Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eλενη ειμαστε ολοι εδω για να βοηθαμε οσο μπορουμε και οσο ξερουμε , ο ενας τον αλλον , αλλωστε αυτη ειναι η εννοια ενος φορουμ και να λεμε και τις εντυπωσεις μας , γνωμες μας κ.λ.π.

Ωστοσο βλεπω οτι σου λενε σχεδον ολα τα παιδια κατι κι εσυ επιμενεις στα ιδια και στα ιδια.

Οταν θες να ξαναγραψεις κατι σε ενα ποστ που ηδη εχεις κανει πατας την λεξη τροποποιηση ουτως ωστε να μην γεμιζει η σελιδα και εν τελει το φορουμ με ασκοπα μυνηματα.

Και επισης , διαβαζε πρωτα καλα Η αν βαριεσαι Η δεν εχεις χρονο να διαβασεις κανε μια αναζητηση με αυτο που θες στο φορουμ και γενικα πιστευω οτι ολο και θα βρεις τις απαντησεις σου.

Ολα αυτα τα λεω παντα φιλικα και με καλη διαθεση οπως αρμοζει σε ενα φορουμ , για την καλυτερη λειτουργεια του , και εν τελη την καλυτερη εξυπηρετηση ολων των φιλων.

Ευχαριστω πολυ.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για δες λίγο αυτό http://europe.nokia.com/A4579163 δεν ειναι???

Αυτό είναι όπως σου είπα και πριν για τη διαδικασία αναβάθμισης μέσω Η/Υ με το Nokia Software Upadater.

Δεν σου χρησιμεύει πουθενά στη παρούσα φάση.

ΥΓ: Δες τι γράφει ο φίλος yiannis64.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αυτο με την μαυρη οθονη το ανεφερα πιο πριν και εγω.και επισης ανεφερα οτι απλα το βαζω στο γενικο πριν το κλεισω και ολα οκ.μεχρι να το διορθωσουν,δεν μπορει να γινει κατι αλλο...

παιδια help!!!! ειμαι ετοιμος να αγορασω το κινητο σε 2 μερες αλλα χρειαζομαι μια σημαντικη πληροφορια.....εχει εγκατεστημενο document viewer για αρχεια word, excell, powerpoint, pdf κτλπ??? αν ναι, λειτουργει κανονικα ή πρεπει ν κατεβασουμε τπτ απο ιντερνετ με χρεωση?? ευχαριστω εκ των προτερων :)
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Όχι, δεν έχει προ-εγκατεστημένο document viewer.

Θα πρέπει να κατεβάσεις από το internet.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Μην αρχίσουμε πάλι αυτή τη συζήτηση... είναι και εκτός θέματος.

AGPS χωρίς GPS δεν υφίσταται!

Κανονικό δέκτη GPS έχει και το iPhone.

Σοβαρό πρόγραμμα πλοήγησης δεν έχει.

Γι αυτό απαιτεί πακέτα δεδομένων.

Για τους χάρτες του google maps.

Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν εκτός.

Υπάρχει επίσημο θέμα για τις εφαρμογές.

Μια ακόμα ερωτηση για την αναβαθμιση. Σχετικα με την κάμερα και με τα χρωματα που δεν με ικανοποιουν-εμφανιζονται περισσοτερο με αποχρωσεις του μπε και οχι τοσο ζωντανα- υπαρχει περιπτωση με την νεα εκδοση να βελτιωθει η κατασταση προς το καλυτερο?

Σου απάντησα στο θέμα των εφαρμογών.

Συγγνώμη αλλά δεν την είδα την απάντηση.Χωρίς το πρόγραμμα δεν γίνεται;Ευχαριστώ για την απαντηση το ίδιο ισχύει και για το νοκια 6300

Όχι, δεν παρέχει το λειτουργικό αυτή τη δυνατότητα.

Παρα την αναβαθμιση υπαρχουν ακομα αρκετα προβληματακια και ελλειψεις.

1. Η ενναλαγη της οθονης απο portrait to landscape δε λειτουργει μετα απο καποια ωρα και το κινητλ θελει επανεκκινηση για να ξεκολησει. Εμενα εχει κολλησει το μενου σε landscape και δεν αλλαζει. Εχω παρατηρησει παντως οτι αυτο συμβαινει μετα απο σερφαρισμα με opera mini.

2. O browser του κινητου εχει ελλειψεις, δεν υπαρχουν κουμπια ελεγχου σε πληρη οθονη, ουτε γραφηματα που να παρακολουθεις το φορτωμα της σελιδας, το σημα, τη μπαταρια κλπ. Οι ιστοσελίδες δεν αποθηκεύονται προσωρινά στη μνήμη (cache) με αποτέλεσμα όταν κάνεις πίσω τις σελίδες να τις ξαναφορτώνει και να καθυστερεί σημαντικά, γενικά ξαναφορτώνει θα ίδια πράγματα ενώ θα μπορούσε άνετα να κρατάει cache. Η απενεργοποίηση της αυτόματης επαναφόρτωσης σελίδων δε βλέπω να κάνει τίποτα.

3. Το προγραμμα αναπαραγωγης μουσικης εχει ελλειψεις στην αρχειοθετηση των τραγουδιων αλλα το σημαντικοτερο προβλημα ειναι τα μεγαλα κενα αναμεσα στα mp3 κατα τη διαρκεια της αναπαραγωγης και η απουσια crossfading σε μια συσκευη που υποτιθεται οτι ειναι ιδανικη για να ακους μουσικη.

4. Η διαχειριση ενεργειας δεν ειναι καλη. Η μπαταρια ειναι στο 50% και το κινητο κανει μια ωρα να γεμισει, αν ειναι στο 10% παλι θα κανει μια ωρα. Οι γραμμες της μπαταριας πεφτουν ξαφνικα.

5. Το ραδιοφωνο παιρνει μονο 20 αποθηκευσιμους σταθμους και αν το βαλεις να κανει αυτοματη ανιχνευση δε ξεπερναει ποτε τα 90Mhz γιατι γεμιζει η μνημη των 20 σταθμων.

6. Το να σκρολαρεις κειμενο με την ακιδα ειναι αδυνατο. Προσπαθω να παω τον κερσορα πιο πανω για να δω τι εγραψα πριν και ειναι αδυνατο. Ειναι αδυνατο να κανω highlight ενα κομματι κειμενου και να το σβησω ή να το κανω αντιγραφη και επικόλληση.

7. Η αρχική οθόνη είναι τραγικά άδεια για το μέγεθος της, είναι κρίμα το παλιό μου Ν73ΜΕ που έκανε περίπου τα ίδια λεφτά με το 5800 όταν βγήκε, με τη μισή οθόνη να έχει περισσότερες συντομεύσεις απο το 5800 (έξι έναντι τεσσάρων). Θα μπορούσε επίσης η οθόνη να έχει περισσότερα στοιχεία για τη συνδεσιμότητα και να μην είναι αναγκασμένος να αφήνεις νύχι για να μπορείς να πατάς στο εικονίδιο της μπαταρίας ή στο ρολόι.

Ρε παιδιά μήπως ξέρετε γιατί την ώρα που βλέπω ένα βίντεο, αυτό ξαφνικά αρχίζει και κολλάει; Το ίδιο βίντεο το έβλεπα χθες και δε κολλούσε καθόλου...

Παρα την αναβαθμιση υπαρχουν ακομα αρκετα προβληματακια και ελλειψεις.

1. Η ενναλαγη της οθονης απο portrait to landscape δε λειτουργει μετα απο καποια ωρα και το κινητλ θελει επανεκκινηση για να ξεκολησει.

Δεν το έχω πάθει ποτέ. Μετά την αβαάθμιση έκανες φορματ;

2. O browser του κινητου εχει ελλειψεις,

Συμφωνώ σε όλα. Ο browser τα πάει καλά απο θέμα ταχύτητας, απόκρισης, απεικόνισης αλλά έχει ακόμα πολλές ελείψεις. Το οτι ξαναφρτώνει τα ίδια, είναι πολύ σπαστικό και χρονοβόρο.

Σε βίντεο που είδα, το Ν97 έχει παραπάνω πράγματα όπως πλήκτρα ελέγχουν ακόμα κια σε πλήρη οθόνη (εμφανίζονται αν πατήσεις σε κενή οθόνη). Ελπίζω στην επόμενη αναβάθμιση, να δούμε περισσότερες βελτιώσεις.

3. Το προγραμμα αναπαραγωγης μουσικης εχει ελλειψεις στην αρχειοθετηση των τραγουδιων

Τι εννοείς; Δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό.

4. Η διαχειριση ενεργειας δεν ειναι καλη.

Ας ελπίσουμε να το λύσουν και αυτό.

5. Το ραδιοφωνο...

Το ραδιόφωνο είναι το μοναδικό πράγμα στο κινητό που δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Οπότε... :)

6. Το να σκρολαρεις κειμενο με την ακιδα ειναι αδυνατο.

Επίσης δεν το έχω πάθει ποτέ. Εννοείς οτι είναι δύσκολο να επιλέξεις κείμενο με το δάχτυλο; Τότε ναι (δύσκολο όχι αδύνατο), αλλά με την γραφίδα είναι παιχνιδάκι.

7. Η αρχική οθόνη είναι τραγικά άδεια για το μέγεθος της

Ναι, είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολύ και ελπίζω να προστεθούν εργαλεία στην έκδοση 30.

Η μπαταρία της συσκευής μου τώρα αρχίζει να στρώνει και δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες. Ενώ στην αρχή έπεφταν οι μπάρες για πλάκα, τώρα με πολύ σκληρή χρήση δείχνει να κρατάει πολύ περισσότερο.

Οπότε τώρα τι να κάνουμε, να το αναβαθμίσουμε και θα χρειαστει να κανω φορματ κατά την διαδικασια μεσω FOTA? Επισης δεν απαντηθηκε το ερωτημα αν υπάρχει εμφανης βελτιωση στην καμερα και τις φωτογραφιες..

Κάνε αναβάθμιση μέσω FOTA και, αφού τελειώσει, κάνε φορματ σε κάρτα και τηλέφωνο. Δεν είναι αναγκαίο να γίνει, αλλά σίγουρα βοηθάει.

Κάνε αναβάθμιση μέσω FOTA και, αφού τελειώσει, κάνε φορματ σε κάρτα και τηλέφωνο. Δεν είναι αναγκαίο να γίνει, αλλά σίγουρα βοηθάει.

Δλδ εγώ που θέλω ενα κινητό και να μην ξανά ασχοληθώ μαζί του (γιατι ετσι πρέπει να είναι το κινητό) από οτι διαβάζω πρέπει να μείνω με αυτό που έχω :lol::lol:

Eχω την έκδοση 20.0.012 και τώρα δοκίμασα αναβαθμιση μεσα απο το μενου του *#0000#, κατεβασε ένα αρχείο 3,8 περίπου ΜΒ και ολοκληρωθηκε. Ωστοσο η εκδοση δεν αλλαξε και μαλλον εκανε ενημερωση της υπαρχουσας. Να ρωτησω ομως γιατι δεν εγινε η διαδικασια και γιατι χρειαζεται φορματ στην καρτα μνημης δεδομενου οτι δεν επηρεαζεται απο την αναβαθμιση?

Καλημερα σε ολοθς!Μπορει καποιος να μου πει με την καινουργια αναβαθμιση,τι ακριβως εχει αλλαξει?Ευχαριστω!

Καλημερα σε ολοθς!Μπορει καποιος να μου πει με την καινουργια αναβαθμιση,τι ακριβως εχει αλλαξει?Ευχαριστω!

Καλημερα !:)

Διαβαζουμε τα προηγουμενα για να μην λεμε τα ιδια συνεχως ..:O

πχ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2774453#post2774453

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2774442#post2774442

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δλδ εγώ που θέλω ενα κινητό και να μην ξανά ασχοληθώ μαζί του (γιατι ετσι πρέπει να είναι το κινητό) από οτι διαβάζω πρέπει να μείνω με αυτό που έχω :lol::lol:

Συγνμωμη αλλα οταν λες οτι ενα κινητο για να ειναι κινητο δεν θα πρεπει να ασχολησε μαζι του,δεν μας δειχνεις και τι κινητο εχεις,τοτε εισαι σε λαθος μερος.Οποιοδηποτε <<εξυπνο>> κινητο και να παρει καποιος,και εφοσον κατεχει λιγο το αθλημα,το παιρνει για να ασχολειται μαζι του.Αλλιως ποιος ο λογος,μονο για να πουλαει μουρη;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Θεωρώ φιλε μου ότι το κινητό ειναι ότι καλύτερο συνάντησα μεχρι σήμερα, χωρίς προβλήματα όπως παλιά με Νοκια, μαλιστα ειναι ισως ένα απο τα καλυτερα κινητά με οθόνη αφής..

Εγώ δεν έκανα format...Kαι ολα ειναι οκ...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...