gwgw Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Καλησπέρα σε όλους. πρόσφατα απόκτησα και εγώ ένα nokia 6700c όπου έχω το εξής πρόβλημα αν βέβαια μπορεί να χαρακτηριστεί πρόβλημα. Προσπαθώντας να κάνω αναβάθμιση από 7,90 σε 10,50 με βάζει σε test mode και ακυρώνει. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό?? Έχω το new nokia pc suite!!!!! Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων για τον χρόνο σας….. Δοκίμασε με το OVI Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskup Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Μόλις το έκανα και τα ίδια !!!! Με βάζει σε test mode και τερματίζει. Όμως όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskup Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Έχω τα xp βεβαία αλλιώς θα ήξερα τι θα έφταιγε…:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Είναι περίεργο γιατί έχω αλλάξει σχεδόν όλα τα new nokia που κυκλοφορούν και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με κανένα ακόμα και από ποιο καινούργια μοντέλα!!!!! Μάλλον είναι μονόδρομος το club nokia !!!! Ευχαριστώ πολύ……. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 πρέπει να κάνεις disable στο device manager, στα portable devices ότι έχει σχετικό με νοκια. να απενεργοποίησεις το firewall και όλα τα κλειδώματα του κινητού. συνδέεις το κινητό χωρίς να τρέχουν στο background οι εφαρμογές της νοκια και αφού το αναγνωρίσει ξεκινάς το ovi suite και το update. εγώ έτσι τα κατάφερα. άλλο. ενώ το κινητό μπαίνει κανονικα στο internet, όταν τρέχω το google maps λέει να επικοινωνήσω με την εταιρία παροχής δεδομένων και διακόπτεται. υπάρχει κάποια ειδική ρύθμιση για να "δώσω" ιντερνετ στις εφαρμογές μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Μηπως γνωριζει κανεις αν αυτο το τηλεφωνο ειναι συμβατο με τη sim vodafone 2gether; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Το ξαναβάζω και εδώ μιας και δεν πήρα καμία απάντηση στο σχετικό θέμα. Εδώ ίσως το δούνε περισσότεροι που μπορούν να βοηθήσουν: Αγόρασα πρόσφατα ένα 6700 αλλά έχω απογοητευτεί με τα ακουστικά της συσκευασίας (wh203) όσον αφορά τη μουσική, σε σχέση τουλάχιστον με τα se κινητά που είχα παλαιότερα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο ζεύγος ακουστικών, κατά προτίμηση ενσύρματο για να μειωθεί το κόστος, αλλά και bt δε με πειράζει, αν αξίζει; Θα με βόλευε να ήταν κάτι τέτοιο επίσης, με πιαστράκια για τα αυτιά δηλαδή: http://www.plaisio.gr/ProductImages/600x600/1322508.jpg Επίσης να σημειώσω ότι το 6700 παίρνει microUSB handsfree, σε περίπτωση ασύρματου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskup Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Τελικά το εντόπισα το πρόβλημα. είχα πρόβλημα με τους drivers της usb2 !!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Το πληκτρολόγιο του μαλακώνει καθόλου με την χρήση???? Το έπιασα στα χέρια μου σε ένα κατάστημα που το είχε δείγμα και ήταν μαλακό σας το 6300.. Αν είναι κάποιος κάτοχος καιρό ας κάνει ένα κόπο να στήλη να μας πει αν μαλακώνει καθόλου??? Ευχαριστώ… Επίσης η μπαταρία του είναι μια χαρά και είναι ακόμα άστρωτη…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Μηπως γνωριζει κανεις αν αυτο το τηλεφωνο ειναι συμβατο με τη sim vodafone 2gether; Ευχαριστω. Σε δικτυο vodafone κανονικα. Ειναι και θεμα δικτυου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdoc Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 καλησπέρα, σκεφτομαι και εγω να το αποκτησω αλλα ηθελα να ρωτησω αν οντως δεν μπορεις να ακουσεις ραδιοφωνο απο το μεγαφωνο Παράθεση λένε πως βλέπεις την απάντηση γραμμένη στη σελήνη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Δεν μπορείς να ακούσεις ραδιόφωνο από το μεγάφωνο. Δεν προσφέρει αυτήν την επιλογή. Μόνο μέσω ακουστικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskup Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Καλησπέρα σε όλους .γνωρίζει κάποιος να μου πει αν έχει βγει καινούργιο firmware από το 10,50 ???? η nokia Ελλάς δεν δίνει κάποιο άλλο..ευχαριστώ !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Καλημερα σας στα σαρανταρια μπορεις να βαλεις αλλο προγραμμα απο το νοκια maps????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Αυτο το νικελ θα ρθει επιτελους ποτε η θα μας αφησει με το μαυρο μονο η αλφα-βητα copy?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Καλημερα σας στα σαρανταρια μπορεις να βαλεις αλλο προγραμμα απο το νοκια maps????? Οχι δεν μπορείς να βάλεις κανένα πρόγραμμα. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electronic396 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 παίδες......επειδή με το θέμα a-gps δεν έχω πολυασχοληθεί.... μπορείς να χρησιμοποιείς τους χάρτες χωρίς χρέωση? Οι χάρτες είναι Ελλάδας μόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 μπορείς να βάλεις όποια χώρα θέλεις απο τις διαθέσιμες. είναι δωρεαν μόνο για προβολή και αναζήτηση για πλοήγηση χρεώνει.πρέπει να αγοράσεις άδεια. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electronic396 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Επειδή το 6700 θα χρησιμοποιηθεί σε σύνδεση αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην μου έρθουν τίποτα παράξενες χρεώσεις στο τέλος του μήνα. Έχω κανονικό gps....αλλά το A-GPS απο ότι διάβαζα χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής.Αρα να υποθέσω οτι σε χρεώνει για κατέβασμα δεδομένων? Η απλά αγοράζεις μια φορά την άδεια του software και είσαι καλυμμένος για πάντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Επειδή το 6700 θα χρησιμοποιηθεί σε σύνδεση αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην μου έρθουν τίποτα παράξενες χρεώσεις στο τέλος του μήνα. Έχω κανονικό gps....αλλά το A-GPS απο ότι διάβαζα χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής.Αρα να υποθέσω οτι σε χρεώνει για κατέβασμα δεδομένων? Η απλά αγοράζεις μια φορά την άδεια του software και είσαι καλυμμένος για πάντα? Την δυνατότητα πλοήγησης αγοράζεις μια φορά. Το Α-GPS σε χρεώνει κάθε φορά που επιλέγεις να σου βγάζει την θέση σου (8ΚΒ αν θυμάμαι καλά).Μπορείς να το απενεργοποιήσεις και να μην κατεβάζει τίποτα αλλά θα κάνει λίγο παραπανω για να βρεί δορυφόρους. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electronic396 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Την δυνατότητα πλοήγησης αγοράζεις μια φορά. Το Α-GPS σε χρεώνει κάθε φορά που επιλέγεις να σου βγάζει την θέση σου (8ΚΒ αν θυμάμαι καλά).Μπορείς να το απενεργοποιήσεις και να μην κατεβάζει τίποτα αλλά θα κάνει λίγο παραπανω για να βρεί δορυφόρους. Α οκ τότε μία χαρά:) βολεύει πολύ τότε γιατί όπως και να το κάνεις το κανονικό gps δεν μπορείς να το κουβαλάς συνέχεια μαζί σου.thanks:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 να κανω μια ερωτηση;τα νικελ δεν ειναι εισαγωγης nokia ελλαδας;δηλαδη δεν μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση λογισμικου χωρις να χασουμε τα ελληνικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_g Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Εμένα μου αρέσει το καφέ χρώμα αλλά δεν το βρίσκω πουθενά, ούτε μέσα ούτε έξω, το χει πάρει το μάτι κανενός πουθενά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosmama Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Απόκτησα ενα nokia 6700 από επιδότηση wind. Επειδή όμως σκοπεύω να το χρησιμοπιήσω με sim vodafone, ξέρει κανείς αν απενεργοποιούνται η οθόνη έναρξης με το λογότυπο της wind και τα υπόλοιπα μενού για wind plus κλπ. Με αναβάθμηση firmware κάνουμε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 εχει αυτο βιντεο κληση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 εχει αυτο βιντεο κληση? Οχι......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 (edited) Κορυφαίο κινητό!!!!!!!!!! Σε ΟΛΑ!!! Κι εγώ όσο κι αν το πείραξα, δεν βλέπω να κολλάει σε τίποτα απολύτως! :D Η οθόνη είναι άψογη και η κάμερα επίσης!!! Ακόμα και νύχτα φωτογραφίζω και φαίνεται πολύ καλά........ Ειδικά αν φωτογραφίζεις κοντινά πράγματα ή πρόσωπα.. ;) Μόνο μια ερώτηση...... έχει μια επιλογή στις ρυθμίσεις στον φωτισμό, που λεει εφέ φωτισμού..... Αυτό μου φαίνεται πως είναι να αλλάζει την ένταση φωτεινότητας σε σχέση με τον φωτισμό του χώρου (και του χρόνου....μέρα ή νύχτα)......σωστά?? Παρατηρώ πως μερικές φορές, για αδιευκρίνηστες συνθήκες.....το φως ανεβαίνει απο μόνο του παραπάνω απο πριν! μου έχει συμβεί 2-3 φορές στο ίδιο δωμάτιο με την ίδια λάμπα αναμένη χωρίς πρόσθετο φωτισμό....... γιατί γίνεται αυτό? :worry: Την τελευταία φορά έγινε όταν το άφησα επάνω στο κρεββάτι, άναψε περισσότερο (σταδιακά). :confused: ΥΓ Πάντως γενικά σχέση απόδοσης/τιμής παίρνει 9.5 .... αν είχε και κάμερα για βιντεοκλήσης (παρότι ΔΕΝ κάνω) θα έπαιρνε 10 στην κυριολεξία. :cool: Την δυνατότητα πλοήγησης αγοράζεις μια φορά. Το Α-GPS σε χρεώνει κάθε φορά που επιλέγεις να σου βγάζει την θέση σου (8ΚΒ αν θυμάμαι καλά).Μπορείς να το απενεργοποιήσεις και να μην κατεβάζει τίποτα αλλά θα κάνει λίγο παραπανω για να βρεί δορυφόρους. Ενεργοποίησα την άδεια 30 ημερών...... παρότι δεν κατάφερα να το κάνω να λειτουργήσει το GPS επιλέγοντας την θέση που βρίσκομαι (απλά μετακινείτε δεξιά-αριστερά η μπάρα), η απορία μου είναι η εξής: Επειδή εγώ θέλω μόνο να δίνω προορισμούς και να βλέπω την θέση μου ΧΩΡΙΣ σύνδεση στο internet και ΧΩΡΙΣ φωνητική ενημέρωση, μπορώ να το κάνω......και μετά το πέρας των 30 ημερών?? Βάση με τους χάρτες που έχει προεγκατεστημένους εννοείται. Edited March 7, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση ! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts