Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα να μάθω αν εκτός απο το Naevius υπάρχει κάποιο άλλο δωρεάν προγραμματάκι για να μετατρέπω τα βίντεο του YouTube σε avi και να τα βλέπω στο 5800 ..ευχαριστώ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια καλημερα θα ηταν ευκολο να μου πει καποιος την διαδικασια του πως απενεργοποιητε το agps και ο διακομιστης θεσης στο 5800 εχω σπασει το κεφαλη μου και δεν μπορω να το βρω

Παιδια καλημερα θα ηταν ευκολο να μου πει καποιος την διαδικασια του πως απενεργοποιητε το agps και ο διακομιστης θεσης στο 5800 εχω σπασει το κεφαλη μου και δεν μπορω να το βρω

Θα πας Ρυθμίσεις->Τηλέφωνο->Ρυθμίσεις εφαρμογών->Εντοπισμός θέσης και θα απενεργοποιήσεις το υποβοηθούμενο gps

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Σε υπερευχαριστω μηπως ξερεις αν τωρα που το απενεργοποιησα θα αργει να κλειδωνει δορυφορους και αν εχεις ακουσει τιποτα για καινουργια αναβαθμιση ποτε θα βγει?

Παιδια καλησπερα και απο εμένα...

Θα ηθελα να ρωτήσω όταν ερχεται μύνημα αν παίζει ολόκληρο το τραγούδι ως ήχο μυνήματος ή μόνο κάποια δευτερόλεπτα...

Εχω συνηθήσει από τα Motorola που τα παίζουν ολόκληρα και άντε βρες τωρα πρόγραμμα να κοβεις τραγούδια και τρέχα γυρευε καταστάσεις...

Το ρωταω για τι το εχω παραγγειλει και αναμενο νεες παραλαβες απο Vodafone...

Σε υπερευχαριστω μηπως ξερεις αν τωρα που το απενεργοποιησα θα αργει να κλειδωνει δορυφορους και αν εχεις ακουσει τιποτα για καινουργια αναβαθμιση ποτε θα βγει?

Λογικά ναι, θα αργεί πιο πολύ για να βρει δορυφόρους.. Καλό θα είναι να το έχεις ενεργοποιημένο, η χρέωση είναι μηδαμινή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

καλημερα παιδια.Σκεφτομαι να παρω το εν λογο κινητο μιας και εχω καλες εντυπωσεις απο

τις διαφορες συζητησεις σας.Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να το βρω σε κανενα καταστημα vodafone εδω και πολυ καιρο.Σε οποια ρωτησα ειπαν οτι το περιμενουν μεσα στο μαρτιο.Αντε να δουμε...Παντως φαινεται καλο για τα λεφτα του

Καλο το κινητο παιδια....αλλα κατι μου λεει οτι το μονο που με κραταει να μην γυρισω στο Ν82 μου, ειναι η οθονη...οχι επειδη ειναι touch, απλα λογω μεγεθους! κατα τα αλλα το κινητο ειναι κατωτερο σαφως!
The Sailor Man! ;-P

Καλο το κινητο παιδια....αλλα κατι μου λεει οτι το μονο που με κραταει να μην γυρισω στο Ν82 μου, ειναι η οθονη...οχι επειδη ειναι touch, απλα λογω μεγεθους! κατα τα αλλα το κινητο ειναι κατωτερο σαφως!

Σε τι ακριβως υστερει απο το Ν82(και οχι μονο γενικα απο τα Νseries) που το πληρωνουμε ακριβοτερα ενω με τα ιδια λεφτα περνουμε ισαξιο κινητο?Μονο η καμερα ειναι αρκετα καλυτερη.

Φίλε μου το έχω παραγγείλει απο vodafone εδώ και κανά 10ήμερο και περιμένω να το φέρουν...

Λίγο υπομονή θέλει.....

Εγω δεν το εχω παραγγειλει απλα περιμενω..Μαλλον θα κανω και εγω

το ιδιο για να ειμαι σιγουρος γιατι μαλλον απο οτι φαινεται δεν θα φερουν και πολλα

στα καταστηματα

Φίλε μου το έχω παραγγείλει απο vodafone εδώ και κανά 10ήμερο και περιμένω να το φέρουν...

Λίγο υπομονή θέλει.....

Μπορει να ιεναι καλο αυτο..γιατι ισως ερθουν καινουργιες παρτιδες...

Σε τι ακριβως υστερει απο το Ν82(και οχι μονο γενικα απο τα Νseries) που το πληρωνουμε ακριβοτερα ενω με τα ιδια λεφτα περνουμε ισαξιο κινητο?Μονο η καμερα ειναι αρκετα καλυτερη.

Η καμερα του Ν82 ειναι πιστευω οτι καλυτερο εχει βαλει μεχρι στιγμης η nokia σε κινητό σε συνδιασμο με το xenon flash. Εκτος αυτου ομως, το Ν82 εχει και graphics acceleration Nvidia τσιπακι, πραγμα που μακαρι να ειχε το 5800 με αυτην την οθονάρα..αλλα δεν! Κατα τα αλλα απλα με εχει εκνευρισει οτι κολλαει το Garmin πχ και οτι δεν υπαρχουν αρκετες εφαρμογες. Παρολαυτα το πηρα δεν μπορω να πω....το πρωτο μου κινητο με touch screen! Αντε να δουμε...

The Sailor Man! ;-P

Για αυτούς που έχουν αμφιβολίες με το κενό πάνω-δεξιά:

Είδα το κινητό στο Πλαίσιο του Πειραιά ΑΜΕΣΩΣ με το που το έβαλαν στη βιτρίνα και έπαιζε ελάχιστα το μικρό κενό. Το είδα μετά από 15 ημέρες και το κενό ήταν το ίδιο ακόμη και μετά τη χρήση τόσου πολύ κόσμου που το είδε. Κατά τη γνώμη μου, το κενό αυτό πλέον δεν θα αποτελούσε εμπόδιο στην αγορά του κινητού αυτού.

Αυτά...

Μια ερώτηση: προσπαθώ να συνδέσω το Nokia Bluetooth μου (το οποίο χρησιμοποιούσα με Ν73 μια χαρά), αλλά το 5800 ούτε καν το εντοπίζει στην αναζήτηση συσκευών!!

Αντιμετωπίζει και κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Μήπως φταίει το bluetooth μου και πρέπει να δοκιμάσω άλλο;

Ευχαριστώ πολύ όποιον απαντήσει! :D

Παιδια για την σχισμή δεν πρέπει να σας απασχολεί τίποτα...

Έχω ενα Motorola V1100 και στην εξωτερικη οθόνη έχει μια σχισμή ΝΑ (με το συμπαθιο)...

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα παρόλο 2 άτυχων στιγμών που γέμισε το κινητό απο πάνω ως κατω την μια με ζεστο ροφημα σοκολατας και την δευτερη με κρασί...

Το κινητό ζει ακόμα και βασιλεύει και το εχω μάλιστα ως δευτερο μου εχωντας μια what's up για να μιλάω με την κοπέλα μου.

Παιδια το πηρε κανεις απο multirama ή απο eshop (σε κοκκινο) τις τελευταιες μερες? Ξερουμε αν ειναι οντως παραεισαγωγης γιατι βαρεθηκα να περιμενω μεχρι να το φερει ο Γερμανος:confused: Τα Νοκια shops δινουν ακομα το bluetooth??

Λοιπόν, μετά από τόσες μέρες αγνιας για το τι έχει το κινητό, σήμερα πείρα τηλέφωνο στην νοκια και που είπαν ότι έφυγε για εξωτερικό και σε 10 εργάσιμες θα είναι πίσω... Εγώ το είχα δώσει μέσο Vodafone, πόσο λέτε να καθυστερήσει μέχρι να έρθει στα χέρια μου?

Παιδια καλησπερα και απο εμένα...

Θα ηθελα να ρωτήσω όταν ερχεται μύνημα αν παίζει ολόκληρο το τραγούδι ως ήχο μυνήματος ή μόνο κάποια δευτερόλεπτα...

Χτυπάει όσο είναι και η διάρκεια του κομματιού.

Τα Νοκια shops δινουν ακομα το bluetooth??

Απ ό,τι ξέρω ναι, δίνουν ακόμη δώρο το handsfree.

Μια ερώτηση: προσπαθώ να συνδέσω το Nokia Bluetooth μου (το οποίο χρησιμοποιούσα με Ν73 μια χαρά), αλλά το 5800 ούτε καν το εντοπίζει στην αναζήτηση συσκευών!!

Αντιμετωπίζει και κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Μήπως φταίει το bluetooth μου και πρέπει να δοκιμάσω άλλο;

Ευχαριστώ πολύ όποιον απαντήσει! :D

Κάνε reset στο handsfree και μετά προσπάθησε ξανά να τα "ζευγαρώσεις".

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

:mad:Δεν εχω δει αλλο μηνυμα για αυτο το θεμα(μπορει να υπαρχει βεβαια, εγω δεν το ειδα)

Μπορει καποιος εμπειρος να μου πει γιατι μετα απο λιγο broswing στο ιντερνετ κανει shutdown ο web broswer και με πετα στην κεντρικη οθονη του κινητου.(δεν κανω download τιποτα σημαντικο σε μεγεθος απλα βλεπω καποια εμαιλ μου στο yahoo και κοιταω ειδησεις απο εφημεριδες στο google).

Δεν εχω αλλες εφαρμογες ανοιχτες παραλληλα, επισης εχω επιλεξει να σβηνεται το history και καθαριζω το cache συχνα. Επισης ΔΕΝ χρησιμοποιω το search απο κεντρικη οθονη, γνωριζοντας οτι αυτο μου τρωει available μνημη.

Η μνημη που εχω ελευθερη ειναι 65 μβ.

Επισης ξερω οτι δεν φταει η καρτα μνημης γιατι μου το εκανε και με την 8αρα της Νοκια και με την 16αρα της sandisk.

Οποιος μπορει ας ριξει καμια ιδεα.

Ευχαριστω

Και σε εμένα συμβαίνει καμιά φορά.

Πρόβλημα με τον browser είναι. Ευελπιστώ σε μελλοντική αναβάθμιση να εκλείψει το φαινόμενο.

Εγω αυτο το παθαινω με το ΟΠΕΡΑ,με πεταει καθε τοσο,αλλα με τον browser του κινητου δεν μου το εχει κανει

Ρε παιδια...καποιοι που ειχαν προβλημα με τα δωρεαν ασυρματα δικτυα που τους εβγαζε καμια αποκριση πυλης...τελικα βγαλανε ακρη?γιατι μου το εκανε και εμενα εχθες...και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη...ρωταω πιο πολυ...γιατι την επομενη εβδομαδα θα φυγω για 7ημερη στην Βαρκελωνη και θελω να ειναι πληρως λειτουργικο...θα μου αρεσει να κανω τα παντα απο το κινητο απο το να παρω εξτρα Laptop οπως θα κανουν πολυ συμμαθητες μου...!:):):):)

Εγω θα το βαζω στην τσεπουλα και ειμαι κυριος...!:D:D:D

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...