Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

O Hyperx Ανακοίνωσε ότι το σαββατοκύριακο θα έχει τελειώσει και την Release HX2.1

με Ελληνικα!

Ωραίος! :D

Πιάνουν τόπο τα donations! :happy:

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Ωραία, συμφωνώ και εγώ ότι δεν είναι σωστό αυτό αλλά τώρα πες μου τι κινητό θα πήγαινες να πάρεις ίδιων δυνατοτήτων.

Τι να τις κάνω τις δυνατότητές του όταν σε βασικά πράγματα πηγαίνει χάλια;

Να ξεκινήσω απ'το bug του browser με τη διακοπή, με τον απαράδεκτο ήχο βίντεο, με τη διαχείριση μνήμης που όταν πας ν'ανοίξεις google maps πολλές φορές κολλάει, με το αργόστροφο μενού;

Εν πάσει περιπτώσει, θέλω να μου διευκολύνει τη ζωή, όχι να πρέπει να θυμάμαι να του κάνω π.χ. κάθε 12 ώρες επανεκκίνηση για να φρεσκάρει τη RAM του, ούτε να παρακαλάω να μην πατήσω λάθος link στον browser και στη συνέχεια ν'αναγκαστώ να πατήσω διακοπή και να με πετάει έξω.. Πρόσθεσε σ'όλα αυτά και την ελαφρώς απαράδεκτη μπαταρία που μέχρι ενός βαθμού είναι θέμα λογισμικού και αυτομάτως καταλαβαίνεις γιατί αισθάνεσαι μ...ας που η μαμά- εταιρία δε βγάζει αναβάθμιση για τη δική σου region, ενώ στις άλλες έχει βγάλει έστω και μία φορά..

Άλλωστε, προς Θεού, δεν είναι και η super wow συσκευή. Και αυτό, επειδή η ίδια η Samsung δεν την υποστήριξε..

Στο μόνο που θα το παραδεχτώ είναι η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ποιότητα κατασκευής, η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ οθόνη τόσο σε χρώματα όσο και σε αφή και το ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ μεγάφωνο.

Θα κερδίσω κάτι, γιατί αυτή τη στιγμή ο ήχος .AMR δεν παίζει καθόλου ούτε στη τηλεόραση απευθείας (μέσω USB) αλλά ούτε και μέσω του WD Live Tv player. Βλέπω μόνο την εικόνα, τουλάχιστον με κάποια μετατροπή ας έχω ήχο έστω και χάλια.

Εννοούσα πως δε θα καλυτερεύσει η ποιότητα, δεν κατάλαβα πως δεν ακουγόταν ήχος απ'την τηλεόραση :)

Τι να τις κάνω τις δυνατότητές του όταν σε βασικά πράγματα πηγαίνει χάλια;

Να ξεκινήσω απ'το bug του browser με τη διακοπή, με τον απαράδεκτο ήχο βίντεο, με τη διαχείριση μνήμης που όταν πας ν'ανοίξεις google maps πολλές φορές κολλάει, με το αργόστροφο μενού;

Εν πάσει περιπτώσει, θέλω να μου διευκολύνει τη ζωή, όχι να πρέπει να θυμάμαι να του κάνω π.χ. κάθε 12 ώρες επανεκκίνηση για να φρεσκάρει τη RAM του, ούτε να παρακαλάω να μην πατήσω λάθος link στον browser και στη συνέχεια ν'αναγκαστώ να πατήσω διακοπή και να με πετάει έξω.. Πρόσθεσε σ'όλα αυτά και την ελαφρώς απαράδεκτη μπαταρία που μέχρι ενός βαθμού είναι θέμα λογισμικού και αυτομάτως καταλαβαίνεις γιατί αισθάνεσαι μ...ας που η μαμά- εταιρία δε βγάζει αναβάθμιση για τη δική σου region, ενώ στις άλλες έχει βγάλει έστω και μία φορά..

Άλλωστε, προς Θεού, δεν είναι και η super wow συσκευή. Και αυτό, επειδή η ίδια η Samsung δεν την υποστήριξε..

Στο μόνο που θα το παραδεχτώ είναι η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ποιότητα κατασκευής, η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ οθόνη τόσο σε χρώματα όσο και σε αφή και το ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ μεγάφωνο.

Εννοούσα πως δε θα καλυτερεύσει η ποιότητα, δεν κατάλαβα πως δεν ακουγόταν ήχος απ'την τηλεόραση :)

Κι εγώ τους ίδιους προβληματισμούς είχα μέχρι που έβαλα rom του HyperX. Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να βγει η καλύτερη και πιο γρήγορη rom που έβγαλε ποτέ και μάλιστα και στα ελληνικά. Η συμβουλή μου, φίλε μου, είναι να εγκαταλείψεις μια για πάντα τη μανίσια rom και να περάσεις την HX 2.1 main release που αναμένεται σύντομα. Τότε θα απαλλαγείς και από το bug του browser και από τον απαράδεκτο ήχο και από τις επανεκκινήσεις και θα έχεις kinetic scrolling και την πιο γρήγορη java (ever!) και ένα πλήρως χακαρισμένο κινητό για να περνάς μέσα ό,τι προγράμματα θέλεις!!!

Όσο για την εγγύηση, αν ποτέ πάθει κάτι η συσκευή σου (να είσαι σίγουρος ότι δεν θα οφείλεται στη rom του Γερμανού) περνάς πάλι τη μανίσια rom και γυρνάς το κινητό στη Samsung σφυρίζοντας αδιάφορα.

Αν τα κάνεις όλα αυτά, τότε θα δεις τι κινητό κρατάς πραγματικά στα χέρια σου και θα πάψεις να γκρινιάζεις... Θα είναι σαν να αγόρασες μια εντελώς καινούρια συσκευή. ;)

καλησπερα. γιατι δεν δοκιμαζεις και τα δυο και να δεις ποιο ειναι καλυτερο για τις αναγκες σου :) εγω προτιμω το garmin. και παρακληση να γραφεις ελληνικα

ρε παλικαρια μπορειτε να μου στειλετε με pm απο που να τα κατεβασω σπασμενα(''Ndrive 9x ekdosi 3.5.27'' και sygic mobile maps 10)

Καλησπερα παιδια.δεν εχω ξαναβαλει firmware του γερμανου.να ρωτησω κατι,αξιζει να προχορησω σε μια τετοια ενεργεια,ακουσα οτι η 2.1 θα ειναι πολυ καλη.χανει το κινητο μας καποια απο τα ιδη υπαρχων χαρακτηριστικα κ προγραμματα?καθε φορα που περνας ενα firmware χανονται τα παντα(επαφες,sms,προγραμματα,ρυθμισεις)?ευχαριστω...

αυτο βασικα ειναι κ δικη μου απορια...δεν θα ηθελα να χαθει κανενα χαρακτηριστικο του (εκτος απο το photo contacts που με αφηνει παγερα αδιαφορο).........δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να μην ειναι συμβατο με το pc studio γτ με εχει βολεψει παρα πολυ να εγκαθιστω κ να απεγκαθιστω εφαρμογες απο εκει...

Καλησπερα παιδια.δεν εχω ξαναβαλει του γερμανου.να ρωτησω κατι,αξιζει να προχορησω σε μια τετοια ενεργεια,ακουσα οτι η 2.1 θα ειναι πολυ καλη.χανει το κινητο μας καποια απο τα ιδη υπαρχων χαρακτηριστικα κ προγραμματα?καθε φορα που περνας ενα firmware χανονται τα παντα(επαφες,sms,προγραμματα,ρυθμισεις)?ευχαριστω...

Ναι αξίζει έχει αρκετά συν, αν βάλεις καινούριο firmware του γερμανού θα πρέπει να κάνεις φορματ το c και το e για να δουλέψει σωστα μετά το κινητό οπότε τα χάνεις όλα όσα αναφέρεις. Όμως επαφες και sms μπορείς να τα κάνεις μπακαπ και να τα βάλεις μετά στο άψε σβήσε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, ίσως γίνεται καιμερικά προγράμματα αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω σίγουρα αν γίνεται.

εβαλα πριν καιρο την εκδοση GreekHX2.02 και παρατηρησα οτι οταν μηλαω εχει αντιλαλο η συσκευη, δηλαδη ακουγετε ξανα και χαμηλοτερα οτι λεω.

Ξερει κανεις πως διωρθωνεται ????:(

Παίδες SOS !!!!

Έχω αλληλογραφία με το Γερμανό (μου έστειλε ένα email απόψε) και με ρωτάει να του πω ακριβώς τα bugs της ελληνικής 2.02 ώστε να τα διορθώσει στην καινούργια που ετοιμάζει για το Σ/Κ.

Επειδή δεν την έχω περάσει προσωπικά (έχω μείνει στην international 2.02), όποιος από μας εδώ μπορεί ας γράψει εδώ, υπεύθυνα (εννοείται εξακριβωμένα) ένα ποστ με 1. 2. 3. κλπ. ώστε να του τα στείλω στο τσάκα τσάκα.

Για ένα βασικό που ξέρω είναι ότι δεν κάνει download στο μαμίσιο browser...

Υπάρχουν και άλλα ????

ΤΗΑΝΧ.

P.S. Όσο πιο γρήγορα του απαντήσουμε τόσο πιο πολύ χρόνο θα έχει για να τα διορθώσει χωρίς να του ξεφύγει κάτι.

Edited by nickvog

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Βγάζει error σε μερικά παιχνίδια κατά την εγκατάστασή π.χ. ferrari GT, assasin creed 2. και το ashalt4 ενώ το περνάει μετά βγάζει μήνυμά ότι είναι μονό για omnia HD ενώ ειναι ειδη στο omnia HD.

Οταν αλλαζεις Home screnn theme σε ολα τα τα θεματα εκτος απο το samsung widget οταν πατας πανω στην επιλογη του προφιλ p.x. γενικο ανοίγει μια μπάρα για να το αλλάξεις π.χ. γενικο αθορυβο συσκεψη κ.τ.λ. αυτη ενώ ανοιγη πατας και δεν κανει τιποτα π.χ. πατας να μπει αθόρυβο και δεν αλλάζει. με το δεξι πληκτο πρεπει να το κανεις για να μπορέσεις να αλλάξεις προφίλ.

Και ένα ακόμα bug πού δεν είναι σοβαρό άλλα υπάρχει σε όλες της Rom του είναι στην gallery όταν ανοίγεις μια photo και αρχίζεις να γυρνάς συνεχόμενα την μια photo μετά την άλλη σου βγάζει ένα μήνυμά (image viewer: μνήμη πλήρης κλείστε κάποιες εφαρμογές) αν έχεις το κινητό σε όρθια θέσει το κάνει μετά από 8 photo σε πλάγια θέσει μετά από 5 photo..

Edited by LeGendGR

Βγάζει error σε μερικά παιχνίδια κατά την εγκατάστασή π.χ. ferrari GT, assasin creed 2. και το ashalt4 ενώ το περνάει μετά βγάζει μήνυμά ότι είναι μονό για omnia HD ενώ ειναι ειδη στο omnia HD.

Οταν αλλαζεις Home screnn theme σε ολα τα τα θεματα εκτος απο το samsung widget οταν πατας πανω στην επιλογη του προφιλ p.x. γενικο ανοίγει μια μπάρα για να το αλλάξεις π.χ. γενικο αθορυβο συσκεψη κ.τ.λ. αυτη ενώ ανοιγη πατας και δεν κανει τιποτα π.χ. πατας να μπει αθόρυβο και δεν αλλάζει. με το δεξι πληκτο πρεπει να το κανεις για να μπορέσεις να αλλάξεις προφίλ.

Και ένα ακόμα bug πού δεν είναι σοβαρό άλλα υπάρχει σε όλες της Rom του είναι στην gallery όταν ανοίγεις μια photo και αρχίζεις να γυρνάς συνεχόμενα την μια photo μετά την άλλη σου βγάζει ένα μήνυμά (image viewer: μνήμη πλήρης κλείστε κάποιες εφαρμογές) αν έχεις το κινητό σε όρθια θέσει το κάνει μετά από 8 photo σε πλάγια θέσει μετά από 5 photo..

Για το προφίλ να ξέρεις πρέπει να το κράτησης . λίγο παραπάνω πατημένο για να αλλάξει προφίλ στην αρχή και εγω νόμιζα οτι ήταν λάθος αλλά δεν είναι…. Για το άλλο που λες δεν εχω παρατήρηση κάτι...εχω την 2.02 greek

I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned 'wilith.

Για το προφίλ να ξέρεις πρέπει να το κράτησης . λίγο παραπάνω πατημένο για να αλλάξει προφίλ στην αρχή και εγω νόμιζα οτι ήταν λάθος αλλά δεν είναι…. Για το άλλο που λες δεν εχω παρατήρηση κάτι...εχω την 2.02 greek

όντος ήθελε να το κρατήσω πατημένο.

Παίδες SOS !!!!

Έχω αλληλογραφία με το Γερμανό (μου έστειλε ένα email απόψε) και με ρωτάει να του πω ακριβώς τα bugs της ελληνικής 2.02 ώστε να τα διορθώσει στην καινούργια που ετοιμάζει για το Σ/Κ.

Επειδή δεν την έχω περάσει προσωπικά (έχω μείνει στην international 2.02), όποιος από μας εδώ μπορεί ας γράψει εδώ, υπεύθυνα (εννοείται εξακριβωμένα) ένα ποστ με 1. 2. 3. κλπ. ώστε να του τα στείλω στο τσάκα τσάκα.

Για ένα βασικό που ξέρω είναι ότι δεν κάνει download στο μαμίσιο browser...

Υπάρχουν και άλλα ????

Να πω και εγώ τον πόνο μου...όταν έχω ενεργοποιημένο το bluetooth και συνδεδεμένο με ένα bluetooth handsfree όταν μπώ σε εφαρμογές του κινητού ή στο internet η σύνδεση με το handsfree διακόπτεται...το έχω παρατηρήσει σε όλες τις rom του γερμανού αλλά δεν ξέρω αν τελικά όντως είναι Bug γιατί δεν το είχα τεστάρει με την original rom ( πλαίσιο ).Στον γερμανό το έχω αναφέρει πάντως..

Τώρα για τα ferrari gt και asphalt4 τα πέρασα χωρίς error και παίζουν μια χαρά....

Κατά τα άλλα (πλην browser) όλα καλά (ΗΧ 2.02 greek)

Edited by tonysac
Αντώνης

εχω την 2.02 greek και οσο αφορα καποια παιχνιδια οπως αυτα

ferrari GT, assasin creed 2. και το ashalt4 που ενας φιλος προανεφερε σε μενα παιζουν μια χαρα χωρις κανενα προβλημα.

Λαθη

1) Πες φιλε μου στον hyper να την κανει την εκδοση full greek και οχι μερικως greek.

Τι εννοω? Πολλες επιλογες σε menu ειναι στα αγγλικα και οχι στα ελληνικα οπως:

- Ρυθμισεις / Application mgn

- Ρυθμισεις / Τηλεφωνο / Sensor settings

- Εντοπισμος θεσης / positioning methods

- Camera ας το κανει επιτελους Κάμερα

- Γραφείο / Calculator

- Γραφείο / Converter

- Εργαλεία / Device mgr.

- Εργαλεία / Date Transfer

Αυτα εχω δει εγω.

TCe

Πες φιλε μου στον hyper να την κανει την εκδοση full greek και οχι μερικως greek.

Καλά αυτό δεν νομίζω ότι είναι και τόσο τραγικό...

Nick γράψε του για το πρόβλημα που είχε ένας χρήστης στο bytheway που δεν μπορούσε να μπει σε ασύρματα δίκτυα όταν είχε Ελληνικά μενού και όταν το γύρναγε στα αγγλικά έμπαινε κανονικά.

Επίσης κάποιοι παλιότερα είχαν αναφέρει ότι το κινητό κρασάρε όταν άλλαζαν την γλώσσα στο μενού και έπρεπε να βγάλουν την μπαταρία για να ξεκινήσει.

Και λείπουν και οι λέξεις στο λεξικό, αν και αυτό μπορούμε να το φτιάχνουμε και μόνοι μας. ;)

Να πω και εγώ τον πόνο μου...όταν έχω ενεργοποιημένο το bluetooth και συνδεδεμένο με ένα bluetooth handsfree όταν μπώ σε εφαρμογές του κινητού ή στο internet η σύνδεση με το handsfree διακόπτεται...το έχω παρατηρήσει σε όλες τις rom του γερμανού αλλά δεν ξέρω αν τελικά όντως είναι Bug γιατί δεν το είχα τεστάρει με την original rom ( πλαίσιο ).Στον γερμανό το έχω αναφέρει πάντως..

