kotsianis7 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Και αυτο εχει απαντηθει. Το τηλεφωνο επιτυγχανει αρκετα χαμηλα επιπεδα sar κατι που σημαινει οτι δεν εχει τοσο ισχυρο πομποδεκτη. Win some lose some, u can't have it all ;) Ναι,το ξέρω ότι το έχουμε αναλύσει πιο πάνω,όμως το SAR σύμφωνα και με κάποιο σκεπτικό πιο πάνω,δε συσχετίζεται σε καμία περίπτωση με την ποιότητα λήψης του πομποδέκτη.Δεν έχει να κάνει με το πόση ισχύ έχει ο πομποδέκτης προκειμένου να διατηρηθεί η σύνδεση με το δίκτυο.Τουλάχιστον αυτά μας μαθαίνουνε τα βιβλία τηλεπικοινωνιών στη σχολή :rolleyes: Είναι απλά ο ρυθμός απορρόφησης της ακτινοβολίας απ'τους ανθρώπινους ιστούς.Δε σημαίνει πως όσο πιο πολύ εκπέμπει μια συσκευή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία τόσο πιο έντονα την απορροφάει ο ανθρώπινος οργανισμός.Μπορεί ένα τέτοιο σκεπτικό να φαντάζει λογικό,αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ακόμη κι έτσι όμως να ήταν(υποθετικά πάντα),έχω συσκευές με εξίσου χαμηλό ή και χαμηλότερο SAR οι οποίες πάλι έχουν εξαιρετική ποιότητα λήψης.Άρα,μήπως η Samsung θα έπρεπε να δίνει πιο μεγάλη προσοχή στο σημαντικότερο ίσως κομμάτι ενός τηλεφώνου; :rolleyes: Δε φημίζεται άλλωστε και για την καλύτερη λήψη,ακόμη και σε άλλα της μοντέλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Ναι,το ξέρω ότι το έχουμε αναλύσει πιο πάνω,όμως το SAR σύμφωνα και με κάποιο σκεπτικό πιο πάνω,δε συσχετίζεται σε καμία περίπτωση με την ποιότητα λήψης του πομποδέκτη.Δεν έχει να κάνει με το πόση ισχύ έχει ο πομποδέκτης προκειμένου να διατηρηθεί η σύνδεση με το δίκτυο.Τουλάχιστον αυτά μας μαθαίνουνε τα βιβλία τηλεπικοινωνιών στη σχολή :rolleyes: Είναι απλά ο ρυθμός απορρόφησης της ακτινοβολίας απ'τους ανθρώπινους ιστούς.Δε σημαίνει πως όσο πιο πολύ εκπέμπει μια συσκευή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία τόσο πιο έντονα την απορροφάει ο ανθρώπινος οργανισμός.Μπορεί ένα τέτοιο σκεπτικό να φαντάζει λογικό,αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ακόμη κι έτσι όμως να ήταν(υποθετικά πάντα),έχω συσκευές με εξίσου χαμηλό ή και χαμηλότερο SAR οι οποίες πάλι έχουν εξαιρετική ποιότητα λήψης.Άρα,μήπως η Samsung θα έπρεπε να δίνει πιο μεγάλη προσοχή στο σημαντικότερο ίσως κομμάτι ενός τηλεφώνου; :rolleyes: Δε φημίζεται άλλωστε και για την καλύτερη λήψη,ακόμη και σε άλλα της μοντέλα Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω και ιδιαιτερη σχεση με το θεμα ισως να εχεις δικιο και μου φανηκε και εμενα περιεργο.. Δεν το εχω ψαξει αλλα δεν μου εχει τυχει μεχρι στιγμης παντως να εχω προβλημα με το σημα μου. Βεβαιως δεν εχω βρεθει σε καποιο σημειο που να υπαρχει προβλημα με σημα γενικοτερα, οποτε δεν χρηζουν και ιδιαιτερης σημασιας οι παρατηρησεις μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Γεια οσους ενδιαφερονται να βελτιωσουν την καμερα του omnia HD εγραψα εναν μινι οδηγο: http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=13409 Εχεις κανει μηπως το camera firmware update να μου πεις τις αποψεις σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Εχεις κανει μηπως το camera firmware update να μου πεις τις αποψεις σου; Οχι, υπαρχει δυνατοτητα firmware update της καμερας ξεχωριστα; Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Οχι, υπαρχει δυνατοτητα firmware update της καμερας ξεχωριστα; *#3333# options-> camera fw update Δοκιμασε και πες μου αν θες τις αποψεις σου.. Και τα παιδια που εχουν ελληνικη ρομ ας δοκιμασουν να μου πουν αν γινεται ανεξαρτητως ρομ.. DP sry 10 characters Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iplocker Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Παιδιά έχεις κανείς Skype στο κινητό ? Και αν ναι πως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 *#3333# options-> camera fw update Δοκιμασε και πες μου αν θες τις αποψεις σου.. Και τα παιδια που εχουν ελληνικη ρομ ας δοκιμασουν να μου πουν αν γινεται ανεξαρτητως ρομ.. DP sry 10 characters Ναι αυτο το εκανα πριν μερες αλλα δεν ξερω στην ουσια εαν εγινε αναβαθμιση και με ποιον τροπο(wifi,vodafon internet) ξεχασα να σημειωσω την προηγουμενη εκδοση, τωρα εχω την 16012-171-179 εαν μπορει καποιος που το πηρε απο vodafon store ας κοιταξει τι εκδοση firmware της καμερας εχει και ας το ποσταρει. Παιδιά έχεις κανείς Skype στο κινητό ? Και αν ναι πως ? Το δοκιμασα εγω δεν παιζει σε φουλ οθονη και δεν ειναι τατσ βαζεις τους κωδικους και συνδεεται, κλησεις δεν δοκιμασα. Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Ναι αυτο το εκανα πριν μερες αλλα δεν ξερω στην ουσια εαν εγινε αναβαθμιση και με ποιον τροπο(wifi,vodafon internet) ξεχασα να σημειωσω την προηγουμενη εκδοση, τωρα εχω την 16012-171-179 εαν μπορει καποιος που το πηρε απο vodafon store ας κοιταξει τι εκδοση firmware της καμερας εχει και ας το ποσταρει. Λογικα κανει γιατι οταν το δοκιμασεις εφοσον εχεις κανει update σου λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη.. Τωρα τι αλλαζει δεν εχω καταλαβει και εγω.. Καποιοι ισχυριζονται οτι δεν εχει βοηθησει.. Εχω κανει μαλιστα 2 updates σε διαστημα 2 εβδομαδων το δευτερο το εκανα εχθες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iplocker Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Το δοκιμασα εγω δεν παιζει σε φουλ οθονη και δεν ειναι τατσ βαζεις τους κωδικους και συνδεεται, κλησεις δεν δοκιμασα. Ποιο έβαλες το light? http://www.skype.com/intl/en/download/skype/skypelite/ ? Αυτο δεν μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση γιατι δεν εχει στην λίστα των υποστηριζόμενων κινητών το δικό μας. - Παιδιά είδα στο site της Voda οτι το κινητο ειχε 580 ευρώ περίπου, πήγα στο κατάστημα και το πήρα 599 ευρώ , μα λεω στο σιτε ειναι 580 , λεει αυτη ειναι η τιμή που έχουμε, μα δειτε λέω στο σιτε τι εχει, και μου λεει δεν έχουμε internet :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Ποιο έβαλες το light? http://www.skype.com/intl/en/download/skype/skypelite/ ? - Παιδιά είδα στο site της Voda οτι το κινητο ειχε 580 ευρώ περίπου, πήγα στο κατάστημα και το πήρα 599 ευρώ , μα λεω στο σιτε ειναι 580 , λεει αυτη ειναι η τιμή που έχουμε, μα δειτε λέω στο σιτε τι εχει, και μου λεει δεν έχουμε internet :wacko: Οου....:blink::blink::blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Ποιο έβαλες το light? http://www.skype.com/intl/en/download/skype/skypelite/ ? Δεν ξερω που το βρηκα, θα το ψαξω και θα το ανεβασω. Απο δω τσιμπατε Widgets http://www.4shared.com/file/119382906/60f39e40/WidgetsI8910Orig.html Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegha Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 ρε παιδια να ρωτησω κατι,ξερει κανεις τι κανουν οι ρυθμισεις WDR και BLINK DETECTION στις ρυθμισεις της καμερας? και επισεις στο δικο μου στην εκδοση λογισμικου λογισμικου λεει Ι8910XXIFB και στην προσαρμοσμενη εκδοση I8910VGRIF1 ειναι καλο αυτο? εμενα ειναι αγορασμενο απο voda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nato Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Αισίως κλείνουμε τις δυο βδομάδες και μπορώ να πω οτι ειμαι το ιδιο ενθουσιασμένος με την πρώτη μερα. Το μόνο που θα μπορούσα να πω οτι με ενοχλεί ειναι η μπαταρία που αντέχει 2 μερες maximum. Με την βασική μονο χρηση σαν τηλέφωνο (σβηνω ακομη και το 3g) ''παιζω"με τις άπειρες δυνατότητες του μονο 15 λεπτά την ημερα.Τις ημέρες που ανοιγω τις εφαρμογές και δεν προσέχω την μπαταρια αντέχει μεχρι το βράδυ.Χαλάλι όμως. Να ρωτησω και κατι. Βρήκα τα widgets απίστευτα πρακτικά. Μήπως μπορεί κάποιος να μου υποδείξει που θα βρω κι'άλλα? (το more widgets το εχω χρησιμοποιήσει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Παιδια καλημερα,μια βοηθεια.Τα widgets πως τα κανατε εγκατασταση??Οταν τα ανοιγω δεν μου τα βγαζει σε μορφη εγκαταστασης αλλα σε μορφη wgt. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Παιδια καλημερα,μια βοηθεια.Τα widgets πως τα κανατε εγκατασταση??Οταν τα ανοιγω δεν μου τα βγαζει σε μορφη εγκαταστασης αλλα σε μορφη wgt. καλημερα. τα στελνεις στο κινητο με οποιον τροπο θελεις (ΒΤ, καλωδιο ) τα βρισκεις και κανεις διπλο κλικ πανω τους. μετα απο λιγα δευτερολεπτα σου λεει οτι η εγκατασταση ολοκληρωθηκε. να γραψω και κατι που βρηκα εχθες το βραδυ και δεν ειδα να αναφερετε καπου, εαν η συσκευη σας εχει καποιο προβλημα (χτυπα ξυλο :X ) και δεν ανοιγει για να μπορεσετε να κανετε hard reset με τον γνωστο κωδικο *#7370# καντε το παρακατω... κρατηστε πατημενα τα πληκτρα μενου και πρασινο τηλεφωνο και χωρις να τα αφησετε πατηστε το κοκκινο πληκτρο για να την ανοιξετε. θα σας εμφανισει μια οθονη (σχεδον ιδια με το OMNIAακι μας)που θα λεει hard format? με το πρασινο επιλεγετε ναι και με το κοκκινο οχι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 καλημερα. τα στελνεις στο κινητο με οποιον τροπο θελεις (ΒΤ, καλωδιο ) τα βρισκεις και κανεις διπλο κλικ πανω τους. μετα απο λιγα δευτερολεπτα σου λεει οτι η εγκατασταση ολοκληρωθηκε. :D Oκ, ευχαριστω :).Τα πεταξα στον φακελο data. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 καλημέρα παιδιά,το κινητο ειναι πολύ καλό πράγματι,αλλα θέλει τις ρυθμίσεις του.2 ερωτήσεις: 1.πως μπορούμε στην λειτουργία έκθεση να σβήσουμε το ιστορικό?έσβισα 400 3gp,από την μνήμα,αλλά ακόμα μου τα βγάζει εκεί,κενά βέβαια.πως τα σβήνω αυτόματα χωρίς να τ επιλεγω εγώ? 2.ποιες είναι οι θύρεςτου δεκτη gps,γιατί το sigic δεν τις βρίσκει στο αυτόματο εντοπισμό? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Γειά σας και από εμένα παιδιά, Όντας και εγώ νέος κάτοχος αυτής της υπερσυσκευής :) θα ήθελα να ρωτήσω για 2 πραγματάκια μήπως και εσείς μπορείται να με βοηθήσετε... 1. Προσπαθώ να συνδέσω το omnia με το car kit του αυτοκινήτου μου, ενα DDX-6029 της Kenwood για όσους γνωρίζουν, μέσω Bluetooth αλλά η σύνδεση είναι αδύνατη...Με όλες τις προηγούμενες συσκευές που είχα με τελευταία την Sony C905 δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα..με το omnia όμως αν και το τηλέφωνο δείχνει να έχει συνδεθεί, το car kit δεν ανταποκρίνεται..:( Υπόψη ότι το τηλέφωνο το δοκίμασα με άλλες συσκευές bluetooth και δουλεύει μια χαρά... Μίλησα με τον τεχνικό που μου εγκατέστησε το car kit και μου είπε ότι αυτό μάλλον χρειάζεται αναβάθμηση και θα πρέπει να το στείλουμε στην Kenwood.. Πριν πάω λοιπόν σε αυτή την λύση έλεγα μήπως και γνωρίζετε κάποια αναβάθμιση (ή... υποβάθμιση ;) που θα μπορούσα να κάνω στο τηλέφωνο σχετικά με το bluetooth του... 2. Σχετικά με τα podcasts μάλλον δεν τα έχω πολυκαταλάβει...είναι κάτι αντίστοιχο του RSS που είχα στο c905 ; Αν δηλαδή θέλω να παρακολουθώ τα rss του Sport24 όπως έκανα πριν αυτό το επιτυνχάνω μέσω του podcast ή υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις τυχόν απαντήσεις σας Αντώνης Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Αν γνωριζει καποιος παρακαλω ας μου πει αν καποιο απο τα widgets που εγκαταστησαμε δεν μας αρεσει και θελουμε να το αφαιρεσουμε, υπαρχει τροπος?:worry: Απο την απεγκατασταση εφαρμογων δεν γινεται το τσεκαρα:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Αν γνωριζει καποιος παρακαλω ας μου πει αν καποιο απο τα widgets που εγκαταστησαμε δεν μας αρεσει και θελουμε να το αφαιρεσουμε, υπαρχει τροπος?:worry: Απο την απεγκατασταση εφαρμογων δεν γινεται το τσεκαρα:rolleyes: ρυθμισεις προσωπικο widgets εχει μια λιστα και για να τα διαγραψεις πατας επιλογες διαγραφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 ρυθμισεις προσωπικο widgets εχει μια λιστα και για να τα διαγραψεις πατας επιλογες διαγραφη Αψογος!:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 *#3333# options-> camera fw update Δοκιμασε και πες μου αν θες τις αποψεις σου.. Και τα παιδια που εχουν ελληνικη ρομ ας δοκιμασουν να μου πουν αν γινεται ανεξαρτητως ρομ.. DP sry 10 characters Πατησα *#3333# και οντος εβγαλε το options-> camera fw update, μετα πατησα update και εκανε update κανα 2 λεπτο και στο τελος ειπε update οκ , Δηλαδη τι ακριβως εκανε τωρα ????:confused:, αφου το κινητο δεν ηταν συνδεδεμενο πουθενα και δεν ειχε καμια συνδεση με internet, πως εκανε update ?? Τι ακριβως βελτιωθηκε δηλαδη ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Παιδια το δοκιμασα και εγω αυτο το κολπακι με το *#3333#.Εκανε update για περιπου 1 λεπτο.Αλλα τι ακριβως αναβαθμισε, δεν εχω καταλαβει..Εχει κι'αλλες επιλογες για αναβαθμισεις τις οποιες δεν πειραζω καθολου μεχρι να μαθω τι ρολο βαρανε.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Τελικά δεν νομίζω να κάνει κανένα πραγματικό update.... :happy: Κοίταξα πριν κάνω update και η έκδοση ήταν ίδια με αυτή μετα το (υποτιθέμενο) update.... 16012-171-179. :O Προφανώς λέει ok αφού έψαξε (ή κάτι άλλο τέλος πάντων) και δεν βρήκε τίποτα. Πιθανόν σε μένα να δοκίμασε μέσω της default συνδεσης (που είναι το wi-fi internet μέσω του router μου). Πάντως γενικά... καλή φάση μία τέτοια ειδική επιλογή !!!!!!! :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Εγώ βασικά έκανα μια χαζομάρα: μπήκα στο κρυφό μενού με τον κωδικό *#1546792*#,επέλεξα το Internals(με Master key το 0000),πήγα στο TestMode και πείραξα κάποια ρύθμιση την οποία δεν μπορώ να σας την πω,διότι δε θυμάμαι ποια είναι :stupid: :lol: Το θέμα είναι ότι πλέον το τηλέφωνο,όταν το γυρνάω σε λειτουργία UMTS,δε δικτυώνεται σε δίκτυο 3G,αλλά χάνει το σήμα και εμφανίζει την ενδειξη: Περιορισμένη Υπηρεσία και βρίσκεται όντως εκτός δικτύου. Όταν το γυρνάω σε λειτουργία GSM συνδέεται κανονικά σε 2G δίκτυο και δικτυώνεται. Αν το βάλω σε Διπλή λειτουργία και ανιχνεύσει δίκτυο 3G,εμφανίζει πάλι την ένδειξη Περιορισμένη Υπηρεσία όταν πάει να δικτυωθεί στο 3G δίκτυο. Με απλά λόγια,δε συνδέεται σε καμία περίπτωση με 3G δίκτυα πλέον(αναφέρομαι και στις 3 εταιρίες,δοκίμασα με κάρτες SIM κάθε μιας εταιρίας). Επίσης,στο υπομενού TestMode,αν επιλέξω Version Information,HW_VER,Rf_Cal_date,Read HW VER(κοινώς να εμφανίσει την έκδοση hardware)εμφανίζει την ένδειξη NotWrite.Υποθέτω λοιπόν ότι με καποιον τρόπο διέγραψα αυτήν την πληροφορία(στης κοπελιάς μου το HD υπάρχει κανονικά γραμμένη η πληροφορία αυτή). Δοκίμασα με το Symbian ROM Flashing Tool να εγκαταστήσω το λογισμικό,αλλά το πρόβλημα παραμένει.Υπάρχει κάποιο tip μπας και αποφύγω το service; :( Να πω ότι γενικά δεν πείραζα ρυθμίσεις που δεν ήξερα.Κυρίως ήθελα να λειτουργήσω το ενσωματωμένο net-monitor και οι ρυθμίσεις που "πείραξα" ηταν αυτές του net-monitor,τις οποίες και γνώριζα.Προφανώς όμως,χωρίς να το καταλάβω,ίσως και από λάθος,πάτησα κάποια λάθος ρύθμιση και πλέον....πάπαλα το 3G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts