giwrgosp Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Και την 5.40 και την 5.60 εχω δοκιμασει.. αλλα τα ιδια.. Κολλαει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Που βρίσκω το autodrive hellas 1.85; Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Στην επισημη σελιδα: http://www.autodrivehellas.gr Nα προσθεσω οτι απαγορευεται η αναζητηση πειρατικου περιεχομενου στις σελιδες του forum. Eυχαριστουμε για την κατανοηση.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 για το ξεκλειδωμα χαρτη βαζουμε 822 και μετα 295? θυμαμαι σωστα? το θυμηθηκα 355. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theos462 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 παιδια θα μου δωσει καποιος τα φωτα του? Ειναι δυνατον χαρτης 350 mb να μην εχει μεσα αυτα που πρεπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theos462 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 λοιπον παιδια κοιταξτε τι εγινε και πειτε αν ξερετε κατι,ονομασα τον ενα χαρτη gmapsup2.img, και τον αλλο gmapprom.img, τον δευτερο δεν τον διαβαζε, τα εκανα αντιστροφα και τον διαβασε μια χαρα,αρα δεν διαβαζει το gmapprom.img. Τι να κανω ομως που τους χρειαζομαι και τους 2, και ειναι σε διαφορετικα αρχεια,ενας Γερμανια κλπ,και ο αλλος Ολλανδια κλπ. και εχουν και το ιδιο ID 284? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Και την 5.40 και την 5.60 εχω δοκιμασει.. αλλα τα ιδια.. Κολλαει.... Αγαπητε φιλε;) τα ιδια αντιμετωπιζα και εγω σαν απειρος που ημουν σε θεματα mobile-gps:baby:!! Αλλα τελικα ηρθε μια μερα το Sygic και μου αλλαξε την ζωη:dance:! Δυστυχως το Garmin για 5800 κολλαει και σε πεταει συνεχεια εξω (μαλλον εχει να κανει με την διαχειριση μνημης, το προγραμμα δεν ειναι system program και σε πεταει εξω, ακομα και στην απλη πλοηγηση στον χαρτη χωρις συνδεση..):down: Αναμενουμε λοιπον κατι πιο ελαφρυ για το 5800! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ το Garmin ειναι ασυμβατο με το 5800!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!:thanks: Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Αγαπητε φιλε;) τα ιδια αντιμετωπιζα και εγω σαν απειρος που ημουν σε θεματα mobile-gps:baby:!! Αλλα τελικα ηρθε μια μερα το Sygic και μου αλλαξε την ζωη:dance:! Δυστυχως το Garmin για 5800 κολλαει και σε πεταει συνεχεια εξω (μαλλον εχει να κανει με την διαχειριση μνημης, το προγραμμα δεν ειναι system program και σε πεταει εξω, ακομα και στην απλη πλοηγηση στον χαρτη χωρις συνδεση..):down: Αναμενουμε λοιπον κατι πιο ελαφρυ για το 5800! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ το Garmin ειναι ασυμβατο με το 5800!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!:thanks: Δοκιμασε να εχεις ΜΟΝΟ τον AUTODRIVE 1.85 και πες μας παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Αγαπητε φιλε;) τα ιδια αντιμετωπιζα και εγω σαν απειρος που ημουν σε θεματα mobile-gps:baby:!! Αλλα τελικα ηρθε μια μερα το Sygic και μου αλλαξε την ζωη:dance:! Δυστυχως το Garmin για 5800 κολλαει και σε πεταει συνεχεια εξω (μαλλον εχει να κανει με την διαχειριση μνημης, το προγραμμα δεν ειναι system program και σε πεταει εξω, ακομα και στην απλη πλοηγηση στον χαρτη χωρις συνδεση..):down: Αναμενουμε λοιπον κατι πιο ελαφρυ για το 5800! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ το Garmin ειναι ασυμβατο με το 5800!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!:thanks: Φίλε μου την έκδοση Ver. 5.00.50, την έχω βάλει σε 5 nokia 5800. Και τα 5 δουλεύουν άψογα είτε με τον απλό χάρτη, είτε με τον 3-1. Μήπως κάνεις κάτι λάθος; Κατέβασε τις αρχικές εγκαταστάσεις από http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=010-11034-00 και να εγκαταστήσεις . 1. # Garmin Mobile XT Free Basemap, Ver. 4.xx.xx, as of Apr 19, 2007, Download 2.# Garmin Mobile XT Support Files, Ver. 4.xx.xx, as of Jul 11, 2007, Download 3. # Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition, Ver. 5.00.50, as of Apr 15, 2009, Download Όλα αυτά σε έναν φάκελλο με την ονομασία garmin στην κάρτα μνήμης σου. Αφού κάνεις καθαρή εγκατάσταση ρίξε και τους χάρτες μέσα που πιθανόν τους έχεις βρεί. Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Αγαπητοι φιλοι,:lol: δεν λεω πως το garmin δεν εχει καλο συστημα πλοηγησης και καλους χαρτες! ΛΕΩ πως στο 5800 στην πιο απλη λειτουργια:!: να περιηγηθω στην πολη χωρις συνδεση στον δορυφορο, με πεταει παντα εξω μετα απο 1-2 λεπτα:worry:! και αυτο συμβαινει σε ολους και μην μου πεις οχι! Ειδικα οταν εχω ραδιο:whistle: και αλλα προγραμματα ανοικτα απο πισω... ενω το αλλο το προγραμματακι:X και ελαφρυ ειναι και δεν με εχει πεταξει ποτε!!!!:what: Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Αγαπητοι φιλοι,:lol: δεν λεω πως το garmin δεν εχει καλο συστημα πλοηγησης και καλους χαρτες! ΛΕΩ πως στο 5800 στην πιο απλη λειτουργια:!: να περιηγηθω στην πολη χωρις συνδεση στον δορυφορο, με πεταει παντα εξω μετα απο 1-2 λεπτα:worry:! και αυτο συμβαινει σε ολους και μην μου πεις οχι! Ειδικα οταν εχω ραδιο:whistle: και αλλα προγραμματα ανοικτα απο πισω... ενω το αλλο το προγραμματακι:X και ελαφρυ ειναι και δεν με εχει πεταξει ποτε!!!!:what: Aυτο δεν συμβαινει απαραιτητα σε ολους καθως σε αυτον που το περασα δεν εχει συμβει ποτε. Συμφωνουμε οτι ειναι βαρυ προγραμμα και το sygic ελαφρυτερο. Ειναι που ειναι βαρυ αν εχεις και αλλες εφαρμογες απο πισω να τρεχουν λογικο δεν ειναι να κρασαρει? 434 MHz CPU εχει.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 λοιπον παιδια κοιταξτε τι εγινε και πειτε αν ξερετε κατι,ονομασα τον ενα χαρτη gmapsup2.img, και τον αλλο gmapprom.img, τον δευτερο δεν τον διαβαζε, τα εκανα αντιστροφα και τον διαβασε μια χαρα,αρα δεν διαβαζει το gmapprom.img. Τι να κανω ομως που τους χρειαζομαι και τους 2, και ειναι σε διαφορετικα αρχεια,ενας Γερμανια κλπ,και ο αλλος Ολλανδια κλπ. και εχουν και το ιδιο ID 284? Στο 1 post του παροντος υπαρχουν 3 ονομασιες που μπορει να αναγνωρισει το garmin. Δοκιμασε και την τριτη ονομασια.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas1 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 παιδιά μια ερώτηση έχω το garmin στο κινητό μου και έχω 3 χάρτες!τον βασικό τον Auto Drive Hellas v1.85 και έναν ακόμα!από το garmin στο κινητό που πηγαίνω για να διαλέξω ποιο χάρτη θέλω να επιλέξω από τους 3?γιατί τώρα ανοίγω το garmin μου βγάζει τον χάρτη αλλά δεν ξέρω ποιος χάρτης είναι από τους 3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Ακολουθείς την διαδρομή:διαχείριση δεδομένων-σετ χαρτών-mapsource και επιλέγεις αυτόν που θέλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas1 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 ευχαριστώ φίλε πήγα εκεί που λες και από ότι είδα έχει δύο χάρτες τον Auto Drive Hellas και έναν ακόμα που τους έχω βάλει εγώ και από ότι είδα μπορώ να τους ενεργοποιήσω και τους δύο!αυτό είναι σωστό?δηλαδή θα δείχνει και τους δύο χάρτες μαζί?δεν το καταλαβαίνω αυτό :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Ενεργοποιείς αυτόν που χρειάζεσαι κάθε φορά,έτσι γλυτώνεις και τυχόν επιβάρυνση του τηλεφώνου.Επίσης αν είναι χάρτες ίδιας χώρας τότε ο ένας υπερκαλύπτει τον άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Έχω μία απορία. To garmin που έχω περάσει στο Ε71 είναι το ίδιο και περνάει και στο Ν97; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Ειναι το ιδιο.. Στο Ν97 θα βαλεις την τελευταια εκδοση 5.00.60 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Φίλε μου την έκδοση Ver. 5.00.50, την έχω βάλει σε 5 nokia 5800. Και τα 5 δουλεύουν άψογα είτε με τον απλό χάρτη, είτε με τον 3-1. Μήπως κάνεις κάτι λάθος; Κατέβασε τις αρχικές εγκαταστάσεις από http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=010-11034-00 Εχω δοκιμάσει τα πάντα και δε γίνεται τίποτα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, καλά τα λέει ο φίλος stagml To Garmin είναι συμβατό στα χαρτιά και δεν έχει γίνει καθόλου optimization για τις συγκεκριμένες συσσκευές, απλώς δουλεύει και αρκετές φορές γίνεται επικίνδυνο για τον οδηγό επειδή μπερδεύει με τα "κουφά" που κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Επιμενω,δοκιμασατε με ΜΟΝΟ ΤΟΥ τον AUTODRIVE 1.85 και καποιον 2 σε 1 'η 3 σε 1 κλπ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Μόνο 1.85, χωρίς κανένα process στο παρασκήνιο και με 55ΜΒ μνήμη ελεύθερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Επιμενω,δοκιμασατε με ΜΟΝΟ ΤΟΥ τον AUTODRIVE 1.85 και καποιον 2 σε 1 'η 3 σε 1 κλπ??? ΜΟΝΟ ΤΟΥ το AUTODRIVE 1.85 εννοειται.. τι να τους κανω τους ωκεανους και τα ορη? Τεσπα, το θεμα που λεει ο φιλτατος spyr0s ειναι ενα ακομη μειον... οτι αν ειναι να παιζω συνεχεια με το κινητο την ωρα που οδηγω για να το φερω στα ισα καθε φορα και να εχει ως αποτελεσμα να τρακαρω... πολυ απλα το απεγκαθιστω και κραταω την γνωμη μου για το προγραμμα αυτο για μενα... δεν νομιζω να με πληρωσει κανεις σας τις ζημιες του αμαξιου!:lol: Καλημερα... Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosp Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Και εγω με τον AUTODRIVE 1.85 μονο του το εχω δοκιμασει και κολαει... Αυτο που δεν εχω δοκιμασει ειναι η εκδοση 5.00.50. Το οποιο θα κανω... Να ρωτησω ομως κατι.... Οταν μεταφερω τους φακελους του garmin απο το pc μου στην καρτα D του κινητου μου και μετα παω στις εφαρμογες του τηλεφωνου χωρις να εχω κανει install τιποτα το garmin υπαρχει μεσα... το μονο που χρειαζετε ειναι να το σεταρω... Ειναι λογικο αυτο?? ( Να υπενθημισω ο,τι εχω κανει γενικο ρεσετ στο κινητο και εχω σβησει τα παντα πριν μεταφερω το garmin).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Οταν μεταφερω τους φακελους του garmin απο το pc μου στην καρτα D του κινητου μου και μετα παω στις εφαρμογες του τηλεφωνου χωρις να εχω κανει install τιποτα το garmin υπαρχει μεσα... το μονο που χρειαζετε ειναι να το σεταρω... Ειναι λογικο αυτο?? ( Να υπενθημισω ο,τι εχω κανει γενικο ρεσετ στο κινητο και εχω σβησει τα παντα πριν μεταφερω το garmin).. Eιναι λογικο.. Οταν αντιγραφεις τους φακελους του συστηματος μεσα υπαρχουν τα αρχεια απο το αποσυμπιεσμενο .sis. Eαν το δοκιμασες και δεν ειχες προβλημα μπορεις να το αφησεις οπως ειναι. Το σωστοτερο ειναι να κανεις εγκατασταση απο επανω το .sis γιατι μπορει να μην υπαρχει καποιο αρχειο :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosp Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Τελικα εκανα αυτο που με συμβουλεψε ο φιλος εδω........ Φίλε μου την έκδοση Ver. 5.00.50, την έχω βάλει σε 5 nokia 5800. Και τα 5 δουλεύουν άψογα είτε με τον απλό χάρτη, είτε με τον 3-1. Μήπως κάνεις κάτι λάθος; Κατέβασε τις αρχικές εγκαταστάσεις από http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=010-11034-00 και να εγκαταστήσεις . 1. # Garmin Mobile XT Free Basemap, Ver. 4.xx.xx, as of Apr 19, 2007, Download 2.# Garmin Mobile XT Support Files, Ver. 4.xx.xx, as of Jul 11, 2007, Download 3. # Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition, Ver. 5.00.50, as of Apr 15, 2009, Download Όλα αυτά σε έναν φάκελλο με την ονομασία garmin στην κάρτα μνήμης σου. Αφού κάνεις καθαρή εγκατάσταση ρίξε και τους χάρτες μέσα που πιθανόν τους έχεις βρεί. Μεχρι στιγμης δεν μου εχει κολλησει αν και δεν πηγα και πουθενα μακρυα...... Παντως και ετσι παλι στον D του τηλεφωνου εγκαταστηθηκε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts