Jump to content

[Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για καρτα μνημης οποιαδηποτε sandisk microSDHC απο 4 class και πανω.Για ακουστικο nokia bh902

ειναι ευκολο να μου τα δειξεις με link ειτε απο το eshop ειτε απο αλλου για να δω τιμες χαρακτιριστηκα κλπ

• Απαντήσεις 907
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσπαθώ να βρω μια κάρτα San Disk micro SD 16 GB για το Samsung i8910 και να είναι τουλάχιστον Class 4. Όσο και να ψάχνω στα χαρακτηριστικά του προιόντος σε διάφορα site δεν βλέπω τι "Class" είναι παρα μόνο κάποιες που είναι "Class 2". Τελικά παίζει ρόλο αλλιώς να πάρω μία που είναι Class 2. Γνωρίζουμε επίσης του E-Shop η κάρτα τι κατηγορία είναι; Ευχαριστώ.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Του E-Shop αν δεν κανω λαθος ειναι ακομα class 2.Αυτη ειχα παρει πρωτα για το 5800 και το ειπε το ποιημα.Για class 4 ριξε μια ματια εδω:http://katerelos.gr/ .Απο εκει προμηθευτηκα την 16giga class 4 που εχω τωρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Παιδια μηπως εχει βαλει κανεις MIRROR SCREEN PROTECTOR στο 5800?Εγω την εχω εδω και ενα μηνα και καπου ακουσα οτι παιζει να εχω προβλημα με τα χρωματα και γενικοτερα οτι δεν ενδυκνιτε.Ξερει καποιος κατι?

Παιδια μηπως εχει βαλει κανεις MIRROR SCREEN PROTECTOR στο 5800?Εγω την εχω εδω και ενα μηνα και καπου ακουσα οτι παιζει να εχω προβλημα με τα χρωματα και γενικοτερα οτι δεν ενδυκνιτε.Ξερει καποιος κατι?

εγω παλι απορω πως βλεπεις την οθονη,ειδικα τη μερα στο φως του ηλιου...βγαλτην και βαλε την κανονικη...

χαριζεται καινουρια θηκη της νοκια ειδικα για το 5800,NOKIA CP-361 CARRYING CASE 5800 XPRESSMUSIC λεγεται,η οποια εχει ενα μικρο προβλημα. καλυπτει τον αισθητηρα,μπλοκαρει η οθονη και δεν μπορεις να απαντησεις οταν σε παιρνουν τηλεφωνο!αρε νοκια εγραψες ιστορια παλι,18.5 ευρω στο κουβα

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

εχω ενα μικρο προβληματακι: εχω βαλει screen protector αλλα με την πολλη χρηση γρατζουνιστηκε σε καποια σημεια και θελω να το βγαλω για να βαλω καινουριο.ελα ομως που δεν μπορω να το ξεκολησω!πως το κανω?
Original Against the Machine

εχω ενα μικρο προβληματακι: εχω βαλει screen protector αλλα με την πολλη χρηση γρατζουνιστηκε σε καποια σημεια και θελω να το βγαλω για να βαλω καινουριο.ελα ομως που δεν μπορω να το ξεκολησω!πως το κανω?

Με το νύχι σου από την άκρη..;

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Επειδή θελω να πάρω screen protector για το 5800 τελικα ποια είναι καλύτερη αυτή του eshop η απλή ή της zagg. Κυρίως θέλω να μου πείτε αν της zagg έχει προβλημα με την οθόνη στην αφή και αν στέλνουν ποια την νέα έκδοση με το κενό στον αισθητήρα

Aπό όσο ξέρω μόνο ίτερνετ. Στο Public έχουν φέρει μόνο για το iphone που είχα βρει. Κοίταξα και σε άλλα μαγαζιά αλλά τίποτα

Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει ενα bluetooth ακουστικο για το nokia 5800? Τιμη εως 30 ευρω περιπου και με ενδιαφερει περισσοτερο ο καθαρος και δυνατος ηχος στην συνομιλια.

Επειδη εχω ακουσει οτι το συγκεκριμενο κινητο κανει κατι νερα στο θεμα bluetooth, θα ηθελα την γνωμη καποιου που εχει και αυτος το 5800 :)

Ευχαριστω...

Εγώ είχα το Nokia Bluetooth Headset BH-101 για όσο καιρό δούλευα το 5800 και δεν είχα κανένα πρόβλημα συνδεσιμότητας, όλα λειτουργούσαν μια χαρά.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλημερα το screen protector της zagg χαραζει με τον καιρο????

Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο, αλλά έχω δοκιμάσει πολλαααά άλλα και όλα λίγο πολύ χαράσσονται κάποια στιγμή, αυτή είναι και η δουλειά τους!

Τα καλύτερα screen protectors πάντως, τα πιο ευκρινή και ανθεκτικά, είναι αυτά που πουλάνε σε MediaMarkt, Saturn, Fnac κτλ... σε συσκευασία των 5 και τα κόβεις εσύ όπως θέλεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα το screen protector της zagg χαραζει με τον καιρο????

ναι χαραζει αλλα στο screen protector γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι και τοσο σημαντικο αφου ειναι υποθεση 2 λεπτων να το αλλαξεις με καποιο αλλο,οταν εχει σταπατσαριστει

καλά τα λες αλλα όσες φορες έχω προσπαθήσει να βάλω όλο φουσκάλες μου γίνονται τι να κάνω υπάρχει κάποιος τρόπος κάποιο κόλπο για να μην γίνονται φουσκάλες???

spacer.png

καλά τα λες αλλα όσες φορες έχω προσπαθήσει να βάλω όλο φουσκάλες μου γίνονται τι να κάνω υπάρχει κάποιος τρόπος κάποιο κόλπο για να μην γίνονται φουσκάλες???

Ναι. Εφαρμόζουμε τη ζελατίνα από την μια πλευρά στην άλλη, σιγά σιγά και προσεκτικά, πιέζοντας με την άκρη μίας πιστωτικής κάρτας.

Ναι. Εφαρμόζουμε τη ζελατίνα από την μια πλευρά στην άλλη, σιγά σιγά και προσεκτικά, πιέζοντας με την άκρη μίας πιστωτικής κάρτας.

ευχαριστώ αυτό ούτε που το ήξερα

spacer.png

stendor ευχαριστω για την προταση. μου αρεσε και το bh-104 :)

οσο για το zagg, δεν χαραζει με τιποτα.

αν καποιος καταφερει και το "διαλυσει", το στελνει πισω και του δινουν καινουργιο. το καλυτερο protector παιδες.

από που μπορώ να το αγοράσω πείτε μου κάποιο site αξιόπιστο παιδιά όμως για το καινούριο που να έχει και τις τρύπες για την κάμερα και τους αισθητήρες?

spacer.png

από που μπορώ να το αγοράσω πείτε μου κάποιο site αξιόπιστο παιδιά όμως για το καινούριο που να έχει και τις τρύπες για την κάμερα και τους αισθητήρες?

http://www.zagg.com/

[sIGPIC][/sIGPIC]

απότι έχω di δεν έχει ελλάδα όταν πήγα να κάνω παραγγελια άσε που δεν βλέπω να λέει και κάπου αν είναι το καινούριο η το παλιό από κάπου αλλου??

spacer.png