Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι αδύνατον.. Τι σύστημα έχεις?? Εγώ Windows Vista και απ'ότι θυμάμαι δεν υπάρχει έκδοση των Windows που να μην έχει αυτές τις επιλογές στην καρτέλα "Γενικά" για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αρχείο. Σίγουρα επέλεξες μαζική μεταφορά στο κινητό όταν σύνδεσες το USB? Πήγες στον φάκελο NDRIVE/Ιmages Favorites/> στην καρτα μνήμης? Εαν διαλέξεις ένα αρχείο μόνο του και δεξί κλίκ>Ιδιότητες στα χαρακτηρηστικά δεν έχει αυτές τις επιλογές? Εαν όχι τότε μάλλον δεν έχεις δικαιώματα διαχειριστή ή κάποιος σου τα έχει κλείσει κατά την εγκατάσταση των Windows. Αυτό είναι άλλο θέμα όμως νομίζω (οff topic) και πρέπει να αναφερθείς αλλου.
Κινδυνευουμε να βγουμε off topic αλλα ας μας συγχωρεσουν,γιατι υπαρχει θεμα εδω.Εχω τα xp και λειτουργουν κανονικα οι επιλογες στην καρτελα γενικα,αλλα για τα συγκεκριμενα αρχεια που μιλαμε δεν υπαρχουν οι επιλογες....Μπηκα κανονικα μεσω pc studio γιατι μεσω ''μαζικης αποθηκευσης'' δεν ανοιγει τα περιεχομενα της καρτας.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κινδυνευουμε να βγουμε off topic αλλα ας μας συγχωρεσουν,γιατι υπαρχει θεμα εδω.Εχω τα xp και λειτουργουν κανονικα οι επιλογες στην καρτελα γενικα,αλλα για τα συγκεκριμενα αρχεια που μιλαμε δεν υπαρχουν οι επιλογες....Μπηκα κανονικα μεσω pc studio γιατι μεσω ''μαζικης αποθηκευσης'' δεν ανοιγει τα περιεχομενα της καρτας.

Φιλε μου μεσω PC Studio ουτε εμένα έχει επιλογές. Πρέπει να μπεις μέσω μαζικής μεταφοράς και να μπεις κανονικα απο τον "Υπολογιστή μου" όπως ανοίγεις ένα στικάκι.

Και κάτι άλλο το κινητό όταν μπαίνουμε σε ένα site και έχει αναπαραγωγή μέσω flash δεν μου δείχνει τίποτα σε εκείνη την περιοχή παραμόνο ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ άσπρο πράγμα. Είναι δυνατόν symbian 5ης γενιάς να μην υποστηρίζει ακόμη flash στον browzer?? Μήπως κάνω κάτι λάθος?

Φιλε μου μεσω PC Studio ουτε εμένα έχει επιλογές. Πρέπει να μπεις μέσω μαζικής μεταφοράς και να μπεις κανονικα απο τον "Υπολογιστή μου" όπως ανοίγεις ένα στικάκι

Μεσω ''μαζικης μεταφορας'' το κινητο, επιλογη δεν εχει,θα υποθεσω οτι εννοεις μεσω ''μαζικης αποθηκευσης''.Οκ το κανω αλλα οπως σου ειπα και πριν δεν ανοιγει σε αυτη την επιλογη τα περιεχομενα της καρτας...το βλεπει μονο σαν ''Ε'' και ανοιγει μονο τα περιεχομενα τις μαζικης μνημης....οποτε δεν μπορω να κανω τιποτα..Τλπ τους κουρασαμε ολους,σε ευχαριστω πολυ παντως!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε μου μεσω PC Studio ουτε εμένα έχει επιλογές. Πρέπει να μπεις μέσω μαζικής μεταφοράς και να μπεις κανονικα απο τον "Υπολογιστή μου" όπως ανοίγεις ένα στικάκι.

Και κάτι άλλο το κινητό όταν μπαίνουμε σε ένα site και έχει αναπαραγωγή μέσω flash δεν μου δείχνει τίποτα σε εκείνη την περιοχή παραμόνο ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ άσπρο πράγμα. Είναι δυνατόν symbian 5ης γενιάς να μην υποστηρίζει ακόμη flash στον browzer?? Μήπως κάνω κάτι λάθος?

Σίγουρα κάτι κάνεις λάθος,δες αν στις ρυθμίσεις του Ιστός>Σελίδα>εχεις επιλέξει κατα λάθος>Εικόνες(όχιFlash),επέλεξε το Ολα και θα τα δεις όλα;)

Παιδιά θέλω μια βοήθεια.

Εχω πάρει το Omnia HD και απο οτι καταλαβαίνω δεν έχουνε βάλει ελληνική γραμματοσειρά μέσα για να βλέπουμε ταινίες με ξεχωριστούς υπότιτλους, τι UTF-8 εκανα τα srt αρχεία τι χιλια δυο αλλα , τιποτα, κουτάκια και σύμβολα.

Μπορεί να με διαφωτισει κάποιος? Επίσης ο φάκελος με γραμματοσειρές που υπάρχει ?

Thanks

Μια πληροφορία έχω και μένει να αποδειχτεί στην πράξη.Θα φέρει ο Άνεμος το 8910 περίπου στο τέλος του μήνα και με το αναβαθμισμένο software για τον ήχο στο video hd. Επίσης θα δίνει "τι πρωτότυπο" και μια Lcd 22΄΄.:)

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

καλημερα σε ολους. δειτε εδω http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=13465 κι εδω http://hdomnia.com/omnia-hd-battery-test/ δυο τεστ για την μπαταρια του omnia hd :)

Ψιλοάσχετο αλλά χρήσιμο όταν αντιγράφουμε αρχεία από την κάρτα μνήμης. Πως ενεργοποιούμε στα Windows τη δυνατότητα να βλέπουμε και τα κρυφά αρχεία της κάρτας μνήμης;
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Πάω να εγκαταστήσω POI στο κινητό μου (έχω Garmin) με τον POI loader και μου βγάζει αυτό το σύστημα λάθους: Τα Windows δεν είναι δυνατό να βρουν το Garmin\sox.exe. Τι κάνω λάθος;

Επίσης ότι δεν μπορούν να μεταφέρουν το αρχείο wav. Αφού mp3 είναι μέσα στο φάκελο.

το μενου που λεγεται επαφες με φωτογραφια,στα αριστερα της οθονης αναμονης τι κανει? απλα βαζεις φωτογραφιες εκει?

Θέλω να πάρω μία κάρτα SANDISK 16GB MICRO SD, στο site βλέπω φωτογραφίες που άλλες επάνω γράφουν το HC και σε άλλες όχι. Υπάρχει κάποια διαφορά (ταχύτητα, κόστος κ.λ.π); Είναι όλες συμβατές; To τι επιπέδου Class είναι η κάρτα που φαίνεται;
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Ψιλοάσχετο αλλά χρήσιμο όταν αντιγράφουμε αρχεία από την κάρτα μνήμης. Πως ενεργοποιούμε στα Windows τη δυνατότητα να βλέπουμε και τα κρυφά αρχεία της κάρτας μνήμης;
Control Panel --> Folder Options --> View --> Show hidden files and folders.

Αν το αγοράσω ως συσκευή από το πλαίσιο, θα μπορώ να βάλω ας πούμε what's up η είναι αποκλειστικά για σύνδεση/καρτοκινητή vodafone? (συγγνώμη αν έχει ειπωθεί ξανά.. αλλα είμαι λίγο άσχετος :P )

Αν το αγοράσω ως συσκευή από το πλαίσιο, θα μπορώ να βάλω ας πούμε what's up η είναι αποκλειστικά για σύνδεση/καρτοκινητή vodafone? (συγγνώμη αν έχει ειπωθεί ξανά.. αλλα είμαι λίγο άσχετος :P )

Το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όποιο δίκτυο θέλεις και σε όποιο οικονομικό πρόγραμμα υπάρχει.

To τηλέφωνο δεν έχει κάποιο κλείδωμα, έτσι το αγόρασα κι εγώ από το πλαίσιο και το χρησιμοποιώ κανονικά με cosmote. Δυστυχώς όμως λείπουν κάποια animations που υπάρχουν σε εκδόσεις software για άλλες χώρες και φαίνονται στο video tutorial που υπάρχει μέσα στο κινητό.

Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεταφέρω τα μηνύματα από το προηγούμενο μου τηλέφωνο (Ν82 s9.3);

εγκατεστησα το sktools και εκανα καποιες διαγραφες που κανει αυτοματες...ανεβαζοντας την ελευθερη μνημη απο 4 μβ σε 12 μβ..ειναι καλα?.μπορω να κανω και αλλα για να απελευθερωσω παραπανω μνημη?.το κακο ειναι οτι ειναι στα αγγλικα και δεν μπορω να κανω περισσοτερα..υπαρχει βοηθεια στα εληηνικα μηπως πουθενα?

Το πήρα κι εγώ χτές απ το Πλαίσιο.

Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ αποκλειστικά Symbian τηλέφωνα (Ε series της Νόκια κυρίως), οπότε για μένα ηταν το λογικό επόμενο βήμα - αρχικά γλυκοκοίταζα το Ν97 αλλα το δούλεψα λίγο και μου φάνηκε αργό και γενικά δύσχρηστο.

Οι πρώτες εντυπώσεις ειναι πολύ, πολύ καλές. Οποιος γνωρίζει γενικά απο Symbian θα νιώσει σαν στο σπιτι του :)

Δύο ερωτησεις:

-προς όσους έχουν αναβαθμίσει το firmware με το τελευταίο ιταλικό - δε με ενδιαφέρει να γράφω μυνήματα στα ελληνικά αλλα θέλω να μπορώ να διαβάζω μυνήματα γραμμένα στα ελληνικά. Γίνεται αυτό στο ιταλικό firmware?

-Πριν απο λίγο παρατήρησα το εξής - έβγαλα μια φωτογραφία στο σκοτάδι και την έβαλα fullscreen (ουσιαστικά μαύρο φόντο fullscreen) και κοιτάζοντας την σε σκοτεινό δωμάτιο παρατήρησα ενα πράγμα που μοιάζει αρκετά με το backlight bleed των κλασσικών TFT - δηλαδή περιφερειακά γύρω απο την οθόνη πιο φωτεινό μαύρο και στο κέντρο έντονα πιο σκοτεινό. Δε μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. Αρκετά περίεργο μιας και δε θυμίζει σε τίποτα τις κλασσικές ατέλειες των TFT οθονών. Επίσης δεν ειναι θέμα της κάμερας, μιας και μπορεί να το παρατηρήσει κανείς και στο bootup του κινητού που εμφανίζει μαύρη οθόνη για 1-2 δευτερόλεπτα.

Γίνεται να το δοκιμάσει κάποιος; Πάντως αν υπάρχει έστω και λιγοστο φώς στο χώρο ή κάτι άλλο στην οθόνη πέρα απο απολυτο μαύρο δεν το βλέπει το μάτι το πρόβλημα αυτό...

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

ρε παιδια πως δουλευει το tv out

βρηκα ενα καλωδιο απο nokia n95 το συνδεω στην τηλεοραση και παιζω αρχεια βιντεο απο τον real player αλλα τιποτα

μηπως πρεπει να κανω και κατι αλλο?

Να ρωτησω με το Symbian ROM flashing tool 1.50 αν το τρεξεις σε vista δεν υπακουει το Download Start ??

Ακολουθησα ολες τις οδηγειες ( http://samsungi8910omnia.com/how-to-flash-and-debrand-your-samsung-i8910-debrand-tutorial/ ) για να φλασαρω την ρομ αλλα η επιλογη Download Start δεν ειναι ενεργοποιημενη.

Κατεβασα την Ελληνικη απο εδω: http://forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i8910-omnia-hd-firmware-discussion/2217-omnia-hd-gt-i8910-firmwares-update-10-08-2009-a.html

λογικα αυτη θα ειναι η τελευταια , την εχει βαλει κανεις ???? Ειδε τιποτε διαφορες ?? Αν φτιαξω σε εναν αλλο δισκο Windows ΧΡ και τρεξω το Rom Flashing θα ειναι ενεργο το Download Start

εγκατεστησα το sktools και εκανα καποιες διαγραφες που κανει αυτοματες...ανεβαζοντας την ελευθερη μνημη απο 4 μβ σε 12 μβ..ειναι καλα?.μπορω να κανω και αλλα για να απελευθερωσω παραπανω μνημη?.το κακο ειναι οτι ειναι στα αγγλικα και δεν μπορω να κανω περισσοτερα..υπαρχει βοηθεια στα εληηνικα μηπως πουθενα?

Φιλε εισαι σε λαθος Θεμα

Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

Να ρωτησω με το Symbian ROM flashing tool 1.50 αν το τρεξεις σε vista δεν υπακουει το Download Start ??

Ακολουθησα ολες τις οδηγειες ( http://samsungi8910omnia.com/how-to-flash-and-debrand-your-samsung-i8910-debrand-tutorial/ ) για να φλασαρω την ρομ αλλα η επιλογη Download Start δεν ειναι ενεργοποιημενη.

Κατεβασα την Ελληνικη απο εδω: http://forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i8910-omnia-hd-firmware-discussion/2217-omnia-hd-gt-i8910-firmwares-update-10-08-2009-a.html

λογικα αυτη θα ειναι η τελευταια , την εχει βαλει κανεις ???? Ειδε τιποτε διαφορες ?? Αν φτιαξω σε εναν αλλο δισκο Windows ΧΡ και τρεξω το Rom Flashing θα ειναι ενεργο το Download Start

Σε Vista δεν τρέχει προς το παρόν,ακόμη και εάν το τρέξεις με συμβατότητα Service Pack 2 των XP!Αναγκαστικά δημιουργείς και δευτερο partition με τα XP ή πολύ πιο απλά βρίσκεις έναν υπολογιστή με XP!Πρώτα πέρνα τους drivers και έπειτα τρέξε το ROM Flashing Tool!

Το πήρα κι εγώ χτές απ το Πλαίσιο.

Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ αποκλειστικά Symbian τηλέφωνα (Ε series της Νόκια κυρίως), οπότε για μένα ηταν το λογικό επόμενο βήμα - αρχικά γλυκοκοίταζα το Ν97 αλλα το δούλεψα λίγο και μου φάνηκε αργό και γενικά δύσχρηστο.

Οι πρώτες εντυπώσεις ειναι πολύ, πολύ καλές. Οποιος γνωρίζει γενικά απο Symbian θα νιώσει σαν στο σπιτι του :)

Δύο ερωτησεις:

-προς όσους έχουν αναβαθμίσει το firmware με το τελευταίο ιταλικό - δε με ενδιαφέρει να γράφω μυνήματα στα ελληνικά αλλα θέλω να μπορώ να διαβάζω μυνήματα γραμμένα στα ελληνικά. Γίνεται αυτό στο ιταλικό firmware?

-Πριν απο λίγο παρατήρησα το εξής - έβγαλα μια φωτογραφία στο σκοτάδι και την έβαλα fullscreen (ουσιαστικά μαύρο φόντο fullscreen) και κοιτάζοντας την σε σκοτεινό δωμάτιο παρατήρησα ενα πράγμα που μοιάζει αρκετά με το backlight bleed των κλασσικών TFT - δηλαδή περιφερειακά γύρω απο την οθόνη πιο φωτεινό μαύρο και στο κέντρο έντονα πιο σκοτεινό. Δε μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. Αρκετά περίεργο μιας και δε θυμίζει σε τίποτα τις κλασσικές ατέλειες των TFT οθονών. Επίσης δεν ειναι θέμα της κάμερας, μιας και μπορεί να το παρατηρήσει κανείς και στο bootup του κινητού που εμφανίζει μαύρη οθόνη για 1-2 δευτερόλεπτα.

Γίνεται να το δοκιμάσει κάποιος; Πάντως αν υπάρχει έστω και λιγοστο φώς στο χώρο ή κάτι άλλο στην οθόνη πέρα απο απολυτο μαύρο δεν το βλέπει το μάτι το πρόβλημα αυτό...

επειδη και εγω ειχα ιταλικο firnware αρχικα, ολες τις επαφες μου τις εβλεπα κανονικα. μυνημα απο βοντα μου μου ειχε ερθει το ειδα κανονικα.

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD