Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν εννοείς στη gallery, μπορείς να δημιουργήσεις έναν νέο φάκελο εκεί μέσα και να μεταφέρεις όσα αρχεία δεν θέλεις να τα βλέπεις μόλις ανοίγει η έκθεση.

Oχι δεν εννοώ gallery έχει βγάλει κάτι εικονίδια που είναι " σπασμένα" στο κέντρο..

Και το ίδιο ακριβός μου βγάζει στην ιχογράφηση....

Είχα διαβάσει θέλει reset απλά δεν θυμάμαι τι είδους και εαν διαγράφονται τα αρχεία που έχω στο κινητό....

Τελικά ήθελε hard reset το βρήκα

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια απορία...

Αφού το κινητό έχει επεξεργαστή στα 600 MHz γιατί όλα τα προγράμματα γράφουν 550 MHz;

screenshots

Τα ίδια προγράμματα σε εσάς τι εμφανίζουν;

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

που βρισκει κανείς κάποιο tutorial για να περάσει μαγειρεμένη rom???

http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=12487

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Βγαινει σημερα διορθωμενη η ελληνική ρομ HX1.5 που ειχε προβλημα στον ηχο του βιντεο! μπορειτε να την παρετε απο τον παρακάτω συνδεσμο:

http://forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i8910-omnia-hd-custom-roms-cooked-roms/6100-custom_hx1-5_big_language_pack_ii-11-10-09-a.html

αν αλλαξουμε ρομ τα αρχεια του τηλεφωνου τι γινονται? θελει να κανουμε backup?

οσα ειναι στην καρτα μνημης δεν παθαινουν κατι ,αφου μπορουμε να την αφαιρεσουμε.

αν αλλαξουμε ρομ τα αρχεια του τηλεφωνου τι γινονται? θελει να κανουμε backup?

οσα ειναι στην καρτα μνημης δεν παθαινουν κατι ,αφου μπορουμε να την αφαιρεσουμε.

καλημερα. οσα ειναι στην 8αρα (μαζικη μνημη) δεν σβηνονται με αλλαγη ρομ :)

Τα προσωπικά σου δεδομένα θα τα κάνεις back-up, εννοείται (επαφές, ημερολόγιο, σημειώσεις, σελιδοδείκτες).

για όσους έχουν vista στο pc μπορούν να αλλάξουν rom. Αρκέι να τρέξουν "εικονικα" τα windows xp στο pc τους. Με το virtual pc το πρόγραμμα...

Το μόνο μου χρειάζεται είναι να έχεις ένα cd τον xp !!!

Βγαινει σημερα διορθωμενη η ελληνική ρομ HX1.5 που ειχε προβλημα στον ηχο του βιντεο! μπορειτε να την παρετε απο τον παρακάτω συνδεσμο:

http://forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i8910-omnia-hd-custom-roms-cooked-roms/6100-custom_hx1-5_big_language_pack_ii-11-10-09-a.html

Επειδή σκέφτομαι να την περάσω και εγώ (έχω αυτήν του πλαισίου) ας μας πει κάποιος που την πέρασε κάποιες πρώτες εντυπώσεις....

Το μενού έχει ελληνικά ή αυτά αφορούν μόνο τα sms ;

Ευχαριστώ

Αντώνης

Επειδή σκέφτομαι να την περάσω και εγώ (έχω αυτήν του πλαισίου) ας μας πει κάποιος που την πέρασε κάποιες πρώτες εντυπώσεις....

Το μενού έχει ελληνικά ή αυτά αφορούν μόνο τα sms ;

Ευχαριστώ

Είναι πολύ καλή και γρήγορη ROM.

Είναι τελείως εξελληνισμένη. Και στα μενού....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ολα Ελληνικα!

!!!!!!!!!:blink:

Επειδή δεν έχω διαβάσει ακόμα πως γίνεται το download, αλλά είδα ότι εκεί αναφέρουν άλλο τρόπο από αυτόν που αναφέρεται εδώ πιο πάνω, με ποιό τρόπο τελικά το περνάμε ; Και αν είναι αυτός που αναφέρεται στο άλλο site που είναι και δεν μπορώ να τον βρώ;;:cry:

Αντώνης

Επειδη βαριεμαι την μεταφραση:

You/ll have to start the .exe-file.

Then turn your phone on:

press volume-up, lock-button and power-button and hold them until the blue screen appears.

Then connect your phone to usb-cabel.

Now you should be able to press the "Download start"-button...

Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

τι προβλημα ειχε ακριβως?

Να σαι καλά σε ευχαριστώ:)

...Και κάτι ακόμα...java or no java ? Ποιό τελικά είναι καλύτερο από τα 2 firmwares και ποιά τελικά είναι η βασική τους διαφορά ;;;

Βοηθάτε γιατί έχω ψηθεί άσχημα και βλέπω να την περνάω σήμερα...

Αντώνης

Μολις το δοκιμασα, ο ηχος στο βιντεο τελειος το kinetic scrolling πολυ καλο, και γενικα ολα γινονται πολυ γρηγορα αλλη αισθηση πλεον επιτελους ενα φιρμ.

της προκοπης, η μονη παραφωνια τα Αγγλικα στον internet browser αλλα δεν με ενοχλει καθολου!

περασα αυτο με την java 1.34

Παιδια κατεβασα κι εγω την καινουρια ROM απο εδω http://forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i8910-omnia-hd-custom-roms-cooked-roms/6100-custom_hx1-5_big_language_pack_ii-12-10-09-fix_online.html και θα ηθελα λιγη βοηθεια για να την εγκαταστησω.Στα ελληνικα αν ειναι ευκολο.:O Ευχαριστω.

Παιδια κατεβασα κι εγω την καινουρια ROM απο εδω http://forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i8910-omnia-hd-custom-roms-cooked-roms/6100-custom_hx1-5_big_language_pack_ii-12-10-09-fix_online.html και θα ηθελα λιγη βοηθεια για να την εγκαταστησω.Στα ελληνικα αν ειναι ευκολο.:O Ευχαριστω.

http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=12487

τελικα επειδη θα την βαλω και γω , για πειτε μου λιγο συντομα σας παρακαλω πια η διαφορα της Java 1.34 version με αυτη Java 2.0.2 version. ειναι καπια πιο βαρια για το omnia και τι δηλαδη προσφερει η 2.0.2 παραπανω????????????

Διαβασα καπου σε ξενο site οτι υπαρχουν αρκετα κοληματα με την java 2.0.2.

Αν ξερει κατι κανεις ας μας πει ...

Εχω υποψιν μου αυτον τον τροπο αλλα ο strong πιο πανω στο #2656# μαλλον αναφερεται σε εναν διαφορετικο που ειναι πολυ πιο απλος αν το καταλαβα σωστα.

Με το PC Studio συνδέεται? Επειδή κάποια παλιότερη δε το έκανε οπότε τσάμπα το back up που έκανες.

Επίσης τις φωτογραφίες τις εμφανίζει και πάλι στενόμακρες ή διορθώθηκε και αυτό?

Ναι είναι πιο απλός..μόλις το πέρασα(1.34)..απλά ανοίγεις το αρχείο του firmware (.exe)και με κλειστό το τηλέφωνο πατάς ήχο πάνω και κλείδωμα και κόκκινο πλήκτρο κάτω δεξιά...μόλις βγει η μπλε οθόνη το συνδέεις με το pc μέσω του usb καλώδιου.

Στο εικονίδιο που έχεις ανοίξει από το παραπάνω αρχείο ενεργοποιείται ( θέλει γύρω στα 10 δευτ.) το download start ..το πατάς και....bingo!!

Τώρα επαναφέρω τα αρχεία μου από το pc studio(δουλεύει μια χαρά)...

Αφού το δοκμάσω θα επανέρθω...:)

Αντώνης

Με το PC Studio συνδέεται? Επειδή κάποια παλιότερη δε το έκανε οπότε τσάμπα το back up που έκανες.

Επίσης τις φωτογραφίες τις εμφανίζει και πάλι στενόμακρες ή διορθώθηκε και αυτό?

μια χαρα συνδέεται

Ναι είναι πιο απλός..μόλις το πέρασα(1.34)..απλά ανοίγεις το αρχείο του firmware (.exe)και με κλειστό το τηλέφωνο πατάς ήχο πάνω και κλείδωμα και κόκκινο πλήκτρο κάτω δεξιά...μόλις βγει η μπλε οθόνη το συνδέεις με το pc μέσω του usb καλώδιου.

Στο εικονίδιο που έχεις ανοίξει από το παραπάνω αρχείο ενεργοποιείται ( θέλει γύρω στα 10 δευτ.) το download start ..το πατάς και....bingo!!

Τώρα επαναφέρω τα αρχεία μου από το pc studio(δουλεύει μια χαρά)...

Αφού το δοκμάσω θα επανέρθω...:)

Ξεκίνησα να κάνω το φλασάρισμα για 1η φορά, αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι χρειάζεται το αρχείο SSUSBDownload.sys. Που θα το βρώ;

Πως θα αποσυνδέσω το κινητό απο τον Η/Υ; είναι στην μπλέ οθόνη.

Τελικά βρήκα το αρχείο.

Μπορείτε να μου πείτε πως θα αποσυνδέσω το κινητό απο τον Η/Υ;

Πως θα το φέρω στην κανονική του λειτοργία του; Πατάμε κάποια κουμπιά;

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD