Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)]Garmin Maps Mobile™ XT

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την διαδικασία για το ξεκλείδωμα του εσωτερικού gps όπως αναφέρεται στις οδηγίες την έχεις κάνει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν γινεται...μπαινοντας στην εφαρμογη, με το που πατησω κατι στην οθονη(οτιδηποτε ειναι αυτο) κολλαει το προγραμμα και βγαινω μονο με το κοκκινο που κλεινει μια τηλ.κληση.

Γεια σας mates! Μολις εγκατεστησα το Garmin Mobile XT 5.50 σε Sony Ericsson Satio και μου δουλευει μια χαρα και οι χαρτες και το voice, ολα βεβαια στα Ελληνικα αν και στην αρχη μοu εβγαλε μηνυμα πως δεν υποστηριζεται απο το τηλ.! Τωρα σε σχεση με το tutorial ετσι ακριβως οπως το εχουν διατυπωση! Βεβαια ακολουθησα το tutorial του uploader που κατεβασα το Garmin αλλα δεν διαφερει με αυτο εδω! Και κατι ακομα που θα ηθελα να προσθεσω, δεν ξερω κατα ποσο σημαντικο ειναι αλλα εκανα install την εκδοση 5.00 μετα την εκδοση 5.30(update) μετα την εκδοση 5.40(update) και μετα 5.50(update) που ειναι και η τελικη εκδοση και στο τελος (δεν θυμαμαι ακριβως το αρχειο) αλλα εχει να κανει με files ver.4! Το παραθετω αυτο γιατι ειχα προβλημα με "σκετη" την 5.50 εκδοση του προγραμματος(με εβγαζε στην εφαρμογη, διαλεγα γλωσσα για text αλλα μετα δεν μου εδινε επιλογη για να συνεχισω κ ετσι παταγα το πληκτρο τερματισμου κλησης για να μπορεσω να βγω).! Edited by DiKey

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Έχω αναφερθεί και παλαιότερα στο θέμα κι εγώ και άλλοι, το οποίο είναι το παρακάτω:

Στο nokia E52 εκεί που λειτουργεί κανονικά το garmin ξαφνικά παγώνει η οθόνη (ενώ οι φωνητικές οδηγίες συνεχίζουν να λειτουργούν). Μετά από ορισμένο χρόνο κολλάει γενικώς το σύστημα και πρέπει να κλείσει από το κόκκινο κουμπί. Έχω να μπω καιρό στο thread και η ερώτησή μου είναι η εξής:

Μήπως με κάποια από τις νέες εκδόσεις του garmin έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα;; Γιατί μετά και από την τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού του εν λόγω κινητού, η έκδοση του garmin που έχω μέσα (5.00.40) συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα!

Ευχαριστώ

καλησπερα παιδια.μπορει να με βοηθησει καποιος με τις ειδοποιησεισ των ποι?εχω το 8910 και το γκαρμιν 5.50.ολα καλα αλλα ειδοποιησεισ δεν εχω παροτι εχω κανει τα παντα....:wacko::wacko:τι να κανω αλλο.....???ευχαριστω εκ των προτερων...

καλησπερα παιδια.μπορει να με βοηθησει καποιος με τις ειδοποιησεισ των ποι?εχω το 8910 και το γκαρμιν 5.50.ολα καλα αλλα ειδοποιησεισ δεν εχω παροτι εχω κανει τα παντα....:wacko::wacko:τι να κανω αλλο.....???ευχαριστω εκ των προτερων...

Δεν ξέρω αν θέλει κάτι διαφορετικό στο 8910, πάντως στα nokia αν περάσεις τα POI μέσω POILOADER, δουλεύουν μια χαρά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εχω εγκαταστησει το garmin xt mobile 5.00.50 εσβησα το αρχειο ini απο το φακελο Αpps αλλα δεν ανοιγει το προγραμμα. Τι αλλο μπορει να φταει ;

Εχω εγκαταστησει το garmin xt mobile 5.00.50 εσβησα το αρχειο ini απο το φακελο Αpps αλλα δεν ανοιγει το προγραμμα. Τι αλλο μπορει να φταει ;

Στην έκδοση 5.00.60 χρειάζεται να σβηστεί το αρχείο ini, όχι στην 5.00.50

[sIGPIC][/sIGPIC]

στην αρχη ειχα το ini αρχειο αλλα παλι δεν δουλευε και μετα το εσβησα . και σε satio και σε αλλο nokia 5800 το εχω σβησει για να δουλεψει με την 5.00.50. Edited by gsa1967

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Έχω αναφερθεί και παλαιότερα στο θέμα κι εγώ και άλλοι, το οποίο είναι το παρακάτω:

Στο nokia E52 εκεί που λειτουργεί κανονικά το garmin ξαφνικά παγώνει η οθόνη (ενώ οι φωνητικές οδηγίες συνεχίζουν να λειτουργούν). Μετά από ορισμένο χρόνο κολλάει γενικώς το σύστημα και πρέπει να κλείσει από το κόκκινο κουμπί. Έχω να μπω καιρό στο thread και η ερώτησή μου είναι η εξής:

Μήπως με κάποια από τις νέες εκδόσεις του garmin έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα;; Γιατί μετά και από την τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού του εν λόγω κινητού, η έκδοση του garmin που έχω μέσα (5.00.40) συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα!

Ευχαριστώ

Δοκιμασε να ενεργοποιησεις μονο ενα χαρτη. Επισης μπορει να εχεις περασμενα αρκετα poi και να συμβαινει αυτο.

Δεν γνωριζω καποια αλλη πιθανη λυση και δεν εχω Ε52 για να μπορεσω να βοηθησω περισσοτερο. Εαν θελεις να ρωτησεις κατι αλλο καλυτερα να συνεχισουμε στο σωστο θεμα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327

H συσκευη σου ανηκει στα 3rd Edition :rolleyes:

στην αρχη ειχα το ini αρχειο αλλα παλι δεν δουλευε και μετα το εσβησα . και σε satio και σε αλλο nokia 5800 το εχω σβησει για να δουλεψει με την 5.00.50.

Δοκιμασες να ανοιξεις το garmin χωρις τα .unl και χαρτες?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

καλησπερα παιδια.τελικα υπαρχει κανεισ με το ιδιο προβλημα<8910 που δεν δινει ειδοποιησεισ απο καμερες>να με βοηθησει pleeeease:(:cry:

καλησπερα παιδια.τελικα υπαρχει κανεισ με το ιδιο προβλημα<8910 που δεν δινει ειδοποιησεισ απο καμερες>να με βοηθησει pleeeease:(:cry:

Φίλε αυτό το πρόβλημα το είχα για μήνες. Όταν όμως έβαλα τον τελευταίο χάρτη (1.95) οι ειδοποιήσεις δουλέψανε. Να περάσεις τα poi μέσω του poi loader.

Εχω εγκαταστησει το garmin xt mobile 5.00.50 εσβησα το αρχειο ini απο το φακελο Αpps αλλα δεν ανοιγει το προγραμμα.Στην αρχη ειχα το ini αρχειο αλλα παλι δεν δουλευε και μετα το εσβησα . και σε satio και σε αλλο nokia 5800 το εχω σβησει για να δουλεψει με την 5.00.50.Επισης εχω ανοιξει το garmin χωρις τα .unl και χαρτες. Τι αλλα μπορει να φταει ?

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.:)

Όταν λες δεν ανοίγει το πρόγραμμα εννοείς ότι ξεκινάει η αρχική οθόνη και μετά σε πετάει έξω;Είχες κάποια άλλη έκδοση περασμένη πριν ή κάνεις "καθαρή" εγκατάσταση;Επίσης σε ποια συσκευή προσπαθείς να περάσεις το garmin;(Καλό είναι να ενημερώσεις το avatar με την συσκευή που έχεις)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.:)

Όταν λες δεν ανοίγει το πρόγραμμα εννοείς ότι ξεκινάει η αρχική οθόνη και μετά σε πετάει έξω;Είχες κάποια άλλη έκδοση περασμένη πριν ή κάνεις "καθαρή" εγκατάσταση;Επίσης σε ποια συσκευή προσπαθείς να περάσεις το garmin;(Καλό είναι να ενημερώσεις το avatar με την συσκευή που έχεις)

εχω το νοκια 5800 και εκανα για πρωτη φορα εγκατασταση στο προγραμμα δεν ειχα καποια αλλη εκδοση πριν.οταν παω να το φορτωσω δειχνει το GARMIN και μετα επιστρεφει στις εφαρμογες.Τι εννοειται να ενημερωσω το Αvatar? πως γινεται ?

Τι εννοειται να ενημερωσω το Αvatar? πως γινεται ?

Πηγαίνεις στον πίνακα ελέγχου και μετά στο ''Επιλογή Avatar'' από την κατηγορία ''Ρυθμίσεις & Επιλογές'' για να διαλέξεις ως avatar το κινητό που χρησιμοποιείς.

Η έκδοση που προσπαθείς να βάλεις είναι η standalone ή κάποια έκδοση που προορίζεται για αναβάθμιση από προηγούμενη;Αν έχεις κάνει την διαδικασία όπως αναφέρεται στις οδηγίες της πρώτης σελίδας,και εφόσον όπως λες έχεις διαγράψει το ini αρχείο,λογικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.

Δοκίμασε να κατεβάσεις ξανά τα αρχεία μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις κανείς υπόψην του πότε θα βγει καμιά καινούρια αναβάθμιση στο GARMIN?

Θεωρώ ότι έχει μείνει αρκετά πίσω στο θέμα layout και ρυθμίσεων σε σχέση με το SYGIC.

Amazon Fire stick 4k max

Έχεις κανείς υπόψην του πότε θα βγει καμιά καινούρια αναβάθμιση στο GARMIN?

Θεωρώ ότι έχει μείνει αρκετά πίσω στο θέμα layout και ρυθμίσεων σε σχέση με το SYGIC.

Το πιο πιθανό είναι μα μη βγει άλλη αναβάθμιση, έτσι έχει ακουστεί και έτσι βασικά φαίνεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε ευχαριστω φιλε μου αλλα και εγω τον ιδιο χαρτη εχω 6-1 αλλα τιποτε:( .....οταν κατεβαζεις ποι απο τον ποι λοαντερ σε τι φορματ τα κατεβαζεις<μηπως τυχον κανω καποιο λαθος εκει>πες μου αν θελεις τα βηματα....ευχαριστω εκ των προτερων

Το πιο πιθανό είναι μα μη βγει άλλη αναβάθμιση, έτσι έχει ακουστεί και έτσι βασικά φαίνεται.

Ότι δεν εξελίσσεται, πεθαίνει..

Και δεν τους έχω για τόσο χαζούς εκεί στη GARMIN.

Amazon Fire stick 4k max

Το θέμα δεν είναι η χαζομάρα, αλλά το τι κέρδος έχουν απο κάθε project και το GmobileXT για κινητά σίγουρα δεν είναι το πιο κερδοφόρο για την Garmin.

Παιδιά γεια σε όλους. Είμαι νεος χρήστης και μολισ εγκατεστησα το Garmin 5.00.50 σε Νοκια 5800. Ομολογώ πως οι οδηγιες κ ολα αυτα ποθ αναφερετε ειναι πολυ χρησιμα ομως εχω σπασει το κεφαλι μου, ενω νομιζω πως εχω εγκαταστησει τον χαρτη σωστα , ανοιγω το προγραμμα και μου λεει νο μαπ.Δωστε μου μια λυση σας παρακαλω γιατι μου εχουν βγει τα ματια 2 μερες. Ευχαριστω !!!!!

Παιδιά γεια σε όλους. Είμαι νεος χρήστης και μολισ εγκατεστησα το Garmin 5.00.50 σε Νοκια 5800. Ομολογώ πως οι οδηγιες κ ολα αυτα ποθ αναφερετε ειναι πολυ χρησιμα ομως εχω σπασει το κεφαλι μου, ενω νομιζω πως εχω εγκαταστησει τον χαρτη σωστα , ανοιγω το προγραμμα και μου λεει νο μαπ.Δωστε μου μια λυση σας παρακαλω γιατι μου εχουν βγει τα ματια 2 μερες. Ευχαριστω !!!!!

εχεις ξεκλειδωσει τον χαρτη με το unl αρχειο?