Jump to content

[Symbian^1 (ex. S60 5th Ed.)] Hacks & Patches

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι, δεν είναι αναγκαίο.

Όποτε εσύ θέλεις να περάσεις εφαρμογές να το ενεργοποιείς.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 978
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γεια

έκανα φορμάτ στο νοκια 5800 το οποίο το είχα χακάρει μέσω flashing

μου είχατε πει ότι δεν θα χανόταν το χακάρισμα αλλά τελικά χάθηκε. Δεν βρίσκω την εφαρμογή "ρομ πατσερ" (το φορμάτ το έκανα πατώντας το πράσινο κουμπί + το κόκκινο κουμπί + το κουμπί της κάμερας + το κουμπί που ανοίγει το κινητό)

θα μπορούσατε να μου πείτε τι να κάνω;;

Για το 5800 θυμάμαι που έγραφαν ότι καλύτερα είναι να γίνει το φλασάρισμα με το JAF και όχι με το Phoenix.

Σε μένα στα Win7 32bit έπαιξαν όλα μια χαρά χωρίς πατέντες..

Απλά έκανα τη δουλειά με το Emulator v3.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

γεια

έκανα φορμάτ στο νοκια 5800 το οποίο το είχα χακάρει μέσω flashing

μου είχατε πει ότι δεν θα χανόταν το χακάρισμα αλλά τελικά χάθηκε. Δεν βρίσκω την εφαρμογή "ρομ πατσερ" (το φορμάτ το έκανα πατώντας το πράσινο κουμπί + το κόκκινο κουμπί + το κουμπί της κάμερας + το κουμπί που ανοίγει το κινητό)

θα μπορούσατε να μου πείτε τι να κάνω;;

αν εχεις την εκδοση που flashαρες ξανακανε την διαδικασια

καλημερα παιδια το τροποποιημενο αρχειο που δειχνει στην αρχη το RM-356 40.0.0.05_025_xxx_u01.uda.fpta δεν μπορω να το βρω μπορει καποιος να μου στειλει Link απο που μπορω να το βρω? σοζ αμα πριζω αλλα .....ευχαριστω!!

Ενημέρωση από την Ομάδα Διαχείρισης:

Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms !!!

Edited by nervous

Eαν διαβασεις τα προηγουμενα θα το βρεις.. :rolleyes:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδια καλισπερα θελω να ροτισω εχο το 5800 με version 40 πια διαδικασια πρεπι να κανω για να hackaro το κινητο? Απο το προτο post κανει καπια?

Ευχαριστω προκαταβολικα

spacer.png

Μπορείς να κάνεις την διαδικασία του πρώτου οδηγού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

ειδα και τις 44 σελιδες και :wacko: αυτο :lol:

για Νοκια N97mini με νεωτερη εκδοση λογισμικου δεν μπορουμε να hackαρουμε αλλα την παλλια εκδοση μπορουμε σωστα ???

και μονο 1 τροπος ειναι με hallox η ειπαρχει ακομα καποιος τροπος για hack

(ερωτηση για το hallox αγορα εκτος απο paypay και πιστοπιτικη δεν ειπαρχει αλλος ευκολος τροπος ειναι αναγκη να κανω paypal >?<)

thnx :D

:ninja:

Καλημερα παιδια προσπαθισα να περασω στο 5800 με ver40 το HALOX αλα οταν το ανιγω μου κανει unpaking file και τρεχει εκει δεν παει προχοραει παρακατω το ειχα 10 λεπτα ετσει και εκανε το ιδιο τι να κανω ας με βοηθισει καπιος

spacer.png

Λογικό...

Ασχολήθηκες έστω και λίγο για να δεις πως τα τελευταία firmwares δεν χακάρονται πλέον με το HelloOX...;

Διάβασε τις τελευταίες σελίδες για δεις τι μπορείς να κάνεις!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μια ερωτησουλα παιδια!το τροποποιημενο αρχειο το οποιο περιεχει μεσα το rom patcher καθως και τα open 4 all και install server που μπορω να τα βρω?με το helloOx μπορω να τα βρω?

και κατι αλλο!στην σελιδα του helloox λεει για up to 31.0.100 κατι τετοιο ενω εγω εχω την 31.0.008 θα εχω καποιο προβλημα?ευχαριστω!

1)Μερικές σελίδες πιο πίσω υπάρχει η απάντηση για το που μπορείς να βρεις τα αρχεία που ψάχνεις.

2)Σε ποια συσκευή αναφέρεσαι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πολύ πολύ να μην δουλέψει το hellox.Μήπως όμως εννοείς 31.0.8;

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι σωστα την εγραψα πριν!απλα νομιζα πως για να κανω την διαδικασια συμφωνα με το βιντεακι και να βρω τα αρχεια που ρωτησα ποιο πανω θα χρειαστω οπωςδηποτε το helloox!

το se vivaz ειναι hackable?

Μπορείς να δοκιμάσεις με το helloOX και να δεις αν λειτουργεί. Δεν έχει αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα αν είναι λειτουργεί το HelloOX με το Vivaz.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μπορείς να δοκιμάσεις με το helloOX και να δεις αν λειτουργεί. Δεν έχει αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα αν είναι λειτουργεί το HelloOX με το Vivaz.

μαλλον που δεν λειτουργει

εκανα κανονικα εγκατασταση

το ετρεξα αλλα για να κανει unpacking files περνει παρα πολυ βασικα το ειχα ενα 20λεπτο και δεν τελειωσε και το εβγαλα :(

με τον πρώτο οδηγό έβαλα την έκδοση 40.0.005 στο 5800 τώρα για την 50.0.005 ποια αρχεία πρέπει να κατεβάσω γιατί δεν υπάρχει αυτή η έκδοση στο navifirm μόνα τα ονόματα θέλω!

gianpithio διευκρίνισε λίγο σε ποιον απαντάς γιατί αν απαντάς σε εμένα δεν έχει καμία σχέση αυτό που ποστάρεις με αυτό που ρώτησα!

Ειπες οτι περασες την 40.0.005 με το navifirm και απο τα λεγομενα σου πιστευω οτι τη διαδικασια την εκανες σημερα για πρωτη φορα επισης εχεις παρει απαντηση απο τον impreza_sti[/member]:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3155079#post3155079

Αφου η συσκευη σου ειναι καθαρη απλα κανεις αναβαθμιση μεσω FOTA και ξεμπερδευεις. Εαν θελεις να κανεις την διαδικασια με το navifirm τα αρχεια που ψαχνεις ειναι διαθεσιμα.

Edited by gianpithio

όχι την διαδικασία δεν την έκανα σήμερα!πέρασα πριν λίγες μέρες την 40.0.005 μεσώ phoenix και τα αρχεία λογισμικού τα βρήκα μέσω του navifirm αλλά για την 50.0.005 δεν τα έχει γιατί τώρα βγήκε και στο google βρήκα 3 εκδόσεις που η καθεμιά έχει διάφορα αρχεία για πολλά product code και δεν βγάζω άκρη!για αυτό είπα αν ξέρει κάποιος αυτά τα 7 αρχεία πως τα λένε ακριβώς για να τα βρω έχω το μαύρο 5800 και θέλω να την κάνω μέσω phoenix για να έχω το rompatcher αλλιώς θα την έκανα μέσω fota όπως και τις άλλες εκδόσεις

όχι την διαδικασία δεν την έκανα σήμερα!πέρασα πριν λίγες μέρες την 40.0.005 μεσώ phoenix και τα αρχεία λογισμικού τα βρήκα μέσω του navifirm αλλά για την 50.0.005 δεν τα έχει γιατί τώρα βγήκε και στο google βρήκα 3 εκδόσεις που η καθεμιά έχει διάφορα αρχεία για πολλά product code και δεν βγάζω άκρη!για αυτό είπα αν ξέρει κάποιος αυτά τα 7 αρχεία πως τα λένε ακριβώς για να τα βρω έχω το μαύρο 5800 και θέλω να την κάνω μέσω phoenix για να έχω το rompatcher αλλιώς θα την έκανα μέσω fota όπως και τις άλλες εκδόσεις

Αν έχεις την v40 με το hack τότε κάνε αναβάθμιση Over the Air και δεν θα χαθεί το hack.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4