Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)]Garmin Maps Mobile™ XT

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρεπει να βρεις την εκδοση του χαρτη με τους Ελληνικους χαρακτηρες. Εσυ εχεις με τους λατινικους.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια οταν παταω το εικονιδιο του garmin,ανοιγει το ονομα και αυτο ηταν,δεν προχωραει,τι να κανω μου εσπασε τα νευρα,10 μερες πολεμαω,διαβαζω,κατεβαζω σβηνω,εβαλα το Helloox2,ειναι χακαρισμενο οπως μου ειπαν,ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ. Διαβασα να διαγραψω το αρχειο ini ,το εκανα και αυτο αλλα παλι δεν ανοιγει

παιδια οταν παταω το εικονιδιο του garmin,ανοιγει το ονομα και αυτο ηταν,δεν προχωραει,τι να κανω μου εσπασε τα νευρα,10 μερες πολεμαω,διαβαζω,κατεβαζω σβηνω,εβαλα το Helloox2,ειναι χακαρισμενο οπως μου ειπαν,ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ. Διαβασα να διαγραψω το αρχειο ini ,το εκανα και αυτο αλλα παλι δεν ανοιγει

Έχεις αντιγράψει σωστά τους φακέλους στη κάρτα μνήμης; Ποια έκδοση έχεις περάσει;

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Με ποιο τροπο αντιγραφεις τους φακελους? Ισως να ξεκιναει απο εκει το λαθος..

Την πρωτη φαρα δοκιμασε να το ανοιξεις χωρις τους χαρτες και τα .unl

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

ετσι οπως ειναι ολος ο φακελος μετα την αποσυμπιεση,τον κανω αντιγραφη και μετα επικολληση στο φακελο others του κινητου. Τα unl που ειναι και τι να τα κανω? Μηπως να ανοιξω τον garmin και να βαλω τα αρχεια ενα ενα,και που ? στο others? Ειδα 2 arxeia unl τι να τα κανω?

Καλυτερα διαβασε ξανα και προσεκτικα το 1 post του παροντος. Τα αρχεια που κανεις αποσυμπιεση δεν πρεπει να τα βαλεις στο φακελο others. Αφου κατανοησεις τα βασικα βηματα προχωρησε στην εγκατασταση του προγραμματος. Εαν εχεις καποιο προβλημα η δεν μπορεις να καταλαβεις κατι απο τον οδηγο ρωτησε μας να σου το εξηγησουμε.

1. Αντιγράψτε τον φάκελο Garmin στην κάρτα μνήμης.(ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ)

......................................................................................

2. Συνδέστε το κινητό με το pcsuite Ανοίξτε το GarminMobileXT.sis και κάνετε

την εγκατάσταση της εφαρμογής.

Θα εγκατασταθεί αυτόματα στην κάρτα μνήμης. Λοιπον φιλε μου ετσι ξεκινανε οι οδηγιες. Ο φακελος Garmin ποιος ειναι,αυτος που ειναι μεσα στον κεντρικο που κατεβασα,και εχει και αλλα αρχεια? H" πρεπει να βαλω ολον τον κεντρικο στην καρτα μνημης? Και πως να τον αντιγραψω,μολις συνδεω το κινητο ανοιγει και το pcsuite, που μας το ζηταει στην 2 οπως βλεπεις. Μεσω του pcsuite να τα βαλω στην καρτα?

Συνέδεσε το κινητό σου με το pc σε κατάσταση Μεταφοράς Δεδομένων και όχι με το pc suite και αντέγραψε τους φακέλους Garmin, Private, Resource, Sys και το αρχείο GarminMobileXT.sis στην κάρτα μνήμης σου. Αυτό είναι το πρώτο βήμα

οι λειτουργιες ειναι, α. pc suite, β.μαζικη αποθηκευση, γ. μεταφορα εικονων δ. μεταφορα πολυμεσων . Μεταφορα δεδομενων δεν εχει,ποιο να διαλεξω?

τιποτε φιλε,δεν ξερω τι αλλο να κανω , παιδια κανενας απο την Δραμα που να ξερει υπαρχει εδω μεσα?

Στη σελίδα του Αuto Drive Hellas γράφει:

41.000 τοπωνύμια (πχ κορυφές βουνών, λιμάνια, όρμοι, κόλποι κλπ) και όλο το υδατογραφικό δίκτυο (ποτάμια, λίμνες, πηγές)

Πώς ακριβώς βρίσκουμε το ποτάμια, τις λίμνες και τις πηγές; Δεν μπορώ να το βρω. Ξέρει κανείς; Δεν ενδιαφέρομαι για πρόσθετα POI's. Αφού οι πληροφορίες υπάρχουν μέσα. Αλλά πού;

που θα μπορουσα να βρω το ζιπ αρχειο που αναφερεται στη πρωτη σελιδα??αν γινεται καποιος να μου πει για να το παλεψω και γω...το χω ψαξει αλλα δεν εχω ωρει καποιο που να δουλευει..

ολα καλα αλλα δεν εχω φωνητικες εντολες ομως! τι να κανω?? εχω κατεβασει την 1.85 και παω και στις ρυθμισεις αλλα τιποτα... δεν δειχνει ελληνικεσ εντολες! μπορει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω? εσας παιζουν φωνητικες εντολες?
Αη - Phone

απο μερα σε μερα θα γινω κατοχος ενος 5800 και εγω και επειδη με ενδιεφερει το θεμα βρηκα το θεμα και το διαβασα για να εχω μια ιδεα οταν το παρω και αφου το φορτισω και το αναβαθμισω (firmware αν χρειαζεται) να περασω και το προγραμμα...

λοιπον εγω παλι θα σας πω πως διαβασα και τις 110 σελιδες με υπομονη (οση μπορει να εχω) και παρατηρησα πως χωρις λογο γινοντουσαν πολλες ασκοπες ερωτησεις (μιας και ειχαν απαντηθει μερικα ποστ παραπισω) και ετσι ηταν πολυ δυσκολο να δω γνωμες μιας και αυτο συνεχιζοταν και χαθηκε η μπαλα πλεον δε ξερω ποσο νοημα εχει αυτο μιας και ελαχιστοι θα εχουν την υπομονη να κατσουν οπως και εγω απο περιεργια να το διαβασουν ολο...

ελπιζω σε αντιστοιχη περιπτωση που θα γινει να καθαριζεται το θεμα για να μπορει και ο ενδιαφερομενος να μαθει πραγματα ευκολα και οχι σε 3 μερες...

/*ναμαι ειλικρινης εχω ξεχασει και το πρωτο ποστ μετα απο ολα αυτα και δε θυμαμαι ακριβως τι γραφει αλλα καλο θα ηταν να προστιθονται οτι ερωτησεις υπαρχουν (και οι πιο χαζες ακομη) με τις απαντησεις τους στο πρωτο ποστ ωστε να μην συνεχιζετε αυτο (μιλαω γενικα και φυσικα πλεον μπορει να τα εχετε βαλει ολα απλα τα ματια μου κανουν πουλακια!*/

αυτα τα λεω φιλικα σαν αναγνωστης και απο εδω και περα συχνος αναγνωστης σας ελπιζω!!!!

και φυσικα θα ενημερωσω με τα αποτελεσματα μολις το παρω στα χερια μου!!!

ολα καλα αλλα δεν εχω φωνητικες εντολες ομως! τι να κανω?? εχω κατεβασει την 1.85 και παω και στις ρυθμισεις αλλα τιποτα... δεν δειχνει ελληνικεσ εντολες! μπορει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω? εσας παιζουν φωνητικες εντολες?

Μηπως η εκδοση που κατεβασες δεν εχει ελληνικα? Ψαξε και κατεβασε την standalone λογικα δεν θα εχεις προβλημα :rolleyes:

Ο λόγος ο οποίος δεν σου εμφανίζοντε οι Ελληνικές φωνητικές οδηγίες , πιστεύω ότι ειναι η εκδοση η οποία περασες μέσα , μπορεί να μην υποστηρίζει τα Ελληνικά .
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

παδια μια ερωτηση και εγω. προσπαθω να αντιγραψω τον gmapsupp.img στην καρτα μνημης αλλα αρνειται!! ΄΄δεν ειναι δυνατη η εγγραφη του αρχειου η παραμετρος ειναι εσφαλμενη΄΄!! το ριχνω μεσα στον φακελο garmin κανονικα.... εκανα και rename αλλα τιποτα. ξεκιναει απο τα 60 sec και καπου στα 30 sec μου πεταει το παραπανω μυνημα..... καμμια ιδεα???

Μηπως η εκδοση που κατεβασες δεν εχει ελληνικα? Ψαξε και κατεβασε την standalone λογικα δεν θα εχεις προβλημα :rolleyes:

εχω κατεβασει εναν χαρτη απο το xxxxxxxxxx.... 1.85 ελεγε... προτεινετε μου καποιον χαρτη τοτε εσεις ρε παιδια! ΑΥΤΟ ζηταω! ημαρτον!

Αη - Phone

εχω κατεβασει εναν χαρτη απο το xxxxxxxxxxxxx.... 1.85 ελεγε... προτεινετε μου καποιον χαρτη τοτε εσεις ρε παιδια! ΑΥΤΟ ζηταω! ημαρτον!

Garmin Mobile XT 5.00.60 standalone και AutoDrive 1.80.

παιδια εχω κανει μερικες ερωτησεις ,ειχα απαντησεις κανω οτι μου ειπατε αλλα δεν μπορω να ανοιξω το προγραμμα,καποιος που να το κατεβασε απο καπου και το εχει στο 5800 και λειτουργει,μπορει με πμ να μου πει τι να κανω? THANKSS