Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σε καλά...καλως σας βρήκα...Δλδ να κάνω search στο κινητό για το opera mini και εγκατάσταση?Που είναι αυτό το topic κοιτάω αλλά είναι απίστευτα πολλά τα θέματα... Σ ευχαριστώ

Αν σου δουλεύει έστω και λίγο ο ενσωματομένος browser, ναι. Το ψάχνεις από εκεί και κατ' ευθείαν download. Αλλιώς, pc > Γούγλης > opera mini και θα σου βγάλει σελίδες ολόκληρες. Τώρα για φλάσινγκ όπως σου λέει ο φίλτατος μοντεράτορας.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να σας αναφέρω μια ευχάριστη έκπληξη που μου επιφύλαξε προχθές το κινητό: Μέσα στο αμάξι (σε ακινησία) έβαλα το gps Να ψάξει δορυφόρους και κλείδωσε σε 72 sec (!). Μετά το χρησιμοποίησα για μικρής απόστασης πλοήγηση. Ύστερα, έκλεισα όλα τα προγράμματα και μπήκα σε εσωτερικό χώρο (supermarket) για περίπου 15 λεπτά. Μετά, εν κινήσει με το αμάξι, άνοιξα να κάνω gps test και ήταν ακόμη κλειδωμένο!!! Άνοιξα το wetravel και αμέσως με βρήκε! Επίσης, το έβαλα και μου έκανε πλοήγηση για 26km. Είχε περίπου 7-8km/h απόκλιση απο την κανονική ταχύτητα αλλά οκ. Δεν έχασε ποτέ σήμα ούτε κόλλησε. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη βελτίωση του gps στην C.

Στο άλλο το θέμα LG ARENA KM900:ΟΔΗΓΟΣ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ/ΕΚΔΟΣΕΙΣ FIRMWARE

Το αναφέρω σαν ένα από τα προτερήματα αυτής της έκδοσης αν βρει δορυφόρο δεν τον χάνει νε τίποτε

Σήμερα κλείδοσε στα 45

Εχουν περασει απο τα χερια μου πολλα κινητα. απο νοκια Ε90 εως και htc touch hd. η γνωμη μου για το arena ειναι οτι για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο.

Εχουν περασει απο τα χερια μου πολλα κινητα. απο νοκια Ε90 εως και htc touch hd. η γνωμη μου για το arena ειναι οτι για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο.

Αυτά πέστα στον απογοητευμένο

Πρώτα κάνεις σύγκριση και μετά θάβεις

Και αν είσαι τόσο φραγκάτος παίρνεις την πατάτα W995 και τα υπόλοιπα δύσχριτα NOKIA κ.λ.π.

Aπογοητευμένε φίλε μου, ένα τηλέφωνο των 360 ευρώ ΔΕΝ μπορεί να είναι ΤΟΠ. Θα κόστιζε 700.

Για την τιμή του είναι ΤΟΠ.

Αν θες να είσαι δίκαιος, πρότεινε ένα τηλέφωνο των 350 ευρώ που νάναι καλύτερο.

Αλλωστε είναι και θέμα γούστου.

Βρες μου ένα τηλέφωνο με FMTransmitter, με 8gb εσωτερική μνήμη, με slowmotion video (έστω και μικρών διαστάσεων), με τέτοια οθονάρα, και με τέτοιο καταπληκτικό ήχο στο media player.

Οσο γιά την κάμερά του, είναι αξιοπρεπέστατη στα 5megapixels. Η κάμερα ενός κινητού είναι ΠΑΝΤΑ βοηθητική. Αν θες να κάνεις τέχνη, πάρε μιά φωτογραφική. Εχουν γίνει πολύ φθηνές τώρα πιά!!! Οποιος αγαπάει πραγματικά τη φωτογραφία σαν χόμπι επιβάλλεται να έχει μια φωτογραφική μηχανή.

Το δικό σου μάλλον είναι ελατωματικό. Εγώ το είχα σε όλο το ταξίδι από Παλλήνη μέχρι Ηγουμενίτσα (6 ώρες) μπροστά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου να παίζει μουσική με το FMTransmitter και ΔΕΝ ζεστάθηκε καθόλου. Κρύο-κρύο ήταν κι ας το βάραγε ο ήλιος.

Το ΜΟΝΟ πράγμα που θεωρώ μείον σε αυτό το κινητό είναι το GPS. Αλλά σε αυτό φταίω και γω γιατί έχω ακόμα την αρχική version V10_a αφού φοβάμαι να κάνω αναβάθμιση!!!

Aντί να γκρινιάζεις, πήγαινέ το για έναν έλεγχο. Δεν επιτρέπεται να ζεσταίνεται έτσι....

Μην φοβάσαι την αναβάθμιση αν πειτύχη την πρώτη φορά μετά είναι παιχνιδάκι

Βασικά είναι παιχνιδάκι αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες του jim

Με την 10c τουλάχιστον στο θέμα gps θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος

Xriazome handsfree 3.5mm me mikrofono den vrisko pouthena help

Από Ομάδα Διαχείρισης του myphone.gr: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την σχετική ανακοίνωση.

Καλησπερα σε ολους,

Εχω το ΝΟΚΙΑ Ε51 και σκεφτομαι να το αλλαξω.Ενδιαφερομαι για το κινητο και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις προς τους κατοχους.

1)Απο μπαταρια πως παει?Με αναπαραγωγη μουσικης ποση ωρα αντεχει?

2)Το gps δουλευει αποδεκτα?Ποιο προγραμμα χρησιμοποιει?Μπορει να μπει αλλο απο αυτα που κυκλοφορουνε στην αγορα?

3)Ποιοτητα κλησεων?Ακους αυτον που σε καλει καθαρα και δυνατΑ?

4)Μηνυματα.Ειναι ευκολο να γραψεις?Ρωταω γιατι δεν ειχα ξανα κινητο με touch οθονη.

5)Υπαρχει downloadable content,εστω και περιορισμενο?Δηλαδη υπαρχουν εφαρμογες που μπορουν να εγκατασταθουν?

6)Ποια θα λεγατε οτι ειναι τα μεγαλυτερα μειονεκτηματα του κινητου?

Ευχαριστω πολυ.

Καλησπερα σε ολους,

Εχω το ΝΟΚΙΑ Ε51 και σκεφτομαι να το αλλαξω.Ενδιαφερομαι για το κινητο και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις προς τους κατοχους.

2)Το gps δουλευει αποδεκτα?Ποιο προγραμμα χρησιμοποιει?Μπορει να μπει αλλο απο αυτα που κυκλοφορουνε στην αγορα?

4)Μηνυματα.Ειναι ευκολο να γραψεις?Ρωταω γιατι δεν ειχα ξανα κινητο με touch οθονη.

5)Υπαρχει downloadable content,εστω και περιορισμενο?Δηλαδη υπαρχουν εφαρμογες που μπορουν να εγκατασταθουν?

Ευχαριστω πολυ.

1)Η μπαταρία του με μέτρια χρήση δε θα υπερβεί τις 2 ημέρες(ανοιχτό το βράδυ).Όσον αφορά τη μουσική, παραδόξως δεν είναι η λειτουργία που στραγγιζει τη μπαταρία.Εγώ που ακούω αρκετά μουσική (και όλοι μας εδώ, γιατί το κινητό αριστεύει στον τομέα αυτό), μου βγάζει 1 1/2 μέρα.Οι λειτουργίες που κυριολεκτικά εξαντλουν το κινητό , είναι η φωτογραφική και η βιντεοσκόπηση.

2)Το gps δουλεύει πολύ καλά με το java πρόγραμμα Wetravel.Αν το αγοράσεις τελικά, εδώ είμαστε να σου λύσουμε τις απορίες περί την εγκατάστασή του.Μην περιμένεις βέβαια ποιότητα προγραμμάτων symbian/wm.Αν εννοείς symbian /wm προγράμματα , όχι.Δέχεται μόνο java.

3)Άψογη.

4)Δε θα συναντήσεις ιδιαίτερο πρόβλημα, θέμα συνήθειας.

5)Υπάρχει περιορισμένο, με την έννοια ότι δέχεται μόνο java.Μην περιμένεις πληθώρα εφαρμογών.Αυτή τη στιγμή η lg έχει application store, το οποίο θα έρθει Ευρώπη σύντομα και θα υποστηρίζει το αρένα, όπως έχουν πει οι ίδιοι.

6)Η φωτογραφική του που είναι μέτρια-καλή σε συνθήκες ημέρας, κακή το βράδυ.

Το κλειστό λειτουργικό (αλλά αυτό το ξέραμε).Κάτι ψιλοκολλήματα, αλλά τπτ το κακό όμως.Το γεγονός ότι πρέπει να μετατρέψεις σε mp4 μια ταινία divx για να τη δεις σε φουλ ανάλυση.Δεν έχω άλλα..Ειμαι πολύ πολύ ικανοποιημένος απο το κινητό, όπως και οι πιο πολλοί από εδώ.

Ace of Hearts..

Ευχαριστω για τις απαντησεις(πολυ ευχαριστες παρεπιπτοντως,μιας και απο οτι βλεπω τα κυριοτερα μειονεκτηματα του εχουν σχεση με την καμερα του που με ενδιαφερει ελαχιστα).

Μια διευκρινηση,ανεφερες το προγραμμα wetravel.Απο την μανα του μεσα δεν εχει καποιο προγραμμα?Διαβασα σε ενα review οτι εχει εγκατεστημενο το google maps,που αν δεν κανω λαθος,εχει την δυνατοτητα να του πεις απο ''εδω'' θελω να παω ''εκει'' και να σου βγαλει καποιες οδηγιες.Δεν θελω κατι παραπανω,σε γενικες γραμμες περισσοτερο με ενδιαφερει να μου εμφανιζει το στιγμα μου(και κυριως στο εξωτερικο).

Ευχαριστω για τις απαντησεις(πολυ ευχαριστες παρεπιπτοντως,μιας και απο οτι βλεπω τα κυριοτερα μειονεκτηματα του εχουν σχεση με την καμερα του που με ενδιαφερει ελαχιστα).

Μια διευκρινηση,ανεφερες το προγραμμα wetravel.Απο την μανα του μεσα δεν εχει καποιο προγραμμα?Διαβασα σε ενα review οτι εχει εγκατεστημενο το google maps,που αν δεν κανω λαθος,εχει την δυνατοτητα να του πεις απο ''εδω'' θελω να παω ''εκει'' και να σου βγαλει καποιες οδηγιες.Δεν θελω κατι παραπανω,σε γενικες γραμμες περισσοτερο με ενδιαφερει να μου εμφανιζει το στιγμα μου(και κυριως στο εξωτερικο).

Φυσικά και είναι προεγκατεστημένο το Google maps και την έχει τη δυνατότητα αυτή, βγάζει ακριβείς οδηγίες.Το wetravel απλώς είναι offline για να μη χρεώνεσαι, το google maps θα σε χρεώσει.Βεβαια μπορείς να μπεις με wifi απο το σπίτι σου ή κάποιο free hot spot να δεις τη διαδρομή που θες να κάνεις και μετά να το κλείσεις.

Ace of Hearts..

Καλησπερα σε ολους,

Ευχαριστω πολυ.

Επειδή έχω και τα δύο κινητά που αναφέρεις (Ε51 και αρένα) λέω να σου πω και εγώ την γνώμη μου.

1. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι ακριβώς η ίδια με το Ε51. Μπορεί με βαριά χρήση (πολύ ομιλία), να μην σου βγάλει ούτε την μέρα σε 3G. Σε 2G βγάζει άνετα 2 μέρες με την ίδια χρήση. Η μουσική (ραδιόφωνο - mp3) δεν είναι πρόβλημα. Μπορείς να ακούς ώρες ατελείωτες χωρίς ουσιαστική διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας. Και πίστεψέ με θα το κατα-ευχαριστηθείς (το να ακούς μουσική). Εφόσον προέρχεσαι από το Ε51, δεν θα πιστεύεις ότι είναι κινητό αυτό που θ' ακούς. Το Dolby Mobile είναι το κάτι άλλο.

2. Το gps είναι μια χαρά, όσο έχεις στο μυαλό σου ότι είναι κινητό και όχι κάποιο Navigation system. Τα παιδιά εδώ μπορούν να βοηθήσουν, εφόσον θα αποφασήσεις να το σκαλήσεις για το κάτι παραπάνω από το google maps (εμένα μια χαρά με έχουν βολέψει μιας και αυτό που θέλω, να δω δηλαδή που περίπου είναι μια διεύθυνση, μου το δίχνει. Για το περισσότερο καλά να είναι το Garmin μου).

3. Ποιότητα κλήσης? Έτη φωτός μπροστά σε σχέση με το Ε51. Καθαρή φωνή, δυνατή και γεμάτη. Τίποτα περισσότερο.

4. Εδώ είναι το θέμα!!! Ή θα το συνηθήσεις μέσα σε λίγη ώρα χρήσης ή δεν θα το χωνέψεις με τίποτα! Το touch screen (ειδικά του αρένα λόγω της τεχνολογίας του), είναι κάτι που ή θα κάνεις μαζί του ή όχι. Δεν έχει κάτι ενδιάμεσο.

5. Ναι υπάρχει. Σχεδόν ότι υπάρχει για java θα στο τρέξει, εκτός από αυτά που είναι γραμμένα με ειδικά system calls. Μην περιμένεις όμως τον χαμό που γίνεται με το Symbian. Βέβαια αυτό έχει και το καλό του. Δεν κυνδινεύεις από ιούς!;)

6. Μεγάλα μείον το κινητό πραγματικά δεν έχει. Είναι από αρκετά καλό, μέχρι άριστο σε όλα που κάνει. Επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για κινητό. Αν θέλουμε την super-duper camera δεν θα την βρούμε σε κινητό. Όλα αυτά που λέγονται από πολλούς, εγώ προσωπικά τα θεωρώ κουταμάρες. Έχει στηθεί μία απίστευτη φάμπρικα γύρω από το θέμα camera και megapixel και έχουν πέσει όλοι στην λούμπα, αγοράζοντας απλά μέτριες κάμερες σε ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ τηλέφωνα. Έχετε σκεφτεί τι κάμερα αγοράζετε δίνοντας 600 - 700 ευρώ? Για ρίξτε μια ματιά! Έτσι απλά μια ματιά! Μιλάμε είναι εξωφρενικό αυτό που γίνεται. :mad:

Α!! Ναι! Είναι κάτι που εγώ προσωπικά θα το προτιμούσα έτσι. Όχι ότι είναι μειονέκτημα του κινητού. Θα προτημούσα τα δύο πλήκτρα κλήσης (πράσσινο-κόκκινο) να μην ήταν touch. Να ήταν κανονικά πλήκτρα. Πιστεύω ότι θα γλυτώναμε αρκετά νεύρα!:lol:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ναι αυτό εννοώ.Δοκίμασε το και μετά δοκίμασε προηγούμενες rc,την 26 πχ.Αν δε γίνει κάτι, είναι θέμα της Vodafone δυστυχώς και θα πρέπει να φλασάρεις.

Tελικα φιλε Spidey δεν εγινε τιποτα :( .Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις που μπηκες στον κοπο και μου εδωσες.

Θα καταχραστω λιγο ακομα την βοηθεια σου ....εχω και ενα samsung innov8 με symbian v9.3 / series 60 / rel 3.2 μπορω να εγκαταστησω το wetravel σ αυτο και να το χρησιμοποιω???

Unbox Your Phone

Tελικα φιλε Spidey δεν εγινε τιποτα :( .Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις που μπηκες στον κοπο και μου εδωσες.

Θα καταχραστω λιγο ακομα την βοηθεια σου ....εχω και ενα samsung innov8 με symbian v9.3 / series 60 / rel 3.2 μπορω να εγκαταστησω το wetravel σ αυτο και να το χρησιμοποιω???

Το wetravel ευκατάστατε παντού μια και είναι εφαρμογή java φτάνει να υποστοιρίζει το κιν αλλά αφού το κιν είναι symbian γιατί δεν δοκιμάζεις να περάσεις το garmin για να έχεις τα πάντα στα ελληνικά

Καλησπέρα...πήρα και εγώ το lg προχθες. Μέχρι στιγμής όλα καλά εκτος απο το ότι δεν μου έπαιζε youtube βιντεάκια απο το wifi αλλά δεν με απασχολεί προς το παρόν. Αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι πως ξέρουμε τι ώρα μας εστειλε καποιος ένα sms και όχι τι ώρα το λάβαμε εμείς. Στο παλιό κινητό μου εγραφε την ώρα που μου το έστειλαν και την ώρα που το έλαβα (την ίδια εταιρία έχω ακομα οποτε δεν φταιει η υπηρεσία sms). Ευχαριστώ

Εχω μεγαλο προβλημα με το ARENA μου.

Το εχω μολις 2 βδομαδες, και δεν το εχω πειραξει firm.

Μολις καποιος με παρει τηλεφωνο και απαντησω μετα απο την κληση τιποτα δεν δουλευει σωστα. δεν ανταποκρινεται η οθονη στα αγγιγματα μου, αλλου παταω και αλλη εφαρμογη ανοιγει, και τετοια ωραια. Συνηθως στρωνει οταν αρχιζω και περιστρεφω γρηγορα τον κυβο του Homescreen (τραγικο αλλα ειναι αληθεια:mad:)

Ειναι κριμα τετοιο κινητο να εχει τοσα σφαλματα λειτουργικου συστ.

Και το περιεργο ειναι οτι δεν εχω διαβασει κανενα αλλο σχολιο που να εχει το ιδιο προβλημα με μενα.

ΠαρακαλΑω για βοηθεια.

Εχω μεγαλο προβλημα με το ARENA μου.

Το εχω μολις 2 βδομαδες, και δεν το εχω πειραξει firm.

Μολις καποιος με παρει τηλεφωνο και απαντησω μετα απο την κληση τιποτα δεν δουλευει σωστα. δεν ανταποκρινεται η οθονη στα αγγιγματα μου, αλλου παταω και αλλη εφαρμογη ανοιγει, και τετοια ωραια. Συνηθως στρωνει οταν αρχιζω και περιστρεφω γρηγορα τον κυβο του Homescreen (τραγικο αλλα ειναι αληθεια:mad:)

Ειναι κριμα τετοιο κινητο να εχει τοσα σφαλματα λειτουργικου συστ.

Και το περιεργο ειναι οτι δεν εχω διαβασει κανενα αλλο σχολιο που να εχει το ιδιο προβλημα με μενα.

ΠαρακαλΑω για βοηθεια.

κάνε του factory reset μπας και στρωσει..

ποιά έκδοση λογισμικού έχει?

αλλιώς στο σερβις..

dum spiro spero

Εχει την ΚΜ900ΑΤ_V10b

Αμα κανω επαναφορα ρυθμισεων θα μου διαγραψει ολα τα τραγουδια , βιντεο , και καταλογο που εχω αποθηκευμενα στο τηλ?

Εχει την ΚΜ900ΑΤ_V10b

Αμα κανω επαναφορα ρυθμισεων θα μου διαγραψει ολα τα τραγουδια , βιντεο , και καταλογο που εχω αποθηκευμενα στο τηλ?

δε κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων

πατας 1809#*900# και εκει "factory reset"

Σβήνει κατάλογο, μυνήματα, java εφαρμογες, ρυθμίσεις

δε σβήνει τραγούδια-βίντεο

καλού κακου ομως αν είναι κάτι που δε το έχεις αλλού πχ φωτογραφίες (δε θυμάμαι αν τις σβήνει) σώστες κάπου στον υπολογιστή σου πχ

αφου όμως έχεις την v10b λογικά όταν το συνδέσεις στο pc suite μετα απο λίγο θα σου πεί να το αναβαθμίσεις στην v10c

ευκαιρία είναι να κάνεις την αναβάθμιση και μετα factory reset.

Κόλλησε στο factory reset

Καμιά ιδέα κανείς;

Ή είμαστε για γερμανό

το GSMulti είναι η τελευταία σου ελπίδα

διάβασε εδω:

http://www.mylgarena.com/index.php?topic=1073.0

http://www.mylgarena.com/index.php?topic=1762.0

dum spiro spero

δε κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων

πατας 1809#*900# και εκει "factory reset"

Σβήνει κατάλογο, μυνήματα, java εφαρμογες, ρυθμίσεις

δε σβήνει τραγούδια-βίντεο

καλού κακου ομως αν είναι κάτι που δε το έχεις αλλού πχ φωτογραφίες (δε θυμάμαι αν τις σβήνει) σώστες κάπου στον υπολογιστή σου πχ

αφου όμως έχεις την v10b λογικά όταν το συνδέσεις στο pc suite μετα απο λίγο θα σου πεί να το αναβαθμίσεις στην v10c

ευκαιρία είναι να κάνεις την αναβάθμιση και μετα factory reset.

το GSMulti είναι η τελευταία σου ελπίδα

διάβασε εδω:

http://www.mylgarena.com/index.php?topic=1073.0

http://www.mylgarena.com/index.php?topic=1762.0

Φίλε sted καταρχήν χίλια ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ

Αν και με παίδεψε γιατί δεν κρατούσε το USP τελικά το κατάφερα όλα τζάμι το τηλ λειτούργησε μια χαρά

Και πάλι χίλια ευχαριστώ είσαι τεράστιος

Ας είναι καλά και τα παιδία απ το φόρουμ που με παράπεμψες

Φίλε sted καταρχήν χίλια ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ

Αν και με παίδεψε γιατί δεν κρατούσε το USP τελικά το κατάφερα όλα τζάμι το τηλ λειτούργησε μια χαρά

Και πάλι χίλια ευχαριστώ είσαι τεράστιος

Ας είναι καλά και τα παιδία απ το φόρουμ που με παράπεμψες

αφου δούλεψε όλα καλά φίλε μου :):)

γενικά απ'οτι εχω καταλάβει το κανονικό update που κάνουμε εμείς είναι "soft update"... πολλά μέρη του λογισμικου δεν ξαναγράφονται.. μόνο με το GSMulti κάνεις hard update

dum spiro spero

παιδια μια ερωτηση

εχω το lg km900 arena

γνωριζει καποιος που μπορω να βρω games?

αν ναι,πως τα βαζω στο κινητο???????????????

μπορω να βρω εφαρμογες???????

αν ναι πως μπορω να τις βαλω στο κινητο??????????????

ευχαριστω¨))))))

παιδια μια ερωτηση

εχω το lg km900 arena

γνωριζει καποιος που μπορω να βρω games?

αν ναι,πως τα βαζω στο κινητο???????????????

μπορω να βρω εφαρμογες???????

αν ναι πως μπορω να τις βαλω στο κινητο??????????????

ευχαριστω¨))))))

κοίτα εδω:

http://jimdem582.googlepages.com/jimdemarenatools2

dum spiro spero

Η απάντηση είναι απλή. Αντί να κάθεσε και να τσαντίζεσαι με τα τόσα προβλήματά του, πέτα το (ή πούλα το) και πάρε ένα NOKIA ή SE που είναι ΤΟΡ σε όλα (?) και έτσι να ηρεμήσεις. Ένα κινητό αποτυχία, είναι απλά αποτυχία. Το πουλάω, το πετάω, το χαρίζω, το σπάω (ή ότι άλλο θέλεις), αλλά αυτό που κάνεις εσύ τι νόημα έχει?

Εν ολίγις φίλε, δεκτή η άποψή σου αλλά δεν χρειάζεται να μας πήσεις κιόλας για το αισχρό αυτό κινητό. Αυτά στους διαξιφισμούς. Όχι εδώ. Έχεις να προσφέρεις κάτι επικοδομητικό, κάτι που να βοηθήσει σε κάτι?

Kala kanei kai ta leei, gia na kseroun kai oi kainourioi anagnostes ta polapla problimata autou tou kintiou...

-GPS den mporesa akoma na do

-Aparadekth kseftila lipsi nixterini

-Mousiki xoris progress bar kai pola alla problimata me thn diaxirisi eikonon video kai mousikis

-Klisto leitourgiko

-ena gui pou einai disxrusto, kakosxediasmeno, me effe pou einai ousiastika kalpika mias kai den einai pragmati opos proanaferthike o allos anagnosths FAKE!

Από Ομάδα Διαχείρισης του myphone.gr: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την σχετική ανακοίνωση.