housas08 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 να αναφερω ενα μικρο bug που εχω παρατηρησει στη δικη μ συσκευη... οποτε συνδεω το κινητο με το pc και μετα αφου το αποσυνδεσω, αν παω στα μηνυματα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να τα αποθηκευσει στην επιλεγμενη μνημη (δηλαδη την καρτα μνημης) και την αλλαζει στου κινητου απο μονο του. πηγαινοντας στις ρυθμισεις και επιλεγοντας παλι την καρτα μνημης για αποθηκευση ειναι ολα οκ! ελπιζω να το επιδιορθωσουν σε μελλοντικες ενημερωσεις!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 ελπιζω να το επιδιορθωσουν σε μελλοντικες ενημερωσεις!!! Πλακα πλακα...εχει ακουσει κανεις μηπως...ποτε θα εχουμε καμια αναβαθμιση?:):):):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Κάνεις ασφαλή κατάργηση πριν το αποσυνδέσεις από τον υπολογιστή; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Κάνεις ασφαλή κατάργηση πριν το αποσυνδέσεις από τον υπολογιστή; οχι ποτε γιατι τοσα χρονια οτι συσκευη και αν ειχα ασφαλη καταργηση δεν εκανα και ποτε δεν μου ειχε πραουσιαστει κατι... (απλα κοιταγα να μην μεταφερεται κανενα αρχειο και γενικοτερα να μη χρησιμοποιειται η συσκευη) μολις το δοκιμασα και με ασφαλη καταργηση και παλι το ιδιο... (αν και απ οτι θυμαμαι τις πρωτες 2-3 μερες δεν μου το χε παρουσιασει... ισως ηταν προρυθμισμενο για τη μνημη του τηλεφωνου και δεν το χα παρατηρησει) :rolleyes: δεν μπορω να πω οτι με ενοχλει ιδιαιτερα... αλλα καλυτερα να μην υπηρχε!! δε θα αργησει η αναβαθμιση... τωρα που για τα καλα εχει μπει το κινητο στην αγορα θα δουλευουν επι τουτου με οτι στοιχεια μαζευουν καθημερινα! α... και αν εβγαλε καποιος ακρη με τις καρτες μνημης και αν ειναι οκ οι 16 GB class 4 (η αν κανουν και οι class 6) ας μας το πει εδω! ;) η λογικη παντως λεει να παμε για τισ "6αρες" (αν και η 8GB του κινητου ειναι class 4 απ οτι εχω διαβασει!) * Class 2: 2 MB/s - 13x * Class 4: 4 MB/s - 26x * Class 6: 6 MB/s - 40x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 να αναφερω ενα μικρο bug που εχω παρατηρησει στη δικη μ συσκευη... οποτε συνδεω το κινητο με το pc και μετα αφου το αποσυνδεσω, αν παω στα μηνυματα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να τα αποθηκευσει στην επιλεγμενη μνημη (δηλαδη την καρτα μνημης) και την αλλαζει στου κινητου απο μονο του. πηγαινοντας στις ρυθμισεις και επιλεγοντας παλι την καρτα μνημης για αποθηκευση ειναι ολα οκ! ελπιζω να το επιδιορθωσουν σε μελλοντικες ενημερωσεις!!! Αυτό το κάνει και σε εμένα και ας κάνω ασφαλή κατάργηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Το μόνο που μου κάνει ακόμα πού και πού είναι να χρωματίζεται όλη η οθόνη με κάποιο χρώμα για μερικά δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται. Καταλαβα.περιεργο παντως γιατι δεν βλεπω να το εχει κανενας αλλος εδω...ισως το παω νοκια αν βγαλω ακρη θα σου πω.. Μάλλον μπήκα και εγώ το club. Μου το έκανε σήμερα (2 φορές) για πρώτη φορά! Προς στιγμή όλη η οθόνη πήρε ένα χρώμα μπλέ (από κάτω έβλεπα κανονικά το θέμα και τα κουμπιά) και μετά επανήλθε. Την 2η φορά έγινε το ίδιο, αλλά το χρώμα ήταν κόκκινο. :mad::mad::mad: Πήγες στην ΝΟΚΙΑ τελικά? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Μάλλον μπήκα και εγώ το club. Μου το έκανε σήμερα (2 φορές) για πρώτη φορά! Προς στιγμή όλη η οθόνη πήρε ένα χρώμα μπλέ (από κάτω έβλεπα κανονικά το θέμα και τα κουμπιά) και μετά επανήλθε. Την 2η φορά έγινε το ίδιο, αλλά το χρώμα ήταν κόκκινο. :mad::mad::mad: Πήγες στην ΝΟΚΙΑ τελικά? Η προηγούμενη εμπειρία λέει ότι αν το πάω, θα πρέπει να το κρατήσουν για έλεγχο. Στον έλεγχο μπορεί να μην τους το κάνει αλλά και να τους το κάνει, δε θα είναι καρφωμένοι για ώρες πάνω στην οθόνη και μπορεί να μην το προσέξουν, οπότε θα μου το στείλουν πάλι όπως είναι και εγώ θα είμαι κανένα μήνα και βάλε χωρίς κινητό. Μέχρι στιγμής δεν χειροτέρεψε καθόλου. Αν χειροτερέψει και το κάνει πολύ συχνά, θα το πάω. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 να αναφερω ενα μικρο bug που εχω παρατηρησει στη δικη μ συσκευη... οποτε συνδεω το κινητο με το pc και μετα αφου το αποσυνδεσω, αν παω στα μηνυματα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να τα αποθηκευσει στην επιλεγμενη μνημη (δηλαδη την καρτα μνημης) και την αλλαζει στου κινητου απο μονο του. πηγαινοντας στις ρυθμισεις και επιλεγοντας παλι την καρτα μνημης για αποθηκευση ειναι ολα οκ! ελπιζω να το επιδιορθωσουν σε μελλοντικες ενημερωσεις!!! Τα ιδια και σε μενα. Δεν εχω παρατηρησει αν το κανει μετα απο αποσυνδεση απο τον ΗΥ ,αλλα καιρο τωρα ειχα επιλεγμενη την καρτα μνημης για τα μηνυματα και ειχα σεταρει τους λογαριασμους (3), ολους εκει. -- Το παρατηρησα οταν λαμβανα μηνυμα ,που μου ζητουσε το συστημα να το αποθηκευσει στην μνημη του τηλ. Δεν πολυασχολουμαι με sms ,αλλα οταν λαμβανω, παντα μου λεει πως δεν εχει επιλεγει μνημη και θα αποθηκευτει στην μνηνη τηλεφωνου. Ενδεχομενως να το κανει και οταν κανεις ριμπουτ ,ή δεν ξερω τι αλλο. Το θεμα ειναι οτι καθε φορα που παω να ελεγξω τα μειλ ,δεν βρισκω τους λογαριασμους και καταλαβαινω οτι εχει αλλαξει η μνημη αποθηκευσης. Για να δουμε ..... με την επομενη αναβαθμηση. - Επισης αλλο που μου κανει ειναι οταν συνδεομαι με ΗΥ σε μαζικη αποθηκευση ,οταν ανοιγω το φακελο με τις φωτος στο κινητο ,αποσυνδεεται και επανασυνδεεται 4-5 φορες. Οποτε για να αποθηκευσω φωτος ,εχω καταργησει το drug & drop .Κανω αντιγραφη τις φωτος και μολις πατησω να ανοιξει ο φακελος images της συσκευης ,κανω επικολληση σε χρονο ντε-τε .... και μερικες φορες δεν το προλαβαινω :lol: :wacko: . Κατι πρεπει να παιζει με τις καρτες της Νοκια, .... πρεπει να ειναι για τα μπαζα. Εχω μια sandisk 8G class 6(δερνει) ,αλλα βαριεμαι να την αδειασω και να κανω σκατζες και,και .... την ειχα παρει την εποχη του Ε71 γιατι αυτη που ειχε .... ηθελε σπασιμο :mad: -- Και παντα αποσυνδεω με ασφαλη καταργηση, εδω και καιρο ολα τα περιφερειακα. - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Για να μην τα γραφω ολα απο την αρχη(εχω ξαναγραψει για αυτο το θεμα και εδω, αλλα τοτε δεν ηξερα ακομα και δεν μπορεσε καποιος να με βοηθησει ουσιαστικα) στους ακολουθους συνδεσμους θα σας λυθουν αρκετες αποριες για τις καρτες 16gb class4 and class2. (δυο σελιδες ειναι μην βαριεστε) http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board/message?board.id=accessories&thread.id=12896&view=by_date_ascending&page=1 http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board/message?board.id=accessories&thread.id=12896&view=by_date_ascending&page=2 Εν κατακλειδι και χωρις πολλα πολλα αγοραστε class 4. εγω την πηρα απο αμαζον το αγγλικο. Την καρτα mobile ultra και το stick usb (πακετο 2σε1 σα τα σαμπουαν) τα πηρα απο εδω http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B001RMAM1W H πρωτη καρτα που πηρα class 2 16ara που ΔΕΝ δουλευει στο 5800 την χρησιμοποιω τωρα με το usb stick που μου ηρθε me thn class4 ultra στο PC μου σαν usb stick 16αρη:) Υγ: για τις class 6 δεν εχω αποψη γιατι δεν ξερω τι συμβαινει και που θα βρειτε να αγορασετε προς το παρον. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Η προηγούμενη εμπειρία λέει ότι αν το πάω, θα πρέπει να το κρατήσουν για έλεγχο. Στον έλεγχο μπορεί να μην τους το κάνει αλλά και να τους το κάνει, δε θα είναι καρφωμένοι για ώρες πάνω στην οθόνη και μπορεί να μην το προσέξουν, οπότε θα μου το στείλουν πάλι όπως είναι και εγώ θα είμαι κανένα μήνα και βάλε χωρίς κινητό. Μέχρι στιγμής δεν χειροτέρεψε καθόλου. Αν χειροτερέψει και το κάνει πολύ συχνά, θα το πάω. Καταλαβαίνω τι λες!! Και εγώ δε θα το πάω...εκτός αν η κατάσταση χειροτερέψει. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 :mad:Δεν εχω δει αλλο μηνυμα για αυτο το θεμα(μπορει να υπαρχει βεβαια, εγω δεν το ειδα) Μπορει καποιος εμπειρος να μου πει γιατι μετα απο λιγο broswing στο ιντερνετ κανει shutdown ο web broswer και με πετα στην κεντρικη οθονη του κινητου.(δεν κανω download τιποτα σημαντικο σε μεγεθος απλα βλεπω καποια εμαιλ μου στο yahoo και κοιταω ειδησεις απο εφημεριδες στο google). Δεν εχω αλλες εφαρμογες ανοιχτες παραλληλα, επισης εχω επιλεξει να σβηνεται το history και καθαριζω το cache συχνα. Επισης ΔΕΝ χρησιμοποιω το search απο κεντρικη οθονη, γνωριζοντας οτι αυτο μου τρωει available μνημη. Η μνημη που εχω ελευθερη ειναι 65 μβ. Επισης ξερω οτι δεν φταει η καρτα μνημης γιατι μου το εκανε και με την 8αρα της Νοκια και με την 16αρα της sandisk. Οποιος μπορει ας ριξει καμια ιδεα. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Ναι αλλιώς χρεώνεσαι. Έτσι την πάτησα εγώ. ευχαριστω geornirv, αυτο φοβομουν και το ρωτησα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Για να μην τα γραφω ολα απο την αρχη(εχω ξαναγραψει για αυτο το θεμα και εδω, αλλα τοτε δεν ηξερα ακομα και δεν μπορεσε καποιος να με βοηθησει ουσιαστικα) στους ακολουθους συνδεσμους θα σας λυθουν αρκετες αποριες για τις καρτες 16gb class4 and class2. (δυο σελιδες ειναι μην βαριεστε) http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board/message?board.id=accessories&thread.id=12896&view=by_date_ascending&page=1 http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board/message?board.id=accessories&thread.id=12896&view=by_date_ascending&page=2 Εν κατακλειδι και χωρις πολλα πολλα αγοραστε class 4. εγω την πηρα απο αμαζον το αγγλικο. Την καρτα mobile ultra και το stick usb (πακετο 2σε1 σα τα σαμπουαν) τα πηρα απο εδω http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B001RMAM1W H πρωτη καρτα που πηρα class 2 16ara που ΔΕΝ δουλευει στο 5800 την χρησιμοποιω τωρα με το usb stick που μου ηρθε me thn class4 ultra στο PC μου σαν usb stick 16αρη:) Υγ: για τις class 6 δεν εχω αποψη γιατι δεν ξερω τι συμβαινει και που θα βρειτε να αγορασετε προς το παρον. αυτα διαβασα και εγω και προσπαθησα να βγαλω ακρη... μαλλον θα παω για τη 16αρα class 4 που τη βλεπω δοκιμασμενη και ας χανεται κατιτις σε ταχυτητα... οσο για το θεμα με το προβλημα στα μηνυματα με τη χρηση της μνημης... το καλυτερο που μπορειτε να κανετε ειναι οποτε αποσυνδεετε το κινητο απο το πc να πηγαινεται στις ρυθμισεις των μηνυματων και να διαλεγετε παλι την καρτα μνημης! (για να μην μπλεκεστε και το κανετε αφου σας ερθει μηνυμα γιατι θα το αποθηκευσει στη μνημη του κινητου κ θα μπερδευεστε!) αυτο με τον browser το παθαινει και μενα... αν και χρησιμοποιω για οικονομια σε μνημη, ταχυτητα και λιγοτερη χρεωση (λογω πιο συμπιεσμενων δεδομενων και λιγοτερων εφε) τον opera mini, εκτος και αν θελω να δω τιποτα στο youtube... μαλλον κ για αυτο το προβληματακι θα πρεπει να περιμενουμε αναβαθμιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 αυτα διαβασα και εγω και προσπαθησα να βγαλω ακρη... μαλλον θα παω για τη 16αρα class 4 που τη βλεπω δοκιμασμενη και ας χανεται κατιτις σε ταχυτητα... οσο για το θεμα με το προβλημα στα μηνυματα με τη χρηση της μνημης... το καλυτερο που μπορειτε να κανετε ειναι οποτε αποσυνδεετε το κινητο απο το πc να πηγαινεται στις ρυθμισεις των μηνυματων και να διαλεγετε παλι την καρτα μνημης! (για να μην μπλεκεστε και το κανετε αφου σας ερθει μηνυμα γιατι θα το αποθηκευσει στη μνημη του κινητου κ θα μπερδευεστε!) αυτο με τον browser το παθαινει και μενα... αν και χρησιμοποιω για οικονομια σε μνημη, ταχυτητα και λιγοτερη χρεωση (λογω πιο συμπιεσμενων δεδομενων και λιγοτερων εφε) τον opera mini, εκτος και αν θελω να δω τιποτα στο youtube... μαλλον κ για αυτο το προβληματακι θα πρεπει να περιμενουμε αναβαθμιση... Ναι ναι εκει ελπιζω και εγω, στην αναβαθμιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hero Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Μήπως έχει τσεκάρει κανείς (έχω ρωτήσει ξανά) στο μενού Λήψεις αν έχουν αλλάξει τα εικονίδια και αν σε πηγαινει στο Jamba? Πχ. στους ήχους ή στα γραφικά. Αν μπορεί κάποιος ας το δεί και ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vth1 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Γεια σας παιδιά. Επειδή βλέπω πολλά παιδιά βλέπω από την αγορά ¨αλλοδαπών¨ τηλεφώνων αντί για Ελληνικών που τους υποσχέθηκαν, έχω να πω κάτι που πιθανόν έχει γραφεί και πάλι και μάλλον το ξέρουν οι περισσότεροι εδώ μέσα. Στα ΝΟΚΙΑ στορ μπορείς να κανεις χρήση της τυχόν επιδότησης που έχεις δικαίωμα από τον παροχό σου ανεξαρτήτως παροχού. Την διαδικασία δεν την ξέρω αλλά το είδα να γίνεταο μπροστά μου όταν πήγα να πάρω το δικό μου 5800. Ερώτηση Βλέπω την μν΄μη τηλεφώνου συνεχώς να μειώνεται χωρίς να αποθηκεύω κάτι εκεί. Τα cookies κλπ πιανουν αρκετό χώρο, το βλέπω όταν τα σβήνω, αλλά τι άλλο λάθος κάνω. Για την ιστορία το μυνηματακι αυτό είναι γραμμένο-σταλμένο από το 5800. Απόλαυση ο χειρισμός! Τα έκανα λίγο μαντάρα παραπάνω αλλά βιάζομαι πολύ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 :mad:Δεν εχω δει αλλο μηνυμα για αυτο το θεμα(μπορει να υπαρχει βεβαια, εγω δεν το ειδα) Μπορει καποιος εμπειρος να μου πει γιατι μετα απο λιγο broswing στο ιντερνετ κανει shutdown ο web broswer και με πετα στην κεντρικη οθονη του κινητου.(δεν κανω download τιποτα σημαντικο σε μεγεθος απλα βλεπω καποια εμαιλ μου στο yahoo και κοιταω ειδησεις απο εφημεριδες στο google). Και σε εμένα συμβαίνει καμιά φορά. Πρόβλημα με τον browser είναι. Ευελπιστώ σε μελλοντική αναβάθμιση να εκλείψει το φαινόμενο. Μήπως έχει τσεκάρει κανείς (έχω ρωτήσει ξανά) στο μενού Λήψεις αν έχουν αλλάξει τα εικονίδια και αν σε πηγαινει στο Jamba? Πχ. στους ήχους ή στα γραφικά. Αν μπορεί κάποιος ας το δεί και ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ. Ναι τα εικονίδια πλέον δεν είναι οι παραδοσιακοί φάκελοι, αλλά γαλάζια πλαίσια. Επιπλέον τα εικονίδια Ταινίες και βίντεο, Γραφικά, Παιχνίδια και Ήχοι βγάζουν σε σελίδα Jamba με ροζ-πορτοκαλί-κόκκινο φόντο. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeledim Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Παιδια καλησπερα.πως κανω μορφοποιηση της εξωτερικης καρτας μνημης του νοκια γιατι παω να περασω το garmin και μου λεει οτι ειναι γεματη και εχω βαλει μονο δυο τραγουδια μεσα.ειναι 8αρα η καρτα.σας ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Από το μενού Διαχείριση Αρχείων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hero Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Itchrist86, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, το εψαχνα αρκετές μέρες το θέμα αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Πάρα πολύ δύσκολα μπορείς να βρεις κάρτα 16gb class 4 .... απο amazon uk στέλνουν μόνο εντός Αγγλίας(και περιορισμένη διαθεσιμότητα,περίπου 3 κομμάτια έχουν μήνη) το ίδιο και από amazon usa.... Στο ebay επίσης τίποτα ,και ακόμα και στο site της sandisk λέει ότι το προϊόν δεν είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμο στο κατάστημα.... ελεος ρε NOKIA, το ένα πρόβλημα πίσω από το άλλο λες και η class 2 του ξινίζει του κινητού.... είναι επιλεκτικό βλέπεις, έλεος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Για μνημες δειτε το http://www.mymemory.co.uk, οι πιο χαμηλες τιμες που εχω βρει και με δωρεαν μεταφορικα!!! Πολυ αξιοπιστο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Για μνημες δειτε το http://www.mymemory.co.uk, οι πιο χαμηλες τιμες που εχω βρει και με δωρεαν μεταφορικα!!! Πολυ αξιοπιστο! Έχει μια class 4 integral... την έχει ακούσει κάνεις αυτή την εταιρία? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_sigalas Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα ίσως λίγο χαζό αλλα έχω κολλήσει πήγα στο Γερμανό και κατέβασαν τις επαφές μου σε stickάκι σήμερα πήγα να τις βάλω με το pcsuite στο 5800 και είδα ότι δέχεται .txt αρχεία ενώ ο Γερμανός μου τις είχε σώσει σε .htm, δοκίμασα να το σώσω σε .txt αλλά το pcsuite μου έβγαζε ότι το αρχείο δεν είναι σωστό έχει κανείς καμμιά ιδέα τί κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 παιδια δοκιμαστε να μπειτε μνσ απο το τηλ απο εδω εγω μπαινω χωρις κανενα προβλημα! http://www.ebuddy.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts