cellakias Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 @ φίλο Spidey (ή όποιος άλλος γνωρίζει :)): Στο XMedia Recode τι ρυθμίσεις έχεις βάλει? Τουλάχιστον τις βασικές. Έχει τόσες πολλές και δεν ξέρω ποιες από αυτές δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyris Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Ρε παιδια εγω καλεσα την LG και ρωτησα αν τα vf live , my view , plus κινητα (BRANDED KAI UNBRANDED) εχουν την συγκεκριμενη δυνατοτητα και ηταν κατηγορηματικοι....οτι στην Ελλαδα απαγορευτηκε απο την ΕΕΤΤ. ΑΡΑ δεν φταινε τα branded κινητα λοιπον! Εγώ το αγόρασα από την "apiastos.gr" είναι "καθαρό" χωρίς μενου vodafon, cosmote, wind και το FM Transmiter παίζει κανονικά. Βρήκα άδεια συχνότητα και άκουσα με πολύ καλή ποιότητα τη μουσική μου από το ραδιόφωνο. Ποιά απαγόρευση και πράσινα άλογα? Το κινητό είναι της αντιπροσωπίας της Ελληνικής LG. Και το πήρα 364 ευρώ. Αρα τα UNBRANDED παίζουν!!!! Παράθεση www.kyris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikou Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Αρχικό μήνυμα από phoenixxx_7 Εμφάνιση Μηνύματος Ρε παιδια εγω καλεσα την LG και ρωτησα αν τα vf live , my view , plus κινητα (BRANDED KAI UNBRANDED) εχουν την συγκεκριμενη δυνατοτητα και ηταν κατηγορηματικοι....οτι στην Ελλαδα απαγορευτηκε απο την ΕΕΤΤ. ΑΡΑ δεν φταινε τα branded κινητα λοιπον! Εγώ το αγόρασα από την "apiastos.gr" είναι "καθαρό" χωρίς μενου vodafon, cosmote, wind και το FM Transmiter παίζει κανονικά. Βρήκα άδεια συχνότητα και άκουσα με πολύ καλή ποιότητα τη μουσική μου από το ραδιόφωνο. Ποιά απαγόρευση και πράσινα άλογα? Το κινητό είναι της αντιπροσωπίας της Ελληνικής LG. Και το πήρα 364 ευρώ. Αρα τα UNBRANDED παίζουν!!!! Μα κάποιoi ανέφεραν ότι και από cosmote έχει FM Transmitter... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellakias Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Μα κάποιoi ανέφεραν ότι και από cosmote έχει FM Transmitter... Κι ένας άλλος ότι έχει VL συσκευή με FM Trans. :wacko::confused::blink::worry: Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidirofagos Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 εγω το πηρα απο cosmote και δουλευει μια χαρα το fm trans. με wi-fi δεν μπορω να συνδεθω και δεν μου εχει απαντησει κανεις εδω μεσα τι μπορει να φταιει παρολο που ρωτησα δυο φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_v Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 εγω το πηρα απο cosmote και δουλευει μια χαρα το fm trans. με wi-fi δεν μπορω να συνδεθω και δεν μου εχει απαντησει κανεις εδω μεσα τι μπορει να φταιει παρολο που ρωτησα δυο φορες. βάζεις προφιλ wifi στο browser kai sto java? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkni Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Καλημερα και καλώς σας βρηκα Εχω 2 ερωτησουλες -Τι παιζει με το GPS. Εχω κανονικη συσκευη GPS και δεν ασχοληθηκα καθολου με το τι παιζει με το Αρενα αλλα ειμαι στην δουλεια και ενας συναδελφος το θεωρει απο τα κρισιμα σημεια για να το παρει(δεν μπορω να δω το manual, ειμαι δουλεια οπως ειπα). Ειδα κατι google maps αλλα δεν ξερω τι παιζει, βασικα ρωταει αν μπορει να βαλει αλλο software, destinator η garmin ξερω γω -Η δευτερη και σημαντικη για μενα ερωτηση. Μπορουν τα gmail(κατα κυριο λογο) και yahoo mail(κατα δευτερον) να παιξουν ως push και κυριως ΠΩΣ?Εψαξα αρκετα αλλα ενω βρισκω παντου οτι το arena υποστηριζει Push mail και μαλιστα αν δεν κανω λαθος καποιοι λενε οτι το gmail συγκεκριμενα μπορει να παιξει ετσι. Ξερει ομως καποιος τι ρυθμισεις να κανω απο πλευρας arena?(γιατι δεν εχω βρει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaqmayol Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 καλησπερα σε ολους. ειχα την τυχη η κοπελια να μου χαρισει το lg arena vf μιας και δεν την εξυπηρετουσε καθολου και δεν ειναι της τεχνολογιας απλα ειχε τρελη επιδοτηση ( κοντα στα 390 ευρω) οποτε ουσιαστικα το πηρε τσαμπα. Το εδωσε σε εμενα ο οποιος δεν ειμαι και φαν με τα κινητα μιας και δεν εχω ουτε συνδεση απλα εχω wind free 2 go. Οι εντυπωσεις μου ειναι αρκετα θετικες αλλα εχω καποια θεματα αν μπορειτε να με βοηθησετε. 1) σχετικα με τις ταινιες που μπορω να βαλω στο κινητο: η διαδικασια ειναι απλα να κατεβασω απο το ιντερνετ οποια ταινια θελω ( σε τι αναλυση αραγε? ) και απλα μετα να χρησιμοποιησω το converter που εχει? ( οι υποτιτλοι δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα) 2) gps - google maps Η διαδικασια που πρεπει να κανω ειναι να συνδεθω σε wi fi δικτυο και μετα να ανοιξω το google maps, ενω θα βρισκομαι σε ανοιχτο χωρο για να βρει την θεση μου? μετα αν τυχον την βρει, αυτη ειναι η διαδικασια που θα πρεπει να κανω οποτε θελω να δω google maps? να υποθεσω οτι δεν υπαρχει ιδιαιτερο θεμα που εχω wind free 2 go και το κινητο ειναι vf? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Eιχα το αρενα διπλα στο ρενουαρ πριν την αποφαση,και κατεληξα στο ρενουαρ. Δεν μου ειπε και πολλα το εφετζιδικο ιντερφεις του αρενα και η μικροτερη κατα 3mpx καμερα.... Αποψη μου...... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 απολυτα σεβαστη η αποψη σου φιλε μου...!! μεγεια το νεο σου κινητο..! καλησπερα σε ολους. ειχα την τυχη η κοπελια να μου χαρισει το lg arena vf μιας και δεν την εξυπηρετουσε καθολου και δεν ειναι της τεχνολογιας απλα ειχε τρελη επιδοτηση ( κοντα στα 390 ευρω) οποτε ουσιαστικα το πηρε τσαμπα. Το εδωσε σε εμενα ο οποιος δεν ειμαι και φαν με τα κινητα μιας και δεν εχω ουτε συνδεση απλα εχω wind free 2 go. Οι εντυπωσεις μου ειναι αρκετα θετικες αλλα εχω καποια θεματα αν μπορειτε να με βοηθησετε. 1) σχετικα με τις ταινιες που μπορω να βαλω στο κινητο: η διαδικασια ειναι απλα να κατεβασω απο το ιντερνετ οποια ταινια θελω ( σε τι αναλυση αραγε? ) και απλα μετα να χρησιμοποιησω το converter που εχει? ( οι υποτιτλοι δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα) 2) gps - google maps Η διαδικασια που πρεπει να κανω ειναι να συνδεθω σε wi fi δικτυο και μετα να ανοιξω το google maps, ενω θα βρισκομαι σε ανοιχτο χωρο για να βρει την θεση μου? μετα αν τυχον την βρει, αυτη ειναι η διαδικασια που θα πρεπει να κανω οποτε θελω να δω google maps? να υποθεσω οτι δεν υπαρχει ιδιαιτερο θεμα που εχω wind free 2 go και το κινητο ειναι vf? ευχαριστω 1)αμα δε θες υπιτιτλους ναι ειναι ετσι η διαδικασια..αν κ οι περισσοτεροι απο εδω χρησιμοποιουμε το xilisoft converter 2)ρυθμισε πρωτα το προφιλ των java εφαρμογων στο wifi (εργαλεια-συνδεσιμοτητα-java-προφιλ ειναι νομιζω το path) αφου βρει τη θεση σου ναι αυτη ειναι η διαδικασια...δοκιμασε κ το mgmaps ειναι κ αυτο ωραιο Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Eιχα το αρενα διπλα στο ρενουαρ πριν την αποφαση,και κατεληξα στο ρενουαρ. Δεν μου ειπε και πολλα το εφετζιδικο ιντερφεις του αρενα και η μικροτερη κατα 3mpx καμερα.... Αποψη μου...... Δεν ειναι μονο κατα 3mp μικροτερη , ειναι κ αρκετα υποδεέστερη.Καλορίζικο. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Ε λογικο.. το ρενουαρ εκτος των αλλων εχει και xenon! Καλη η αγορα και η κινηση σου στην παρουσα φαση κι εγω θα προτιμουσα το ρενουαρ. Αν και στο θεμα του interface ισως προτιμω το αρενα.. anyway καλοριζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 εγω παλι το ψιλοβαρεθηκα,επιστροφη στο c905 μου και παλι... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellakias Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Είναι στο κουτί του και περιμένει το πρώτο "χάδι" μου! :happy: Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Αντε "χαϊδεψε" το να μας πεις εντυπωσεις! :p Με γεια.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjalla Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Βγηκε βρώμα οτι σημερα έβγαλε η LG νεο firmware για unbranded UK συσκευες.Ξερει κανεις κατι????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Συζητιέται στο forum http://www.mylgarena.com/ για αναβάθμιση μέσα στις ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aidipsios Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Ρε παιδια εγω καλεσα την LG και ρωτησα αν τα vf live , my view , plus κινητα (BRANDED KAI UNBRANDED) εχουν την συγκεκριμενη δυνατοτητα και ηταν κατηγορηματικοι....οτι στην Ελλαδα απαγορευτηκε απο την ΕΕΤΤ. ΑΡΑ δεν φταινε τα branded κινητα λοιπον! αυτο μου ειπαν κι εμενα...αλλα όπως βλεπεις τα unbranded την εχουν την δυνατοτητα και παιζει κανονικα... Καλησπέρα και από μένα! Σας έχει κολλήσει ποτέ και να μην ανοίγει και μετά αφού εμφανίζει κόλλημα οθόνης στο αρχικό μενού με βγάλσιμο μπαταρίας να είναι πάλι οκ???? εμενα έχει κολλησει 5-6 φορες...μπαταρια εξω κλπ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Συζητιέται στο forum http://www.mylgarena.com/ για αναβάθμιση μέσα στις ημέρες Επειδη ενδιαφερομαι να αλλαξω το κινητο μου και ημουνα μεταξυ του ΚΜ900 και του Renoir διαβασα το forum για την αναβαθμιση και απο οτι λεγανε εχει βγει ηδη και την δοκιμασανε και απο οτι λενε δεν εγινε τιποτα απο αυτα που περιμενανε μετα την αναβαθμιση. Το youtube μεσω wifi δεν το φτιαξανε , divx μια απο τα ιδια και με το Gps τα ιδια. Μαλλον για το renoir με βλεπω , απο οτι καταλαβα σε αυτο δεν υπαρχουν τα προβληματα youtube και divx εκτος αν καταλαβα λαθος. Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Επειδη ενδιαφερομαι να αλλαξω το κινητο μου και ημουνα μεταξυ του ΚΜ900 και του Renoir διαβασα το forum για την αναβαθμιση και απο οτι λεγανε εχει βγει ηδη και την δοκιμασανε και απο οτι λενε δεν εγινε τιποτα απο αυτα που περιμενανε μετα την αναβαθμιση. Το youtube μεσω wifi δεν το φτιαξανε , divx μια απο τα ιδια και με το Gps τα ιδια. Μαλλον για το renoir με βλεπω , απο οτι καταλαβα σε αυτο δεν υπαρχουν τα προβληματα youtube και divx εκτος αν καταλαβα λαθος. Δεν καταλαβες καθολου λαθος......:wink: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 θελω να το παρω και γω αλλα σκεφτομαι την μπαταρια με μα φυσιολογικη χρηση θα βγαει 2-3 μερες? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 και εμενα εχει κολλησει μια φορα και "αναστηθηκε" με βγαλσιμο της μπαταριας . σχετικα με το νοκια 5800 που αναφερθηκε πιο πανω παιδια να σας πω οτι ηθελα να το παρω πριν το lg και παρακολουθουσα και το σχετικο forum . Για διαβαστε το απο την αρχη και θα καραφλιασετε με το προβληματα του , εγω το ειχα διαβασει μεχρι την 200 και πηρα μαυρο δρομο . Οταν φθασουμε και εμεις τις 424 σελιδες που ειναι τωρα και με τις αναβαθμισεις που εχει αυτο , τοτε να το συγκρινουν οι επικριτες του arena . Δεν ειναι λόγικο να συγκρινεις ανομοια πραγματα αφου το ενα εχει ψηθει ενω το αλλο ειναι ακομα στην αρχη στα δικα μας πάλι , να σας αναφερω οτι το ακουστικο bleutooth ενω στο 6300 ανοιγε γραμμη με διπλο πατημα εδω ανοιγει με μονο με αποτελεσμα να γινονται κλησεις κατα τυχη . η μπαταρια με χρηση και λειτουργια 24ωρου (δεν σβηνει την νυχτα) θελει φορτιση καθε βραδυ το μενου αρκετα αργο σε σχεσει με του 6300 το fm tr.. δουλευει και σε μενα κανονικα παρολο που ειναι απο τα πλαισιο VF αλλα οχι VF Live για τους ειχαν τελειωσει και δινανε τα κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjalla Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Προσορινη λυση για το youtube ειναι ο BOLT.Mετατρεπει τα βιντεακια και παιζουν κανονικα(ηχος τους δεν ειναι πολυ καλος κ για τη μετατροπη περνανε καποια δευτερολεπτα)κατα τ αλλα ειναι μια λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidirofagos Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 βάζεις προφιλ wifi στο browser kai sto java? δεν εβαζα,αλλα και τωρα που εβαλα παλι δεν συνδεεται. τι μπορει να παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellakias Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Αντε "χαϊδεψε" το να μας πεις εντυπωσεις! :p Με γεια.. :) Thanx! :) Αλλά πριν το συνοπτικό review που θα κάνω μετά από κάποιες ώρες "χαδιού" (:p), κάποιες σκόρπιες ερωτησούλες: α) Στο μενού "Πολυμέσα", μπορούμε να βάλουμε μέχρι κάποιο συγκεκριμένο αριθμό τραγουδιών ή βίντεο? Το ίδιο ισχύει και στο μενού "Επαφές"? Θα συνεχίσουν κι άλλες... :rolleyes: Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts