Jump to content

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα στο 5800;

denom
 Κοινοποίηση

Αντιμετωπίσατε προβλήματα στο 5800?  

676 members have voted

1. 1. Αντιμετωπίσατε προβλήματα στο 5800?

• Οχι. Κανένα απολύτως.
    • Ναι. Πρόβλημα στο ακουστικό.
    • Ναι. Πρόβλημα στην οθόνη (καμένο pixel κ.α.).
    • Ναι. Έχει αυτή την μικρή σχισμή.
    • Οχι. Είχε πρόβλημα λογισμικού αλλά λύθηκε με update
    • Ναι. Έχει πρόβλημα λογισμικού και μετά το update.
    • Ναι. Είχε άλλο πρόβλημα ή περισσότερα του ενός.

Recommended Posts

Αν θέλεις αντικατάσταση να το πας στη Vodafone.

Πάντως τη σχισμή την έχουν όλα, δεν πρόκειται να στο αντικαταστήσουν μόνο γι αυτό το λόγο.

Να ξέρεις πως θα στο καθυστερήσουν αν το πας.

Αντιθέτως για το ακουστικό, καλύτερα να πας σε Nokia Shop. Θα το φτιάξουν αμέσως.

Ξέρεις τι φοβάμαι και δεν θέλω επισκευή ?( εκτός του ότι είναι καινούργιο τηλέφωνο και δεν νοείται να είναι ελαττωματικό)

Λόγω της σχισμής και των τριξιμάτων που ακούω ( αλήθεια άλλος τα έχει παρατηρήσει τα τριξίματα ? ) φοβάμαι ότι άμα ανοιχτεί θα χειροτερέψει η κατάσταση.

• Απαντήσεις 764
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα σε ολους!!!Κατοχος του κινητου εδω και μια εβδομαδα...και μεχρι στιγμης λειτουργει αψογα( δεν εχω κανει update ...ακομα)!!Την σχισμη βεβαια την εχει, αλλα αμα δεν το πολυσκαλισεις δεν νομιζω να δημιουργησει σημαντικο προβλημα( μονο σκονη). Κατι που δεν νομιζω να το ανεφερε κανεις , ειναι οτι οταν ειμαι στο Internet μεσω του Browser της Nokia 3-4 φορες με εχει πεταξει εξω...ενω με τον opera λειτουργει μια χαρα!!Αν και νομιζω πως με το update θα διορθωθει και αυτο..
How can i be so THIRSTY this morning, when i DRANK so much last night?

Με την νέα αναβάθμιση -η οποία βρίσκεται κοντά- θα λυθούν αρκετά από τα προβλήματα.

Υπομονή.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Σε πόση ώρα του φτιάχνουν στα νοκιομάγαζα το ακουστικό; Όταν γίνει αυτή η εργασία διορθώνεται και αυτό που λέτε με τη σχισμή μαζί;
Εν οίδα ότι εν οίδα.

καλησπερα παιδια !!! το Βιντεο ειναι Λιγο πιο Ζουμαρισμενο απο οτι οι φωτογραφιες ειναι σε ολους ετσι ????
sector:superman: ! Nubia M2 !

Ναι, είναι.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Απο you tube, οτι βλεπω φαινεται ελεινο και τρισαθλιο :mad: , την στιγμη που στο αιφον παιζει αστερι. Μηπως φταιει η ασυμβατοτητα της αναλυσης; και αν φταιει υπαρχει τροπος να διορθωθει; ή θελει converting το flv στην αναλυση του 5800;;
- Stathis -

Αντιμετώπισα πρόβλημα στ ακουστικό στις 9 μέρες και μου είπε η ΝΟΚΙΑ ηταν προβληματικη μια παρτίδα που εισήγαγε η vodafone όχι απο την επίσημη αντιπροσωποία της νόκια στην Ελλάδα ALPHA COPY.Ωστόσο ζητησα αντικατάσταση και μου είπαν οτι θα μου αλλάξουν το ακουστικό και με καθησύχασαν ότι η όλη διαδικασία γίνεται με ρομπότ και όχι με ανθρωπινο χέρι.
Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!!

Αντιμετώπισα πρόβλημα στ ακουστικό στις 9 μέρες και μου είπε η ΝΟΚΙΑ ηταν προβληματικη μια παρτίδα που εισήγαγε η vodafone όχι απο την επίσημη αντιπροσωποία της νόκια στην Ελλάδα ALPHA COPY.Ωστόσο ζητησα αντικατάσταση και μου είπαν οτι θα μου αλλάξουν το ακουστικό και με καθησύχασαν ότι η όλη διαδικασία γίνεται με ρομπότ και όχι με ανθρωπινο χέρι.

Κάποιος σε δουλεύει άσχημα

Και όσα ήταν από την Vodafone είναι μέσω Alpha Copy ( το έχουν τσεκάρει παιδιά από το φόρουμ ) και δεν πρόκειτε να στο φτιάξει κανένα ρομπότ αλλά το χεράκι του τεχνικού

Συγγνωμη δηλαδη αλλα αυτα που ειπαν

ειναι Kουραφεξαλα :wacko:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Απ ότι έχω καταλάβει με όσα διαβάζω για το κινητό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει αυτή η σχισμή καθώς πρόκειται για κατασκευαστικό θέμα. Ήθελα να ξερα, 50 άτομα που λένε ότι δεν έχουν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, το εννοούν πραγματικά ή απλά δε δίνουν και τόση σημασία σε ένα μικρό άνοιγμα... Δεν εννοώ να προσβάλω κανέναν, απλά θέλω να καταλάβω αν όντως υπάρχει 50% πιθανότητα το κινητό να είναι άψογο. Αν είναι έτσι, ίσως το ρισκάρω και να το πάρω καθώς κατά τ άλλα το κινητό με καλύπτει απόλυτα. Αν όμως είναι σίγουρο πως το κινητό θα έχει αυτή τη σχισμή, θα είναι λιγάκι μ&^%$α να το πάρω...

Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω...

Απ ότι έχω καταλάβει με όσα διαβάζω για το κινητό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει αυτή η σχισμή καθώς πρόκειται για κατασκευαστικό θέμα. Ήθελα να ξερα, 50 άτομα που λένε ότι δεν έχουν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, το εννοούν πραγματικά ή απλά δε δίνουν και τόση σημασία σε ένα μικρό άνοιγμα... Δεν εννοώ να προσβάλω κανέναν, απλά θέλω να καταλάβω αν όντως υπάρχει 50% πιθανότητα το κινητό να είναι άψογο. Αν είναι έτσι, ίσως το ρισκάρω και να το πάρω καθώς κατά τ άλλα το κινητό με καλύπτει απόλυτα. Αν όμως είναι σίγουρο πως το κινητό θα έχει αυτή τη σχισμή, θα είναι λιγάκι μ&^%$α να το πάρω...

Το δικό μου δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Κανένα όμως. Είναι μπλε, αγορασμένο από vodafone. Η σχισμή δεν υπάρχει καθόλου.

مفاجأة

εγω το πηρα απο τον γερμανο πριν 4 μερες, σχισμη δέν έχω προσέξει καθόλου, είτε με είτε χωρίς φώς.

ακουστικα λειτουργουν μια χαρα και η ενταση στη μουσική είναι αρκετά καλή (με γερό μπάσο μάλιστα)

απο πλευρά κάμερας που ανέφεραν πριν καποιοι, ας μην το κάνουμε θέμα... νόκια είναι, δέν ηταν δυνατή σε ποιότητα φωτογραφίας, κατασκευαστής κινητών είναι, δέν εχουν την εμπειρία της σονυ που βγάζουν και ψυγεία... για κινητο 3,2 είναι αρκετα ποιοτικές οι φωτο...

το μόνο προβλημα που σιγουρα θα λυθει είναι η συμβατοτητα με navigation software, εχω δοκιμασει αρκετες, αλλα απ'οτι ψάχτηκα σε καποια φορουμ είναι λογο της οθόνης αφης η οποία δέν υποστιρίζεται ακομα απο τους κατασκευαστες των software. Αν έχει βρεί καποιος κάποια λύση, ας μας πεί πάντως, καθως αυτα που εχει το κινητο μέσα είναι λίγο πολύ άχρηστα (software)

thank you ;)

δουλεια δεν είχε ο διάολος....

απο οσο καταλαβα αυτη η σχισμη υπαρχη σε ολους !!!!! αλλα οπως και σε εμενα σχεδον δεν φαινετε και προσωπικα δεν με απασχολει καθολου !!!!! δεν το θεωρω προβλημα !!!! ισα ισα που αν δεν ειχε αναφερθει εδω δεν θα το εβλεπα καν....

sector:superman: ! Nubia M2 !

Ρε παιδιά ακουώ συνεχώς για μια σχισμη και προσπαθω να καταλάβω ποία είναι;που βρίσκεται;
Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!!

Πάνω δεξιά αλλά στα πιο καινούργια ουσιαστικά δεν υπάρχει

Μόνο οι πρώτες παρτίδες είχαν εμφανή πρόβλημα

Ρε παιδιά ακουώ συνεχώς για μια σχισμη και προσπαθω να καταλάβω ποία είναι;που βρίσκεται;

Εδώ φαίνεται η σχισμή:

http://www.myphone.gr/forum/showthre...94#post2664994

το εχω 2 εβδομαδες σχεδον και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης,η σχισμη δεν υπαρχει.

Το απέκτησα πριν από δύο ημέρες.

Η σχισμή υπάρχει, είναι μεγάλη και φαίνεται η φωτεινότητα της οθόνης από μέσα ακόμη και την ημέρα. Το πήγα σε ένα Nokia Shop (το έχω πάρει από το μέλος Desteni, σφραγισμένο, μάλλον από Γερμανό) και μου είπαν ότι θα το στέιλουν Αθήνα κι (αν αντικατασταθεί ή όχι) θα γυρίσει σε 15 ημέρες.

Τι να κάνω, μια κλήση έχω κάνει όλη κι όλη, για να δω ότι δουλεύει!

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Παιδια 8ελω την προσοχη σας κ τισ συμβουλες σας. το δικο μ δεν εχει προβλημα με σχισμη. αλλα σημερα μ παρουσιασε το προβλημα με το ακουστικο. το πηρα τη προηγουμενη δευτερα 9.40 το πρωι. Αρα αν το παω μεχρι τις 9.30 τη δευτερα στη vodafone απο οπου το πηρα, 8α δεχτουν να μου το αντικαταστησουν η 8α μου πουνε οτι απο δευτερα μεχρι δευτερα περασε η βδομαδα. δευτερον στο μητρωο ολες οι κλησεις εχω 32 λεπτα. εκανα hardformat κ μηδενιστηκε φαινεται καπως αλλιως οτι εχω ξεπερασει το 30λεπτο? τελος, μηπως ειναι προτιμοτερο να το παω σε ενα νοκια σοπ? 8α μου το φτιαξουν αμεσως η θα κανουν ενα μηνα; κανουν καλη δουλεια η θα γεμισει μεσα σκονη; κ μηπως αν εντελει αξιζει να επιδιωξω αντικατασταση η παιζω με την τυχη μ κ μπορει να μ δωσουν κανενα με σχισμη στην οθωνη; plz πειτε γνωμες γτ δε ξερω τι να κανω!

Έχεις χάσει την περίοδο αντικατάστασεις ( 30 λεπτα 7 ημέρες )

Υπάρχει τρόπος ( ένας κωδικός τον βάζεις και εσύ ) και βλέπουν πόσο έχεις μιλήσει

Πήγαινέ το σε Nokia Shop να στο φτιάξουν

Εδώ φαίνεται η σχισμή:

http://www.myphone.gr/forum/showthre...94#post2664994

Διορθώνω το Link με το κενό:

Παιδία θα ήθελα να κάνετε μια δοκιμή ακόμα σχετικά με το κενό που υπάρχει στα δεξιά.

Και κυρίως αυτοί που το έχουν σε κόκκινο αλλά και αυτοί με το μπλε και λένε οτι δεν έχουν πρόβλημα.

Λοιπόν.

Μην το κοιτάτε εξωτερικά και κάντε το παρακάτω test.

Δοκιμάστε να βάλετε το νύχι σας ή κάτι λεπτό έτσι ώστε να δείτε αν πάνε να ξεχωρίσουν τα 2 πλαστικά. Βάλτε δύναμη μη το φοβάστε. (μη βαρέσετε και με κανα σφυρί και το σπάσετε κιόλας :p)

http://img132.imageshack.us/img132/3213/5800testsx0.jpg

Εγώ που το δοκίμασα είδα το εξής.

Στην αριστερή γωνία (απο τη μεριά του usb δλδ) δεν ανοίγει καθόλου και τα πλαστικά είναι ενωμένα μια χαρά.

Στη δεξιά γωνία (από τη μεριά του power button) αν πάω να βάλω το νύχι μου και το δοκιμάσω με λίγη δύναμη τότε τα πλαστικά πάνε να ξεχωρίσουν και να ανοίξουν. Όχι σε μεγάλο βαθμό αλλά φαίνεται σα να λείπει κάποια βιδούλα.

Να σημειωθεί οτι εξωτερικά δεν παρουσίαζε το πρόβλημα με το κενό και το φωτισμό.

Οπότε δοκιμάστε αυτοί που λέτε οτι δεν έχετε πρόβλημα (με κοκκινη γραμμή και τα λοιπά) για να δούμε αν όντως είναι θέμα κατασκευής ή απλά παρτίδας.

Πάντως πιστεύω ότι όλοι το έχουν αυτό.

Γιατί η βίδα που είναι σε εκείνη τη γωνία είναι πιο μέσα από τις βίδες που είναι στις άλλες 3 γωνίες..

Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να άλλαξαν όλη τη πλακέτα για να βάλουν τη βίδα αλλού..

Πάντως ρε παιδιά αν κάποιοι όντως δεν έχουν τη σχισμή τότε οι συσκευές που έχουν το κενό δεν θεωρούνται προβληματικές? Αφού υπάρχουν άλλες που είναι σωστά φτιαγμένες..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...