Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα πρεπει να την βαλεις σε ενα card reader να κρατησεις τις φωτογραφιες και οτι αλλο χρειαζεσαι και να διαγραψεις τα παντα ολους τους φακελους (και τους κρυφους) μετα να την βαλεις μεσα στην συσκευη και οταν την αναγνωρισει: Εφαρμογες\ Διαχ. αρχειων\ Memory Card\ Μπαινεις μεσα\ Επιλογες\ Επιλογες καρτας μνημης\ Μορφοποιηση
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μερικές φορές κολλάει και δεν ψάχνει - ξεκολλάει με επανεκκίνηση. Αυτό, βέβαια, δεν μου έχει τύχει ποτέ στο 5800. Όποτε και αν το ανοίξω, λοκάρει αμέσως. Με το Ν78 είχα λιώσει στις επανεκκινήσεις.

Τελικά μετά από 3 hard format και επανεγκατάσταση του firmware, φορματ στην κάρτα μνήμης στο PC, καθώς με το hard format δεν έσβηναν όλα από το τηλέφωνο, έχω ένα λειτουργικό GPS.

H διαφορά είναι ότι πριν λόκαρε σε 40" το πολύ, ενώ τώρα σε 2 λεπτά..

Some age, others mature...:lol:

Όπως είχα πει και πιο πριν όταν ανοίγω μια σελίδα με τον ιστό η οποία έχει βιντεακί αυτό δεν παίζει! Έκανα και hard format αλλά τίποτα..Λέτε να φταιει η αναβάθμιση που του είχα κάνει;Τι αλλο μπορω να δοκιμασω;

Όχι, σίγουρα δεν φταίει η αναβάθμιση. Όλοι την έχουμε περάσει αλλά δεν έχουμε πρόβλημα με το youtube και γενικότερα με τα flash video.

Μετά το φορματ, επανέφερες και τις ρυθμίσεις; Κάποια εφαρμογή προκαλεί αυτό το κόλλημα και επαναφέροντας τις ρυθμίσεις, επανήλθε και το πρόβλημα.

Τίποτα δεν επανέφερα ετκός από τα ονόματα..Έκανα φορματ και τη κάρτα μνήμης!Καο απο ρυθμίσεις μόνο mms και ασύρματο ιντερνετ! Το τηλ δεν έχει τίποτα άλλο εγκατεστημένο μέσα! στη σελίδα του youtube παίζει τα βιντεο κανονικα ομως!! Και δεν μο ζητάει να βάλω το adobe flash lite..Να το κατεβάσω από τις λήψεις;

Από το μενού Ενημέρωση Εφαρμογών, κατέβασες το Adobe Flashlite 3.1; Αν όχι, για κατέβασέ το και δες αν διορθώθηκε.

χθες το πρωι το φορτισα, με 10 λεπτα internet εχει τελειωσει η μιση μπαταρια....δεν αντεχει και πολλα πολλα...εχω μαξαρει την καρτα σχεδον και σερνεται...μαλλον φαινεται η διαφορα της τιμης εκει.

χθες το πρωι το φορτισα, με 10 λεπτα internet εχει τελειωσει η μιση μπαταρια....δεν αντεχει και πολλα πολλα...εχω μαξαρει την καρτα σχεδον και σερνεται...μαλλον φαινεται η διαφορα της τιμης εκει.

Περίεργο. Πως γίνεται εμένα να κρατάει 2,5 με 3 μέρες εκτός και αν κάνω χρήση GPS και ταυτόχρονα να μην μου σέρνεται? Μήπως έχεις κάνει εγκατάσταση ότι σκουπίδι έχεις βρεί?

μα καλά ... γέμισες 8 giga ??? πόσες χιλιάδες τραγούδια έχεις βάλει? πόσες χιλιάδες φωτογραφίες έχεις τραβήξει?? μήπως τα παραλές λίγο?

Πάντως η μπαταρία στο δικό μου, με χρήση γύρω στη μία ώρα κάθε μέρα, ραδιόφωνο και μουσική άλλη μία ώρα, και με σύνδεση wifi στο γραφείο, μου κρατάει περίπου 3 μέρες. Μήπως στο δικό σου τρέχει καμμιά εφαρμογή από πίσω και σου τρώει τόσο γρήγορα την μπαταρία?

βασικα εχουν μεινει 3,5GB ακόμα...Αλλα σέρνεται! Δεν ξέρω αν τρέχουν εφαρμογές από πίσω, πάντως το μισώ που όταν φεύγει η πρώτη μπάρα το κινητό καταρέει...

Εγω το ειχα γεμισει με τραγουδια και ειχαν μεινει 900ΜΒ αδεια και ηταν μια χαρα!διαφορα στην ταχυτητα δεν ειδα.και οντως η μπαταρια με νορμαλ χρηση μου κραταει 3 μερες γεματες.αν βαλω μουσικη η gps παει απο 2 μερες και κατω...

Εγω το ειχα γεμισει με τραγουδια και ειχαν μεινει 900ΜΒ αδεια και ηταν μια χαρα!διαφορα στην ταχυτητα δεν ειδα.και οντως η μπαταρια με νορμαλ χρηση μου κραταει 3 μερες γεματες.αν βαλω μουσικη η gps παει απο 2 μερες και κατω...

Σου κρατάει με GPS 1,5~2 μέρες? Ο_ο

5 5800 έχουμε στην οικογένεια και κανένα δεν ξεπερνάει τις 4~5 ώρες (και μπορεί να λέω και πολύ).

Καλησπέρα, σήμερα απέκτησα ένα πρόβλημα με το κινητό μου. Έβαλα μια άλλη κάρτα μνήμης μέσα κ όταν έβαλα κ πάλι την δικιά μου το κινητό δεν άνοιγε. Χωρίς την κάρτα όλα οκ. Έκανα φόρματ στο κινητό, όχι στην κάρτα, κ μετά απ αυτό το κινητό άνοιξε. Έκανα ανάκτηση ενός αντιγράφου ασφαλείας που είχα στην κάρτα αλλά τα εικονίδια των εφαρμογων δεν εμφανίζονται. Ξέρει κανείς πως το διορθώνω;
6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X

Εμένα με λιγο Internet και λιγο games μου κραταγε το πολυ 1 μερα.Οταν απενεργοποιησα το 3g μου κραταγε 2-2,5 μερες.

Πως μπορω να αποθηκευσω τον κωδικο του wifi μου ωστε να μην τον πληκτρολογω συνεχεια?Εχω το modem μου σε προτερ/τητα 1 αλλα οταν παω να βαλω το κλειδι wep μου βγαζει συνεχεια 4 γραμματα ενω το κλειδι του Modem μου ειναι 10 γραμματα.

Εφόσον έχει ήδη αποθηκευτεί το εν λόγω WiFi ως σημείο πρόσβασης, δεν μπορεί να σου ζητά συνέχεια το wep key.

Δεν είναι λογικό...

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Διαδίκτυο, βρες το εν λόγω σημείο πρόσβασης, σβήσε το και μετά προσπάθησε να συνδεθείς στο ίδιο δίκτυο ώστε να δημιουργηθεί και πάλι το σημείο πρόσβασης.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μια που λέτε για την μπαταρία χτες μου έκανε κάτι περίεργο. Το φόρτισα κανονικά το μεσημέρι και παρατηρώ ότι από την φόρτιση και μετά η μπαταρία ήταν ανεξήγητα ζεστή. Έπιανες το καπάκι κ νόμιζες πως ήταν στον ήλιο ώρα, το παραβλέπω βάζω ξυπνητήρι το βράδυ και το αφήνω σε εκτός σύνδεσης προφίλ όπως πάντα.'Όταν ξύπνησα το κινητό ήταν κλειστό και ήδη είχα αργήσει στη δουλειά :P , δεν είχε μείνει μπαταρία ούτε για το ξυπνητήρι , τώρα το φορτίζω κ πάλι

Σήμερα πάω να σηκώσω το τηλ που είχα κλήση αρχίζω να μιλάω και ξαφνικά κόβεται η γραμμη, οθόνη δεν δείχνει τίποτα φώτιζαν μόνο τα τρια πλήκτρα και ακουγόταν ενα βοητό για κανένα λεπτό και μετά έσβησε!Η μπαταρία δεν τελείωσε γιατι κι όταν το ανοιξα δείχνει φορτισμένο κανονικά!Τυχαίο;

Σήμερα πάω να σηκώσω το τηλ που είχα κλήση αρχίζω να μιλάω και ξαφνικά κόβεται η γραμμη, οθόνη δεν δείχνει τίποτα φώτιζαν μόνο τα τρια πλήκτρα και ακουγόταν ενα βοητό για κανένα λεπτό και μετά έσβησε!Η μπαταρία δεν τελείωσε γιατι κι όταν το ανοιξα δείχνει φορτισμένο κανονικά!Τυχαίο;

Κολλάνε και τα κινητά καμία φορά, δεν είναι τρομερό αν σου κολλήσει κάποια στιγμή και δεν ανταποκρίνεται. Θα έκανε κάποιο restart. Να ανησυχείς μόνο αν στο κάνει συνέχεια. Αν στο κάνει 1 φορά στο τόσο δεν τρέχει λόγος ανησυχίας. Και εγώ όσα κινητά Nokia με symbian έχω κολλάνε όταν τα λειτουργώ συνέχεια και χωρίς να τα κλείνω. Το θέμα είναι να μην στο κάνει συνέχεια.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπέρα, σήμερα απέκτησα ένα πρόβλημα με το κινητό μου. Έβαλα μια άλλη κάρτα μνήμης μέσα κ όταν έβαλα κ πάλι την δικιά μου το κινητό δεν άνοιγε. Χωρίς την κάρτα όλα οκ. Έκανα φόρματ στο κινητό, όχι στην κάρτα, κ μετά απ αυτό το κινητό άνοιξε. Έκανα ανάκτηση ενός αντιγράφου ασφαλείας που είχα στην κάρτα αλλά τα εικονίδια των εφαρμογων δεν εμφανίζονται. Ξέρει κανείς πως το διορθώνω;

Κανείς; :-(

6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X

Αν έχεις την κάρτα που έδινε μέσα το πακέτο του 5800 τότε παρουσίασε πρόβλημα όπως παρουσιάζουν οι πιο πολλές της nokia. Κράτα back up μόνο φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και άλλα τέτοια αρχεία που έχεις μέσα στην κάρτα. Μην κρατήσεις τίποτα από τους φακέλους System, Private, resource. Κάνε φορμάτ στην κάρτα σου μέσα από το κινητό και ξαναπέρασε τα όλα από την αρχή. Καλό θα είναι να αγοράσεις μια καινούργια κάρτα ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Για κάρτες δες στο θέμα των Αξεσουάρ.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παιδιά γεια σας

Προσπάθησα να διαβάσω όσα μπορούσα από το θέμα αλλά είναι πάρα πολλά. Ωστόσο μου έμεινε μια αίσθηση από αυτά που διάβασα ότι το κινητό έχει πολλά προβλήματα. Αξίζει τελικά τον κόπο να το αγοράσει κάποιος;

Επίσης το βασικό πρόβλημα το οποίο αρκεί να μην το αγοράσω καθόλου είναι αυτό που διάβασα ότι δεν επικοινωνεί σωστά με ακουστικά μπλουτουθ. Αυτό το πρόβλημα διορθώθηκε ή εξακολουθεί;

Και ένα τελευταίο. Τι είναι τελικά αυτή η σχισμή που λένε όλοι; Κοίταζα το κινητό ενός φίλου και δεν μπόρεσα να την εντοπίσω.

Παιδιά γεια σας

Προσπάθησα να διαβάσω όσα μπορούσα από το θέμα αλλά είναι πάρα πολλά. Ωστόσο μου έμεινε μια αίσθηση από αυτά που διάβασα ότι το κινητό έχει πολλά προβλήματα. Αξίζει τελικά τον κόπο να το αγοράσει κάποιος;

Επίσης το βασικό πρόβλημα το οποίο αρκεί να μην το αγοράσω καθόλου είναι αυτό που διάβασα ότι δεν επικοινωνεί σωστά με ακουστικά μπλουτουθ. Αυτό το πρόβλημα διορθώθηκε ή εξακολουθεί;

Και ένα τελευταίο. Τι είναι τελικά αυτή η σχισμή που λένε όλοι; Κοίταζα το κινητό ενός φίλου και δεν μπόρεσα να την εντοπίσω.

Αξιζει και με το παραπανω.Καλως η κακως η αγορα μια ηλεκτρονικης συσκευης εχει και τον παραγοντα τυχη σε υψηλα ποσοστα.

Οσον αφορα τα μπλουτουθ,με ενα Jabra που εχω,δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα.Σου γραψα την μαρκα για να παρεις ενα μεζε.

Η σχισμη υπηρχε στις πρωτες παρτιδες και αφορουσε το μονταρισμα της συσκευης και το ποσο καλα εφαρμοζαν τα πλαστικα μερη μεταξυ τους.Πλεον οι καινουργιες παρτιδες δεν παρουσιαζουν κατι τετοιο.Το ολο θεμα γινοταν μονο για το αισθητικο κομματι της συσκευης και οχι το λειτουργικο

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...