Jump to content

pantdimi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pantdimi

  1. Έχω μια ερωτησούλα....έχω μέσω του ρούτερ κάνει share κάποιους δίσκους και τους βλέπω κανονικά από το egreat....τον δίσκο του egreat πώς τον βρίσκω από άλλους υπολογιστές??? Ευχαριστώ!
  2. Thanks αν και το είχα δει αυτό απλά 4-5kb το δευτερόλεπτο ή μια και έξω??:wacko:
  3. επειδή εχω μπερδέψει κατι....εχω το 5800 και έχει υποβοηθούμενο gps...έχω εγκαταστήσει ότι χρειάζεται....εγω τώρα χρεώνομαι???
  4. Να κάνω μια ερώτηση έκανα delete κάποια πράγματα από την κάρτα μνήμης κατευθείαν.τώρα πάω να τα ξανα εγκαταστήσω και μου λέει αδύνατο ίσως επειδή δεν έχω κάνει απεγκατάσταση.......μπορω να κάνω κάτι?? ευχαριστώ
  5. Εχω περάσει τα πάντα με προσοχή και 2 φορές(διαφορετική έκδοση) αλλά συνεχίζει να μην μου δείχνει χάρτες.... PLZ HELP!!
  6. Συγγνωμη αλλα θα ρωτησω και εγω κατι... Περασα το πρόγραμμα μου βρισκει δορυφορους )λέει έτοιμο για πλοήγηση) αλλα λέει no map... έχω περάσει χάρτες με τον τρόπο του πρώτου post...ξεχνάω κάτι?? Exv to Νοκια 5800 και δεν το έχω "πειράξει" καθόλου. Ευχαριστώ
  7. Συγγνωμη αλλα τώρα έχω αρχίσει να ασχολούμαι με το άθλημα και κάνω μαθήματα.Μένω Καλλιθέα και τα μόνα γήπεδα που ξέρω είναι στον Μύλωνα αλλα είναι πολυ ακριβά.....ξερετε αλλου να υπάρχουν γήπεδα κοντά μου? Ευχαριστώ
  8. οντως πολυ σωστός και εγώ με ενα δεύτερο τηλεφώνημα στους..ντενεκεδες μάλλον οντως έκανα λάθος ;) :cool: :cool:
  9. nrg πήρα τηλ την hol και ρωτησα γιατι ουτε και εγώ το πίστευα και μου ειπαν για 38λ τηνμερα κ 18λ το βράδυ η ώρα! Ειναι κατι πολύ σημαντικό και πιστεύω οτι πρέπει να μάθουμε σίγουρα γιατι..160ε τον μηνα??!?!αν και δεν μπορώ να πιστέψω τετοια απατη! Ευχαριστώ πολυ παντως για την απάντηση ;)
  10. Καλημέρα, Σορρυ για την απορία μου αλλά είμαι σχετικά καινούρειος στην ολη κατάσταση και νομίζω πήγα να την πατίσω... Αποφάσισα να βάλω την dsl μεσω της προσφοράς της ram και πήγα αγόρασα modem και τα σχετικά και συνδέθηκα(μένοντας και πολύ ευχαριστημένος απτις ταχύτητες οφείλω να πώ) Διαπίστωασα όμως κατι που είναι γνωστό μαλλον σε εσάς ααλλά δεν τοχα πάρει χαμπαρι...για την χρέωση ΕΠΑΚ που για την χρήση που ήθελα να κάνω (24 ώρες!)θα μου στοίχειζε 160ε τον μηνα!! :blink: ! Κανω κάποιο λάθος??μα καλά 160ε το μήνα τι σοι προσφορά είναι αθτη?!! :mad:
×
×
  • Create New...