gre Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Καλησπέρα φίλε μου, η custom rom διορθώνει διάφορα bugs του μαμά firnware και προσθέτει πάρα πολλά features.Ενδεικτικά αναφέρω: Full Hacked phone + installserver (για εγκατάσταση ακόμη και των εφαρμογών που δεν έχουν πιστοποιητικό) Kinnetic Scrolling παντού! Fixed 24fps @720p video recording ACC audio codec αντί του AMR audio codec Tweaks για βελτίωση της μπαταρίας (αν και τώρα τελευταία έχουμε παράπονα :p) Fixed Music Player Και επίσης τα custom fw αφήνουν πολύ περισσότερο κενό χώρο στο C:, αφού οι modders έχουν ξεφορτωθεί αρκετή σαβούρα.Επίσης αρκετά tweaks + transition effects στα μενού των επιλογών..... Υπάρχουν και άλλα πολλά, αλλά τα πιο βασικά είναι αυτά.¨οπως καταλαβαίνεις αξίζει τον κόπο να φλασάρει κανείς το κινητό.... :cool: Τώαρ για την άλλη σου ερώτηση, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετοί cookers αλλά ο καλύτερο από όλους και ο μόνος που έβγαζε και roms με ελληνικά, είναι ο hyperx (τον λέμε Γερμανό λόγο της καταγωγής του), και μέχρι τον περσινό Νοέμβριο που σταμάτησε, μας παρείχε εξαιρετικά firmware. Υπάρχουν και άλλοι φυσικά όπως ο faenil, ο οποίος όμως δεν έχει βγάλει καμία ρομ με Ελληνικά (μόνο πληκτρολόγιο και όχι μενού).... Σε περίπτωση που κατάφερα να σε ψήσω για το φλασάρισμα, οδηγίες για το πως να το κάνεις καθώς και links για το software που θα χρειαστείς, θα βρεις εδώ! Όπου κολλήσεις φυσικά με ρωτάς! :) Είχα καιρό να γράψω σεντόνι στο νήμα αυτό.....συγκινήθηκα! :cry: Φίλε μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την πολύτιμη βοήθεια και τον χρόνο σου. Αυτή τη στιγμή έχω το innov8 και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το omniahd. Αν όλα πάνε όπως τα έχω προγραμματίσει σε 10 μέρες περίπου θα έχω στα χέρια μου ένα omniahd με custom rom(άγνωστο ποια απ΄ όλες) οπότε τότε πιθανόν θα έχω και άλλες απορίες! Η διόρθωση που κάνει η rom του γερμανού στο βίντεο, διορθώνει και το παρακάτω πρόβλημα; Γενικά τι θα μπορούσαμε να προσάψουμε στα αρνητικά του κινητού εκτός από το ότι δεν μπορεί να πάρει καλύτερο λειτουργικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Φίλε μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την πολύτιμη βοήθεια και τον χρόνο σου. Αυτή τη στιγμή έχω το innov8 και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το omniahd. Αν όλα πάνε όπως τα έχω προγραμματίσει σε 10 μέρες περίπου θα έχω στα χέρια μου ένα omniahd με custom rom(άγνωστο ποια απ΄ όλες) οπότε τότε πιθανόν θα έχω και άλλες απορίες! Η διόρθωση που κάνει η rom του γερμανού στο βίντεο, διορθώνει και το παρακάτω πρόβλημα; Γενικά τι θα μπορούσαμε να προσάψουμε στα αρνητικά του κινητού εκτός από το ότι δεν μπορεί να πάρει καλύτερο λειτουργικό; Ναι το πρόβλημα με τα frames λύνεται με τις Custom αν και από ότι είχα διαβάσει παλιότερα μερικοί ψείρες είχαν βρει ότι πάλι από καμιά φορά κάνει duplicate ένα καρέ για να μην χάσει τα 24fps..... Βέβαια τα βίντεο που βγάζει το i8910 είναι κορυφαία! Εγω είχα και ένα μικρό camcorder, και το πούλησα γιατί τα βίντεο του κινητού μάρεσαν πιο πολύ!!! :ninja: Αφού ψάχνεις για αρνητικά, θα σου πω ότι η κάμερα του κινητού παρά τα 8 megapixels, βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες μόνο την μέρα που υπάρχει καλός φωτισμός..... Το απόγευμα προς βράδυ που σκοτεινιάζει τα πράγματα δυσκολεύουν και είναι δύσκολο να βγάλεις καλή φωτογραφία.Πολλές βγαίνουν είτε κουνημένες είτε το κλείστρο δεν συγχρονίζει καλά με το led flash και τυχαίνει να βγούνε πολύ σκοτεινές είτε πολύ φωτεινές. Κοινός αν το παίρνεις με την λογική να αντικαταστήσεις την ψηφιακή μηχανή, ξανασκέψου το.... :/ εγω προσωπικα, εαν επαιρνε android δεν θα το αφηνα, τουλαχιστον για ενα χρονο ακομα... ειναι εξαιρετικη συσκευη, με πολυ καλα χαρακτηριστικα και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης... το εχω ενα χρονο και κατι και δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο...και η μπαταρια του ειναι κτηνος σχετικα με κατι αλλα touch που ειχα....βεβαια το πηρα αποφαση και λεω με την πρωτη ευκαιρια να το πουλησω τελικα, γιατι θα περασω στο android, και εχω ερωτευτει ασχημα το galaxy s....(για πιο φθηνο κινητο πηγαινα αλλα τελικα δεν με βλεπω να την αποχωριζομαι την samsung....) Άλλος ένας που εγκαταλείπει το πλόιο! :p Το Blade δεν σε έψησε τελικά ε; Όπως και να χει το android μετράει και σε καταλαβαίνω απόλυτα.... :cool: Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_99 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Παιδεια περασα την ρομ του faenil. Απο περιεργια και μονο. Δε νομιζω να την κρατησω για πολυ, πραγματικα ο Γερμανος δεν εχει να ζηλεψει τιποτα, μου θυμιζει πολυ την V-5 του γερμανου και σε ταχυτητα και σε skin. Τα αγγλικα δεν με ενοχλουν καθολου. Θελω να τεσταρω ποσο θα με παει η μπαταρια και αν κραταει περισσοτερο θα την κρατησω. Παράθεση LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightmare_gr Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Καλησπερα!εκλεισε το κινητο μου απο μπαταρια σημερα...εχω 5 ωρες τωρα που το εχω βαλει να φορτιζει και το θεμα ειναι οτι δεν ανοιγει απλα δειχνει την εικονα της samsung και την μπαρα...αλλα ΤΠΤ... εχω βγαλει βαλει μπαταρια τπτ ομως...καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Καλησπερα!εκλεισε το κινητο μου απο μπαταρια σημερα...εχω 5 ωρες τωρα που το εχω βαλει να φορτιζει και το θεμα ειναι οτι δεν ανοιγει απλα δειχνει την εικονα της samsung και την μπαρα...αλλα ΤΠΤ... εχω βγαλει βαλει μπαταρια τπτ ομως...καμια ιδεα? φιλε μου το εχω παθει 3 φορες απο το καλοκαιρι αυτο που λες. η λυση ειναι μια μονο. παιρνας απο την αρχη την rom ξανα δυστυχως μονο ετσι επανερχεται. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas00 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Τι πρόγραμμα χρησιμοποιείται για smartsearch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightmare_gr Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 φιλε sdaoulas τελικα ειναι η μονη λυση δικιο εχεις ... παντως και σε μενα η τριτη φορα ειναι απο το καλοκαιρι που συμβαινει αυτο μονο που τις αλλες 2...ειχε ανοιξει καποια στιγμη....σατανικο σχεδιο της samsung για να παρουμε καινουργιο κινητο!!! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Eπανερχομαι στο θεμα της μπαταριας Gold 1930mAH, εκανα λαθος τελικα δουλεψε, οταν την πρωτοεβαλα στο κινητο και συνδεσα τον φορτιστη εβγαζε στην οθονη ενα θαυμαστικο μεσα στο σχημα της μπαταριας οπως οταν φορτιζει δηλαδη αντι για τις μπαρες που ανεβοκατεβαινουν ειχε ενα θαυμαστικο και το κινητο δεν ανοιγε, σημερα την ξαναδοκιμασα και εκανε τα ιδια ομως αφηνοντας την 5-10 λεπτα ξεκινησε να φορτιζεται κανονικα και το κινητο ανοιξε, τωρα θα δοκιμαστει και θα σας ενημερωσω σχετικα με την αποδοση της. Εν τω μεταξυ βρηκα στο ebay γνησια samsung με 10 λιρες ελαφρως μεταχειρισμενη απο κινητο σε εκθεση καταστηματος κιν. τηλεφωνων και μεχρι στιγμης κραταει σαν καινουρια! Edited March 23, 2011 by strong Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) 1)Τελικά το πήρα το τηλέφωνο και θα ήθελα να ρωτήσω ποιο Garmin πρέπει να του περάσω για το gps. Στο innov8 που είναι symbian αλλά όχι αφής, είχα το GarminXT 5.00.60 και χάρτη 3 σε 1 (Autodrive 1.99el-Greek Anavasis 4.50-Bluechart Atlantic 2008.5 & Tides-Marines). 2)Επίσης, παρόλο που ο προηγούμενος κάτοχος του κινητού έχει διαγράψει τα δεδομένα από το τηλέφωνο, βλέπω ότι έχει ελεύθερη μνήμη μόλις 47,8mb στο τηλέφωνο και 4,2gb στην μαζίκης αποθήκευσης. Τι πρέπει να κάνω για να είναι σαν καινούργιο; Δηλαδή πέρα από την αλλαγμένη ρομ να μην έχει το παραμικρό μέσα(rom φοράει κάποια του γερμανού αλλά όχι την τελευταία(μάλλον κάποια από αυτές τις μέρες θα την περάσω)). 3)Ποια θεωρείτε must have προγράμματα για την συσκευή μας; Edited March 23, 2011 by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 (edited) Ψάχνοντας λίγο το omnia hd που αγόρασα, παρατήρησα ότι μόνο όταν είναι στην λειτουργία για εγγραφή βίντεο, βγάζει μία κόκκινη ή λευκή(ανάλογα με το χρώμα του τοπίου) κουκίδα. Ψάχνοντας στο φορουμ βρήκα να αναφέρουν ορισμένα άτομα κάτι παρόμοιο(για λευκές κουκίδες) και ότι είναι θέμα hardware και πως πρέπει να πάει στο service για να αλλάξουν κάτι. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1)Αξίζει να το πάω για επισκευή ή θα το πάρω χειρότερο μαζί με νέα προβλήματα; 2)Τι ακριβώς αλλάζουν για να διορθώσουν το πρόβλημα; 3)Κάποιο άλλο πρόβλημα που είχε βγάλει το τηλ. για να το τσεκάρω πριν το πάω στο service; Ώστε αν έχει και κάτι άλλο, να τους το αναφέρω για να τα φτιάξουν όλα μαζί. 4)Αν το τηλέφωνο δεν έχει την rom της samsung, θα έχω πρόβλημα με το service; Ευχαριστώ και ελπίζω σε απαντήσεις. Edited March 25, 2011 by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1)Αξίζει να το πάω για επισκευή ή θα το πάρω χειρότερο μαζί με νέα προβλήματα; ....... 4)Αν το τηλέφωνο δεν έχει την rom της samsung, θα έχω πρόβλημα με το service; Ευχαριστώ και ελπίζω σε απαντήσεις. #4) ναι, το πιθανοτερο ειναι πως θα εχεις προβλημα...εαν αποφασισεις να το στειλεις καλυτερα περνα την μαμα ρομ για να εισαι σιγουρος... #1) κοιτα, ευτυχως μεχρι στιγμης δεν μου ετυχε να χρειαστω το service της samsung, οσον αφορα στην κινητη, κι ετσι δεν εχω προσωπικη εμπειρια, αλλα εαν αυτη η κουκιδα ειναι σε σημειο που ενοχλει, μαλλον δεν εχεις και πολλες επιλογες...αλλωστε γι αυτο υπαρχει και η εγγυηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Ευχαριστώ πολύ maximillian. Μήπως ξέρει κάποιος και τι αλλάζουν για να διορθωθεί το πρόβλημα; Γιατί ψάχνοντας το θέμα είδα άλλος να γράφει για αλλαγή πλακέτας και άλλος για αλλαγή κάμερας! Και επειδή έχω άσχημη εμπειρία από το service της samsung θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός να τους το πάω αν θέλει αλλαγή πλακέτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisgr_13 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Γεια σας παιδια! Δυο λόγια μόνο για το κινητάκι μας. Το έχω 20 μήνες περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για τα εξής: 1)Μπαταρία (άνετα 5 μέρες με μέτρια χρήση) 2)Ταχύτητα μενού κλπ 3)Στιβαρότητα 4)Ποιότητα Οθόνης 5)Κάμερα, Βίντεο 6)Μουσική του έχω φορέσει μια από τις τελευταίες roms του γερμανού. Από την άλλη είμαι δυσαρεστημένος για το γεγονός πως δεν μπορώ να του βάλω κάποιες εφαρμογές που μου αρέσουν όπως πχ skype. Γενικά είναι κινητό-σκυλί. Δεν μασάει πουθενά. Για να φανταστείτε για περίπου 3-4 μήνες το χρησιμοποιούσα και σαν bluetooth-wifi-router με πολύ καλά αποτελέσματα. Επίσης μου έχει πέσει αρκετές φορές χωρίς να πάθει τίποτα. Τέλος, ακόμη και αν έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που βγήκε, θεωρώ πως δεν το ξεπερνάν πολλά σημερινά κινητά σε χαρακτηριστικά. υγ..Σε κανα τρίμηνο έρχεται μια βαρβάτη επιδότηση και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω. Έχετε καμιά καλή πρόταση; Ευχαριστώ! Παράθεση Nokia 6110 -> Nokia 3310 -> Sony Ericsson t68i -> Samsung E715 -> Nokia 6230i -> Sony Ericsson W880i -> Samsung Omnia HD i8910 -> HTC One -> OnePlus 3T -> OnePlus 8 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 όπως μπορείτε να διαβάσετε στο Νήμα " ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ " Το μόνο που απέμεινε απο το i8910 είναι οι φορτιστές , και λοιπά αξεσουάρ . Εκλάπη Παρασκευή πρωί ...... :mad: Το ερώτημα που έχω και έγραψα και στο αντίστοιχο θέμα επιλογής είναι το εξής " Έχω και μία τεχνική ερώτηση : Στο τελευταίο backup που είχα πάρει το πρωί της αποφράδας εκείνης μέρας το αρχείο έχει όνομα και κατάληξη Samsung PC Studio - BACK UP i8910.nbu Το i8910 έτρεχε όπως ξέρετε Symbian S60 . Αν πάω σε android συσκευή λέτε να έχω πρόβλημα με συμβατότητα ? Αν είναι άλλης εταιρίας ( πχ. HTC ή Motorola ) υπάρχει περίπτωση να μην το διαβάζει ? Σκέφτομαι να καταλήξω στην LG optimus 2x . Έχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ επαγγελματική ανάγκη να σώσω τουλάχιστον τις επαφές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 (edited) Έχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ επαγγελματική ανάγκη να σώσω τουλάχιστον τις επαφές[/color] [/i] Θα μπορουσες να σωσεις τις επαφες πριν την αγορα νεου κινητου με τον εξης τροπο: -κατεβασε αυτο http://heanet.dl.sourceforge.net/project/nbuexplorer/Releases/v22/NbuExplorer_v2.2.zip (ειναι μονο 99kb και δεν χρειαζεται καν εγκατασταση, ειναι standalone) -φορτωσε μεσα το backup που εχεις απο το ι8910 (ειτε με drag'n'drop η με την επιλογη File-open) -θα σου φορτωσει αμεσως διαφορα απο το backup σου και καπου εκει μεσα θα βρεις και τα τηλεφωνα απο τις επαφες σου καλη τυχη :) Edited March 28, 2011 by Ulysse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 ΦΙΛΕ μου :thanks: είσαι Εκπληκτικός :up: !!!!!! Τις άνοιξε και τις είδα .... :dance: Κερνάω .................... τις επέλεξα όλες και τις έκανα export στα Contacts των windows. Τις διάβασε κανονικότατα ...... :D Τώρα αν δεν σου κάνει κόπο πες μου .... θα μπορέσω τώρα να τις βάλω στο καινούργιο κινητό ? π.χ. με λειτουργικό Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightmare_gr Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 καλησπέρα παιδιά εγώ παραμένω ερωτευμένος με το κινητό μας κάθε μέρα ψάχνω προγράματα και του περνάω.ξεζιπαρω αρχεία κατέβαζω torrents κατέβαζω βίντεακια από youtube αν και τελευταία κολλάει λίγο μετά το spb lock (σούπερ) και έχει φάει κάτι σαβούρντες απίστευτες :-( ,και ακόμα απορώ με τα παιδιά που λένε ότι κρατάει 5 μέρες η μπαταρία ,εμένα 1 και με το ζόρι, αλλά ρε σεις το γουστάρω τρελλα!!!θέλω λίγο βοήθεια όμως μπορώ να αλλάξω την πρόσοψη και το καπάκι του κινητού;έχετε κανένα λινκ;από αυτούς που αλλάξατε μπαταρία είδατε καμία διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 ΦΙΛΕ μου :thanks: είσαι Εκπληκτικός :up: !!!!!! Τις άνοιξε και τις είδα .... :dance: Κερνάω .................... τις επέλεξα όλες και τις έκανα export στα Contacts των windows. Τις διάβασε κανονικότατα ...... :D Τώρα αν δεν σου κάνει κόπο πες μου .... θα μπορέσω τώρα να τις βάλω στο καινούργιο κινητό ? π.χ. με λειτουργικό Android Χαιρομαι που εβγαλες ακρη :D, γιατι πρεπει να ηταν πολυ πικρα η φαση μετα την κλοπη :X Στην παραπανω ερωτηση σου ομως δεν ειμαι σε θεση να σου απαντησω...σορρυ :/ θα ηταν προτιμερο να απαντησει καποιος αλλος με περισσοτερες γνωσεις στο θεμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 βγηκαν ο opera mobile 11 kai mini 6. Τα σπανε....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 βγηκαν ο opera mobile 11 kai mini 6. Τα σπανε....:) υποστηριζει μηπως flash player?οπως παλιοτερα ο skyfire?ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 δυστυχώς όχι... και σε μένα δεν παίζουν τα βιντεάκια π.χ. youtube ούτε αν κάνω κλικ και μου τ ανοίξει με τον realplayer του κινητού.. Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Μια χαρα παιζει youtube Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) θα μπορέσω τώρα να τις βάλω στο καινούργιο κινητό ? π.χ. με λειτουργικό Android Καταρχήν λυπάμαι πολύ που σου κλέψανε την κινητούμπα... :( Πρόσφατα έπεσα και γω θύμα απάτης και έχασα κάποια λεφτά.Δεν είναι το ίδιο βέβαια αλλά τα συναισθήματα μετά από κάτι τέτοιο είναι τα ίδια σκ@τ@..... :mad: Anyway λογικά τις επαφές τις ανέκτησες σε μορφή *.vcf, μπορείς εύκολα να τις ανεβάσεις σε έναν λογαριασμό google και να τις συγχρονίσει αυτόματα με το κινητό! Επίσης για να μην τις περάσεις μία μία υπάρχει ένα κολπάκι για να τις συγχωνεύσεις όλες σε μια και να ανεβάσεις μόνο την μία στο gmail. Tώρα άμα δεν έχεις gmail, αν και θα σου χρειαστεί για το market, θα βρούμε καμιά άλλη λύση για να φορτώσεις τις επαφές!! ;) Edited March 29, 2011 by MaFiOzOS_88 Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 @Ulysse και @MaFiOzOS_88 1.000 ευχαριστώ ..... αυτό έχω να πώ .:respect: Κόντεψα να πάθω πολλαπλά εγκεφαλικά με όλα αυτά και με την απαράδεκτη συμπεριφορά σε όσα καταστήματα - service πήγα . Όλοι τους είτε από άγνοια είτε από έλλειψη επαγγελματισμού μου είπαν ( προφανώς για να με χρεώσουν χονδρά ) ότι δεν γίνεται και είναι δύσκολο κλπ. Σωστά το λες είναι σε μορφή vcf . Θα τα ανεβάσω στο Gmail και θα τα κάνω retrieve από εκεί μόλις παραλάβω το καινούργιο τηλέφωνο. αν υπάρξει πρόβλημα θα ξαναρωτήσω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Καταρχήν λυπάμαι πολύ που σου κλέψανε την κινητούμπα... :( Πρόσφατα έπεσα και γω θύμα απάτης και έχασα κάποια λεφτά.Δεν είναι το ίδιο βέβαια αλλά τα συναισθήματα μετά από κάτι τέτοιο είναι τα ίδια σκ@τ@..... :mad: Anyway λογικά τις επαφές τις ανέκτησες σε μορφή *.vcf, μπορείς εύκολα να τις ανεβάσεις σε έναν λογαριασμό google και να τις συγχρονίσει αυτόματα με το κινητό! Επίσης για να μην τις περάσεις μία μία υπάρχει ένα κολπάκι για να τις συγχωνεύσεις όλες σε μια και να ανεβάσεις μόνο την μία στο gmail. Tώρα άμα δεν έχεις gmail, αν και θα σου χρειαστεί για το market, θα βρούμε καμιά άλλη λύση για να φορτώσεις τις επαφές!! ;) φιλε μου ποιο ειναι αυτο? (Επίσης για να μην τις περάσεις μία μία υπάρχει ένα κολπάκι για να τις συγχωνεύσεις όλες σε μια και να ανεβάσεις μόνο την μία στο gmail.) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts