Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια συγνωμη που ξαναρωτω, υπαρχει καποιος που να το εχει παρει απο τη Wind???Η που να ξερει αν το φερνει η Wind??

ego to pira apo wind me anavathmisi...k exei k to perivoito fm transmiter(to opoio douleuei mia xara;) )

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερωτηση/απορια.. η wind εχει δικο της λογισμικο στο κινητο(wind plus)η ειναι απο τη μανα της η συσκευη;

Άσχετο: Μπορεί να προτείνει κάποιος μια συγκεκριμένη γραφίδα για το ARENA ή δουλεύει με οποιαδήποτε;
iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI

Άσχετο: Μπορεί να προτείνει κάποιος μια συγκεκριμένη γραφίδα για το ARENA ή δουλεύει με οποιαδήποτε;

Έχει capacitive οθόνη, που σημαίνει ότι ανταποκρίνεται μόνο σε δάκτυλο, όχι γραφίδες ή άλλα αντικείμενα.

Ρυθμισεις>Μηνυματων>Email>Λογαριασμοι email>[επιλεγεις το μαιλ που εχεις φτιαξει]>Επεξεργασια>Σημεια Προσβασης. Απο εδω επιλεγεις(εσενα λογικα σου εχει wifi)

ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!

Και την εψαχνα αυτη την *******!!

Μπορουμε με καποιο τροπο να την μεταφερουμε σε κανενα πιο "ευκολοπροσβαστο" μενου?Και ελεγα καιγω, δεν γινεται να μην εχει αυτο το πραγμα, ειναι πολυ απλο και σουπερ απαραιτητο.

τα εχω κανει ολα αυτα.οταν βαζω στις ρυθμισεις cosmote internet, δεν παιρνει email παροτι εχω προγραμμα cosmote i-20.απο wifi κανενα προβλημα:mad:

Βρε παιδιά, αντί να μας χρησιμοποιούν σαν beta testers δεν θα ήταν πιό επαγγελματικό από τη μεριά της LG να διαβάζουν (έστω μιά φορά την εβδομάδα) το φόρουμ και να απαντούν στις σοβαρές απορίες μας? Γιατί οι υπεύθυνοι του myphone.gr δεν κάνουν μιά κρούση στην εταιρία? Και εμείς ακόμα θα μπορούσαμε να ενημερώσουμε την LG Hellas γιά την ύπαρξη αυτού του φόρουμ.

Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, θα συνεχίζουμε τις ταρζανιές και το χάσιμο πολύτιμου χρόνου με κίνδυνο πολλές φορές να χαλάσουμε τη συσκευή μας ακολουθόντας την βλακεία και τον πειραματισμό του κάθε πρωτάρη χρήστη.

Κάποιος εδω μέσα προ ημερών "έπαιξε" με το κρυφό μενού (ακολουθόντας τη ανευθυνότητα κάποιου άλλου "σοφού") και τα 'κανε σκατά. Η συσκευή του τά'παιξε.

Αν η LGHellas ασχολούταν λίγο με μας που τα ακουμπήσαμε γιά το arena, θα ανέβαινε πολύ στην υπόληψή μας. Προτείνω στους διαχειριστές του φόρουμ αλλά και σε όλους εσάς να στείλετε από ένα email στην LG ώστε να ρίξουν μιά ματιά εδώ μέσα και να μας ξεστραβώσουν πριν χαλάσουμε τα κινητά μας με πειράματα.

www.kyris.gr

Βρε παιδιά, αντί να μας χρησιμοποιούν σαν beta testers δεν θα ήταν πιό επαγγελματικό από τη μεριά της LG να διαβάζουν (έστω μιά φορά την εβδομάδα) το φόρουμ και να απαντούν στις σοβαρές απορίες μας? Γιατί οι υπεύθυνοι του myphone.gr δεν κάνουν μιά κρούση στην εταιρία? Και εμείς ακόμα θα μπορούσαμε να ενημερώσουμε την LG Hellas γιά την ύπαρξη αυτού του φόρουμ.

Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, θα συνεχίζουμε τις ταρζανιές και το χάσιμο πολύτιμου χρόνου με κίνδυνο πολλές φορές να χαλάσουμε τη συσκευή μας ακολουθόντας την βλακεία και τον πειραματισμό του κάθε πρωτάρη χρήστη.

Κάποιος εδω μέσα προ ημερών "έπαιξε" με το κρυφό μενού (ακολουθόντας τη ανευθυνότητα κάποιου άλλου "σοφού") και τα 'κανε σκατά. Η συσκευή του τά'παιξε.

Αν η LGHellas ασχολούταν λίγο με μας που τα ακουμπήσαμε γιά το arena, θα ανέβαινε πολύ στην υπόληψή μας. Προτείνω στους διαχειριστές του φόρουμ αλλά και σε όλους εσάς να στείλετε από ένα email στην LG ώστε να ρίξουν μιά ματιά εδώ μέσα και να μας ξεστραβώσουν πριν χαλάσουμε τα κινητά μας με πειράματα.

Ωραια τα λες εσυ φιλε μου και εγω δεν διαφωνω αλλα μηπως την καθε εταιρια τη συμφερει να του βγαλεις εσυ εγω και ο καθενας τα ματια του να κονομησουν απο κανα σερβις?Εγω παντως τοσες μερες ψαχνομαι να καταλαβω τι γινεται με αυτο το gps το οποιο ποτε δεν εχει δουλεψει σε μενα :mad: μεχρι που σκεφτομαι οτι δεν υπαρχει καν αφου καποια site στα χαρακτηριστικα δεν εχουν gps στο arena.Καλα θα ηταν να υπηρχε καποιος να βοηθαγε την κατασταση.....πχ θελω να σβησω απο τη συσκευη μου αυτα τα βλακωδη demo games......... τι τα βαζουν?Αιντε και αμα παει ετσι παιρνει τη θεση του στο συρταρι και παμε παλι στο n95 .

:ninja:

πρωτη φορτιση οσο χρειαζεταΙ Ή 8 και ωρεσ?το πηρα καιγω

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

πρωτη φορτιση οσο χρειαζεταΙ Ή 8 και ωρεσ?το πηρα καιγω

ama diavaseis mesa stis odigies leei asto olo to vradi mexri kai 14 ores..

οκ θα κανω υπομονη

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Έχω ακούσει (όχι για το Arena συγκεκριμένα, αλλά για όλα τα κινητά), ότι καλύτερα είναι να εξαντλήσεις τη μπαταρία του τηλεφώνου μόλις αγοραστεί και μετά να το βάλεις να φορτίσει για ώρες. Αληθεύει κάτι τέτοιο η καλύτερα να το φορτίζουμε λίγο μετά την πρώτη εκκίνηση?

Ωραια τα λες εσυ φιλε μου και εγω δεν διαφωνω αλλα μηπως την καθε εταιρια τη συμφερει να του βγαλεις εσυ εγω και ο καθενας τα ματια του να κονομησουν απο κανα σερβις?Εγω παντως τοσες μερες ψαχνομαι να καταλαβω τι γινεται με αυτο το gps το οποιο ποτε δεν εχει δουλεψει σε μενα :mad: μεχρι που σκεφτομαι οτι δεν υπαρχει καν αφου καποια site στα χαρακτηριστικα δεν εχουν gps στο arena.Καλα θα ηταν να υπηρχε καποιος να βοηθαγε την κατασταση.....πχ θελω να σβησω απο τη συσκευη μου αυτα τα βλακωδη demo games......... τι τα βαζουν?Αιντε και αμα παει ετσι παιρνει τη θεση του στο συρταρι και παμε παλι στο n95 .

Διαφωνω καθετα μαζι σου-παντα φιλικα- στο οτι οι διαχειριστες του φορουμ πρεπει να ασχοληθουν μαζι μας για τα προβληματα του αρενα.Εμεις οι χρηστες τι ειμαστε;αβουλα οντα;σε αντιστοιχο γερμανικο site μαζευτηκαν οι χρηστες του αρενα και επωνυμως απεστειλαν email στην lg για τα προβληματα του κινητου.η απαντηση που λαβανε ηταν η τυπικη (περιμενετε αναβαθμιση μπλα μπλα μπλα), αλλα με μια τετοια κινηση θα σιγουρετουμε οτι γνωριζουν την υπαρξη μας.Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να μαζευτουμε και να τα "χώσουμε" στην lg, να πουμε απο που προερχομαστε και επωνυμως να στειλουμε ενα mail , αφού πρωτα παρουμε την αδεια απο εδω να αναφερουμε το ονομα του site κλπ.το αναλαμβανω κ προσωπικα αν θελετε.

Το κινητο πασχει σοβαρα στον τομεα software.Δεν ειναι δυνατον να μην παιζει youtube videos μεσω wifi, οταν το ρενουαρ το κανει απροσκοπτα,μοντελο προγενεστερο 7 μηνων.Τις προαλλες τραβουσα μερικες φωτογραφιες με το ρενουαρ κ επειτα με το αρενα για καθαρα τεστ λογους σε ηλιολουστη ημερα.

Εξεπλαγην οταν ειδα το ρενουαρ στα 8mp να μου βγαζει μια φωτογραφια στα 1.9mb και το αρενα στα 5mp (παντα η ιδια φωτο) να ειναι κατα μερικα kb μεγαλυτερη..Στα 5mp το αρενα εβγαζε φωτος πιο μεγαλες κατα 200-300kb.Φυσικα η ποιοτητα του ρενουαρ ηταν καλυτερη.Τι μου λεει εμενα αυτό;Οτι ακομη κ αν ο φακος του ρενουαρ ειναι καλυτερος, βρε lg, αφου ξεπερασες το προβλημα της συμπιεσης (τα lg εχουν παραδοσιακα προβλημα συμπιεσης, συμπιεζουν πολυ), κανε τη φωτογραφια λιγο καλυτερη!Κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι το software ειναι ελλιπές!

Περι αναβαθμισης τωρα-βγηκε για δικτυο αγγλικο μονο μια τυποις αναβαθμιση με τελικο ονομα m, η οποια ουτε το divx διορθωσε ουτε το youtube-wifi.Αρκετοι παραπονεθηκαν οτι το κινητο εγινε χειροτερο και το προβλημα λυνοταν τελικα με factory reset απο το κρυφο μενου.:wacko:

Οσον αφορα το κρυφο μενου τωρα, το εχουμε πει οτι δεν το πειραζουμε, σε λειτουργιες που δεν ξερουμε,αλλα απο τη στιγμη που υπαρχει κ υπαρχει σε αυτο το factory reset(λειτουργια που τη χρειαζομαστε γενικα) τον δινουμε τον κωδικο εδω στο φορουμ.

οκ θα κανω υπομονη

Ουτε 14 ουτε 24 ουτε 34 ωρες.3 πληρεις φορτισεις-αποφορτισεις.

Ace of Hearts..

Λοιπον....βρηκα μια ακρη με to gps αν και δεν εχω ακομα το κινητο...το περιμενω σε μια δυο μερες...λοιπον η λυση ειναι η εφαρμογη java we travel....το γραφει και στο σιτε οτι δουλευει και σε offline mode,δηλαδη και χωρις ιντερνετ...το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν χαρτεσ της ελλαδας....δεν το εχω ψαξει πολυ τοθεμα της εγκαταστασης των χαρτων...πρεπει να ειναι λιγο περιπλοκη αλλα μην σας νοιαζει θα την βρουμε την ακρη...θα ξεκινησω να το ψαχνω οταν παρω το κινητο στα χερια μου....οσον αναφορα το λειτουργικο....μην ανησυχειτε...καποια στιγμη θα διορθωθουν τα προβληματα...αργα ή γρηγορα....
BECK23

.Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να μαζευτουμε και να τα "χώσουμε" στην lg, να πουμε απο που προερχομαστε και επωνυμως να στειλουμε ενα mail , αφού πρωτα παρουμε την αδεια απο εδω να αναφερουμε το ονομα του site κλπ.το αναλαμβανω κ προσωπικα αν θελετε.

Φιλε απο τη Λαρισα και βεβαια να τα χωσουμε στην lg αμα μπορεις να το αναλαβεις εγω προσωπικα συμφωνω απολυτα και δε σας κρυβω οτι δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος απο το κινητακι και ειναι κριμα να εχουμε δωσει τοσα λεφτα και να μην κανει αυτα που νομιζαμε οτι μπορει να κανει και ποσο μαλλον να γνωριζουμε οτι ειναι καθαρα θεμα το αν και ποτε θα κανει κατι η LG για αυτο το πραγμα.Επισης επειδη ειναι εμενα vl η συσκευη θεωρω απαραδεκτο να βγαζει μονο για το unbranded kai oxi για τα αλλα αναβαθμιση.Θα πρεπει να δινουν για ολα και μαλιστα ταυτοχρονα η τελοσπαντων να μπορεις να το κανεις unbranded στην lg μην πω και τσαμπε εφοσον δεν φροντιζει να λειτουργουν οπως πρεπει.

Λοιπον....βρηκα μια ακρη με to gps αν και δεν εχω ακομα το κινητο...το περιμενω σε μια δυο μερες...λοιπον η λυση ειναι η εφαρμογη java we travel....το γραφει και στο σιτε οτι δουλευει και σε offline mode,δηλαδη και χωρις ιντερνετ...το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν χαρτεσ της ελλαδας....δεν το εχω ψαξει πολυ τοθεμα της εγκαταστασης των χαρτων...πρεπει να ειναι λιγο περιπλοκη αλλα μην σας νοιαζει θα την βρουμε την ακρη...θα ξεκινησω να το ψαχνω οταν παρω το κινητο στα χερια μου....οσον αναφορα το λειτουργικο....μην ανησυχειτε...καποια στιγμη θα διορθωθουν τα προβληματα...αργα ή γρηγορα....

To wetravel εχει συζητηθει εκτενώς στο τοπικ του ρενουάρ.Δουλευει στο ρενουαρ με μια διαδικασια βεβαια εγκαταστασης.Ο χαρτης της Λαρισας ειναι ελλιπής.Το ιδιο ελλειπής ηταν η διαδρομη που εκανα το Σαββατο Λαρισα-Θεσ/νικη.Βρηκε βεβαια δορυφορο σε 30 δευτερα, αλλα τι να το κανεις..

Στο αρενα το δοκιμασα κ κολλαει, οπως και σε αλλους,θελει περαιτερω tweak, και βαριομουν να ασχοληθω αφενος, αφετερου οπως προανέφερα ειναι ελλειπές.

Φιλε απο τη Λαρισα και βεβαια να τα χωσουμε στην lg αμα μπορεις να το αναλαβεις εγω προσωπικα συμφωνω απολυτα και δε σας κρυβω οτι δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος απο το κινητακι και ειναι κριμα να εχουμε δωσει τοσα λεφτα και να μην κανει αυτα που νομιζαμε οτι μπορει να κανει και ποσο μαλλον να γνωριζουμε οτι ειναι καθαρα θεμα το αν και ποτε θα κανει κατι η LG για αυτο το πραγμα.Επισης επειδη ειναι εμενα vl η συσκευη θεωρω απαραδεκτο να βγαζει μονο για το unbranded kai oxi για τα αλλα αναβαθμιση.Θα πρεπει να δινουν για ολα και μαλιστα ταυτοχρονα η τελοσπαντων να μπορεις να το κανεις unbranded στην lg μην πω και τσαμπε εφοσον δεν φροντιζει να λειτουργουν οπως πρεπει.

Και εγω vl εχω , αλλα δε με απασχολει αυτο.Με απασχολει το οτι η διαδικασια φλασαρισματος ειναι λιγο πολυπλοκη κ δουλευει σε xp μονο.

Ace of Hearts..

To wetravel εχει συζητηθει εκτενώς στο τοπικ του ρενουάρ.Δουλευει στο ρενουαρ με μια διαδικασια βεβαια εγκαταστασης.Ο χαρτης της Λαρισας ειναι ελλιπής.Το ιδιο ελλειπής ηταν η διαδρομη που εκανα το Σαββατο Λαρισα-Θεσ/νικη.Βρηκε βεβαια δορυφορο σε 30 δευτερα, αλλα τι να το κανεις..

Στο αρενα το δοκιμασα κ κολλαει, οπως και σε αλλους,θελει περαιτερω tweak, και βαριομουν να ασχοληθω αφενος, αφετερου οπως προανέφερα ειναι ελλειπές.

Και εγω vl εχω , αλλα δε με απασχολει αυτο.Με απασχολει το οτι η διαδικασια φλασαρισματος ειναι λιγο πολυπλοκη κ δουλευει σε xp μονο.

φιλε τι σημαινει tweak;;;;να το ψαξουμε ομως το θεμα....αφου δουλευει στο renoir μπορει να καταφερουμε να δουλεψει και στο arena....

BECK23

ego to pira apo wind me anavathmisi...k exei k to perivoito fm transmiter(to opoio douleuei mia xara;) )

mmmmmmm kalo ayto...!eyxaristw gia tin pliroforia!arxes tou allou tha to xtipisw kai gw!!:D

σε offline δε καταφερα να κανω το gps να δουλεψει με τπτ στο mgmaps...δε ξερω τι παιζει η αν πρεπει να περιμενω περισσοτερο...το ειχα ανοιχτο κανα τεταρτο μεσα σε αμαξι κ κανα δεκαλεπτο στο μπαλκονι...μεσω wifi επιανε σχεδον αμεσως...θα δοκιμασω το we travel κ θα ψαξω ρυθμισεις..

edit: μπηκα στο κρυφο μενου...για να δοκιμασω αν δουλευει το gps..βρηκε 2 δορυφορους αλλα δε συνδεθηκε με καποιον για να μου βγαλει τη θεση μου..3 λεπτα περιπου το αφησα...καμια ιδεα??

σε offline δε καταφερα να κανω το gps να δουλεψει με τπτ στο mgmaps...δε ξερω τι παιζει η αν πρεπει να περιμενω περισσοτερο...το ειχα ανοιχτο κανα τεταρτο μεσα σε αμαξι κ κανα δεκαλεπτο στο μπαλκονι...μεσω wifi επιανε σχεδον αμεσως...θα δοκιμασω το we travel κ θα ψαξω ρυθμισεις..

edit: μπηκα στο κρυφο μενου...για να δοκιμασω αν δουλευει το gps..βρηκε 2 δορυφορους αλλα δε συνδεθηκε με καποιον για να μου βγαλει τη θεση μου..3 λεπτα περιπου το αφησα...καμια ιδεα??

πρεπει να σου βγάλει 4 δορυφόρους για να βρει τη θεση σου μετα στο google maps

δε πηγα μεσω google maps..πηγα στο κρυφο μενου του κινητου..κ εκανα ενα τεστακι στο gps...εβγαλε μεχρι 2..θα το αφησω παραπνω λοιπον για να βρει 4...

εσυ δε το ειχες στειλει για service γιωργο? η κανω λαθος?

Όταν είσαι συνδεδεμένος με Wi-Fi και σερφάρεις στο net, για να μην χρεώνεσαι τι πρέπει να δείχνει? Τη γη να γυρίζει και την κεραία του Wi-Fi με δυο βελάκια που το ένα πάει και το άλλο έρχεται? Αν φαίνεται μόνο η γη που γυρίζει και την κεραία του Wi-Fi ΧΩΡΙΣ τα βελάκια χρεώνεσαι? :worry:

Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα!

Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας...

ειχα κ εγω την απορια αυτη...τελικα μου λυθηκε με το λογαριασμο που ηρθε...κ δεν ειχε καθολου χρεωση...οποτε μην ανησυχεις...!

κ τελικα σε μενα βρηκε 4 δορυφορους κ συνδεθηκε στο mgmaps - offline mode...το αφησα κ πηγα μετα απο ωρα..δε καθισα να δω ποσο χρειαστηκε ακριβως...τωρα παω να φτιαξω χαρτες αττικης..

Το Arena δεν έχει αυτή τη λειτουργία της κάμερας του Renoir που αγγίζεις με το δάχτυλο την οθόνη και εστιάζει στο σημείο που άγγιξες?

Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα!

Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας...

ειχα κ εγω την απορια αυτη...τελικα μου λυθηκε με το λογαριασμο που ηρθε...κ δεν ειχε καθολου χρεωση...οποτε μην ανησυχεις...!

κ τελικα σε μενα βρηκε 4 δορυφορους κ συνδεθηκε στο mgmaps - offline mode...το αφησα κ πηγα μετα απο ωρα..δε καθισα να δω ποσο χρειαστηκε ακριβως...τωρα παω να φτιαξω χαρτες αττικης..

μια απορια...πως μπαινεις στο κρυφο μενου;;;;και οταν φτιαξεις χαρτεσ αττικης να μου το στειλεισ και εμενα το αρχειο με τον χαρτη...αν και οταν παρω το κινητο θα κοιταξω να φτιαξω το we travel που ειναι πολυ ωραιο προγραμμα.....

BECK23