foxakias Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Το τηλέφωνο δεν είναι live! συσκευή σε καμία περίπτωση. Ούτε καν οι ρυθμίσεις για Ίντερνετ δεν είναι προεγκατεστημένες! Αλλά γενικά αν αλλάξεις rom φεύγει οτιδήποτε υπάρχει απ'το προηγούμενο customization Ok....καταλαβα...ειναι ενα φορματ.....Σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 κάτι για τις αναβαθμίσεις http://www.gsmarena.com/more_updates_for_samsung_i8910_omnia_hd_on_the_way-news-1371.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 παιδια εχω το i8910 κοντα μηνα. λοιπον το θεμα μου ειναιι με την μπαταρια. πριν το παρω διαβασα για 600 ωρες αναμονη κια οτι στα υπερ του κινητου ειναι η μπαταρια του. Χρηση απο μενα τις τελευταιες 5 μερες: 10 λεπτα ομιλια 10 φωτογραφιες 5 μηνυματα 5 λεπτα βιντεο και μου κρααει ουτε μια μερα. ναι καλα διαβασατε. Μεσημερι στο 100% η μπαταρια, την επομενη μερα το πρωι στιε 8 που ξυπναω για τη δουλεια έχει 1 κουτακι και μετα απο καμια ωρα σβηνει. Το κινητο ειναι με τη μαμα ROM αυτη της Vodafone. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 παιδια εχω το i8910 κοντα μηνα. λοιπον το θεμα μου ειναιι με την μπαταρια. πριν το παρω διαβασα για 600 ωρες αναμονη κια οτι στα υπερ του κινητου ειναι η μπαταρια του. Χρηση απο μενα τις τελευταιες 5 μερες: 10 λεπτα ομιλια 10 φωτογραφιες 5 μηνυματα 5 λεπτα βιντεο και μου κρααει ουτε μια μερα. ναι καλα διαβασατε. Μεσημερι στο 100% η μπαταρια, την επομενη μερα το πρωι στιε 8 που ξυπναω για τη δουλεια έχει 1 κουτακι και μετα απο καμια ωρα σβηνει. Το κινητο ειναι με τη μαμα ROM αυτη της Vodafone. καλημερα. αλλο ενα κακο της ρομ απο την βοδαφον :mad: δες εδω http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=13465 . σου προτεινω να αλλαξεις ΑΜΕΣΩΣ ρομ. αν γινει κατι και χρειαστεις την εγγυηση ξαναπερνας την αρχικη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Εμένα πάλι 2 μέρες τις φτάνει και μάλιστα με αρκετή ομιλία. Μπορεί να πέσει π.χ. στις 2 ή στη 1 γραμμή στο τέλος της πρώτης μέρας, αλλά η 1 γραμμή φτάνει σίγουρα για άλλη 1-1.5 μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gknaxos Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 καλισπερα σας!επειδη ψαχνω πληροφοριες για κινητο samsung Yepp M1 μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει ή το λινκ για το αντιστοιχο θεμα γτ το ψαχνω εδω κ δεν βρισκω τπτ κ επειδη ειχα καταληξει στο λτζ αρενα αλλα επειδη δεν το βρισκω (παρα μονο βονταφον κκ ασημι με επιδοτιδι 300ευρο)κατελιξα σαυτο κ φαινετε κ πολυ ωραιο!οποιος μπορεσει ενα χερι βοηθειας θα μουν ευγνωμωνας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagvag89 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 hi παιδιά θέλω λίγο help εδώ... Προσπαθώ να κάνω το omnia hd webcam για msn skype κλπ.. έχω ψάξει παντού αλλα δεν έχω βρει κάποιο πρόγραμμα να δουλεύει τα περισσότερα κολλάνε και m έχουν σπάσει τα ..... νεύρα.Aν κάποιος ξέρει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα που να παίζει σε OMNIA hd να δώσει τα φώτα του thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Καλησπέρα ! Μήπως έχουμε ακούσει τίποτα για το πότε θα ανεβάσει την καινούργια ρομ ο γερμανός.... Έχει περάσει ο καιρός και δεν βλέπω τιποτα . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 (edited) Καλησπέρα ! Μήπως έχουμε ακούσει τίποτα για το πότε θα ανεβάσει την καινούργια ρομ ο γερμανός.... Έχει περάσει ο καιρός και δεν βλέπω τιποτα . . . καλησπερα. υποθετω οτι αφου την εχει δωσει για beta testing θα την ανεβασει συντομα :) edit... ο "βοηθος" του γερμανου λεει : i am sure Andy will be ready at the end of the week. So friday will probarly will be a good aim for the release Edited January 13, 2010 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Και επισης σε αποψινο του μηνυμα: I am still testing, but it doesn´t looks “nice” ….. btw. maybe tomorrw is a better day to work or “more” Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Βγήκε η hyperx 2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Βγήκε η hyperx 2.0 Είναι η speed edition και έχει bugs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Παιδια καλησπερα.Εχω προβληματακι με το oxygen phone manager.Eνω στα ΧΡ λειτουργουσε κανονικα και συνδεοταν(usb και bluetooth) με το κινητο, στα 7 δεν συνδεεται με τιποτα..:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Φαντάζομαι θα την βγάλει και ελληνικά ο HyperX ετσι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Φαντάζομαι θα την βγάλει και ελληνικά ο HyperX ετσι ??? Η speed αποκλείεται να βγει στα ελληνικά, αλλά και για την κανονική HX2.0 χλωμό το βλέπω...:( Στο προηγούμενο Big Language Pack αντιμετώπισε πολλά διαφορετικά bugs και απηύδησε ο άνθρωπος σε σημείο να ανακοινώσει πως δεν θα ξαναβγάλει language pack παρά μόνο μερικά localizations... Ας ελπίσουμε να αλλάξει γνώμη ή απλά θα πρέπει να συνηθίσουμε τα αγγλικά μενού, κάτι που δεν είναι και τόσο τραγικό... :) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Για μενα το καλυτερο ειναι να προσθεσει το kinetic scroll στην 1.76 εκδοση. Θα ειναι ο,τι καλυτερο εχει βγει. Η HX 2.0 εκδοση εχει δρομο ακομα μπροστα της μεχρι να βγει και να διορθωθουν τα bugs που πιθανον να εχει! ;) Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Φαντάζομαι θα την βγάλει και ελληνικά ο HyperX ετσι ??? Και ν α μην βγαλει ελληνικη, μπορει ευκολα να ενσωματωθει το ελληνικο πληκτρολογιο, οποτε και ετσι ολα καλα! Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Πάντως η πλήρης HX 2.0 θα αργήσει κάπως να βγει (ο Γερμανός μετακομίζει). Θέλω να ρωτήσω όσους έχουν την ελληνική HX 1.7 αν έχει σημαντικά bugs και ποια είναι αυτά, γιατί σκέφτομαι να περάσω τώρα την HX 1.7 και την HX 2.0 όταν "ωριμάσει". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 (edited) Έχω περάσει απο χθες την διορθωμένη ρομ HX 2.01 του HyperX . . . .Έχει ελληνικό πληκτρολόγιο για όποιον ενδιαφέρεται αλλα το μενου του ειναι στα αγγλικά όπως όλοι γνωρίζουμε... Εχει μερικά bugs . . . Πηγαίνει πράγματι σφαίρα...αλλα που κ που τρώει μερικά κολληματάκια... Βέβαια σαν ρομ είναι πολύ καλύτερη απο κάθε άλλη...Προσώπικά πιστεύω πως οι περισσότεροι θα νομίζετε οτι σίγουρα έχετε πάρει καινουργιο κινητό αφου το kinetic scrolling κάνει αισθητή την παρουσία του απο την πρώτη κιόλας στιγμή . . . Αυτά προς το παρόν...ίσως μετέπειτα γράψω τις γενικότερες εντυπώσεις μου.... Έχω περάσει απο χθες την διορθωμένη ρομ HX 2.01 του HyperX . . . .Έχει ελληνικό πληκτρολόγιο για όποιον ενδιαφέρεται αλλα το μενου του ειναι στα αγγλικά όπως όλοι γνωρίζουμε... Εχει μερικά bugs . . . Πηγαίνει πράγματι σφαίρα...αλλα που κ που τρώει μερικά κολληματάκια... Βέβαια σαν ρομ είναι πολύ καλύτερη απο κάθε άλλη...Προσώπικά πιστεύω πως οι περισσότεροι θα νομίζετε οτι σίγουρα έχετε πάρει καινουργιο κινητό αφου το kinetic scrolling κάνει αισθητή την παρουσία του απο την πρώτη κιόλας στιγμή . . . Αυτά προς το παρόν...ίσως μετέπειτα γράψω τις γενικότερες εντυπώσεις μου.... Edited January 16, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν βαλει το κινετικ στην 1.76 θα ειναι οτι καλυτερο θα εχει βγαλει μεχρι τωρα! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν βαλει το κινετικ στην 1.76 θα ειναι οτι καλυτερο θα εχει βγαλει μεχρι τωρα! Φιλαράκο, απ'οτι κατάλαβα τουλάχιστον δεν νομίζω ο HyperX να ασχοληθεί περαιτέρω με την ελληνική 1.76 προσθέτοντας το kinetic scrolling, είτε ακόμα κ με την κανονική διότι πολυ απλά δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα...εκτός κι αν του ζητηθεί μέσω donations για παράδειγμα ή αλλιώς σε περίπτωση που η καινούργια 2.00 δεν τελειοποιηθεί όπως αυτή του 1.76 οπότε θεωρήσει πως πρέπει να το ενσωματώσει στην 1.76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 (edited) Φιλαράκο, απ'οτι κατάλαβα τουλάχιστον δεν νομίζω ο HyperX να ασχοληθεί περαιτέρω με την ελληνική 1.76 προσθέτοντας το kinetic scrolling, είτε ακόμα κ με την κανονική διότι πολυ απλά δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα...εκτός κι αν του ζητηθεί μέσω donations για παράδειγμα ή αλλιώς σε περίπτωση που η καινούργια 2.00 δεν τελειοποιηθεί όπως αυτή του 1.76 οπότε θεωρήσει πως πρέπει να το ενσωματώσει στην 1.76 Ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά της ελληνικής 1.72; Edited January 16, 2010 by clhorus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά της ελληνικής 1.72; Sorry λάθος για το 1.76...1.72 ειναι... Εγώ τουλάχιστον που την έχω σχεδόν απο τότε που βγήκε μου κάνει κατα καιρούς ορισμένα κουλά... Για παράδειγμα ένα bug που μου την σπάει πολύ είναι όταν θές να δείς αναπάντητες κλήσεις και πατήσεις το πλήκτρο της κλήσης μπορέις να δείς μόνο αυτούς που έχεις καλέσει...Σε περίπτωση που θες να δείς εισερχόμενες κ αναπάντητες πηγαίνεις μόνο απο το μητρώο...Τελος πάντων....Τίποτα δεν είναι τέλειο.... Όπως επίσης και η 2.00 . . . Α κάτι άλλο...στην 2.00 το 3d task manager λείπει ....Είναι όπως στην αρχική ...στα βγάζει όλα κάτω και πρέπει να πατήσεις παρατεταμένα κ έξοδος σε περιπτώση που θελήσεις να κλείσεις κάποιο πρόγραμμα.... Θα σας πώ κι αλλα . . . . αργότερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Sorry λάθος για το 1.76...1.72 ειναι... Εγώ τουλάχιστον που την έχω σχεδόν απο τότε που βγήκε μου κάνει κατα καιρούς ορισμένα κουλά... Για παράδειγμα ένα bug που μου την σπάει πολύ είναι όταν θές να δείς αναπάντητες κλήσεις και πατήσεις το πλήκτρο της κλήσης μπορέις να δείς μόνο αυτούς που έχεις καλέσει...Σε περίπτωση που θες να δείς εισερχόμενες κ αναπάντητες πηγαίνεις μόνο απο το μητρώο...Τελος πάντων....Τίποτα δεν είναι τέλειο.... δοκιμασε να αλλαξεις θεμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 +1000 το θέμα που εχεις βάλει φταίει για αυτό με τις εισερχόμενες, επίσης ούτε στα μηνύματα μπορείς να μετακινηθείς, το universal σίγουρα δουλεύει πολλά άλλα όχι όμως γιατί δν είναι 100% συμβατα με το 8910 μας αλλά συνήθως με νοκια 5800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts