Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια οι συσκευες που κυκλοφορουν Ελλαδα ειναι unbranded ή voda κλπ.

και αν ειναι το 2ο μπορουν να γινουν unbranded και να περαστουν αλλα firmwares?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά εχω βρεί αυτο το ωραίο http://applications.samsungmobile.com/en/gbp/device:Samsung_i8910+Omnia+HD/product_289771_details.html

αλλά δεν μπορώ να βρώ ποιο αρχείο reader να καταβάσω για να το διαβάσω στο I8910.

Κανείς κάποια γνώμη ?

παιδια οι συσκευες που κυκλοφορουν Ελλαδα ειναι unbranded ή voda κλπ.

και αν ειναι το 2ο μπορουν να γινουν unbranded και να περαστουν αλλα firmwares?

Κυκλοφορεί με firmware της vodafone άλλα δεν είναι κλειδωμένο ούτε αλλαγμένο το μενού κ ούτε έχει σηματάκι της Vodafone,είναι ακριβός ίδιο με τα ξένα firmwares,μόνο στην αγγλια ξέρω ότι κυκλοφορεί κλειδωμένο το κινητό από την orange k εκεί όμως το κάνουν unbrand με την μια δεν υπάρχει πρόβλημα. μπορείς να βάλεις οποίο firmware θες δεν θα έχεις πρόβλημα

Θα μπορούσε κάποιος που έχει περάσει βίντεο και ταινίες στο κινητό μας να μου πει ένα καλό δωρεάν προγραμμα converter? 'Εχω το Total Video Converter το οποίο παρόλο που είναι καλό μου μετατρέπει μόνο ένα κομμάτι των βίντεος..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλους παιδιά...Είναι 6 ωρες σχεδον που εχω το κινητο στο χερι και ειμαι τρελαμενος... Κατα την αποψη μου εχει βαλει ολο τον ανταγωνισμο κατω χωρις να ειναι το πιο ακριβο....Ηθελα να σας ευχαριστησω ολους γιατι διαβαζω πανω απο δυο μηνες το φορουμ (αλλα γραφτηκα σημερα που αγορασα το κινητο) για να κατασταλλαξω σε ποιο κινητο να αγορασω και με φωτισε ΠΛΗΡΩΣ το φορουμ(ημουν αναμεσα σε 3GS και i8910)....Ειμαι ικανοποιημενος πληρως απλα σε κατι εχω σκαλωσει και ειμαι σιγουρος οτι θα με βοηθησετε γιατι το εχετε σπουδασει το θεμα οι περισσοτεροι του φορουμ...Ενω περασα κανονικα τις επαφες απο την SIM οταν με περνουν μου βγαζει τον αριθμο μονο και οχι πχ. Μητσος αλλα +3069.... Οτι περασε απο το μυαλο μου το εκανα αλλα δεν ωρηκα λυση πιστευω θα με φωτισετε...Ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη για τη πολυλογια μου!!!!:p

καλοριζικο....

μηπως εχεις τις επαφες σου και στο τηλ.

και στην sim και τις εχεις να τις διαβαζει ταυτοχρονα??

και γι'αυτο σου βγαζει το νουμερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως έχεις περάσει 2 φορές τις επαφές;

EDIT: Είχα πολύ ώρα ανοιχτό το παράθυρο και με πρόλαβες!

مفاجأة

εκτός απο 2 φορές τις επαφές μπορεί να είναι ενεργοποιημένο (τσεκαρισμενο) απο το επαφες>επιλογές>ρυθμίσεις>επαφες προς προβολή να έχεις επιλέξει και sim και να έχει γίνει αυτό !!!

αν και συνήθως είναι 2 φορές οι επαφές

Ημουν σιγουρος οτι θα πεσετε μεσα.....Αλλα αν δεν το εβρισκα δεν θα κοιμομουν το βρηκα στις 4οις τα ξημερωματα...Επειδη ειχα Εριξον κινητο πριν οι επαφες περαστηκαν σαν χαος 2πλες και 3πλες φορες και οταν εσβησα και εμεναν μονες μου εβγαλε κανονικα αριθμο και ονομα.....Παρολαυτα σας ευχαριστω πολυ παιδες.....:):)

Πιστεύω πλέον οτι είναι ο χειρότερος τρόπος να μεταφέρεις επαφές σε ένα τηλέφωνο μέσο SIM. Είναι πετσοκομένες και δεν υπάρχει καμία απολύτως οργάνωση.
Less is more...

Καλημέρα σε όλους παιδιά...Είναι 6 ωρες σχεδον που εχω το κινητο στο χερι και ειμαι τρελαμενος... Κατα την αποψη μου εχει βαλει ολο τον ανταγωνισμο κατω χωρις να ειναι το πιο ακριβο....Ηθελα να σας ευχαριστησω ολους γιατι διαβαζω πανω απο δυο μηνες το φορουμ (αλλα γραφτηκα σημερα που αγορασα το κινητο) για να κατασταλλαξω σε ποιο κινητο να αγορασω και με φωτισε ΠΛΗΡΩΣ το φορουμ(ημουν αναμεσα σε 3GS και i8910)....Ειμαι ικανοποιημενος πληρως απλα σε κατι εχω σκαλωσει και ειμαι σιγουρος οτι θα με βοηθησετε γιατι το εχετε σπουδασει το θεμα οι περισσοτεροι του φορουμ...Ενω περασα κανονικα τις επαφες απο την SIM οταν με περνουν μου βγαζει τον αριθμο μονο και οχι πχ. Μητσος αλλα +3069.... Οτι περασε απο το μυαλο μου το εκανα αλλα δεν ωρηκα λυση πιστευω θα με φωτισετε...Ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη για τη πολυλογια μου!!!!:p

Καμιά πολυλογία φίλε μου...χαίρομαι που εισαι κι εσύ κάτοχος αυτής της εκπληκτικής συσκευής..και κάθε ώρα που περνάς σκαλίζοντάς την να είσαι σίγουρος ότι θα ..κολλάς περισσότερο, όπως κι εγω και όλοι όσοι το αποκτήσαμε. Αναφορικά με το πρόβλημά σου σχετικά με τις επαφές, κάνε έλεγχο μήπως έχεις διπλοπεράσει καποια ονόματα στην κάρτα SIM σου. Αυτό με την απουσία εμφάνισης ονόματος την παρουσιάζουν τα Symbian κινητά απο διπλά και τριπλά ονόματα.

Καλή συνέχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε περιπτωση που σου γρατζουνιστεί οθόνη του κινητού (omnia hd) γίνεται να την αλλάξεις?

(ευτηχώς δεν σε εμενα σε ένα φίλο μου) :p

Οτι γινεται γινεται αλλα το ποσο θα κοστισει ειναι αγνωστο καθως οι οθονες amoled ειναι πανακριβες

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Παιδια με τα swf αρχεια τι κανουμε?Συγκεκριμενα για καποια παιχνιδια πως τα κανουμε εγκατασταση και που εμφανιζονται?

Παιδια σχετικα με το παραπανω ξερετε κατι?

ρε παιδια σημερα στο τελος της μερας το εκλεισα και το ξανανοιξα μετα απο λιγο και εκει που βγαζει την μπαρα loading πριν ανοιξει φορτωνει φορτωνει και μετα κολλαει... του εβγαλα την μπαταρια 2 φορες το ξανανοιξα αλλα τιποτα...

υπαρχει καποιος τροπος να ξεκολλησει? ειναι γνωστο το προβλημα?:cry::cry::cry::cry:

ρε παιδια σημερα στο τελος της μερας το εκλεισα και το ξανανοιξα μετα απο λιγο και εκει που βγαζει την μπαρα loading πριν ανοιξει φορτωνει φορτωνει και μετα κολλαει... του εβγαλα την μπαταρια 2 φορες το ξανανοιξα αλλα τιποτα...

υπαρχει καποιος τροπος να ξεκολλησει? ειναι γνωστο το προβλημα?:cry::cry::cry::cry:

Φιλε δεν ξερω πως την πατησες εσυ εγω την πατησα απο κατι themes που εγκατεστησα και μου εκανε τα ιδια με αυτα που αναφερεις κι εσυ οποτε αναγκαστηκα και εκανα hard format και ησυχασα. Αν δεν βρεις καποιον αλλο τροπο και αποφασισεις να το κανεις κοιτα το ποστ(1842) στο υπαρχον θεμα ειναι πολυ απλο.

παιδια ατυχια & εκνευρισμος ταυτοχρονα!

εχασα το πλαστικο καλυμα της θυρας φορτισης στα πλαγια!

12 μερες τηλεφωνο!

εχει τυχει σε κανενα? τι κανω τωρα ? please HELP

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

οταν βγαινει ο task manager του κινητου για τα open προγραμματα τα photo contacts

δεν μπορουμε να τα κλεισουμε ετσι?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

χακαρεται το 8910? (για signed εφαρμογες & αλλαγες/μετακινησεις φακελων κλπ?)

themes μπορει να παρει αυτα που βρισκω για 5th edition ? (Ν97 - 5800 κλπ)?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

παιδια ατυχια & εκνευρισμος ταυτοχρονα!

εχασα το πλαστικο καλυμα της θυρας φορτισης στα πλαγια!

12 μερες τηλεφωνο!

εχει τυχει σε κανενα? τι κανω τωρα ? please HELP

οταν βγαινει ο task manager του κινητου για τα open προγραμματα τα photo contacts

δεν μπορουμε να τα κλεισουμε ετσι?

χακαρεται το 8910? (για signed εφαρμογες & αλλαγες/μετακινησεις φακελων κλπ?)

themes μπορει να παρει αυτα που βρισκω για 5th edition ? (Ν97 - 5800 κλπ)?

1) το πας για service :p

2)δεν μπορούμε να τον κλείσουμε

3) για singed εφαρμογες κάνεις το κλασικό με το OPDA όπως στα nokia

4) νομίζο όχι !

1) το πας για service :p

2)δεν μπορούμε να τον κλείσουμε

3) για singed εφαρμογες κάνεις το κλασικό με το OPDA όπως στα nokia

4) νομίζο όχι !

ευχαριστω

1. θεσσαλονικη που ? ξερει καποιος?

2. ΟΚ επιβεβαιωθηκε

3. εννοεις πιστοποιητικο ,,αρα hacking γιοκ ακομα

4. καλα και θεματα τι βαζουμε/βαζετε και απο που?

Για πιστοποιητικο κοιτα εδω

Βεβαιως και μπορεις να βαλεις θεματα απο ν97 και ορισμενα απο 5800

Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

Φιλε δεν ξερω πως την πατησες εσυ εγω την πατησα απο κατι themes που εγκατεστησα και μου εκανε τα ιδια με αυτα που αναφερεις κι εσυ οποτε αναγκαστηκα και εκανα hard format και ησυχασα. Αν δεν βρεις καποιον αλλο τροπο και αποφασισεις να το κανεις κοιτα το ποστ(1842) στο υπαρχον θεμα ειναι πολυ απλο.

ω ρε φιλεεε, χιλια θενξ ρε πωωω με γλιτωσες απο τρομερη ταλαιπωρια :cry:

αυτα τα νουμερα στη vodafone θα το στελναν σιγουρα για service

ευχαριστω

1. θεσσαλονικη που ? ξερει καποιος?

2. ΟΚ επιβεβαιωθηκε

3. εννοεις πιστοποιητικο ,,αρα hacking γιοκ ακομα

4. καλα και θεματα τι βαζουμε/βαζετε και απο που?

1. στο βιβλιαράκι με τις οδηγίες σου έχει τηλέφωνα για service με της ελληνικές οδηγίες

3.hacking γίνετεαι νομίζω με το HεlloOX2 γενικά συσκευές (symbian)

4. κάνε search google και στο γνωστο μαγαζάκι :p

Εν πρώτοις συγχαρητήρια για το εξαιρετικό σας site!

Διάβασα με ευλάβεια όλες τις 139 σελίδες για το omnia HD και τα είδα όλα! Μεγάλη η ατυχία τώρα το δίνουν με 77 ευρώ μηνιαίως με 314 ευρώ μετρητά στη Vodafone. Πάει η προσφορά δωρεάν και επίσης και μία τηλεόραση! Έτσι και αλλιώς το συμβόλαιό μου λήγει Σεπτέμβριο από την cosmote και θα έκανα αλλαγή εταιρείας με τον ίδιο αριθμό.

Θέλω να ρωτήσω αν μαζί με τους χάρτες της Garmin (αυτούς με τα πεντάρια ξέρω) παίρνει και τους χάρτες της ανάβασης.

Τελικά όμως μου φαίνεται (από ό,τι λέτε) ότι δε δουλεύει καλά με το Garmin και κάνει διακοπές και για αυτό το εφοδιάζουν με το ελλιπές πρόγραμμα που έχει.

Το απλό Omnia λειτουργεί από ό,τι διάβασα καλά με τους χάρτες που ανέφερα, όμως όπως αναφέρετε θα βγει το νέο μοντέλο τέλη Οκτωβρίου το Omnia II

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD