Jump to content

vagvag89

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vagvag89

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

vagvag89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλή χρονια παιδιά εδώ και καιρό δεν δουλεύει το flash led στο κινητό μου. δεν ξέρω αν είναι καμένο γιατί μερικές φορες άναβε αλλα τώρα έχει να ανάψει καιρό... έψαξα για ανταλλακτικό στο google αλλα δεν βρήκα τίποτα, αν μπορεί κάποιος ας μου προτείνει κάποια λύση..
  2. Eδώ και καιρό δεν δουλεύει το flash led δεν ανάβει όταν βγάζω φωτογραφία η video. Aλλαξα rom και έβαλα την τελευταία του γερμανού αλλα και πάλι νεκρό .. έχει κανεις παρόμοιο πρόβλημα ? και αν το πάω για service το καλύπτει η εγγύηση? ευχαριστώ ;D
  3. hi παιδιά θέλω λίγο help εδώ... Προσπαθώ να κάνω το omnia hd webcam για msn skype κλπ.. έχω ψάξει παντού αλλα δεν έχω βρει κάποιο πρόγραμμα να δουλεύει τα περισσότερα κολλάνε και m έχουν σπάσει τα ..... νεύρα.Aν κάποιος ξέρει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα που να παίζει σε OMNIA hd να δώσει τα φώτα του thanks.
  4. τα έσβησα όλα και μετά πέρασα τα songs στο φάκελο digital sounds και τα videos στο video clip τώρα τα παίζει κανονικά ty για το help ;p το firmware που έχω είναι hx1.5_hax
  5. μετά το update δεν εμφανίζει τα τραγούδια!! μονο από την διαχείριση φακέλων μπορώ να τα βρω ... από πουθενά αλλου και μετά video το ίδιο πρόβλημα.. θα πρέπει να περάσω το παλιό firmware τώρα???'ή υπάρχει κάνα κόλπο να τα εμφάνιση στα πολυμέσα ???
  6. μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν κάνω εγγραφη της κάρτας που έχω κάνει την πατάτα?:D This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. η κάρτα είναι προπληρωμένη έχω βάλει κανονικά αριθό κάρτας στοιχεια ημερομηνία λήξης και το τριψήφιο κωδικό αλλα δεν το δέχεται ...
  7. στα πολυμέσα να πας και θα παίξει
  8. ευχάριστο τους έβαλα τους υπότιτλους .......!!!!!!!!!!!!!!!!!! sorry για το off topic η tv που δίνη η vodafone έχει βάση για τον τοίχο ???..δεν την έχω παραλαβή ακόμα για να το τεστάρω ...;p στα video πού κάνω record με το κινητό αναβοσβήνουν 4-5 pixel αλλα μονο στα video που κάνω record από το κινητό. στα βιντεάκια που έχω περάσει (ταινίες, video clip όχι record από το κινητό) και σε φωτό που έχω βγάλει από το κινητό δεν φαίνεται τίποτα να αναβοσβήνει πως εξηγείται αυτό?:s
  9. εγώ δοκίμασα avi αρχείο μετά από πολλές μετατροπές κατάφερα να παίξει σε full screen και καλή ποιότητα αλλα subs δεν παίζει ελληνικά... τους έκανα convert σε greeklish και παίζει... ελληνικά πως θα παίξει δεν κατάλαβα ακόμα κάτι με τι γραμματοσειρά θα είναι και θα μου βγάλει την πιστη :s
  10. καλημέρα!!!τα subs στα ελληνικά σας τα εμφανίζει? γιατί σε μένα κάτι ακαταλαβίστικα μου βγάζει πως θα το βάλω στα ελληνικά?... και τα εικονίδια από το ndrive ( κάτι αεροπλανάκια αυτοκινητάκια κλπ )είναι όλα στην έκθεση πως θα μπορέσω να τα κάνω hide? :ninja::cry::D:rolleyes:;)
  11. lol 35 euro παραπάνω πολλά δεν είναι?? θα πάει 65 euro ... μήπως ξέρεις κάνα άλλο κατάστημα να το παραγγείλω σε λογική τιμή?
  12. το δικό μου omnia δεν παίζει avi files μονο mp4 σε καλή ποιότητα αλλα avi Η.264/MPEG-4 AVC δεν παίζει δεν ξέρω γιατί.. αν μπορεί κάποιος να δώσει ακριβώς το hd files που μπορεί παίξει και σε τι ανάλυση.και ακόμα http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=184439 λέω να το παραγγείλω αλλα γίνετε να πληρώσω αντικαταβολή η μονο με κάρτα ?
  13. παιδιά η τηλεόραση που δίνει δώρο η vodafone μαζί με omniahd πιο μοντέλο είναι?μπορώ να την τοποθετήσω στον τοίχο έχει βάση στήριξης ? :worry::worry:
  14. το η95 υποστηρίζει hsdpa αλλα πως θα καταλάβω ότι έχω κάλυψη ?βγάζει μονο 3G στο κινητό μήπως πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο να το ενεργοποιήσουν? η υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να το δείχνει αυτό?
  15. Hi σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράματα για το πρόγραμμα τις wind ns 2 έχω συνδέσει το κινητό μου nokia N95 στο pc μέσω pc suite μπαίνω internet κανονικά αλλα έχω μικρές ταχύτητες 15 kb/s max. Στην περιοχή μου έχει 3g κάλυψη αλλα οι ταχύτητες που έχω είναι κανονικές??? γιατί το πρόγραμμα της wind λέει μέχρι 3,5 mbps έχει μεγάλη διαφορα από το 15 kbps που έχω εγώ..μήπως oi ταχύτητες αυτές δεν είναι για 3g και είναι για HSDPA μονο ?
×
×
  • Create New...