mirrorofsorrow Δημ. May 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Ένα TIP για όσους έχουν σκοπό να αναβαθμίσουν το κινητό τους σύντομα, για να μην έχουν πρόβλημα με την κάρτα μνήμης... Είσαι σίγουρος οτι αυτό το πρόβλημα παραμένει και με την έκδοση 21; Γιατί υπήρχε στην 11. Παρόλο που έχουν αναβαθμίσει πάρα πολλοί χρήστες την συσκευή τους, δεν έχει διαπιστωθεί κάτι τέτοιο απο κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Μέσω fota περνάνε μόνο οι αλλαγές και αυτό για ευνόητους λόγους. Το μέγεθος είναι κάπου στα 3mb. και τα υπολοιπα 128 mb μεσω nsu τι ειναι?:ninja: [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Aξιζει τον κοπο να βαλουμε την τελευταια εκδοση και μια ακομα ερωτηση. Καλο ειναι να βγαζουμε την καρτα μνημης κατα την διαρκεια της αναβαθμισης για να μην εχουμε κολληματα, εκει μεσα εχω τις εφαρμογες και μερικα θεματα... http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 και τα υπολοιπα 128 mb μεσω nsu τι ειναι?:ninja: Είναι ολόκληρη η έκδοση λογισμικού. Μέσω fota κατεβαίνουν μόνο οι αλλαγές. Aξιζει τον κοπο να βαλουμε την τελευταια εκδοση και μια ακομα ερωτηση. Καλο ειναι να βγαζουμε την καρτα μνημης κατα την διαρκεια της αναβαθμισης για να μην εχουμε κολληματα, εκει μεσα εχω τις εφαρμογες και μερικα θεματα... Εννοείται οτι αξίζει να αναβαθμίσεις. Πολλές βελτιώσεις και κανένα μειονέκτημα με την 21. Δεν χρειάζεται να βγάλεις την κάρτα. Δεν κερδίσεις κάτι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Είναι ολόκληρη η έκδοση λογισμικού. Μέσω fota κατεβαίνουν μόνο οι αλλαγές. Εννοείται οτι αξίζει να αναβαθμίσεις. Πολλές βελτιώσεις και κανένα μειονέκτημα με την 21. Δεν χρειάζεται να βγάλεις την κάρτα. Δεν κερδίσεις κάτι. αρα λοιπον καλυτερα να περαστει ολοκληρη μεσω nsu ετσι?και ας εχουμε περασει μονο τις αλλαγες μεσω fota. [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Δεν έχει πρακτική διαφορά. Ούτε υπάρχει κάποιο συγκριτικό το οποίο να αναφέρει ποια μέθοδος είναι η καλύτερη. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Δεν υπάρχει διαφορά. Αν δεν βαριέσαι, ξαναπέρασέ την. Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ. Και στα προηγούμενα 60άρια μου, μόνο μέσω fota αναβάθμιζα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Με την ευκαιρια της διαθεσης της τελευταιας εκδοσης μεσω NSU να φρεσκαρω την μνημη μας θυμιζοντας αυτο εδω το post:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2695530#post2695530 .Μια και το δικο μου product code δεν ειναι απο τα Βαλκανικα ειπα να ακολουθησω την διαδικασια.Το παρακατω αρχειο JAF 1.98.62.exe δεν βρεθηκε απο το συγκεκριμενο post οποτε το <<ψαρεψα>>:whistle:.Ακολουθησα την διαδικασια οπως ακριβως αναφερεται.Εκει που λεει Read Values button φανηκε το code του κοκκινου.Βεβαια ειχα κανει μια αναβαθμιση σε Nokia οποτε υπεθεσα οτι για αυτο εβλεπε το συγκεκριμενο αριθμο και οχι αυτον που εχει η συσκευη μου.Οποτε για να ειμαι σιγουρος οτι οταν προχωρησω θα εχω Βαλκανικο εβαλα του μπλε.Προχωρησα στην συνεχεια την διαδικασια της αναβαθμισης και με μεγαλη χαρα,και ανακουφιση φυσικα,ειδα τα Ελληνικα να παραμενουν στην θεση τους:lol::up::yahoo::dance:.Οποτε οσοι ενδιαφερονται ας προχωρησουν αφοβα σε αλλαγη product code.Αν προλαβω,λογο κουρασης,θα γραψω αναλυτικα την ολη διαδικασια μαζι με screenshots και τους συνδεσμους με τα δυο αρχεια,αφου παρω πρωτα επιβεβαιωση οτι μπορω να προχωρησω. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Προσπαθω να περασω ενα θεμα, και μου βγαζει συνεχεια σφαλμα ενημερωσης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Προσπαθω να περασω ενα θεμα, και μου βγαζει συνεχεια σφαλμα ενημερωσης... Αυτό συνήθως το βγάζει όταν πας να περάσεις το ίδιο θέμα ή θέμα με το ίδιο όνομα. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Μάλλον το μάτιαξα, κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, κόλλησε η οθόνη, και όταν επανήλθε δεν είχα τα εικονίδια συντομεύσεων. Όπως όπως έχειή δη αναφερθεί, κάνω επανεγκατάσταση του λογισμικού, format την κάρτα και όλα πάλι από την αρχή.... Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 ...και κανένα μειονέκτημα με την 21. Να πω τις κακίες μου? :p 1. Αυτή η άμεση (ξερή χωρίς εφέ εναλλαγή σε landscape και αντίστροφα) δε την βρίσκω τόσο ωραία. Και πιστεύω πως έχοντας αυξηθεί μ'αυτό τον τρόπο η ευαισθησία μερικές φορές γυρνάει ακόμα και όταν δεν θες... 2. Ένα bug που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν λαμβάνεις ειδοποίηση για νέα mail, ακόμα και αν τα διαβάσεις (διαγράψεις, κλπ...) με το που κλειδώσεις το κινητό, αρχίζει να φωτίζει το άσπρο λαμπάκι ειδοποίησης. Με το που το ξεκλειδώσεις και το ξανακλειδώσεις όλα οκ. 3. Τις τελευταίες φορές το κουμπάκια στο handsfree δεν λειτουργούν... Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα στο handsfree μου ή στην συνεργασία του με το τηλέφωνο :O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_O Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Γίνεται μέσα στην "Έκθεση" να ταξινομήσω τα τραγούδια μου σε φακέλους; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifdour Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Μολις μου εβγαλε ειδοποιηση και μενα το nokia software updater οτι υπαρχει η νεα v21 για το 5800. σβηνει εφαρμογες ,θεματα,μυνηματα,επαφες???βλεπετε αλλαγες??που?? πρεπει να βγαλω τη καρτα μνημης ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Να πω τις κακίες μου? :p 1. Αυτή η άμεση (ξερή χωρίς εφέ εναλλαγή σε landscape και αντίστροφα) δε την βρίσκω τόσο ωραία. Και πιστεύω πως έχοντας αυξηθεί μ'αυτό τον τρόπο η ευαισθησία μερικές φορές γυρνάει ακόμα και όταν δεν θες... Αυτό πλέον είναι πολύ σπαστικό όλη την ώρα γυρίζει, εδώ σε όρθια και προς την αντίθετη μεριά μάλιστα και έρχεται μήνυμα και σχεδόν πάντα όταν πατάω να το διαβάσω ανοίγει γυρνώντας σε landscape και πας να γυρίσεις το κινητό κι εχει ήδη ξαναγυριζει και αν βιαζεσαι να κάνεις κάτι ειναι πολύ σπαστικό πλέον Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Μολις μου εβγαλε ειδοποιηση και μενα το nokia software updater οτι υπαρχει η νεα v21 για το 5800. σβηνει εφαρμογες ,θεματα,μυνηματα,επαφες???βλεπετε αλλαγες??που?? πρεπει να βγαλω τη καρτα μνημης ?? Η εφαρμογή σου λέει να κρατήσεις backup καλού κακού. Όσα χρόνια έχω symbian πάντως δεν έχω χάσει τίποτα λόγω update. Μια που γράφουν κάποιοι παράπονα ας συμπληρώσω κ εγώ ένα 'έλεος' με τα κολλήματα του. Πατάω καμιά φορά εφαρμογές και κολλάει με την οθόνη να κάνει κάτι κουφά που λέω "πάει το χάσαμε το κορμί πατριώτη" και σβήνει , το ανοίγεις και βλέπεις μετά το σήμα της Νοκια την εφαρμογή που ίσως να είχες ανοιχτή πριν το κλείσεις. Καμιά φορά στις βόνταφον σίμ δεν προλαβαίνεις να πατήσεις το "εντάξει" οπότε δεν δουλεύουν κοκκινο κουμπί+κάμερα και θέλει ξανά επανεκκίνηση.. αυτά τα λίγα μωρέ :X:worry::( Σε αντίθεση με τον clarco5 ΜΟΝΟ το handsfree μου δεν έχει φάει κόλλημα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Να πω τις κακίες μου? :p 2. Ένα bug που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν λαμβάνεις ειδοποίηση για νέα mail, ακόμα και αν τα διαβάσεις (διαγράψεις, κλπ...) με το που κλειδώσεις το κινητό, αρχίζει να φωτίζει το άσπρο λαμπάκι ειδοποίησης. Με το που το ξεκλειδώσεις και το ξανακλειδώσεις όλα οκ. Αυτό το κάνει και σε εμένα. :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hero Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Ενα ευχάριστο νέο: μετά από μια εβδομάδα με την αναβάθμιση, είναι πλέον σίγουρο ότι το ρολόϊ δεν χάνει πια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Γίνεται μέσα στην "Έκθεση" να ταξινομήσω τα τραγούδια μου σε φακέλους; Όχι. Αν θέλεις φτιάξε λίστες αναπαραγωγής. Μολις μου εβγαλε ειδοποιηση και μενα το nokia software updater οτι υπαρχει η νεα v21 για το 5800. σβηνει εφαρμογες ,θεματα,μυνηματα,επαφες???βλεπετε αλλαγες??που?? πρεπει να βγαλω τη καρτα μνημης ?? Έχουν αναφερθεί πάρα πολλές φορές αυτά που ρωτάς. Κάνε τον κόπο να διαβάσεις τα προηγούμενα. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Τελικα δεν παιζομαστε μου φαινεται και δεν ειμαστε με τιποτα ευχαριστημενοι. Πριν την αναβαθμιση , υπηρχαν παραπονα , για την αργη εναλλαγη σε οριζοντια η καθετη μορφη. Τωρα μετα την αναβαθμιση , υπαρχουν παραπονα , οτι επειδη το κανει πλεον γρηγορα , ειναι σπαστικο. Αρα δεν παιζομαστε. Οσο για την αναβαθμιση , εχουν σχεδον αναφερθει τα παντα , αμα διαβασετε και λιγο πιο πισω τις σελιδες. Ειπαμε , στην ουσια δεν χρειαζεται καποιο back up και , γινεται και κανονικοτατα η αναβαθμιση και μεσω fota , χωρις κανενα προβλημα και χρονοτριβες , γενικοτερα. Το λεω αυτο , γιατι ελατε στην θεση , των ανθρωπων που μπαινουν καθημερινα στο forum και διαβαζουν τα ιδια και τα ιδια. Δεν ειναι σπαστικο? Γι'αυτο αν εχετε την ευγενη καλοσυνη , και σεβομαστε και ο ενας τον αλλον φυσικα , πριν ρωτησετε , ψαξτε λιγο τις σελιδες , διαβαστε , καντε μια αναζητηση στην τελικη , με την/τις λεξεις που θελετε , και ειναι σχεδον σιγουρο , οτι θα βρειτε τις απαντησεις σας γενικοτερα , και μονο αν δεν τις βρειτε τοτε , ποσταρετε. Ευχαριστω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Problems Solved. Τελικά στο 3ο hard format έγινε σωστά η δουλειά. Πριν όταν έκανα εγκατάσταση εφαρμογές μου έλεγε οτι "υπάρχει ήδη η εφαρμογή".. Διάβασα και κάτι άλλα ποστ και στο 3ο φορματ και αφού πέρασα ότι πρόγραμμα ειχα κ πριν, δουλεύει το κινητό ΑΨΟΓΑ φύγανε και τα κολλήματα της βονταφον σιμ καρτας. Ελπίζω για πάντα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 παιδια εχω να κανω καποιες ερωτησεις: 1) υπαρχει σε κοκκινο και αν ναι που; 2)οταν το παρω πρεπει να το φορτισω αμεσως η να περιμενω να ξεφορτιστει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 1)Αν υπαρχει σιγουρα καποιο χρωμα στην αγορα αυτο θα ειναι το κοκκινο 2)να το αφησεις να ξεφορτισει O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 οντως το ρολοι εγινε "γκρηνουιτς". http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleni7 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 εγώ πήρα σήμερα το κινητό μου στη vodafone και μου ειπαν οτι θα το στηλουν για σερβις και θα μου ερθει σε 15 μερες ειναι λογικό για τόσες μέρες????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts