Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)]Garmin Maps Mobile™ XT

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα φιλε!δλδ μονο το αρχειο Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.50 βαζω στην καρτα?

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα αρχεία που πάνε πακέτο με την έκδοση που θες να βάλεις τα περνάς στην κάρτα μνήμης μαζί με τους χάρτες που θέλεις να έχεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Το εχει δοκιμασει κανεις σε 5530? Εχω δοκιμασει 5.00.40, 5.00.50, 5.00.60 και εκτος οτι στην αρχη με ενημερωνει οτι δεν ειναι συμβατο, στην συνεχεια σταματαει η εγκατασταση βγαζοντας το μηνυμα "Αδυναμια εγκαταστασης. Ενσωματωμενο μερος". Εχετε υποψιν τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω!
Proud Member of the Hellenic Colt//Club

Τα αρχεία που πάνε πακέτο με την έκδοση που θες να βάλεις τα περνάς στην κάρτα μνήμης μαζί με τους χάρτες που θέλεις να έχεις.

μπορώ να πω πως μπερδεύτηκα λιγάκι!!!προσπάθησα να κάνω όλα όσα λέει στο αρχικό ποστ για νοκια 5800 έβαλα το αρχείο Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.50 κάνω κάτι άλλο εκτός από αυτό?τους χάρτες πρέπει να τους κατεβάσω?η του έχει μέσα το πρόγραμμα?

Ακολουθείς ακριβώς τις οδηγίες που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα.Τους χάρτες πρέπει να τους κατεβάσεις ξεχωριστά,δεν είναι μαζί με το πρόγραμμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ενω τα κανω ολα οπως λεει στο σειμειο αυτο "Αν όλα έχουν πάει καλά πρέπει ανοίγοντας το πρόγραμμα αυτό να αναγνωρίσει το εσωτερικό GPS της συσκευής μας (πάνω αριστερά πρέπει να έχει εμφανίσει τις 5 μπάρες σαν την ένταση μπαταριάς). Αν δεν το έχει αναγνωρίσει αυτόματα πάμε Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Σύστημα, επιλέγουμε Χρήση προσαρτημένου/ενσωματωμένου GPS και πατάμε Ενεργοποίηση και μετά Ολοκλήρωση."

δν μπορεί να βρει το Gps δν ξέρω για ποιο λόγο....γενικά δν τα κατάφερα!

Υποθέτω ότι κάποιο λάθος κάνεις στην δημιουργία του unl.Αν έβαλες τον αριθμό Ξεκλείδωμα ESN για την δημιουργία του unl δοκίμασε να κάνεις άλλο βάζοντας τον αριθμό emei που υπάρχει στις πληροφορίες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογικά κάτι λάθος κάνω.....θα ξανά προσπαθήσω μιας κ τα διεγραψα όλα από μέσα από τα νεύρα μ...:)

Εχω ενα Sony Ericsson Satio. Ενω κανω οτι λεει στην αρχικη σελιδα και αφου μου κανει εγκατασταση οταν ερχεται η ωρα να κανω επιλογη γλωσσας πηγαινω στα ελληνικα και οταν παω να πατησω πανω στο "επομενο" η οθονη ΔΕΝ ανταποκρινεται, οπως και σε καμμια αλλη γλωσσα (δοκιμασα και αγγλικα). Μηπως μπορει να βοηθησει κανενας?

Σημ. το Garmin το ειχα και στο προηγουμενο κινητο μου το 5800 και το δουλευα χωρις κανενα προβλημα

Ευχαριστω ολους για την τυχον βοηθεια

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Το εχει δοκιμασει κανεις σε 5530? Εχω δοκιμασει 5.00.40, 5.00.50, 5.00.60 και εκτος οτι στην αρχη με ενημερωνει οτι δεν ειναι συμβατο, στην συνεχεια σταματαει η εγκατασταση βγαζοντας το μηνυμα "Αδυναμια εγκαταστασης. Ενσωματωμενο μερος". Εχετε υποψιν τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω!

...κανενας? :rolleyes:

Proud Member of the Hellenic Colt//Club

Σε ευχαριστω πολυ, ολα μια χαρα τωρα

Να ρωτησω κατι προσθετο?

Οταν εχουμε ΑΝΟΙΧΤΟ το Garmin και συνδεθει με δορυφορους και ολα καλα, εμεις χρεωνομαστε κατι στο λογαριασμο του τηλεφωνου μας ως προσθετη χρεωση?

Ειμαι Vodafone και νομιζω μια φορα ενας πωλητης μου ειπε κατι τετοιο επειδη (και καλα) το GPS χρησιμοποιει το internet. Μπρειτε να μου πειτε τι παιζει?

Επισης, οταν εχουμε τους χαρτες 2 in 1 Autodrive αλλα ΚΑΙ τους 3 in 1, 4in 1, 5 in 1, 6 in1 χρειαζεται να τους βαλουμε ολους η αν βαλουμε ΜΟΝΟ τον 6 in 1 ας πουμε εχει και τους υπολοιπους?

Σορυ για την τυχον ασχετοσυνη :)

Ευχαριστω και παλι

Edited by playloud

Σε ευχαριστω πολυ, ολα μια χαρα τωρα

Να ρωτησω κατι προσθετο?

Οταν εχουμε ΑΝΟΙΧΤΟ το Garmin και συνδεθει με δορυφορους και ολα καλα, εμεις χρεωνομαστε κατι στο λογαριασμο του τηλεφωνου μας ως προσθετη χρεωση?

Ειμαι Vodafone και νομιζω μια φορα ενας πωλητης μου ειπε κατι τετοιο επειδη (και καλα) το GPS χρησιμοποιει το internet. Μπρειτε να μου πειτε τι παιζει?

Επισης, οταν εχουμε τους χαρτες 2 in 1 Autodrive αλλα ΚΑΙ τους 3 in 1, 4in 1, 5 in 1, 6 in1 χρειαζεται να τους βαλουμε ολους η αν βαλουμε ΜΟΝΟ τον 6 in 1 ας πουμε εχει και τους υπολοιπους?

Σορυ για την τυχον ασχετοσυνη :)

Ευχαριστω και παλι

καλα, που τους βρισκουν στα μαγαζια τετοιους ασχετιλες να πουλανε;

δεν χρεωνεσαι τιποτα, το gps δεν εχει σχεση με το ιντερνετ.

μονο αν εχεις ενεργοποιημενο το A-GPS οταν συνδεθει σου χρεωνει 2-3 kb μηδαμινο σχεδον κοστος και αυτο μονο μια φορα, οταν συνδεθεις.

όσο για τους χαρτες μπορεις να τους εχεις ολους στο κινητο και να επιλεγεις εσυ καθε φορα ποιος θα ειναι ενεργοποιημενος

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

καλα, που τους βρισκουν στα μαγαζια τετοιους ασχετιλες να πουλανε;

δεν χρεωνεσαι τιποτα, το gps δεν εχει σχεση με το ιντερνετ.

μονο αν εχεις ενεργοποιημενο το A-GPS οταν συνδεθει σου χρεωνει 2-3 kb μηδαμινο σχεδον κοστος και αυτο μονο μια φορα, οταν συνδεθεις.

όσο για τους χαρτες μπορεις να τους εχεις ολους στο κινητο και να επιλεγεις εσυ καθε φορα ποιος θα ειναι ενεργοποιημενος

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.

Οι χαρτες αυτοι ειναι διαφορετικοι μεταξυ τους (οποτε καλο ειναι να τους βαλεις ολους) η απλα ο ενας (6 in1 ας πουμε) ειναι πιο "συγκεντρωτικος" απο τον αλλο (2 in 1)?

Kαλυτερα να χρησιμοποιεις τους μεμονομενους χαρτες και να επιλεγεις οποιο χρειαζεσαι.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3091222#post3091222

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2760257#post2760257

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

καλησπερα παιδια.ξερει κανειΣ αν μπορουμε να βαλουμε 3d lanscapes στο γκαρμιν?

Δεν έχω δει να υπάρχει κάτι τέτοιο για το GARMIN.

Σε άλλα προγράμματα υπάρχουν για κάποιες πόλεις.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά καλησπέρα. Sorry αν η ερώτηση μου είναι off topic: χωρίς sim card δουλέυει το GPS? Συγκεκριμένα έχω το GARMIN MOBILE XT, και γι'αυτό ρωτάω,γιατί δοκίμασα πριν από λίγο έξω σε ανοικτό χώρο , χωρίς SIM και απενεργοποιημένο το A-GPS και δεν μου έβρισκε δορυφόρο με τίποτα...

Παιδιά καλησπέρα. Sorry αν η ερώτηση μου είναι off topic: χωρίς sim card δουλέυει το GPS? Συγκεκριμένα έχω το GARMIN MOBILE XT, και γι'αυτό ρωτάω,γιατί δοκίμασα πριν από λίγο έξω σε ανοικτό χώρο , χωρίς SIM και απενεργοποιημένο το A-GPS και δεν μου έβρισκε δορυφόρο με τίποτα...

Κανονικά δουλεύει, απλά χωρίς A-GPS (το οποίο απαιτεί SIM κάρτα για σύνδεση στο internet) καθυστερεί παραπάνω να κλειδώσει σε δορυφόρο.

Τώρα τελευτία μου κάνει κάτι κουλά το 5.0.60.

Κάνω αναζήση για να πάω κάπου, βρίσκει το μέρος και μόλις πατάω να ξεκινήσει η πλοήγηση με πετάει στο μενού.

Εκτός από uninstall και ξανά install, υπάρχει άλλη πρόταση?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

καλησπερα παιδια.εχω το 8910ι και την 5.50.λειτουργει μια χαρα αλλα το κουφο ειναι οτι ενω του εχω βαλει ολα τα ποις και καμερες ασφαλειας αλλα ενω τα ποις φαινονται οι καμερες δεν κτυπανε και οι ρυθμισεις ειναι ενταξει. καμια ιδεα?

...κανενας? :rolleyes:

Νομίζω δεν έχει gps το 5530:p

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των.

Edited by stendor
[sIGPIC][/sIGPIC]