aspaite Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 παιδες θελω μια μηκγη προστατευτικη για την οθονη και γενικα ολο το n97..τωρα που το φτιαξαν τελεια θελω να ναι και προστατευμενο.τι προτεινετε?σιλικονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netm2005 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Τι ενοεις προστατευτικο? Κοιτα... Γενικοτερα στην ελλαδα τα screen protectors ειναι τσουχτερα σε τιμη. Εγω θα σου ελεγα να μπεις στο ΕΒΑΥ και να ψαξεις αυτο που θελεις. Για οτιδηποτε αλλο εδω ειμαστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montblanc Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Καλησπερα! Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα αξιόπιστο stereo bluetooth? Έχω δοκιμάσει το Sony Ericsson ΜW-600 (Αυτό που δίνουν με το ΑΙΝΟ) της φίλης μου και δεν συνδεθηκε... Ψάχνω καιρό αλλά θέλω κάτι σίγουρο... Έχω Το C6 σε περίπτωση που παίζει κάποιο ρόλο Παράθεση -- Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) Καλησπερα και χρονια πολλα, εχω δυο κινητα κα ψαχνω ενα bluetooth οπου να μπορω να τα συνδεω και τα 2 ταυτοχρονα. Εχω βρει αυτο αλλα το ενα μου κινητο ειναι lg gd500 και το αλλο Nokia x6. Στο Nokia υποθετω οτι θα συνδεεται τωρα για το lg θα ηθελα να μαθω αν θα το αναγνωριζει ή πρεπει το bluetooth να ειναι τις ιδιας ετεριας με το κινητο. Στην σελιδα αναφερει πια κινητα ειναι συμβατα αλλα λογικο ειναι να αναφερει μονο τα nokia αλλα στο τελος επισημανει κ το εξης παρακατω: Συμβατό με κινητά και συσκευές που υποστηρίζουν προδιαγραφές Bluetooth v 2.1, 2.0, 1.2 ή 1.1, προφίλ ανοικτής συνομιλίας 1.5 ή 1.0 ή/και προφίλ ακουστικού 1.1 , παρεπιπτοντως δεν αναφερει το nokia x6 αλλα πιστευω οτι ο λογος ειναι οτι δεν το εχουν ενημερωσει ακομη κ οχι οτι δεν ειναι συμβατο. Τελικα θα μπορει να συνδεθει κ με το lg??? Edited December 29, 2010 by aleka_0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pellos7 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 καλησπέρα παιδιά!ψάχνω μία αξιόπιστη θήκη για το n97 mini.Ομως δεν θέλω η αγορά να γίνει μέσω διαδυκτίου! έχετε να προτείνετε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) Παιδιά υπάρχει μεταλικό περίβλημα (ή και καπάκι) για το Nokia 5800; Μιλάω για το πλαστικό που είναι η ρίγα. Αν και το'χω αλλάξει πάλι είναι μαλακό στο σημείο δίπλα από τις κάρτες Θέλω να το αντικαταστήσω με κάτι άκαμπτο... Edited March 22, 2011 by syshalt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Παιδιά ήρθε η ώρα να πάρω μια 4άρα κάρτα για το C5-03 μου... Μπορεί κάποιος να με εξηγήσει τι παίζει με τις class; Δηλαδή όσο μικρότερη τόσο καλύτερα; (πχ μια class 2 είναι καλύτερη από μια class 4; ):) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 o αριθμός class, νομίζω έχει να κάνει με την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. πχ η class 2 μεταφέρει 2mb/sec, η class 4 4mb/sec και πάει λέγοντας. άρα οσο μεγαλύτερος ο αριθμός, τόσο "καλύτερη" η κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Ευχαριστώ Δημήτρη! :) Τι μάρκα προτείνετε; :) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Ευχαριστώ Δημήτρη! :) Τι μάρκα προτείνετε; :) Εγώ είχα πάντα sandisk και ήμουν ικανοποιημένος. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 έχω εμπειρία από Kingston και sandisk. διαφορά δε κατάλαβα ΚΑΜΙΑ! :lol: θα πήγαινα σε αυτή(4αρα) ή αυτή (8αρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!:) έχω εμπειρία από Kingston και sandisk. διαφορά δε κατάλαβα ΚΑΜΙΑ! :lol: θα πήγαινα σε αυτή(4αρα) ή αυτή (8αρα) Δημήτρη την 8άρα θα την σηκώσει το C5-03; Ή μπα; Εγώ είχα πάντα sandisk και ήμουν ικανοποιημένος. Stendor σε ποιό κινητό είχες την Sandisk; Και τι χωρητικότητα; :) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 16 σηκωνει οποτε η 8αρα σου κανει μια χαρα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Καλά, μην το λες... Πολλές φορές μένουν στα χαρτιά αυτές οι προδιαγραφές... Ένα λίγο βλακώδες βέβαια παράδειγμα είναι το 5200, που έλεγε ότι σηκώνει μέχρι 1gb αλλά κολλούσε σαν τρελό... Όπως και το 6300...:) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 μην παιρνεις στ οριο ;) 8 παρε ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Παίδες μόλις είδα αυτό στο λινκ της 8άρας... ''Δεν είναι συμβατή με συσκευές που δεν υποστηρίζουν HC (High Capacity). '' Το κινητό μου είναι συμβατό; (σας έπριξα...:() Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Τελικά πήρα την SanDisk, όλα καλά ως τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές παιδιά!:) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 αν δε κάνω λάθος, από 4gb και πάνω είναι όλες hc οπότε μη φοβάσαι! δε θα έχεις προβλήματα(θέλω να πιστεύω:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ναι, έτσι είναι :) Ευχαριστώ και πάλι! (το κινητό δεν έχει καμμία σχέση με πρίν!:D) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ακόμα ένα νέο bluetooth handsfree από τη Nokia! Nokia Luna Bluetooth Headset Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Ακόμα ένα νέο bluetooth handsfree από τη Nokia! Nokia Luna Bluetooth Headset Πανέμορφο!:D Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Σήμερα ανοίγοντας το τηλέφωνο για να καθαρίσω την οθόνη εσωτερικά μου κόπηκε το πλακέ καλωδιάκι της οθόνης αφής. Από μία πρόχειρη ματιά που έριξα στο internet δεν πωλείται ξεχωριστά το καλωδιάκι. Μπορεί κάποιος με παρόμοια εμπειρία να με βοηθήσει να βρω μία σχετικα φθηνή, δεν με νιάζει αν δεν ειναι η γνήσια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!!!!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathMan Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Σήμερα ανοίγοντας το τηλέφωνο για να καθαρίσω την οθόνη εσωτερικά μου κόπηκε το πλακέ καλωδιάκι της οθόνης αφής. Από μία πρόχειρη ματιά που έριξα στο internet δεν πωλείται ξεχωριστά το καλωδιάκι. Μπορεί κάποιος με παρόμοια εμπειρία να με βοηθήσει να βρω μία σχετικα φθηνή, δεν με νιάζει αν δεν ειναι η γνήσια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!!!!!!:( δεν θέλει πολύ κόπο... εβαυ... (δεν τον γράφω στα αγγλικά φυσικά) κάπου ανάμεσα σε 7 με 10 δολλάρια! Παράθεση Yparxoun 10 eidi anthrwpwn panw sti gi...autoi pou katalavainoun to diadiko sistima kai....autoi pou den to katalavainoun....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 δεν θέλει πολύ κόπο... εβαυ... (δεν τον γράφω στα αγγλικά φυσικά) κάπου ανάμεσα σε 7 με 10 δολλάρια! Ναι αλλά πως θα παραγείλω δεν έχω πιστωτική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathMan Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Ναι αλλά πως θα παραγείλω δεν έχω πιστωτική; δεν χρειάζεσαι πιστωτική!!!!!!!!!!!!! οποιαδήποτε κάρτα σε τράπεζα και μετά ένα λογαριασμό στο παυπαλ.... και τέλος! Παράθεση Yparxoun 10 eidi anthrwpwn panw sti gi...autoi pou katalavainoun to diadiko sistima kai....autoi pou den to katalavainoun....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts