Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμεις θα μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε γιατι για να ανοιξει για Ελλαδα....

Ε αν δεν ειμαστε μεσα στις 30 χωρες τι να πω..μετα θα θελουν τρελο κραξιμο οι κορεατες:confused:

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για δοκιμαστε με αυτες τις ρυθμισεις και μετα καντε συγκρισεις.... :lol:

admin: *#1546792*#

masterkey για internal 0000

modified| standard

MP3 LoudSPK

0 | 0

6 | 6

8 | 6

0 | 0

0 | 0

0 | 0

0 | 0

MP3 HeadPHN

0 | 0

6 | 6

4 | -2

0 | 0

0 | 0

0 | 0

0 | 0

MP4 LoudSPK

0 | -2

0 | 0

12 | 2

0 | 0

9 | 9

0 | -1

0 | -1

MP4 HeadPHN

-2 | -2

0 | 0

12 | 0

0 | 0

0 | 0

0 | 0

0 | 0

Εχω περασει αυτες τις ρυθμισεις αλλα μετα απο restart του τηλεφωνου δεν τις εχει κανει save και τις γυριζει στις default:(

Πως γινονται save? το ειχε γραψει καποιος παλιοτερα πως γινεται αλλα δυστηχως δεν το θυμαμαι και ειναι και παρα πολλες οι σελιδες για να ψαξω:O

...Θα ακολουθήσουν ακόμα 30 χώρες και υποστήριξη για περισσότερα κινητά τηλέφωνα αλλά προς το παρόν αυτό που απαιτείται είναι αναβάθμιση του firmware στα κινητά που υποστηρίζει η Sammy...

Άντε έτσι θα αναγκαστούν να βγάλουν και firmware για την Ελλάδα :).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Άντε έτσι θα αναγκαστούν να βγάλουν και firmware για την Ελλάδα :).

ΑΠ' ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΣ SAMSUNG ΤΟ ΑΥΤΙ !!!!!!!!!!!!!! :rolleyes:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Εχω περασει αυτες τις ρυθμισεις αλλα μετα απο restart του τηλεφωνου δεν τις εχει κανει save και τις γυριζει στις default:(

Πως γινονται save? το ειχε γραψει καποιος παλιοτερα πως γινεται αλλα δυστηχως δεν το θυμαμαι και ειναι και παρα πολλες οι σελιδες για να ψαξω:O

Αφού εισάγεις τις τιμές σε κάθε ρύθμιση ξεχωριστά,πατάς τη δίεση στο εικονικό πληκτρολόγιο;Με τη δίεση αποθηκεύονται.

Αφού εισάγεις τις τιμές σε κάθε ρύθμιση ξεχωριστά,πατάς τη δίεση στο εικονικό πληκτρολόγιο;Με τη δίεση αποθηκεύονται.

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα εννοουσα οτι αφου μπουν οι νεες τιμες στο τελος πως γινονται save ολες οι αλλαγες :)

Τελικα βρηκα την απαντηση μετα απο ψαξιμο σε ενα αλλο φορουμ:p

αφου γινουν ολες οι αλλαγες, παμε πισω στο βασικο audio μενου και επιλεγουμε "backup" :D

Καλησπέρα σας,

Κάποιες φορές κι αφού είναι αρκετή ώρα με σβηστή την οθόνη μόλις το ανοίξω δεν ανταποκρίνονται τα widjets στα πατήματα. Δουλεύουν μόνο τα 4 κάτω κουτάκια με το τηλέφωνο , τα sms, κλπ. Τα widjets δεν δουλεύουν καθόλου, ούτε το λουκετάκι ανταποκρίνεται. Άμα σύρω το δάχτυλο δεξιά ή αριστερά αλλάζουν κανονικά οι οθόνες, τα menu δουλεύουν κανονικά, αλλά στην αρχική οθόνη με τα widjets υπάρχει νέκρα. Έχω βάλει και το μεγάλο αναλογικό ρολόι το οποίο όμως δείχνει την ώρα της τελευταίας φοράς που δούλευαν κι όχι εκείνης της στιγμής.

Το έχει παρουσιάσει σε κάποιον άλλον αυτό, κι αν ναι τι κάνουμε?

Αυτό που ανέφερα χθες δεν το έχει παρουσιάσει σε άλλον?

Επειδή έλειπα διακοπές, πήγα σήμερα να πάρω την οθόνη από το πλάισιο και μου έδωσαν την SAMSUNG P2270HD αντί για την Τ220HD που είχε αναφερθεί σε προηγούμενο post.

Μια χαρά μου ήρθε.

παιδια αν το συγκεκριμενο κινητο ειναι απο vodafone,εχει καμια διαφορα με τα υπολοιπα?

παιδια αν το συγκεκριμενο κινητο ειναι απο vodafone,εχει καμια διαφορα με τα υπολοιπα?

Όχι,δεν έχει τίποτα μέσα του από Vodafone-ούτε καν τις ρυθμίσεις για internet και mms.

επειδή έχει αναφερθεί στη συζήτησή σας στο παρελθόν ότι έχει κακό σήμα ως κινητό. Αυτό ισχύει τελικά;

Επίσης ο υπολογιστής μου έχει VISTA θα μπορώ να βάζω σε αυτόν τα video και τις φώτο;

Εδώ και ένα μήνα που έχω το κινητό δεν έχω παρατηρήσει προβλήματα με το σήμα. Δουλεύει το ίδιο καλά με το Nokia 8800 Arte που χρησιμοποιούσα πριν.

Μπορείς να συνδέσεις το κινητό με usb με τον υπολογιστή και να επιλέξεις mass storage. Έτσι θα εμφανιστεί στον υπολογιστή σου σαν άλλη μια μονάδα δίσκου, από την οποία μπορείς να μεταφέρεις φωτογραφίες, μουσική κλπ. Όπως κάνεις με τα περισσότερα S60.

επειδή έχει αναφερθεί στη συζήτησή σας στο παρελθόν ότι έχει κακό σήμα ως κινητό. Αυτό ισχύει τελικά;

Επίσης ο υπολογιστής μου έχει VISTA θα μπορώ να βάζω σε αυτόν τα video και τις φώτο;

Στο θεμα λήψης σήματος δεν είναι προβληματικό,δεν είναι όμως και καλό.Σε περιοχες όπου ο πάροχός σου έχει καλή κάλυψη δε θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Σε περιοχές με χαμηλή στάθμη σήματος δεν τα καταφέρνει ιδιαίτερα καλά-τουλάχιστον σε σχέση με όσα Sony Ericsson είχα στην κατοχή μου τα τελευταία χρόνια.

Δε θα έχεις πρόβλημα ουτε με τα Vista ούτε με τα επερχόμενα Windows 7

Το αντιμετωπίζω συνέχεια αυτό το πρόβλημα τόσο στην ένταση του σήματος όσο και στην ποιότητα (π.χ. διακοπές στο σήμα) αλλά είναι τόσο υπέροχο αυτό το τηλέφωνο που δεν το σκέφτομαι καν :).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Το αντιμετωπίζω συνέχεια αυτό το πρόβλημα τόσο στην ένταση του σήματος όσο και στην ποιότητα (π.χ. διακοπές στο σήμα) αλλά είναι τόσο υπέροχο αυτό το τηλέφωνο που δεν το σκέφτομαι καν :).

Το έχω 2.5 μήνες το κινητό, έχω πάει διακοπές σε περιοχές με χαμηλό σήμα και δεν είχα μεγαλύτερο πρόβλημα από τους φίλους μου. Όλοι έχουμε Βόνταφον.

παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα με την οθονη του κινητου πολλες φορες αρχιζουν τα pixel στην οθονη να αλλαζουν χρωμα και φαινεται να σπαει η οθονη.μολις το κλεισω και το ξαναανοιξω ολα ειναι ενταξη. μηπως εχει καποιος το ιδιο προβλημα

κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, αλλά νόμιζα ότι είναι έτσι όλα. υπάρχει πρόβλημα; τι κάμουμε σε αυτή την περίπτωση;

κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, αλλά νόμιζα ότι είναι έτσι όλα. υπάρχει πρόβλημα; τι κάμουμε σε αυτή την περίπτωση;

Παιδιά δεν νομίζω να είναι φυσιολογικό αυτό. Μήπως να το λέγατε στον προμηθευτή σας;

Kαλησπερα.

Γνωριζει κανεις εαν με πιθανη αναβαθμιση λογισμικου στο μελλον, φτιαξει και η ποιοτητα της φωτογραφιας και βιντεο το βραδυ?

Γιατι εχθες που δοκιμασα να βγαλω φωτογραφια σε μερος με πολυ φωτισμο, το μονο που εβγαινε, ηταν μια θωλουρα απο τα φωτα, το οποιο ειναι αρκετα απογοητευτικο θα ελεγα.

Eπισης, θα ηθελα να ρωτησω, ποια ακουστικα εχετε να προτεινετε, γιατι ψαχνω να αγορασω καποια με καλη αποδοση ηχου

Kαλησπερα.

Γνωριζει κανεις εαν με πιθανη αναβαθμιση λογισμικου στο μελλον, φτιαξει και η ποιοτητα της φωτογραφιας και βιντεο το βραδυ?

Γιατι εχθες που δοκιμασα να βγαλω φωτογραφια σε μερος με πολυ φωτισμο, το μονο που εβγαινε, ηταν μια θωλουρα απο τα φωτα, το οποιο ειναι αρκετα απογοητευτικο θα ελεγα.

Eπισης, θα ηθελα να ρωτησω, ποια ακουστικα εχετε να προτεινετε, γιατι ψαχνω να αγορασω καποια με καλη αποδοση ηχου

Σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί το θέμα φωτό σε μελλοντική αναβάθμιση.

Το ζήτημα είναι ότι προς το παρόν δεν προσφέρονται αναβαθμίσεις firmware για Ελλάδα (IMO, ΦΤΑΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΡΗΜΑΔΑ "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΗΣ VODAFONE ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΓΟΡΑ).

Yπάρχει βέβαια η αίσθηση ότι με την εμφάνιση του online καταστήματος της SAMSUNG (στυλ OVI Store της ΝΟΚΙΑ και Apple Store για τα iphones) θα υπάρξει υποστήριξη στις αναβαθμίσεις και για τη χώρα μας... Ήδη όπως αναφέρεται σε διάφορα fora του εξωτερικού, η επόμενη αναβάθμιση θα καθυστερήσει για κανα δύο βδομάδες ενόψει της ανασύνταξης της εταιρίας και της προετοιμασίας για την έναρξη λειοτυργίας του online καταστήματος.

Ίδωμεν...

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Έχει ακούσει κανείς πότε θα σταματήσει η αποκλειστικότητα του τηλεφώνου από τη Vodafone και κατά συνέπεια θα το φέρουν και οι άλλες εταιρείες;

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

Παιδια εγκατεστησα την εφαρμογη the pencil αλλα δεν μπορω να καταλαβω με ποιο τροπο μπορω να μαρκαρω.Ξερει καποιος? Thnx.

Έχει ακούσει κανείς πότε θα σταματήσει η αποκλειστικότητα του τηλεφώνου από τη Vodafone και κατά συνέπεια θα το φέρουν και οι άλλες εταιρείες;

Mediamarkt....;)

Σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί το θέμα φωτό σε μελλοντική αναβάθμιση.

Σίγουρα ΔΕ θα βελτιωθεί το θέμα φωτό σε μελλοντική αναβάθμιση.

Να αναβαθμίσουν τι στη νυχτερινή λήψη;Ο θόρυβος και οποιοδήποτε άλλο φαινόμενο εμφανίζεται στις νυχτερινές φωτογραφίες,είναι αποτέλεσμα της έλλειψης φλας,αλλά και φυσικό επακόλουθο των αισθητήρων που χρησιμοποιούνται σε όλα τα κινητά τηλέφωνα.

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD