mirrorofsorrow Δημ. July 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 5 πραγματάκια είναι στις ρυθμίσεις... Τελοσπάντων: Ρυθμίσεις - Τηλέφωνο - Προβολή - Λογότυπο υποδοχής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Στην Αμερικη, θα εχω προβλημα με τα δικτυα η λογω quadband ειμαι οκ? Θα είσαι okay! Με λίγα λόγια παιδιά τα υπερ και κατα του 5800?Σκέφτομαι να το αγοράσω αξίζει? Διάβασε λίγο το θέμα και θα βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Έχουν ήδη απαντηθεί αρκετά παρόμοια ερωτήματα. ναι καρτα βονταφον εχω.λοιπον το εκανα.εβαλα και φοντο και θεμα και ολα δουιλευουν πλεον καλα.για να δουμε αν το σκαλισω τι θα γινει.να στε καλα ρε παιδια ευχαριστω πολυ.!!!!!! Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Τι κάνουμε παιδιά; Παιδιά τα προβλήματα με τις κάρτες sim της Vodafone έχουν αναφερθεί χιλιάδες φορές. Ψάξτε, διαβάστε και μετά ρωτήστε! [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 λοιπον παιδια σχετικα με την karta της vodafone αν απενεργοποιησετε το pin θα δουλευει μια χαρα.εγω τουλαχιστον ετσι βρηκα λυση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthlouk Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 λοιπον παιδια σχετικα με την karta της vodafone αν απενεργοποιησετε το pin θα δουλευει μια χαρα.εγω τουλαχιστον ετσι βρηκα λυση Eιναι προτιμοτερο να βαλεις εικονα υποδοχης ή να πατας οκ καθε φορα στο μηνυμα, παρα να απενεργοποιησεις το PIN σου και να χασεις την ασφαλεια του τηλεφωνου σου... http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Eιναι προτιμοτερο να βαλεις εικονα υποδοχης ή να πατας οκ καθε φορα στο μηνυμα, παρα να απενεργοποιησεις το PIN σου και να χασεις την ασφαλεια του τηλεφωνου σου... και αυτος ο τροπος που λες ειναι σωστος και δουλευει.να σαι καλα :) HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Eιναι προτιμοτερο να βαλεις εικονα υποδοχης ή να πατας οκ καθε φορα στο μηνυμα, παρα να απενεργοποιησεις το PIN σου και να χασεις την ασφαλεια του τηλεφωνου σου... όχι οτι είναι κακό ή καλό αλλα ο κωδικός Pin αυτό που προστατεύει είναι η σύνδεση σου και οχι τη συσκευή. Ασε που αν χάσεις το τηλέφωνο ή στο κλέψει κάποιος το τελευταίο που θα σκεφτεί είναι να πάρει τηλέφωνο απο το κινητό σου αλλά μόλις νιώσεις οτι έχεις χάσει το τηλέφωνο σου παίρνεις κατευθείαν τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση για να σου βάλουν φραγή μέχρι να εκδοθεί ξανά η κάρτα sim. http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livag Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 αληθεια εκτος απο το wifi υπαρχουν κι αλλοι τροποι να μπει καποιος στο νετ;;;κι αν ναι (πχ vodafone live) ποια διαδρομη πρεπει να ακολουθησει;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 όχι οτι είναι κακό ή καλό αλλα ο κωδικός Pin αυτό που προστατεύει είναι η σύνδεση σου και οχι τη συσκευή. Ασε που αν χάσεις το τηλέφωνο ή στο κλέψει κάποιος το τελευταίο που θα σκεφτεί είναι να πάρει τηλέφωνο απο το κινητό σου αλλά μόλις νιώσεις οτι έχεις χάσει το τηλέφωνο σου παίρνεις κατευθείαν τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση για να σου βάλουν φραγή μέχρι να εκδοθεί ξανά η κάρτα sim. Επίσης νομίζω ότι μπορείς να ζητήσεις να σου κλειδώσουν τελείως τη συσκευή μέσω του ΙΜΕΙ, όχι ότι έχει σημασία, αλλά τουλάχιστον να έχεις την ευχαρίστηση ότι η συσκευή θα είναι άχρηστη σε αυτόν που στην έκλεψε! :D Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Αρχιζουμε να ξεφευγουμε απο το θεμα για αυτο καλυτερα να μην συνεχισουμε :) Υπαρχουν μερικες εφαρμογες που οταν μπει αλλη sim στελνουν μηvυμα σε ενα αριθμο που εχουμε ορισει ετσι εαν ειμαστε τυχεροι ισως να το βρουμε. Οποιος ενδιαφερεται μπορει να ρωτησει στο επισημο θεμα των εφαρμογων. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 αληθεια εκτος απο το wifi υπαρχουν κι αλλοι τροποι να μπει καποιος στο νετ;;;κι αν ναι (πχ vodafone live) ποια διαδρομη πρεπει να ακολουθησει;;; GPRS/3G/HSDPA. Όλα είναι με το αζημίωτο φυσικά. Η διαδικασία είναι η ίδια. Αντί να επιλέξεις σημείο πρόσβασης WiFi, επιλέγεις του παρόχου σου. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livag Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 τι ακριβως διαδρομη πρεπει να ακολουθησω,γιατι μπερδευτηκα;;; στο μονο που παει να με συνδεσει ειναι μεσω του μενου ρυθμισεις-συνδεσιμοτητα-wlan... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Ρυθμίσεις - Συνδεσιμότητα - Προορισμοί - Επιλογές - Προεπιλεγμένη σύνδεση - Ερώτηση πάντα. Κάθε φορά, θα σε ρωτάει πως θέλεις να συνδεθείς και θα επιλέγεις εσύ τι θέλεις την εκάστοτε φορά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livag Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 ειναι τσεκαρισμενο αυτο...μετα που παω για να συνδεθω;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Άνοιξε τον browser και επέλεξε μια διεύθυνση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 καλημέρα παιδιά, επειδή είδα αυτό το θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=248720 και έπαθα λίγο σοκ με τις απαντήσεις, είναι αλήθεια ότι το 5800 δεν είναι καλής ποιότητας και έχει όλο προβλήματα; γιατί σκόπευα μέσα στην βδομάδα να το παραγγείλω :cry: θα αρχίσω να παίρνω ανάποδα και τις σελίδες σε αυτό το θέμα να δω τι λένε και οι παλιότεροι κάτοχοι:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Αναλόγως σε τι μοντέλο πέσεις... Εμένα προσωπικά δεν έχει προκαλέσει κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι στιγμής πάντως. Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 καλημέρα παιδιά, επειδή είδα αυτό το θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=248720 και έπαθα λίγο σοκ με τις απαντήσεις, είναι αλήθεια ότι το 5800 δεν είναι καλής ποιότητας και έχει όλο προβλήματα; γιατί σκόπευα μέσα στην βδομάδα να το παραγγείλω :cry: θα αρχίσω να παίρνω ανάποδα και τις σελίδες σε αυτό το θέμα να δω τι λένε και οι παλιότεροι κάτοχοι:X εχει περισσοτερα θετικα παρα αρνητικα... μονο να εισαι προσεκτικος και μην σου πεσει κατω... θα μαζευεις τα κομματια του μετα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 εχει περισσοτερα θετικα παρα αρνητικα... μονο να εισαι προσεκτικος και μην σου πεσει κατω... θα μαζευεις τα κομματια του μετα... Σου εχει πεσει κατω και εχει σπασει ολοκληρο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 :rolleyes: Οχι επειδη ειμαι υπερ-προσεχτικος με το συγκεκριμενο κινητο και ειναι και ενας λογος που δεν το χαιρομαι οσο θα επρεπε.... το κινητο μου ειναι απο εκεινες τις παρτιδες με την σχισμη στα πλαγια και δεν πηγα ακομα να το διορθωσω... να φανταστεις αν πατησεις ελαφρα τα πλαστικα, κανει κατι σαν "τσικ-τσικ".... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Εμενα η μοναδικη τουμπα που εχει φαει μεχρι τωρα, ηταν οταν επεσε απο τον ουρανο του αυτοκινητου με ταχυτητα 50χλμ ΑΛΛΑ ηταν μεσα στην θηκη και δεν επαθε απολυτως τιποτα!! Μιλαμε ουτε γρατζουνια! Η θηκη απο την αλλη...:cry: [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Υποστηριζει αρχεια zip? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Εμενα η μοναδικη τουμπα που εχει φαει μεχρι τωρα, ηταν οταν επεσε απο τον ουρανο του αυτοκινητου με ταχυτητα 50χλμ ΑΛΛΑ ηταν μεσα στην θηκη και δεν επαθε απολυτως τιποτα!! Μιλαμε ουτε γρατζουνια! Η θηκη απο την αλλη...:cry: ειχες την θηκη την μαμισια? αυτη ειναι σκυλι αλλα δεν πιεζει πολυ το κινητο? βαλε, βγαλε, ποσο να αντεξει? :confused: παντως ευτυχως που το κινητο σωθηκε, αυτο μετραει... Υποστηριζει αρχεια zip? με το αναλογο προγραμμα που θα βρεις.... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Ναι την μαμα θηκη! κοιτα εγω δεν την χρησιμοποιω σχεδον ποτε αλλα ετυχε που ειχα παει για μπανιο και δεν ηθελα να το εχω ετσι στην παραλια..Πολυ γερη θηκη, δε το πιεζει τοσο ωστε να παθει κατι αλλα δεν ειναι πολυ χρηστικη! Δε νομιζω να παθει κατι το κινητο απο την χρηση! Αλλωστε απο αυτο που μου ετυχε την χρησιμοποιω αρκετα συχνοτερα! Για τα zip υποστηριζει και ο x-plore! [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man_red_sotiris Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 ρε παιδια , τελικα με την σχισμη τι γινεται??σου την επιδιορθωνουν επιτοπου η στελνουν στα κεντρικα την συσκευη για κανα μηνα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 ρε παιδια , τελικα με την σχισμη τι γινεται??σου την επιδιορθωνουν επιτοπου η στελνουν στα κεντρικα την συσκευη για κανα μηνα?? σε στελνουν στα κεντρικα και περιμενεις κανενα 2ωρο αμα δεν εχουν δουλεια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts