Nikolas_620ti Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 καλησπερα φιλε!δλδ μονο το αρχειο Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.50 βαζω στην καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Τα αρχεία που πάνε πακέτο με την έκδοση που θες να βάλεις τα περνάς στην κάρτα μνήμης μαζί με τους χάρτες που θέλεις να έχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Το εχει δοκιμασει κανεις σε 5530? Εχω δοκιμασει 5.00.40, 5.00.50, 5.00.60 και εκτος οτι στην αρχη με ενημερωνει οτι δεν ειναι συμβατο, στην συνεχεια σταματαει η εγκατασταση βγαζοντας το μηνυμα "Αδυναμια εγκαταστασης. Ενσωματωμενο μερος". Εχετε υποψιν τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω! Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Τα αρχεία που πάνε πακέτο με την έκδοση που θες να βάλεις τα περνάς στην κάρτα μνήμης μαζί με τους χάρτες που θέλεις να έχεις. μπορώ να πω πως μπερδεύτηκα λιγάκι!!!προσπάθησα να κάνω όλα όσα λέει στο αρχικό ποστ για νοκια 5800 έβαλα το αρχείο Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.50 κάνω κάτι άλλο εκτός από αυτό?τους χάρτες πρέπει να τους κατεβάσω?η του έχει μέσα το πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Ακολουθείς ακριβώς τις οδηγίες που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα.Τους χάρτες πρέπει να τους κατεβάσεις ξεχωριστά,δεν είναι μαζί με το πρόγραμμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 ενω τα κανω ολα οπως λεει στο σειμειο αυτο "Αν όλα έχουν πάει καλά πρέπει ανοίγοντας το πρόγραμμα αυτό να αναγνωρίσει το εσωτερικό GPS της συσκευής μας (πάνω αριστερά πρέπει να έχει εμφανίσει τις 5 μπάρες σαν την ένταση μπαταριάς). Αν δεν το έχει αναγνωρίσει αυτόματα πάμε Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Σύστημα, επιλέγουμε Χρήση προσαρτημένου/ενσωματωμένου GPS και πατάμε Ενεργοποίηση και μετά Ολοκλήρωση." δν μπορεί να βρει το Gps δν ξέρω για ποιο λόγο....γενικά δν τα κατάφερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Υποθέτω ότι κάποιο λάθος κάνεις στην δημιουργία του unl.Αν έβαλες τον αριθμό Ξεκλείδωμα ESN για την δημιουργία του unl δοκίμασε να κάνεις άλλο βάζοντας τον αριθμό emei που υπάρχει στις πληροφορίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Λογικά κάτι λάθος κάνω.....θα ξανά προσπαθήσω μιας κ τα διεγραψα όλα από μέσα από τα νεύρα μ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Εχω ενα Sony Ericsson Satio. Ενω κανω οτι λεει στην αρχικη σελιδα και αφου μου κανει εγκατασταση οταν ερχεται η ωρα να κανω επιλογη γλωσσας πηγαινω στα ελληνικα και οταν παω να πατησω πανω στο "επομενο" η οθονη ΔΕΝ ανταποκρινεται, οπως και σε καμμια αλλη γλωσσα (δοκιμασα και αγγλικα). Μηπως μπορει να βοηθησει κανενας? Σημ. το Garmin το ειχα και στο προηγουμενο κινητο μου το 5800 και το δουλευα χωρις κανενα προβλημα Ευχαριστω ολους για την τυχον βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 @playloud http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3035169#post3035169 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Το εχει δοκιμασει κανεις σε 5530? Εχω δοκιμασει 5.00.40, 5.00.50, 5.00.60 και εκτος οτι στην αρχη με ενημερωνει οτι δεν ειναι συμβατο, στην συνεχεια σταματαει η εγκατασταση βγαζοντας το μηνυμα "Αδυναμια εγκαταστασης. Ενσωματωμενο μερος". Εχετε υποψιν τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω! ...κανενας? :rolleyes: Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 (edited) @playloud http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3035169#post3035169 Σε ευχαριστω πολυ, ολα μια χαρα τωρα Να ρωτησω κατι προσθετο? Οταν εχουμε ΑΝΟΙΧΤΟ το Garmin και συνδεθει με δορυφορους και ολα καλα, εμεις χρεωνομαστε κατι στο λογαριασμο του τηλεφωνου μας ως προσθετη χρεωση? Ειμαι Vodafone και νομιζω μια φορα ενας πωλητης μου ειπε κατι τετοιο επειδη (και καλα) το GPS χρησιμοποιει το internet. Μπρειτε να μου πειτε τι παιζει? Επισης, οταν εχουμε τους χαρτες 2 in 1 Autodrive αλλα ΚΑΙ τους 3 in 1, 4in 1, 5 in 1, 6 in1 χρειαζεται να τους βαλουμε ολους η αν βαλουμε ΜΟΝΟ τον 6 in 1 ας πουμε εχει και τους υπολοιπους? Σορυ για την τυχον ασχετοσυνη :) Ευχαριστω και παλι Edited March 9, 2010 by playloud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Σε ευχαριστω πολυ, ολα μια χαρα τωρα Να ρωτησω κατι προσθετο? Οταν εχουμε ΑΝΟΙΧΤΟ το Garmin και συνδεθει με δορυφορους και ολα καλα, εμεις χρεωνομαστε κατι στο λογαριασμο του τηλεφωνου μας ως προσθετη χρεωση? Ειμαι Vodafone και νομιζω μια φορα ενας πωλητης μου ειπε κατι τετοιο επειδη (και καλα) το GPS χρησιμοποιει το internet. Μπρειτε να μου πειτε τι παιζει? Επισης, οταν εχουμε τους χαρτες 2 in 1 Autodrive αλλα ΚΑΙ τους 3 in 1, 4in 1, 5 in 1, 6 in1 χρειαζεται να τους βαλουμε ολους η αν βαλουμε ΜΟΝΟ τον 6 in 1 ας πουμε εχει και τους υπολοιπους? Σορυ για την τυχον ασχετοσυνη :) Ευχαριστω και παλι καλα, που τους βρισκουν στα μαγαζια τετοιους ασχετιλες να πουλανε; δεν χρεωνεσαι τιποτα, το gps δεν εχει σχεση με το ιντερνετ. μονο αν εχεις ενεργοποιημενο το A-GPS οταν συνδεθει σου χρεωνει 2-3 kb μηδαμινο σχεδον κοστος και αυτο μονο μια φορα, οταν συνδεθεις. όσο για τους χαρτες μπορεις να τους εχεις ολους στο κινητο και να επιλεγεις εσυ καθε φορα ποιος θα ειναι ενεργοποιημενος Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 καλα, που τους βρισκουν στα μαγαζια τετοιους ασχετιλες να πουλανε; δεν χρεωνεσαι τιποτα, το gps δεν εχει σχεση με το ιντερνετ. μονο αν εχεις ενεργοποιημενο το A-GPS οταν συνδεθει σου χρεωνει 2-3 kb μηδαμινο σχεδον κοστος και αυτο μονο μια φορα, οταν συνδεθεις. όσο για τους χαρτες μπορεις να τους εχεις ολους στο κινητο και να επιλεγεις εσυ καθε φορα ποιος θα ειναι ενεργοποιημενος Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ. Οι χαρτες αυτοι ειναι διαφορετικοι μεταξυ τους (οποτε καλο ειναι να τους βαλεις ολους) η απλα ο ενας (6 in1 ας πουμε) ειναι πιο "συγκεντρωτικος" απο τον αλλο (2 in 1)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Kαλυτερα να χρησιμοποιεις τους μεμονομενους χαρτες και να επιλεγεις οποιο χρειαζεσαι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3091222#post3091222 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2760257#post2760257 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 καλησπερα παιδια.ξερει κανειΣ αν μπορουμε να βαλουμε 3d lanscapes στο γκαρμιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 καλησπερα παιδια.ξερει κανειΣ αν μπορουμε να βαλουμε 3d lanscapes στο γκαρμιν? Δεν έχω δει να υπάρχει κάτι τέτοιο για το GARMIN. Σε άλλα προγράμματα υπάρχουν για κάποιες πόλεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Υπάρχει σαν επιλογή αλλά μόνο σε συγκεκριμένα PNA της σειράς Nuvi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deekon22 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Sorry αν η ερώτηση μου είναι off topic: χωρίς sim card δουλέυει το GPS? Συγκεκριμένα έχω το GARMIN MOBILE XT, και γι'αυτό ρωτάω,γιατί δοκίμασα πριν από λίγο έξω σε ανοικτό χώρο , χωρίς SIM και απενεργοποιημένο το A-GPS και δεν μου έβρισκε δορυφόρο με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Sorry αν η ερώτηση μου είναι off topic: χωρίς sim card δουλέυει το GPS? Συγκεκριμένα έχω το GARMIN MOBILE XT, και γι'αυτό ρωτάω,γιατί δοκίμασα πριν από λίγο έξω σε ανοικτό χώρο , χωρίς SIM και απενεργοποιημένο το A-GPS και δεν μου έβρισκε δορυφόρο με τίποτα... Κανονικά δουλεύει, απλά χωρίς A-GPS (το οποίο απαιτεί SIM κάρτα για σύνδεση στο internet) καθυστερεί παραπάνω να κλειδώσει σε δορυφόρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Τώρα τελευτία μου κάνει κάτι κουλά το 5.0.60. Κάνω αναζήση για να πάω κάπου, βρίσκει το μέρος και μόλις πατάω να ξεκινήσει η πλοήγηση με πετάει στο μενού. Εκτός από uninstall και ξανά install, υπάρχει άλλη πρόταση? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 καλησπερα παιδια.εχω το 8910ι και την 5.50.λειτουργει μια χαρα αλλα το κουφο ειναι οτι ενω του εχω βαλει ολα τα ποις και καμερες ασφαλειας αλλα ενω τα ποις φαινονται οι καμερες δεν κτυπανε και οι ρυθμισεις ειναι ενταξει. καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 (edited) ...κανενας? :rolleyes: Νομίζω δεν έχει gps το 5530:p --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των. Edited March 17, 2010 by stendor Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 κανενας????:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 κανενας????:(:( Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts