορετικο username να φαινεται οτι τα ποσταρε??????????????????????

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οριστε και μερικες φωτογραφιες απο την καταπληκτικη καμερα του ...!

http://rapidshare.com/files/232419029/w995_up.rar

Δεν είναι άσχημες, δεν τις λες και καλές όμως. Samsung δεν είναι;

Ρε παιδια μια χαρα ειναι το κινητακι. Γιατι το θαβετε ? Τι παραπανω περιμενατε απο walkman κινητο ?

Πάντως φίλε RIP μην ξεχνάς οτι το W995 που έχεις στα χέρια σου δεν είναι η τελική εκδοχή του. Είναι ημιτελές σίγουρα(μπορεις να το καταλάβεις και απο τους κωδικους που εχει μέσα οτι ειναι τεστ) Τrust me εχει πέσει και στα δικά μου χέρια.Υπομονή μέχρι τον Ιουνιο που θα έρθει....

Ρε παιδια μια χαρα ειναι το κινητακι. Γιατι το θαβετε ? Τι παραπανω περιμενατε απο walkman κινητο ?

Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα, ότι πολύ θα μας άρεσε να βλέπαμε και κάτι καινούργιο. Είναι ακριβώς αυτό που είπα: όμορφο, μαζεμένο αλλά για κάποιον που έχει μικρή έστω εμπειρία από SE δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ καινούργιο.

Α, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ: Έχει κάμερα για βιντεοκλήσεις!

Πάντως φίλε RIP μην ξεχνάς οτι το W995 που έχεις στα χέρια σου δεν είναι η τελική εκδοχή του. Είναι ημιτελές σίγουρα(μπορεις να το καταλάβεις και απο τους κωδικους που εχει μέσα οτι ειναι τεστ) Τrust me εχει πέσει και στα δικά μου χέρια.Υπομονή μέχρι τον Ιουνιο που θα έρθει....

Λεω και ξαναλεω ομως οτι ενταξει τα κατασκευαστικα προβληματα που ετσι και αλλιως δεν εχει , εκει να πεις οτι το οτι ειναι πρωτοτυπο ναι μπορει να δικαιολογησει καποια απο αυτα .

Σε οτι εχει να κανει με την καμερα , αντε να δεχτουμε οτι μπορει και αυτη η συσκευη να αλλαξει Module μεχρι να κυκλοφορησει που πολυ αμφιβαλω οτι θα γινει κατι τετοιο .

Στο οτι δεν παιζει καλα μουσικη , δεν πλησιαζει καν τις συσκευες αλλων κατασκευαστων και πλασαρεται σαν Walkman συσκευη , εκει τι μπορεις να περιμενεις απο τις συσκευες παραγωγης? Και ειδικα απο την στιγμη που δεν προκειται να αλλαξει παλι εκδοση λειτουργικου μεχρι να κυκλοφορησει .

Το οτι ειναι πλεον εκνευριστικο να σου πλασαρουν σαν μουσικη προταση μια συσκευη των 400 ευρω την στιγμη που ενα υπο εξαφανιση σιγα σιγα πλεον 5310 μπορει να αποδοσει πολυ καλυτερα και κοστιζει τα μισα λεφτα , πως δικαιολογειται απο το οτι ειναι πρωτοτυπη η συσκευη?

Ενταξει καταλαβαινω οτι σε καποια πραγματα πρεπει να περιμενεις να δεις και την τελικη μορφη καθε συσκευης , αλλα δεν ειναι δυνατον για ολα μα ολα να ισχυει αυτη η δικαιολογια :)

Το οτι "δεν παίζει καλά μουσική" όμως είναι σχετικό και εν τέλει έχει να κάνει με τα αυτιά του καθενός από εμάς.;) Στα τεστ μπορεί να δείχνει το ένα ή το άλλο αλλά κανένας καταναλωτής δεν έχει όργανα μετρήσεως ποιότητας ήχου έτσι και αλλιώς και ο καθένας μας κρίνει με βάση αυτό που θα ακούσει. Σε άλλους μπορεί να αρέσει σε κάποιους άλλους όχι οπότε το αν η ηχητική του απόδοση είναι καλή είναι μάλλον υποκειμενικό.

Βασικά αυτό που με ανησυχεί εμένα κυρίως είναι η ποιότητα του slider που σε όλα τα slider της SE είναι σχετικά μέτρια, όχι ο μηχανισμός ο ίδιος αλλά το πάνω μέρος του κινητού όπου συνήθως εκεί που είναι τα διάφορα πλήκτρα τρεμοπαίζει. Ελπίζω επιτέλους να κάνουν κάτι γι'αυτό αν και χλωμό το κόβω.:cry:

Λεω και ξαναλεω ομως οτι ενταξει τα κατασκευαστικα προβληματα που ετσι και αλλιως δεν εχει , εκει να πεις οτι το οτι ειναι πρωτοτυπο ναι μπορει να δικαιολογησει καποια απο αυτα .

Σε οτι εχει να κανει με την καμερα , αντε να δεχτουμε οτι μπορει και αυτη η συσκευη να αλλαξει Module μεχρι να κυκλοφορησει που πολυ αμφιβαλω οτι θα γινει κατι τετοιο .

Στο οτι δεν παιζει καλα μουσικη , δεν πλησιαζει καν τις συσκευες αλλων κατασκευαστων και πλασαρεται σαν Walkman συσκευη , εκει τι μπορεις να περιμενεις απο τις συσκευες παραγωγης? Και ειδικα απο την στιγμη που δεν προκειται να αλλαξει παλι εκδοση λειτουργικου μεχρι να κυκλοφορησει .

Το οτι ειναι πλεον εκνευριστικο να σου πλασαρουν σαν μουσικη προταση μια συσκευη των 400 ευρω την στιγμη που ενα υπο εξαφανιση σιγα σιγα πλεον 5310 μπορει να αποδοσει πολυ καλυτερα και κοστιζει τα μισα λεφτα , πως δικαιολογειται απο το οτι ειναι πρωτοτυπη η συσκευη?

Ενταξει καταλαβαινω οτι σε καποια πραγματα πρεπει να περιμενεις να δεις και την τελικη μορφη καθε συσκευης , αλλα δεν ειναι δυνατον για ολα μα ολα να ισχυει αυτη η δικαιολογια :)

Σεβαστές οι απόψεις σου (δεν σου αρέσει, δεν έχει καλή απόδοση, δεν αξίζει τα λεφτά, οκ) -- αλλά είμαι της γνώμης ότι καλύτερα να σχηματίσει ο καθένας μας μόνος του την εικόνα για την συσκευή όταν με το καλό έρθει κοντά μας, οπότε ως τότε ψυχραιμία και όσοι πιστοί μην σκάτε δεν μπορεί ένα κινητό να αρέσει σε όλους και μην δίνεται και πολύ σημασία στην γνώμη του καθένα μας! Φροντίστε να σχηματίσετε την δικιά σας! :)

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Το οτι "δεν παίζει καλά μουσική" όμως είναι σχετικό και εν τέλει έχει να κάνει με τα αυτιά του καθενός από εμάς.;) Στα τεστ μπορεί να δείχνει το ένα ή το άλλο αλλά κανένας καταναλωτής δεν έχει όργανα μετρήσεως ποιότητας ήχου έτσι και αλλιώς και ο καθένας μας κρίνει με βάση αυτό που θα ακούσει. Σε άλλους μπορεί να αρέσει σε κάποιους άλλους όχι οπότε το αν η ηχητική του απόδοση είναι καλή είναι μάλλον υποκειμενικό.

Βασικά αυτό που με ανησυχεί εμένα κυρίως είναι η ποιότητα του slider που σε όλα τα slider της SE είναι σχετικά μέτρια, όχι ο μηχανισμός ο ίδιος αλλά το πάνω μέρος του κινητού όπου συνήθως εκεί που είναι τα διάφορα πλήκτρα τρεμοπαίζει. Ελπίζω επιτέλους να κάνουν κάτι γι'αυτό αν και χλωμό το κόβω.:cry:

Eνταξει αν το κρινω με βαση οτι εχω ακουσει ειναι χειροτερο απο τα Ν81 , Inovv8 , 5610 , 5310 , N91 , N96 , ROKR E8 , και παιζει απλα πιο δυνατα χωρις να αλλοιωνει τον ηχο απο τα Ν85 , Ν95 και Ν78 και Ν79 .

Ναι ειναι υποκειμενικο το αν αρεσει εμφανισιακα σε καποιον , ειναι υποκειμενο το χρωμα αντα και το μεγεθος μεχρι ενα σημειο .

Αλλα αν αρχισουμε να χασρακτηριζουμε υποκειμενικα και τομεις οπως ο ηχος , η καμερα και οτιδηποτε αλλο μπορει να μετρηθει σε κλιμακα ή μοναδα μετρησης ενταξει θα την χασουμε την μπαλα εντελως .

Οσο για τον μηχανισμο του slide και το αν "παιζει" οταν το εχεις ανοιχτο και πατησεις καποιο απο τα πανω πληκτρα , ναι παιζει αλλα εδω θα πω και μονος μου οτι στα τηλεφωνα παραγωγης μπορει και να μην ειναι ετσι .

449 ευρω για οποιον αναρωτιεται!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Audio quality

Sony Ericsson W995 is certainly one of the best efforts from the company in terms of audio quality. It easily ranks among the best examples currently on the market getting an impressive number on every reading in our test. We've been quite worried over the past few devices by Sony Ericsson that went through our sound lab but the W995 clearly shows that they are simply exceptions from the company's otherwise excellent record.

The phone flaunts an amazing frequency response keeping within the +-1db range effortlessly with only the lowest of frequencies slightly cut off. Furthermore, for most of its range it is right on the perfect track. Noise level and dynamic range readings are praiseworthy and so are the distortion levels. The crosstalk is also excellent, adding up to one of the industry best quality audio outputs to date.

Από GSMArena.com.

Το postάρω με στόχο να προβληθεί μια δεύτερη άποψη.

Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

Noise level and dynamic range readings are praiseworthy and so are the distortion levels. The crosstalk is also excellent, adding up to one of the industry best quality audio outputs to date.

Εν ολίγοις,σύμφωνα με τις μετρήσεις του gsmarena(το οποίο είναι λίγο ό,τι νά'ναι βέβαια,αλλά δεν είναι της παρούσης)έχουμε και λέμε:επίπεδα θορύβου και δυναμική περιοχή είναι άξια αναφοράς όπως και η αρμονική παραμόρφωση.Επίσης,ο διαχωρισμός αριστερού-δεξιού καναλιού είναι εξαιρετικός(στις προτάσεις με το Clear Stereo ειναι όντως σαφής ο διαχωρισμός μεταξύ αριστερού-δεξιού καναλιού σε συγκριση με τις προτάσεις της SE που δεν έχουν την Clear Audio τεχνολογία)!Αυτά σύμφωνα με τις μετρήσεις!Καλό θα ήταν όμως να προσθέσουν πινακάκι με τα νούμερα,ως αναφορά!

Υ.Γ.:Άντε να δούμε ποιος θα πεί ότι το gsmarena τα τσέπωσε χοντρά για να γράψει αυτές τις απόψεις :rolleyes:

edit:υπάρχουν σε διάφορα reviews(κυρίως μουσικών συσκευών)πινακάκια με τις μετρήσεις και τoυ W995,στο gsmarena

Επειδή είναι δύσκολο να postάρω όλο τον συγκριτικό πίνακα, τα γράφω εγώ με copy-paste.

Frequency response: +0.04, -0.40

Noise level: -89.1

Dynamic range: 89.0

THD: 0.0033

Intermodulation + Noise: 0.048

Stereo crosstalk: -88.7

http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/se-w995/gsmarena_a001.png

Τα νούμερα δείχνουν μία πάρα πολύ καλή πρόταση.

Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

449 ευρω για οποιον αναρωτιεται!

Αν ισχύει η τιμή αυτή, δεν βλέπω πραγματικά καμία ελπίδα να πουλήσει. 450 ευρώ για ένα κινητό που και τίποτα καινούργιο δεν προσφέρει και χειρότερες φωτογραφίες βγάζει από το C905 και κλειστό λειτουργικό έχει. Θέλω να δω πότε θα καταλάβουν εκεί στην SE ότι ήρθε ο καιρός να αλλάξουν τακτική...

Αν ισχύει η τιμή αυτή, δεν βλέπω πραγματικά καμία ελπίδα να πουλήσει. 450 ευρώ για ένα κινητό που και τίποτα καινούργιο δεν προσφέρει και χειρότερες φωτογραφίες βγάζει από το C905 και κλειστό λειτουργικό έχει. Θέλω να δω πότε θα καταλάβουν εκεί στην SE ότι ήρθε ο καιρός να αλλάξουν τακτική...

το αυτό... κίνητρο για αγορά μηδέν

ρε μη το φερουν με 550 κ γελαμε..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Χαλάρωσε :) Εδώ δεν έφεραν το C905 που ήταν η 1η συσκευή της νέας πλατφόρμας με ό,τι νέο παρείχε και θα φέρουν το W995 στα 550?Δε λέω,πιο ολοκληρωμένη συσκευή απ'το C905(πλην του φωτογραφικού τομέα που είναι ένα κλικ πιο κάτω σε απόδοση και δυνατότητες),αλλά όχι και 550..Γύρω στα 430 το υπολογίζω!Αν και πάλι,θα πρέπει να ρίξουν την τιμή του C905 για να πουλήσει περισσότερο

Και επειδή παραπάνω αναφέρθηκε το gsmarena, ας πω και εγώ μια άποψη.

Ήδη από την εποχή που ήμουν Editor in Chief εδώ στο myphone, είχαμε ως κανόνα να μην αντλούμε ποτέ πληροφορίες από τα previews και reviews από το συγκεκριμένο site. Ο λόγος; Μα, φυσικά, το ότι κατά την άποψή μας το ύφος των κειμένων εκεί είναι λίγο... «γιουπι-γιάγια», για να το πω ευγενικά.

Προσοχή, δεν λέω ότι γράφει ανακρίβειες και δεν παραβλέπω ότι τα reviews και τα previews αναπόφευκτα έχουν πάντα και το υποκειμενικό στοιχείο μέσα τους, αφού γράφονται από άνθρωπο. Το ξέρω καλά αυτό, γιατί και εγώ ο ίδιος έχω κάνει αυτή την δουλειά και εδώ στο myphone αλλά και στον Τύπο.

Το ξαναλέω λοιπόν, το πρόβλημα με το gsmarena είναι το ΥΦΟΣ του. Για παράδειγμα, βλέπεις επικεφαλίδες στο review του W995 όπως «Walkman is catching up with Cyber-shot», «Browsing is sweet», «Excellent image gallery» και αν δεν γνωρίζεις και πολλά επί του θέματος εύκολα μπορεί να εντυπωσιαστείς. Αυτό δεν είναι κατακριτέο, γενικά το gsmarena χαρακτηρίζεται από μια «χαρούμενη» διάθεση και μια λογική «δεν θέλουμε να κακοκαρδίσουμε κανέναν». Σαν αναγνώστης, σέβομαι απόλυτα την επιλογή των ανθρώπων που το τρέχουν, άσχετα από το εάν εμένα δεν μου κάνει.

Γυρνώντας στο W995, μιας και έχω χρόνο να γράψω λίγο πιο αναλυτικά τί είδα, θα πω καταρχάς ότι το τηλέφωνο είναι όμορφο. Η αίσθηση στο χέρι είναι πολύ ευχάριστη και είναι πιο λεπτό σε σχέση με το C905, κάτι λογικό αφού δεν έχει την ίδια κάμερα συν το ότι δεν έχει κάποιο προστατευτικό κάλυμμα. Για νυχτερινές φωτογραφήσεις, έχει ένα led-άκι.

Ενδιαφέρον έχει το κάλυμμα της μπαταρίας. Είναι μεταλλικό και κρατιέται στην θέση του με ένα διακοπτάκι που είναι εκεί που βρίσκεται το στήριγμα που έχει για να κρατιέται όρθιο και να βλέπεις βιντεάκια. Η μπαταρία είναι η γνωστή των 930 mAh.

Η οθόνη είναι στα γνώριμα επίπεδα της SE. Όπως ανέφερα και πριν, το κινητό ΕΧΕΙ μπροστινή κάμερα. Το πολυπλήκτρο μπροστά μου φάνηκε μια χαρά, όπως και τα πλήκτρα κάτω από την οθόνη. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ τα αλφαριθμητικά πλήκτρα. Είναι μικρά, δεν έχουν καλή αίσθηση και προσωπικά πιστεύω ότι για texters δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Δεν αναφέρομαι καθόλου στην αξιοπιστία του slide καθώς δεν γνωρίζω τι προβλήματα μπορεί να βγάλει. Σαν αίσθηση είναι παρόμοιο με του C905, αλλά Samsung ή LG δεν είναι με τίποτα. Αν έχετε ως κριτήριο τέτοια ποιότητα, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε.

Όσον αφορά την μουσική, δεν εκφέρω άποψη μιας και δεν είχα την δυνατότητα να το δοκιμάσω. Φαντάζομαι ότι επειδή έχω E51, ότι και να ακούσω καλό θα μου φαίνεται :p.

Όπως είναι ευνόητο, δεν θα κάνω καμία ιδιαίτερη αναφορά στο μενού. Μετά από 7583745 SE που έχω δει από κοντά, το μενού του W995 με έκανε να ασχοληθώ μαζί του 3 λεπτά, όσο δηλαδή χρειάστηκε για να βεβαιωθώ ότι δεν υπήρχε τίποτα να δω. Δεν ξέρω αν αυτό που λέω ακούγεται ισοπεδωτικό, είναι αλήθεια όμως. Και παρακαλώ, μην πει κανένας τίποτα για Java εφαρμογές που τις τρέχεις 1-2 φορές και δεν ξανασχολείσαι, μιλάω πάντα για ουσιαστικά πράγματα, μια καινοτομία βρε αδερφέ.

Αυτά προς το παρόν από εμένα. Σαν αγοραστής, δεν θα το προτιμούσα. Ούτε Walkman fan είμαι, ούτε σαν συσκευή προσφέρει δυνατότητες που να με πείσουν να δώσω 450 ευρώ. Σαν τηλέφωνο δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από π,χ, το Κ530 μου ή οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της SE.

Αν και δεν περίμενα κάτι που να με κάνει να μείνω με το στόμα ανοιχτό (έτσι και αλλιώς η ίδια η SE μάλλον έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στο Idou), τόση έλλειψη πρωτοτυπίας με απογοήτευσε. Ήλπιζα ότι ειδικά μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματά της, η SE θα προσπαθούσε να δείξει ΚΑΤΙ διαφορετικό. Ίδωμεν...

EDIT

Θέλω να αναφερθώ εκ νέου στο στήριγμα που έχει από πίσω για να κρατάει όρθιο το κινητό. Δεν ξέρω αν είναι... ιδιοτροπία της συσκευής που είχαμε στα χέρια μας, πάντως μιλάμε για ΧΑΛΙ. Δεν κρατιέται σταθερό, δεν είναι «σφιχτό», πάει πέρα-δώθε και θέλει πραγματική προσπάθεια για να το κάνεις να κρατήσει το κινητό όρθιο.

Ελπίζω στην final έκδοση να χρησιμοποιηθεί η 1000αρα έκδοση της BST-33!Είναι όντως αυτό το μοντέλο που αναφέρω;Διότι στο W715 χρησιμοποιείται η 1000άρα έκδοσή της(δεν εχει διαφορά στις διαστάσεις,μόνο στη χωρητικότητα και ταιριάζει κανονικά σε όλα τα μοντέλα που δέχονται αυτό το μοντέλο)και πραγματικα η απόδοσή της είναι εντυπωσιακή και μακράν καλύτερη από κάθε άλλο μοντέλο της SE!Έχω κάνει ανάλογο αναλυτικό σχόλιο στο θέμα του W715

EDIT

Θέλω να αναφερθώ εκ νέου στο στήριγμα που έχει από πίσω για να κρατάει όρθιο το κινητό. Δεν ξέρω αν είναι... ιδιοτροπία της συσκευής που είχαμε στα χέρια μας, πάντως μιλάμε για ΧΑΛΙ. Δεν κρατιέται σταθερό, δεν είναι «σφιχτό», πάει πέρα-δώθε και θέλει πραγματική προσπάθεια για να το κάνεις να κρατήσει το κινητό όρθιο.

Wow, το gsmarena συμφωνεί μαζί μου! :p

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w995-review-329p2.php

What steals the spotlight at the rear though is the controversial kickstand. The idea itself is warmly welcomed, especially considering the great screen. However, the kickstand is far from perfect. It doesn't lock into position firmly enough to bear the weight of the phone and any vibrations on the surface it's placed on could topple the device over.

We really hope its design will be further polished before the handset gets to the mass market.

Άρα, δεν είναι ιδιοτροπία του δικού μας μοντέλου...

@kotsianis, το δικό μας 930 mAh είχε. Αλλά και την 1000άρα να βάλουνε, πόση διαφορά θα χει;

Στο W715 η 1000άρα κάνει παπάδες!Είναι ενδεχομένως ένα απ'τα top 3 μοντέλα της εταιρίας σε αυτονομία!Δεν καταλαβαίνει τίποτα,όσο και να το χρησιμοποιείς!Το C905 για παράδειγμα,έχει ακριβώς τη μισή αυτονομία με την ίδια χρήση!Δεδομένου ότι όλα αυτα τα μοντέλα χρησιμοποιούν από κοινού την ίδια πλατφόρμα hardware-software,η αντίστοιχη 1000άρα ενδεχομένως θα παρείχε εξαιρετική αυτονομία και στο W995.

Στο W715 η 1000άρα κάνει παπάδες!Είναι ενδεχομένως ένα απ'τα top 3 μοντέλα της εταιρίας σε αυτονομία!Δεν καταλαβαίνει τίποτα,όσο και να το χρησιμοποιείς!Το C905 για παράδειγμα,έχει ακριβώς τη μισή αυτονομία με την ίδια χρήση!Δεδομένου ότι όλα αυτα τα μοντέλα χρησιμοποιούν από κοινού την ίδια πλατφόρμα hardware-software,η αντίστοιχη 1000άρα ενδεχομένως θα παρείχε εξαιρετική αυτονομία και στο W995.

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται 70 mAh παραπάνω να έχουν τέτοιο αποτέλεσμα;

Noise level and dynamic range readings are praiseworthy and so are the distortion levels. The crosstalk is also excellent, adding up to one of the industry best quality audio outputs to date.

Εν ολίγοις,σύμφωνα με τις μετρήσεις του gsmarena(το οποίο είναι λίγο ό,τι νά'ναι βέβαια,αλλά δεν είναι της παρούσης)έχουμε και λέμε:επίπεδα θορύβου και δυναμική περιοχή είναι άξια αναφοράς όπως και η αρμονική παραμόρφωση.Επίσης,ο διαχωρισμός αριστερού-δεξιού καναλιού είναι εξαιρετικός(στις προτάσεις με το Clear Stereo ειναι όντως σαφής ο διαχωρισμός μεταξύ αριστερού-δεξιού καναλιού σε συγκριση με τις προτάσεις της SE που δεν έχουν την Clear Audio τεχνολογία)!Αυτά σύμφωνα με τις μετρήσεις!Καλό θα ήταν όμως να προσθέσουν πινακάκι με τα νούμερα,ως αναφορά!

Υ.Γ.:Άντε να δούμε ποιος θα πεί ότι το gsmarena τα τσέπωσε χοντρά για να γράψει αυτές τις απόψεις :rolleyes:

edit:υπάρχουν σε διάφορα reviews(κυρίως μουσικών συσκευών)πινακάκια με τις μετρήσεις και τoυ W995,στο gsmarena

Μολις γυρισα απο το BAN μου και δεν θελω το επομενο , για αυτο δεν θα κανω σχολιο για το ποιο site παιρνει τι και πως .

Παντως για το GSM arena αν πηρε και το τι πηρε καλα εκανε και τα πηρε δικο του θεμα οχι δικο μου .

Τωρα για παμε παρακατω , συμφωνα με το πινακακι που βλεπω , η συσκευη εχει την ιδια αποδοση με μια συσκευη της Apple που ειναι σε εμφανιση στυλ και design μπροστα απο τον ανταγωνισμο της αλλα πισω σε μουσικη αποδοση .

Δεν σχολιαζω περισσοτερα για την μουσικη αποδοση των Apple γιατι βλεπω και οπαδους της Apple να εμφανιζονται απο το πουθενα και δεν το γλυτωνω το BAN μετα (αφου η ανθρωπινη λογικη και υπομονη εχει και τα ορια της )

Εαν αυτο ειναι κατορθωμα εγω πλεον δεν μπορω να πω τιποτα περισσοτερο ....

Και τελος , δεν θυμαμαι ειλικρινα συσκευη στην σειρα της SE ειναι αυτη για την οποια οτι και να γραψω πεφτουν πανω μου να δικαιολογησουν τα στραβα της , μονο και μονο για να κυκλοφορησει στην συνεχεια και να προσπαθουν να εξηγησουν τα ιδια ή και καινουρια στραβα με διαφορετικα επιχειρηματα

(αφου το ατρανταχτο επιχειρημα του πρωτοτυπου δεν πιανει πια...)

Το να γινει αλλη μια φορα δεν μου λεει τιποτα , αλλωστε τοτε εγω θα αρχιζω να διασκεδαζω με τις βλακειες του Idou. :X

Λιγο διαφορετικη καταναλωση να εχουν τα LED που φωτιζουν την οθονη και το πληκτρολογιο , για λιγο περισσοτερο να παραμενουν ανοιχτα αφου σταματησεις να χρησιμοποεις την συσκευη , λιγο διαφορετικη αγωγιμοτητα να εχουν ελαχιστα σημεια στο εσωτερικο της συσκευης και η αυτονομια αλλαζει δραματικα με την ιδια μπαταρια .

Επισης , το C905 κανει επιτηδες διαφορετικη χρηση της οποιας (τρομερης....) ισχυς εχει η συγκεκριμενη πλατφορμα που χρησιμοποιουν και σαν συσκευη εχει και καποιες επιπλεον προσθηκες για να μπορει να κανει και δουλειες που τα υπολοιπα SE δεν κανουν .

Ενα απλο παραδειγμα απλοικο μαλιστα ειναι το εξης . Οταν προσπαθει το C905 να βγαλει στο media τα thumbnails απο τις φωτογραφιες που εχει βγαλει ο χρηστης με αυτο , πρεπει να κανει resize ενα αρχειο μεγαλυτερων διαστασεων και μεγεθους απο το φτωχο σε αυτον τον τομεα W715 των 3.2Mpixels με τις μικροτερου μεγεθους φωτογραφιες . Αυτο ειτε το κανει στον ιδιο χρονο αφιερωνοντας περισσοτερη απο την διαθεσιμη ισχυ ειτε σε περισσοτερο χρονο με την ιδια ισχυ , απο μονο του ειναι μια οχι ορατη με την πρωτη ματια διεργασια που αυξανει τις ενεργειακες απαιτησεις τις συσκευης .

Και φυσικα για να μην ξεχνιομαστε , δεν ειναι υπερ της SE ουτε προς τιμην της το να χρησιμοποιει σχεδον ή ακριβως την ιδια τεχνολογια και πλατφορμα σε συσκευες που απεχουν τοσο πολυ μεταξυ τους σε κατηγορια τιμης .

Εκτος ποια αν αυτο το Module της καμερας ειναι τοσο ακριβο και η καημενη δεν μπορει να κανει αλλιως και το πουλαει στην διπλασια σχεδον τιμη ...... :shifty:

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται 70 mAh παραπάνω να έχουν τέτοιο αποτέλεσμα;

Άσχετα από το άνοιγμα φωτογραφιών κλπ που αναφέρεται πιο πάνω(άλλωστε σε καθημερινή βάση προσωπικά χρησιμοποιώ την κάμερα και την "γκαλερί" φωτογραφιών του C905 όσο και του W715,δηλαδή καθόλου :p ),έχει πραγματικά πολύ μεγαλύτερη αυτονομία!Μιλάμε πάντα για χρήση bluetooth συνεχώς,Wi-fi και only 3g και έχει τουλάχιστον τη διπλάσια αυτονομία του 905 και όντως προξενεί ερωτηματικά πώς με τα μολις 70 mAh κατορθώνουν τετοιο πράγμα!Προφανως έχουν και πιο βελτιωμένο σχέδιο της πλακέτας,διαφορετικούς ημιαγωγούς κλπ.!Αλλά και σε άλλα μοντέλα που τη δοκίμασα,όπως το Κ800 και το Κ660,τους έδωσε πάλι τουλάχιστον 1 μέρα επιπλέον αυτονομίας και εδώ είναι το μπέρδεμα :wacko:!Ελπίζω πάντως στην τελική έκδοση του 995 να βαλουν αυτήν την έκδοση της BST-33!

• The title was changed to Sony Ericsson W995