Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα,μπορει καποιος να με βοηθησει για ξεφορτωθω ολα αυτα τα αρχεια που εμφανιζονται στην εκθεση κ δεν διαγραφονται?ευχαριστω:)
LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!!

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

manolissinger said:
αυτο σημαινει πως εφαρμογες που θα βγαινουν για το ν97 και τα αλλα νοκια δεν θα πεζουν στο εν λογο κινητο; και ακομα το AVI STORE δουλευει για το σαμσουνγκ;; ειχα ακουσει οτι εχει βγει σαμσουνγκ APP STORE το χει δοκιμασει κανεις να το βαλει;;

και τελος στο κινητο δεν θα βλεπουμε καλο πραμα θα ναι δηλ κατι σαν την UIQ; ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ :(:(

Καμμία μα καμμία σχέση φίλε μου. Ό,τι εφαρμογή περνάς στο Ν97 (πλην παρα πολύ ελαχίστων εξαιρέσεων) μπορείς να περάσεις ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ στο SAMSUNG ι8910.

KANONIKOTATA και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΑΤΑ.

Πολλές μάλιστα τρέχουν πολύ καλύτερα στο SAMSUNG λόγω του ισχυρότερου επεξεργαστή.

Το ΑΡΡ μαγαζί της SAMSUNG δουλεύει σε δοκιμαστικό στάδιο για κανα δύο χώρες, αλλά υποθέτω οσονούπω θα γίνει universal, οπότε θα τσιμπάμε και μεις από κει...

Πάντως, ήδη με κάποιες χακιές και ένα καινούργιο firmware που βγαίνει απόψε από κάτι παιδιά στο forums.samsungi8910omnia.com θα μπορούμε να κατεβάζουμε και να εγκαθιστούμε κανονικά εφαρμογές του OVI STORE !!!!

Δες ΕΔΩ.

teoter said:
καλησπερα,μπορει καποιος να με βοηθησει για ξεφορτωθω ολα αυτα τα αρχεια που εμφανιζονται στην εκθεση κ δεν διαγραφονται?ευχαριστω:)

Eγώ για ακριβώς αυτό το θέμα έφτιαξα ένα νέο φάκελο στην έκθεση και μετέφερα όλα αυτές τις άχρηστες εικόνες εκεί και πλέον... ούτε τις πειράζω (οι εφαρμογές που σχετίζονται με αυτές τις εικόνες δουλεύουν κανονικά) ούτε με πειράζουν :D

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Eγώ για ακριβώς αυτό το θέμα έφτιαξα ένα νέο φάκελο στην έκθεση και μετέφερα όλα αυτές τις άχρηστες εικόνες εκεί και πλέον... ούτε τις πειράζω (οι εφαρμογές που σχετίζονται με αυτές τις εικόνες δουλεύουν κανονικά) ούτε με πειράζουν :D

πως το εκανες; δεν βρηκα τροπο να το κανω αυτο!

Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

Δείτε αυτή τη θήκη για το τηλέφώνο μας

Vaja leather case for i8910

μπόρεις να διαλέξεις τα χρώματα μέσα/εξώ και είναι χειροποιητες

την παραγγειλα καφέ/μάυρο , δεν ειναι ασχήμη για ~50ευρο αλλα τους πέρνει 25 μέρες για να την στείλουν

It feels like something is heating up , Can I live with you ? :P

Αν και δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους θήκες, γενικά τα Vaja είναι προϊόντα καταπληκτικής ποιότητας, τουλάχιστον αυτά που είχα χρησιμοποιήσει πριν μερικά χρόνια.

καλησπερα.εχω και εγω αυτο το κινητο.

πως μπορώ να αλλάξω τον ήχο κλήσης?

ψάχνω παντού και δεν μπορώ να το βρω.

οταν παω να βγαλω φωτογραφια αναβει το φλας και με το που παταω να βγει η φωτογραφια σβηνει εκεινη την στιγμη και η φωτογραφια βγαινει μαυρη

ξερεις κανεις τι φταει?

Μια ερωτηση προς τους εχοντες το κινητο και κατεχοντες επειδη με ενδιαφερει σαν συσκευη ως μελλοντικος χρηστης..Τις ρυθμισεις της καμερας της "κραταει" αν κλεισεις και κατοπιν ξαναανοιξεις την καμερα,και επισης υπαρχει η δυνατοτητα αφαιρεσης του ηχου κλειστρου της καμερας οταν τραβηξεις μια φωτογραφια?ευχαριστω...
Poco X3 nfc 6/128

nikaki71 said:
Μια ερωτηση προς τους εχοντες το κινητο και κατεχοντες επειδη με ενδιαφερει σαν συσκευη ως μελλοντικος χρηστης..Τις ρυθμισεις της καμερας της "κραταει" αν κλεισεις και κατοπιν ξαναανοιξεις την καμερα,και επισης υπαρχει η δυνατοτητα αφαιρεσης του ηχου κλειστρου της καμερας οταν τραβηξεις μια φωτογραφια?ευχαριστω...

Ναι μπορείς να απενεργοποιήσεις τον ήχο του κλείστρου, όσο για τις ρυθμίσεις το κινητό δεν τις κρατάει όλες.Συγκεκριμένα αποθηκεύεται η ρύθμιση του ISO η ρύθμιση του flash (ναι/όχι/auto), το focus mode (Auto/macro/face detection) και η ανάλυση που έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιούμε για την λήξη φωτογραφιών (πχ 8 Mpixel), ενώ δεν κρατάει τις ρυθμίσεις για τη σκηνή (πορτραίτο/εξωτερικοί χώροι/ηλιοβασίλεμα κλπ), shooting mode (single,continuous, κλπ), και τέλος την ρύθμιση για την έκθεση.

Ελπίζω να βοήθησα!

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Γεια σας παιδιά, έπαθα ζημιά. Έχασα την κάρτα μνήμης που είχε το ndrive που δινόταν δώρο με το κινητό. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να ξαναβάλω το ndrive στο κινητό μου μαζί με τους χάρτες της Ελλάδας και να λειτουργήσει; Έχω κρατήσει τον κωδικό ενεργοποίησης. Έψαξα στα γνωστά μαγαζάκια, αλλά τζίφος, δεν τα κατάφερα να το κάνω να λειτουργήσει. Μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να μου δώσει τα φώτα του μέσω προσωπικών μηνυμάτων; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

παιδιά επειδή έλειψα καιρό από τα νέα του τηλεφώνου ήθελα να ρωτήσω το browsing στο internet βελτιώθηκε θυμάμαι ήταν πολύ αργό το σερφάρισμα.

geofil said:
Ανάθμιση δεν έχουμε ακόμα οπότε δεν υπάρχει και βελτίωση.

Εννοείς επίσημη αναβάθμιση, γιατί... αναβάθμιση και μάλιστα γερή έχει γίνει και όσοι την πέρασαν στα κινητά τους (αγγλικά μενού αλλά πλήρης ελληνική υποστήριξη σε μηνήματα, πληκτρολόγια και αναζήτηση επαφών) έχουν δει... ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ σε browser χωρίς κολλήματα και μάλιστα με kinetic scrolling στις σελίδες. :)

nickvog said:
Εννοείς επίσημη αναβάθμιση, γιατί... αναβάθμιση και μάλιστα γερή έχει γίνει και όσοι την πέρασαν στα κινητά τους (αγγλικά μενού αλλά πλήρης ελληνική υποστήριξη σε μηνήματα, πληκτρολόγια και αναζήτηση επαφών) έχουν δει... ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ σε browser χωρίς κολλήματα και μάλιστα με kinetic scrolling στις σελίδες. :)

Δεν έχω λόγους να αμφιβάλλω φίλε μου.

Αλλά εγώ θα περιμένω επίσημη αναβάθμιση. Ας ελπίσουμε ότι θα τη δούμε κάποτε.

Παιδιά καλημέρα.

Δεν υπάρχει τρόπος να δείξουμε στην μαμά Samsung πως αυτή την αναβάθμιση την περιμένουμε καιρό....??? :(:(:(

Έχει κάποιος, τυχόν επίσημη απάντηση από την μαμά για αυτό το θέμα??

Θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε στην Κορέα μαμά για ερώτηση-απάντηση???

zhukov said:
Παιδιά καλημέρα.

Δεν υπάρχει τρόπος να δείξουμε στην μαμά Samsung πως αυτή την αναβάθμιση την περιμένουμε καιρό....??? :(:(:(

Έχει κάποιος, τυχόν επίσημη απάντηση από την μαμά για αυτό το θέμα??

Θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε στην Κορέα μαμά για ερώτηση-απάντηση???

Δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα, αλλά απ' ό,τι έχω καταλάβει, μιας και βγαίνουν συνέχεια αναβαθμίσεις με όλο και περισσότερα και καλύτερα καλούδια για το συγκεκριμένο κινητό (πχ. 3D task manager, kinetic scrolling κλπ.) είναι σχεδόν συνειδητή η απόφαση της εταιρίας (μάλλον σταθερή πολιτική θα έλεγα) να μην ασχολείται με το θέμα της υποστήριξης λογισμικού - αλλά μόνο του service - για τις χώρες μικρού πληθυσμιακού εύρους με χαμηλά ποσοστά πωλήσεων. Όπως η Ελλάδα. Η SAMSUNG το συγκεκριμένο στυλ το εφαρμόζει για τα εν Ελλάδι κινητά της εδώ και αρκετά χρόνια.

Ακόμη κι αν υπήρχε παράθυρο για κάτι τέτοιο, ταφόπλακα στο ζήτημα των αναβαθμίσεων θα έλεγα ότι υπήρξε η αποκλειστικότητα που απέσπασε η εταιρία κινητής τηλεφωνίας vodafone, αντί της ευρείας πώλησης της συσκευής μέσω της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας (όπως κάνει η ΝΟΚΙΑ).

ΙΜΟ, ανεξάρτητα πάντως από την άρνηση να βγει νεώτερο firmware ελληνικό, το ζήτημα της αναβάθμισης ικανοποιείται (με το όποιο ρίσκο από πλευράς του χρήστη) με τη δυνατότητα αυτόνομης αναβάθμισης. Ακομη και αυτή η εγγύηση δεν χάνεται αφού υπάρχει πάντα η δυνατότητα επανα-φλασαρίσματος στην version που είχε το κινητό όταν αγοράστηκε.

nickvog said:

ΙΜΟ, ανεξάρτητα πάντως από την άρνηση να βγει νεώτερο firmware ελληνικό, το ζήτημα της αναβάθμισης ικανοποιείται (με το όποιο ρίσκο από πλευράς του χρήστη) με τη δυνατότητα αυτόνομης αναβάθμισης. Ακομη και αυτή η εγγύηση δεν χάνεται αφού υπάρχει πάντα η δυνατότητα επανα-φλασαρίσματος στην version που είχε το κινητό όταν αγοράστηκε.

Και εγώ με μαγειρεμένη rom την παλεύω αν και πάντα υπάρχουν bugs...

Όσο για αυτό που είπες για επαναφορά στην προηγούμενη version εγώ είχα την rom του "πλαισιου" (FB) η οποία δεν υπάρχει πουθενά!

Η μόνη που υπάρχει είναι η (IE9) η οποία από ότι διάβασα είναι πολύ κατώτερη του πλαισίου...

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Παιδιά εγώ δοκίμασα την ROM που υπάρχει ΕΔΩ.

Βγήκε χθες.

Μου φαίνεται πολυ γρήγορη και καλή.

Έχει έκδοση ειδικά για ελληνική γλώσσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

milanmaniac said:
Παιδιά εγώ δοκίμασα την ROM που υπάρχει ΕΔΩ.

Βγήκε χθες.

Μου φαίνεται πολυ γρήγορη και καλή.

Έχει έκδοση ειδικά για ελληνική γλώσσα.

Τρομερο firmware!

Αληθεια, το firmware αυτο εχει amr η aac ηχο?:worry:

ειναι γρήγορη αλλα εχει ενα σοβαρό πρόβλημα στον ηχο του βίντεο που κάνει σαν να ρολάρει κασέτα και μετά καθόλου ηχο. κρίμα..... ελπιζω να βρεθεί κάποα λυση.

Σπερα !!

Μου εβγαλε στον φάκελο με τις εικόνιδια αχρηστα και δεν διαγράφονται, τι πρέπει να κάνω για να φύγουν.??? Έχει αναφερθεί το θέμα ξανά αλλά δεν θυμαμε.... θα μου διαγραφούν τα αρχεια ?

Αν εννοείς στη gallery, μπορείς να δημιουργήσεις έναν νέο φάκελο εκεί μέσα και να μεταφέρεις όσα αρχεία δεν θέλεις να τα βλέπεις μόλις ανοίγει η έκθεση. Οι εφαρμογές που τα χρησιμοποιούν δεν επηρεάζονται.

Επίσης θα ήθελα να πω δύο κουβέντες για το κινητό για όσους ενδιαφέρονται, καθώς δέχτηκα κάποια ΡΜ με ανδιαφέρον για το συγκεκριμένο κινητό.

Οι φωτό του για μένα άψογες την ημέρα, λίγο αδικαιολόγητα μειωμένης ποιότητας το βράδυ (αλλά και πάλι πολύ καλές βάσει του γενικότερου ανταγωνισμού). Βίντεο με ήχο AAC (με τα τελευταία firmwares) και 720p λήψη.

Το κινητό έχει δυνατό επεξεργαστή και με τα "πειραγμένα" firmwares δείχνει ταχύτατο.

Το GPS δουλεύει μια χαρά και λοκάρει αρκετά γρήγορα. Φυσικά και δεν χρειάζεται επιπλέον χρέωση για τη χρήση του. Με την αγορά από το ΠΛΑΙΣΙΟ ε΄γω πήρα μαζί δώρο και το NDrive που τα πάει μια χαρά, ενώ εξάλλου μέσα στη συσκευή υπάρχει το Route66 ή Mobile9 εγκαταστημένο (ή προς εγκατάσταση στο φάκελο SAMSUNG της μαζικής μνήμης (κάτι σαν σκληρός δίσκος 8GB) του κινητού.

Εφαρμογές... τα πάντα όλα, είτε symbian είτε java, ό,τι περνιέται και στο Ν97 perni;etai kai sto i8910 !!! Ιδίως τώρα με το ΗΧ1.5 firmware του hyperx υπάρχει πλήρης η δυνατότητα χρήσης του OVI STORE της ΝΟΚΙΑ μέσω του browser του κινητού (το αναγνωρίζει ως Ν97).

Ένα σωρό άλλα καλούδια με τα τελευταία "ανεπίσημα" firmwares όπως 3D Task Manager, Kastor effects, kinetic scrolling κλπ. Και φυσικά τα πάντα όσα προσφέρει το Ν97 (πλην του πληκτρολογίου φυσικά).

Όσο για τη συσκευή, αυτή καθαυτή, μεγαλο ύψος (λόγω της τεράστιας amoled capactive οθόνης) αλλά πιο λεπτό από Ν97, μπαίνει καλύτερα backpocket και όχι στο τσεπάκι του πουκαμίσου λόγω αρκετού βάρους.

Τμόνο μείον για μένα... η έλλειψη υποστήριξης σε επίπεδο αναβαθμισης firmware. Λες και η Ελλάδα δεν υπάρχει.... Ευτυχώς που υπάρχει μεγάλη ενεργή κοινότητα και μάλιστα με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον και έτσι βλέπουμε φως.

Γενικά πρόκειται για κορυφαία συσκευή.

Παιδιά μια παροιμία λέει: "Γατάκι που δεν κλαίει, δεν το ταΐζει η μάνα του" ;), είμαστε μικρή σαν χώρα αλλά μπορούμε να μιλήσουμε στην μαμά, για τον καημό μας :(

Ίσως και καθυστερημένα μας ακούσει.....:happy::happy:

Ας μην ξεχνάμε πως το συγκεκριμένο κινητό το πλαίσ.. το βγάζει δεύτερο στα top seller, δεν είναι και λίγο.

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD