Jump to content

aidipsios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

aidipsios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. aidipsios

    iOS 4

    ρε παιδια συγνωμη αλλα εχω διαβασει και τις 34 σελιδες και δεν μπορω να καταλαβω!!! εχω Iphone 3gs jb με 3.1.2 αν καταλαβα καλα δεν υπαρχει jb gia tin 4 ακομα τουλαχιστον οχι για windows!!! αν υπαρχει μπορει καποιος να μου στειλει ενα Link με οδηγιες σε μήνυμα και μετα να υποστει και μερικες ερωτησεις ακομα!!!! thanks!!!
  2. αρα η μονη πρακτικη διαφορα ειναι οι διαφημισεις και το skype!!!
  3. για να καταλάβω...μετα απο τις 72 ωρες για να δεχεται μηνύματα πρεπει αν το εχεις ανοιχτο... ενω το κανονικό το κάνει παντα???? η απλά μετα τις 72 ωρες πρεπει να ξαναμπεις απλα στο προγραμμα?
  4. mporo na sou kano merikes grigores erotiseis an den enohlo oson afora to xeklidoma tou iphone 3gs mou?
  5. τι κανετε παιδες??? να ενημερωσω οτι εβαλα κι εγω την F_00 και ειναι σιγουρα πολυ πιο γρηγορη στο ιντερνετ!! για τα αλλα δεν ειμαι σιγουρος ισως μου τρωει κατι κολληματακια η οθονη αφης!!! θελω να μαθω αν εχει εγκαταστησει κανεις καποια εφαρμογη που να μπορεις να κανες κλησεις μεσω skype?? μεσω wi fi εγκατεστησα και το skype μεσα απο το site (αλλα χρεωνει για τις κλησεις) και το ebuddy και το Nimbuzz αλλα σε κανενα απο τα δυο δεν βρισκω τροπο να κανω κληση ως messenger βεβαια ειναι και οι δυο πολυ καλοι!!!!
  6. καλημερα σε όλους!!! εχω δυο ερωτησεις... 1 ποια ειναι η τελευταια εκδοση που μπορο να βάλω στο κινητο μου? 2 βγηκε κανενα παιχνιδι της προκοπης? εκεινο το lg shop ή κατι τετοιο που λεγαν οτι θα φτιαξουν για να κατεβαζουμε εφαρμογές δημιουργήθηκε?
  7. γιατι μετα το arrena εχει βγαλει κι αλλα κινητα... οποτε σου λεει σε εναν χρονο...θα εχουν παλι επιδοτηση!!! να πανε να παρουν αλλο!!! καινουριο που θα έχει τα καινουρια χαρακτηριστικα!!!
  8. εισαι μεγαλη αρρωστια μπραβο!!! φανταζομαι βεβαια...μπορεις να τον εμπλουτισεις... δεν ειδα τιποτα για επεξεργασια αρχειων .avi .dvx κλπ (αχαριστια λεγεται αυτο!!!!) καπου πιο πανω εχω κανει μια ερωτηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2863158#post2863158 μηπως ξερει καποιος κατι?
  9. πως μπορεις να προσθεσεις μια λεξη στο λεξικο του Τ9 χωρις πρωτα να σου βγαλει θαυμαστικο??? δηλαδη χωρις πρωτα να γραψεις κατι που δεν υπαρχει!!! στα SE πατουσες προσθηκη λεξης ή κατι παρόμοιο!!!
  10. κρατα πατημενη μεσα μια συντομευση...και μετα επεξεργασια αγαπημενων
  11. μπορεις να του βάλεις αυτοκόλλητα...(εκεινα τα κολλητηρια...που τα εξινες) μπορεις να του βαλεις μια χαντρα θαλασσια...(μας ζηλευουν) το κινητο προς το παρον δέχεται μονο εφαρμογές java ειναι πάρα πολλες.... αναμενουμε το app.store... (προγραμματακια σαν του iphone) να κανουμε θαυματα!!
  12. επισης αν θελεις πλεον μπορεις να του βαλεις blue tooth και να μιλας μεσω skype!!! ειναι καλη φαση το ipod touch εμένα ισχυει αυτο...αν δεν εχει παραδωθει το μηνυμα δεν μου έχει αυτο το φακελακι!!!!
  13. δεν θα ξανακανω τοσο καιρω να μπω στο φορουμ...διαβαζω μια ωρα... εχω 2 ερωτησεις 1. εχει δοκιμασει κανεις κανενα παιχιδάκι που να παιζει touc??? 2. εχω φλασαρει στην V10_m αυτη η Τ? που ειναι που την βρισκω τι καινουριο εχει?? θα ξαναφλασαρω μονο αν δινει κατι πολυ καλυτερο...οπως youtube-wifi...αν και μεσω της σελιδας : http://mippin.com κατεβαζεις και βλεπεις σε 3gp!!
  14. το παιχνιδι το επαιξα.... δεν ειναι κακο!!!! αλλα οχι και τιποτα τρελο!!! για πρωτο αυτου του στυλ για την κινηταρα μας!!!! καλοδεχουμενο!!!
  15. το επαιξε κανεις?? αξιζει??? επισης... καπου στο λογαριασμο μου ειδα οτι εχω χρεωθει vodafone υπηρεσιες... καπου καποια στιγμη θα εγινε... αλλα η ερωτηση μου ειναι... εχω βαλει σε ολες τις ρυθμισεις wi-fi και εχω απενεργοποιησει και το 3G... μπορει να ξαναχρεωθω????
×
×
  • Create New...