Jump to content

kostasdoc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostasdoc

  1. δοκιμασα να εγκαταστησω java games και δεν παιζουν οταν ειναι πανω απο 500kb.. τα ανοιγει κανονικα και μολις ξεκιναει γραφει σφαλμα εφαρμογης Out Of Memory Error java/lang/OutOfMemoryError. δεν εχω ακομη καλωδιο micro usb και δεν εχω κανει αναβαθμιση. λετε να διορθωθει?
  2. καλησπέρα, σκεφτομαι και εγω να το αποκτησω αλλα ηθελα να ρωτησω αν οντως δεν μπορεις να ακουσεις ραδιοφωνο απο το μεγαφωνο
  3. thanx one_tree_hill! To disc2phone είναι απαράδεκτο πρόγραμμα. Προχειροδουλειά. Το κινητό υποστηρίζει 500 format και το software μετατρέπει μόνο σε mp3.... Καμμιά λύση για την κινέζικη γραμματοσειρά στα Ελληνικά;
  4. Υποτίθεται οτι το κινητό παίζει aacplus (aac+) και aac. Μπορεί να μου πεί κάποιος σε ποιο φάκελο πρέπει να τα ρίχνω στην κάρτα μνήμης έτσι ωστε να παίζουν στο walkman player??? Για ένα περίεργο λόγο όταν τα έκανα encode σε aac+ δεν τα εμφάνιζε στο walkman, και στην διαχείριση αρχείων δεν είχε επιλογή αναπαραγωγή παραμόνο αποστολή, πράγμα που σημαίνει οτι δεν αναγνωρίζει τα αρχεία ως μουσικά... Με τι κατάληξη πρέπει να τα κάνω encode??? .aac? .m4a? .mp4? Επίσης τους Ελληνικούς τίτλους στα τραγούδια τους βγάζει κινέζικους.
  5. τι 300? γιεν? καινουριο κανει 239 στο you.gr
  6. ξερει κανεις που να το βρουμε???? ήταν μεγαλη πορωση...
  7. πρεπει να ενεργοποιησεις το "μεγαλο sms" και μεσα απο το μυνημα να απενεργοποιησεις τους εθνικους χαρακτηρες (αυτο μου ειπαν απο τη sony erricsson και λειτουργει). το τ9 το ενεργοποιεις μεσα απο το μυνημα κρατωντας πατημενη τη διεση.
  8. για να ψαχνεις τηλεφωνα στον καταλογο στα ελληνικα βαλε στην πρωτη θεση των συντομευσεων την ευρεση και κληση. πατωντας το κεντρικο κουμπι αριστερα θα ψαχνει ελληνικα. παντως εγω σε συμβουλευω να γραψεις τα τηλεφωνα χρησιμοποιωντας γλωσσα abc.. οποτε θα ψαχνεις κανονικα πατωντας το κεντρικο κουμπι πανω ή κατω. για τις ταχειες κλησεις δεν μπορω να σε βοηθησω :worry:
  9. μπορεις να κατεβασεις και wallparpers και ringtones τα δοκιμασα και ταιριαζουν. απλα στο z200 δεν μπορεις να αντικαταστησεις τα παιχνιδια και τα themes εκτος και αν εχει βρει κανενας καποιον τροπο οποτε ας τον πει και σε μενα :)
  10. δοκίμασα και εγώ το fma αλλά δεν μπόρεσα να το συνδέσω με το Z200 με irda βγαζει error :( ξέρει κανεις κανένα πρόγραμμα συμβατό με Z200?
×
×
  • Create New...