Epag Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Πηγα στο κρυφο μενου στο device test και μετα main lcd. Μου δειχνει ολα τα χρωματα αλλα οχι το γκρι. Το δειχνει οπως το μαυρο. Ετσι ειναι και σε σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix10 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Παιδια το arena υποστηριζει java games?Ακομα θα ηθελα να ρωτισω πιο αιναι ακριβως το προβλημα με το youtube,με το φλασαρισμα θα φτιαχτει?Ακομα αν δεν το φλασαρω το κινητο θα εχει κανει προβληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosgt7 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Παιδια το arena υποστηριζει java games?Ακομα θα ηθελα να ρωτισω πιο αιναι ακριβως το προβλημα με το youtube,με το φλασαρισμα θα φτιαχτει?Ακομα αν δεν το φλασαρω το κινητο θα εχει κανει προβληματα? ναι φιλε μου παιζει κανονικα τα java games opws kai apps..αν δεν φλασαρεις δεν βλεπεις μεσω wi-fi..αν εχεις ομως τη δυνατοτητα να χρεωνεσε μπορεις με οποιαδηποτε firmware να βλεπεις μεσω ιντερνετ..αλλιως μονο με firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Παιδιά έχω νέα από το "μέτωπο" (mylgarena)! Ακόμη ένας χρήστης κατάφερε να αλλάξει φόντα στον κύβο: http://www.mylgarena.com/index.php?action=dlattach;topic=973.0;attach=1154;image Τα καλύτερα έρχονται! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Παιδιά ψάχνωντας για θήκη για το αγαπητό μας ΑΡΕΝΑ βρήκα αυτο το πακέτο σε εξαιρετική τιμή: >Click εδώ< Λέω να το αγοράσω, τι λέτε? Στο eshop δεν βρήκα τίποτα καλό... ΑΨΟΓΟ το πακετακι μπορει να το τσιμπησω κ εγω..! Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroshal Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 όποιος το πάρει/πήρε άς μας πεί εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 ΑΨΟΓΟ το πακετακι μπορει να το τσιμπησω κ εγω..! :lol: μόλις το αγόρασα xD Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Παιδια κι απομενα 1-2 ερωτησεις. Αναβαθμισα προσφατα σε v10c, αλλα οταν παω να μπω σε youtube μου πεταει ενα "αγνωστο σφαλμα". Χρειαζεται καποια ρυθμιση?Επισης, εβαλα και το οπερα. Χρειαζεται κι αυτο καμια ρυθμιση? Επισης, καταφερα και το ρυθμισα να μου κατεβαζει τα mail απο το yahoo μεσω wifi, αλλα οχι και να μπορω να στελνω...μπορει κανεις να με διαφωτισει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix10 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 ναι φιλε μου παιζει κανονικα τα java games opws kai apps..αν δεν φλασαρεις δεν βλεπεις μεσω wi-fi..αν εχεις ομως τη δυνατοτητα να χρεωνεσε μπορεις με οποιαδηποτε firmware να βλεπεις μεσω ιντερνετ..αλλιως μονο με firmware. Ομως το wifi δουλευει κανονικα και χωρις φλασαρισμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Ομως το wifi δουλευει κανονικα και χωρις φλασαρισμα? φυσικά, μόνο το youtube σε μερικές εκδόσεις δεν δουλεύει. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Και το modding συνεχίζεται! Εδώ έχουμε ακόμη μια προσπάθεια με αλλαγμένες εικόνες στον κύβο, άλλη γραμματοσειρά και άλλο φόντο στην οθόνη το κύβου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 αμα συνδεθώ σε ένα τοπικό Hot spot που απαιτεί "log in" για να μου δώσει Internet πως θα το κάνω? συνήθως στο PC πήγαινε αυτόματα στην σελίδα για να βάλω το account μου.. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Παιδιά στο κινητό αυτό μπορούν να μπουν θέματα δικά μας? Όχι προς το παρόν, αν καταφέρουν και το χακάρουν τελείως, τότε θα μπορείς,αλλά όπως και να έχει δε θα είναι απλή διαδικασία. αμα συνδεθώ σε ένα τοπικό Hot spot που απαιτεί "log in" για να μου δώσει Internet πως θα το κάνω? συνήθως στο PC πήγαινε αυτόματα στην σελίδα για να βάλω το account μου.. 2 φορές που το έχω κάνει, από τον browser του κινητού (όχι μέσω opera mini),δεν είχα πρόβλημα,με πήγαινε κατευθείαν στο log in. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Για άλλη μια φορά,μεταφέρθηκαν μηνύματα σχετικά με το φλασάρισμα στο αντίστοιχο θέμα.Σας παρακαλώ να το τηρείτε αυτό, γιατί διευκολύνει όλους μας.Σας ευχαριστώ. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Παιδια κι απομενα 1-2 ερωτησεις. Αναβαθμισα προσφατα σε v10c, αλλα οταν παω να μπω σε youtube μου πεταει ενα "αγνωστο σφαλμα". Χρειαζεται καποια ρυθμιση?Επισης, εβαλα και το οπερα. Χρειαζεται κι αυτο καμια ρυθμιση? Συνδεσιμότητα > Ρυθμίσεις Ροής > Πρoφίλ Internet > WiFi Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 αμα συνδεθώ σε ένα τοπικό Hot spot που απαιτεί "log in" για να μου δώσει Internet πως θα το κάνω? συνήθως στο PC πήγαινε αυτόματα στην σελίδα για να βάλω το account μου.. αμα πας απο τον μαμα browser σε αυτη τη σελιδα σε παει...αντιθετα ο ΟΠΕΡΑ κολλαει κ δε κανει τπτ...αλλα κ παλι..εχεις nick + pass για να μπεις σε ενα οποιοδηποτε hot spot?? να ευχεσαι να μην εχει καμια ασφαλεια..! :lol: Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 αμα πας απο τον μαμα browser σε αυτη τη σελιδα σε παει...αντιθετα ο ΟΠΕΡΑ κολλαει κ δε κανει τπτ...αλλα κ παλι..εχεις nick + pass για να μπεις σε ενα οποιοδηποτε hot spot?? να ευχεσαι να μην εχει καμια ασφαλεια..! :lol: έχω account δεν είναι εκεί το πρόβλημα :P θα το δοκιμασω τώρα! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 να προσθέσω οτι έκανα λογκιν με τον browser της lg σε τέτοιο wi fi και μετά βγήκα και ο όπερα λειτουργούσε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mananes Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Καλησπέρα. Έκανα αναβάθμιση μέσω PC Suite το μεσημεράκι και βλέπω ότι είναι λιγάκι πιο γρηγορο από πριν... Η έκδοση που έχει τώρα το κινητό είναι η V10v... Δεν δοκίμασα για youtube ακόμα... Με το gps? Πώς θα καταλάβω εάν με χρεώνει ή όχι? Να μπω από το google maps? Και μόνο μέσω wifi μπορώ να έχω gps? Επίσης, προσπάθησα να βάλω τον opera αλλά δεν μου παιρνούσε από το PC στο κινητό... Μπορείτε να μου βάλετε ένα link να το κατεβάσω αμέσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Καλησπέρα. Έκανα αναβάθμιση μέσω PC Suite το μεσημεράκι και βλέπω ότι είναι λιγάκι πιο γρηγορο από πριν... Η έκδοση που έχει τώρα το κινητό είναι η V10v... Δεν δοκίμασα για youtube ακόμα... Με το gps? Πώς θα καταλάβω εάν με χρεώνει ή όχι? Να μπω από το google maps? Επίσης, προσπάθησα να βάλω τον opera αλλά δεν μου παιρνούσε από το PC στο κινητό... Μπορείτε να μου βάλετε ένα link να το κατεβάσω αμέσως? Για να μη σε χρεώνει Ρυθμίσεις-συνδεσιμότητα-ρυθμίσεις browser-προφίλ-wifi Ομοίως java-προφίλ-wifi Για το όπερα μίνι,από τον browser του κινητού μπες στο operamini.com και κατέβασε την 4.2 έκδοση. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Δοκίμασα να συνδεθώ σε ενα wifi spot και δεν με πηγαίνει στην σελίδα του rooter για να κάνω log in... "Ο απαιτούμενος υπολογιστής δεν βρέθηκε" είναι το σφάλμα που μου βγάζει... Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galatsi007 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Παιδια καλησπερα και συγχαρητηρια για την υπεροχη δουλεια σας. Θελω να γινω κατοχος ενος LG Arena και σας ρωτω πολυ απλα δυο πραγματα που θα ηθελα να μαθω: 1) Εχοντας wi-fi ενεργοποιημενο, μπορω να συνδεθω στο internet απο ενα σημειο hotspot ξεκλειδωτο (πχ καφετερια ή το wifi του διπλανου μου) δωρεαν φυσικα?? Και αν ναι, ποιον browser εχει το LG ? (Opera? internet explorer?) 2) Εχω το Nav IGo 8 και το Destinator.. Αυτα εγκαθιστανται στο LG? Θα μπορω να εχω GPS, οπως ειχα μεχρι τωρα?? (Σημειωνω οτι εχω το Samsung Omnia 8GB, το οποιο φυσικα εχει λειτουργικο Windows Mobile 6.1) Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 1) ναι μπορεις...εχει ενα δικο του το LG αλλα καλυτερα να βαλεις οπερα 2)οχι...δεχεται μονο java εφαρμογες...βεβαια γινονται καποια βηματα οπως με το wetravel + wisepilot αλλα κ παλι καμια σχεση με αυτα που ανεφερες... οτι αλλο χρειαστεις μη διστασεις να ρωτησεις! Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Τελικα με βλεπω να καταληγω κι εγω στο Αrena και οχι στο viewty smart που ελεγα αλλα το μαυρο. Ομως πως μπορω να δω αν ειναι ελληνικο και οχι παραεισαγωγης , και ποιο firmware θα εχει μεσα κι αν ειναι το τελευταιο? Αν και το δευτερο θεμα με το pcsuite απ'οτι διαβασα λυνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyefromhell Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 καλησπερα σε ολους... εχω το lg arena 2 εβδομαδες , δεν κατεχω σχεδον τιποτα απο κινητα γι αυτο θα ηθελα αυτα που θα μου πειτε να μου τα κανετε λιγο λιανα.. το μονο που θελω ειναι να παιζει τα video youtube, σας ευχαριστω φιλικα rallyefromhell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts