Jump to content

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα στο 5800;

denom
 Κοινοποίηση

Αντιμετωπίσατε προβλήματα στο 5800?  

676 members have voted

1. 1. Αντιμετωπίσατε προβλήματα στο 5800?

• Οχι. Κανένα απολύτως.
    • Ναι. Πρόβλημα στο ακουστικό.
    • Ναι. Πρόβλημα στην οθόνη (καμένο pixel κ.α.).
    • Ναι. Έχει αυτή την μικρή σχισμή.
    • Οχι. Είχε πρόβλημα λογισμικού αλλά λύθηκε με update
    • Ναι. Έχει πρόβλημα λογισμικού και μετά το update.
    • Ναι. Είχε άλλο πρόβλημα ή περισσότερα του ενός.

Recommended Posts

Φίλε μου σου εγώ σου λέω ότι το κινητό μου δεν έχει καθόλου τη σχισμή.

Είναι απόλυτα κλειστό. Απόλυτα.

مفاجأة

• Απαντήσεις 764
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχεις χάσει την περίοδο αντικατάστασεις ( 30 λεπτα 7 ημέρες )

Υπάρχει τρόπος ( ένας κωδικός τον βάζεις και εσύ ) και βλέπουν πόσο έχεις μιλήσει

Πήγαινέ το σε Nokia Shop να στο φτιάξουν

αν κανεις hard reset σβηνουν οι κλησεις?

Από το Μητρώο ναι, αλλά το life timer δεν μηδενίζεται.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παιδια 8ελω την προσοχη σας κ τισ συμβουλες σας. το δικο μ δεν εχει προβλημα με σχισμη. αλλα σημερα μ παρουσιασε το προβλημα με το ακουστικο. το πηρα τη προηγουμενη δευτερα 9.40 το πρωι. Αρα αν το παω μεχρι τις 9.30 τη δευτερα στη vodafone απο οπου το πηρα, 8α δεχτουν να μου το αντικαταστησουν η 8α μου πουνε οτι απο δευτερα μεχρι δευτερα περασε η βδομαδα. δευτερον στο μητρωο ολες οι κλησεις εχω 32 λεπτα. εκανα hardformat κ μηδενιστηκε φαινεται καπως αλλιως οτι εχω ξεπερασει το 30λεπτο? τελος, μηπως ειναι προτιμοτερο να το παω σε ενα νοκια σοπ? 8α μου το φτιαξουν αμεσως η θα κανουν ενα μηνα; κανουν καλη δουλεια η θα γεμισει μεσα σκονη; κ μηπως αν εντελει αξιζει να επιδιωξω αντικατασταση η παιζω με την τυχη μ κ μπορει να μ δωσουν κανενα με σχισμη στην οθωνη; plz πειτε γνωμες γτ δε ξερω τι να κανω!

Είχα το ίδιο πρόβλημα με ακουστικό το πήγα σε νοκια την Παρασκευή και θα το έχω Τρίτη Πρωί.Κοίατα το σχετικό ποστ μου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229531&page=4

Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!!

καλησπερα.

Πηγα να φτιαξω μονος μου το προβλημα με το ακουστικο και κατεστρεψα μαλλον τις επαφες της οθονης αφης, καθως το ανοιξα... αυτες που φαινονται οτι "ενωνουν" το σωμα της συσκευης με το καλυμα της οθονης. Το τηλ. ανοιγει κανονικα,αλλα οταν παω να βαλω το ΡΙΝ τα κουμπια στην touchscreen δεν ανταποκρινονται. Καλα για εγγυηση δεν το συζητω,αλλα ξερει κανεις ,αν το παω σε Nokia Service, ποσο μπορει να στοιχησει και ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, αν θα χρειαστει και format το κινητο?? εχω τοσα προγραμμα μεσα και δεν μπορω να τα ξαναπερασω ολα ευκολα..

κανενα προβλημα και εδω, 20 μερες το εχω απο βονταφον και εχει και την σχισμη αλλα αν δε το διαβαζα εδω χαμπαρι δεν θα επερνα, ας μην ειμαστε ψειρες...
All it takes is a swipe...

Το μόνο πρόβλημα που βλέπω εγώ στο κινητάκι είναι το βλαμένο το λογισμικό που έχει στο κομάτι του bluetooth, με κάποια headsets απλά δεν παίζει καλά. Καλά και σώνει να πάρουμε νόκια ακουστικό (κι αν δε παίζει ούτε κει;;; :lol: )
Εν οίδα ότι εν οίδα.

Το έχω 2 εβδομάδες από vodaphone. σχισμή + ακουστικό. επειδή δεν μιλάω πολύ, δν είχα καταλάβει το πρόβλημα του ακουστικού, ίσως να μην ήταν κ τόσο έντονο στην αρχή αλλά τώρα είναι εκνευριστικό. αύριο πάω να βρω ποιο νοκια σοπ είναι το πιο γρήγορο στη θεσνικη στο να μου το φτιάξει. ελπίζω να κάνουν λίγο καλύτερη συναρμογή μήπως μικρύνει κ η σχισμή..

Ρε παιδια συγνωμη για την ηλιθιοτητα της ερωτησης αλλα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι νεος σε αυτα...!Πως ξεχωριζω και πως καταλαβαινω αν το κινητο εχει καποιο καμενο pixel?Ευχαριστω εκ των προτερων...!

Βάλε μια εικόνα κατάμαυρη και δες αν κάποιο σημείο της έχει διαφορετικό χρώμα. Αν υπάρχει καμμένο πίξελ, θα το δεις αμέσως. Κάνε το ίδιο και σε εντελώς λευκή οθόνη.

Βάλε μια εικόνα κατάμαυρη και δες αν κάποιο σημείο της έχει διαφορετικό χρώμα. Αν υπάρχει καμμένο πίξελ, θα το δεις αμέσως. Κάνε το ίδιο και σε εντελώς λευκή οθόνη.

Ευχαριστω ρε συ....να σε καλα....! :):):):)

βγηκε λοιπον το νεο update το περασα πολύ άνετα και γρήγορα , όπως μας εχει συνιθισει η νοκια αλλωστε...

απο τοτε όμως, το ακουστικο κατα την ομιλια δέν ακουγεται τοσο καλα, ανεβοκατεβάζει ένταση μόνο του. Αν συνδέσω τα hands free ή ανοίξω σε ανοιχτή ακρόαση δέν υπάρχει αυτο το φαινόμενο...

είμαι ο μόνος ;

δουλεια δεν είχε ο διάολος....

βγηκε λοιπον το νεο update το περασα πολύ άνετα και γρήγορα , όπως μας εχει συνιθισει η νοκια αλλωστε...

απο τοτε όμως, το ακουστικο κατα την ομιλια δέν ακουγεται τοσο καλα, ανεβοκατεβάζει ένταση μόνο του. Αν συνδέσω τα hands free ή ανοίξω σε ανοιχτή ακρόαση δέν υπάρχει αυτο το φαινόμενο...

είμαι ο μόνος ;

Φίλε μου αν ειχες διαβασει λιγο το θέμα [Επίσημο] Nokia 5800 xpressmusic....θα ειχες διαβασει οτι αυτο δεν ειναι προβλημα firmware αλλα hardware...!Απο οτι καταλαβαινεις θα πας και εσυ στο κοντινοτερο Nokia shop και θα στο αντικαταστησουν(το ακουστικο οχι το τηλεφωνο)....!Μην παρεις παντως καπως τα λεγομενα μου...ουτε το υφος μου...εδω μεσα μιλαμε φιλικα παντα...ουτως η αλλως εχουμε και κατι κοινο ολοι μας(ενα 5800)...:):rolleyes:;):shifty::p:p:D:ninja:

είμαι ο μόνος ;

φιλαρακι δε φταιει το update. δε κανει καλη επαφη το ακουστικο.κι εγω το πα8α κ πολλοι αλλοι. πηγαινε το σε ενα νοκια shop και θα στο φτιαξουν σε 5 λεπτα

εμενα μου κανει το εξης. εκει που το κλειδωνω κ πηγαινω μετα απο λιγο να το χρησιμοποιησω, ειναι κλειστο. δε γινεται καθε φορα! 2, 3 φορες τη μερα. ξερει κανεις τι φταιει;

φιλαρακι δε φταιει το update. δε κανει καλη επαφη το ακουστικο.κι εγω το πα8α κ πολλοι αλλοι. πηγαινε το σε ενα νοκια shop και θα στο φτιαξουν σε 5 λεπτα

εμενα μου κανει το εξης. εκει που το κλειδωνω κ πηγαινω μετα απο λιγο να το χρησιμοποιησω, ειναι κλειστο. δε γινεται καθε φορα! 2, 3 φορες τη μερα. ξερει κανεις τι φταιει;

Κοιτα δεν ξερω ουτε υποψιαζομαι τι μπορει να φταιει...αλλα ενα hard format του εκανες?για να εισαι σιγουρος...κανε ενα backup τα σημαντικα σου αρχεια και καντου ενα hard format...καλο κανει(τις περισσοτερες φορες...)...!

το δοκιμασα! πολλες φορες κι ολας! μαλλον κονσολα θα ναι η δε θα κανει καλη επαφη η μπαταρια! τι να πω! αυριο στο νοκια σοπ πιστευω θα με διαφωτισουν!

το δοκιμασα! πολλες φορες κι ολας! μαλλον κονσολα θα ναι η δε θα κανει καλη επαφη η μπαταρια! τι να πω! αυριο στο νοκια σοπ πιστευω θα με διαφωτισουν!

Κριμα....:(:(:(

Ελπιζω παντως αυριο να βρουν τι εχει...και επισης ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο....!Αντε μακαρι να φτιαχτει αυριο να το χαρεις και το Σαββατοκυριακο....!:D:D

μα πριν το update ακουγα κανονικα... δε μιαω για το handsfree, εκει ακουω κανονικα. Το ακουστικο πανω στο τηλ (συσκευη). Ισως οταν το πηρα απ'το γερμανο να ειχε ακομα παλια soft...τι να πω :mad:

δουλεια δεν είχε ο διάολος....

μα πριν το update ακουγα κανονικα... δε μιαω για το handsfree, εκει ακουω κανονικα. Το ακουστικο πανω στο τηλ (συσκευη). Ισως οταν το πηρα απ'το γερμανο να ειχε ακομα παλια soft...τι να πω :mad:

λογικα είναι συμπτωματικο αυτο με το update. μια βολτουλα σε ενα καταστημα νοκια θα σε πεισει. δοκιμασε οταν θα μιλας στο τηλ κ θα χαναγινει αυτο να σπρωξεις το ακουστικο προς τα μεσα. αν οντως δε κανει καλη επαφη θα ακους μια χαρα οσο το πιεζεις.

Και στο δικο μου αρχισε το προβλημα μετα απο το update. Εαν το πας για επισκευη σε 5' θα ειναι ετοιμο. Πρεπει να σηκωθουν οι επαφες απο το ακουστικο για να κανουν καλυτερη επαφη. Εγω το διορθωσα μονος μου.. Καλυτερα να το πας σε καποιο καταστημα :rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2666752#post2666752

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Τελικά εμφάνισε και το δικό μου το πρόβλημα με το ακουστικό. Πότε ακούγεται καλά και πότε πολύ χαμηλά....

Στο πρώτο nokia shop (Νέα Ιωνία) μου είπανε για 10-15 εργάσιμες!!!! για επισκευή.

Διάβασα πιο πάνω για υπόθεση 5 λεπτών.

Υπάρχει κάποιο τσεκαρισμένο στην Αθήνα που να κάνει τη η δουλειά πιο γρήγορα;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

εκανα Update στο firmware v20 Και παρατηρησα οτι η οθονη του κινητου μου μετα απο πολλη ωρα αλλαζει χρωματα..οταν το κανω Lock kai unlock απο το πλαι διορθονεται...εμενα δεν με πειραζει και πολυ...μπορει ομως να χειροτερεψει?

Και σε εμένα έχει παρουσιάσει δύο φορές αλλοίωση των χρωμάτων σε τυχαίες στιγμές.

Βέβαια αυτό μπορεί να συνέβαινε και πριν την αναβάθμιση, αλλά η χρήση του ενσωματωμένου θέματος που είναι ως επί το πλείστω μαύρο δεν άφηνε και πολλά περιθώρια για να το παρατηρήσω.

Θα περιμένω λίγο καιρό και αν δω πως αυξάνεται η συχνότητα του φαινομένου, θα το πάω ο ίδιος στη Βουλιαγμένης και θα ζητήσω να μιλήσω με κάποιον τεχνικό.

ΥΓ: Νομίζω πως πριν κυκλοφορήσει η συσκευή είχε αναφερθεί το εν λόγω πρόβλημα σε κάποιο review.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...