Πιο bluetooth handsfree έχεις;

Εγώ με το i-tech mini clip II δεν έχω κανένα πρόβλημα ότι και να κάνω.

Δοκίμασα τώρα να παίξω to assassins creed και να μου κάνω μια κλήση από άλλο κινητό και λειτουργούσε κανονικά...

Αν και προσωπικά δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα να συνδεθώ σε όποιο ασύρματο δίκτυο ήθελα με την ελληνική 2.02 ούτε και έχω κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα! :)

Edited by MaFiOzOS_88

Πιο bluetooth handsfree έχεις;

Εγώ με το i-tech mini clip II δεν έχω κανένα πρόβλημα ότι και να κάνω.

Έχω το Sony Ericsson HBH-PV740 αλλά έχω δοκιμάσει και Samsung WEP-460 και το i.Tech Clip D... Σε όλα το ίδιο θέμα...δοκίμασε μερικές φορές να μπεις Οπερα και βγες και επίσης μπες και βγες σε κάποιες εφαρμογές σου...το πρόβλημα είναι πως ΔΕΝ το κάνει πάντα και έτσι δεν μπορώ να εντοπίσω τι φταίει...:worry:

Αντώνης

Καλά αυτό δεν νομίζω ότι είναι και τόσο τραγικό...

Nick γράψε του για το πρόβλημα που είχε ένας χρήστης στο bytheway που δεν μπορούσε να μπει σε ασύρματα δίκτυα όταν είχε Ελληνικά μενού και όταν το γύρναγε στα αγγλικά έμπαινε κανονικά.

Επίσης κάποιοι παλιότερα είχαν αναφέρει ότι το κινητό κρασάρε όταν άλλαζαν την γλώσσα στο μενού και έπρεπε να βγάλουν την μπαταρία για να ξεκινήσει.

Και λείπουν και οι λέξεις στο λεξικό, αν και αυτό μπορούμε να το φτιάχνουμε και μόνοι μας. ;)

ΟΚ, μόλις του έστειλα email με τις πιο πάνω παρατηρήσεις.

Μακάρι να μας ακούσει και να φτιάξει κάπως αυτά τα ολίγα στην, κατά τα άλλα, ΑΨΟΓΗ rom που έχει μαστορέψει !!!!!!!!!!! :)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

ΟΚ, μόλις του έστειλα email με τις πιο πάνω παρατηρήσεις.

Μακάρι να μας ακούσει και να φτιάξει κάπως αυτά τα ολίγα στην, κατά τα άλλα, ΑΨΟΓΗ rom που έχει μαστορέψει !!!!!!!!!!! :)

Ωραία, ευχαριστούμε πολύ! :clap:

Άντε να ξεκινάμε τα backup για την 2.1 Greek...! :D :ninja:

Εγώ πάντως πάει και τελείωσε, θα τη βάλω με ότι προβλήματα και να παρουσιάσει :mad:. Περισσότερα θα κερδίσω απ'ότι θα χάσω :):. Αρκεί βρε παίδες να γράψουμε μία αναλυτική καταγραφή των βημάτων :cry:.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Εγώ πάντως πάει και τελείωσε, θα τη βάλω με ότι προβλήματα και να παρουσιάσει :mad:. Περισσότερα θα κερδίσω απ'ότι θα χάσω :):. Αρκεί βρε παίδες να γράψουμε μία αναλυτική καταγραφή των βημάτων :cry:.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3090688#post3090688

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3025075#post3025075

θα ισχύουν δηλαδή τα ίδια και για την νέα έκδοση; πολύ ωραία αρχίζουμε τα μπακαπ :D.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

θα ισχύουν δηλαδή τα ίδια και για την νέα έκδοση; πολύ ωραία αρχίζουμε τα μπακαπ :D.

Οι οδηγίες των 2 ποστ που σου παρέθεσα ισχύουν σε όλες τις ρομ του hyperx, τις καινούργιες τουλάχιστον (1.5+). :)

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD