Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε Itchrist86 το ειχα τσεκαρει το θεμα,γνωριζω τους κανονες του φορουμ,αλλα εχω κανει φυλλο και φτερο το κινητο μου και δε βρισκω τη διαχειριση συσκευης:(...Λογικα θα ειναι μεσα στα ματια μου και δε θα τη βλεπω!!Οποιος μπορει ας με βοηθησει...

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενταξει σουπερ δεν την λες! 325 ευρω ειναι καλη τιμη αλλα αν ηταν 300 θα ηταν πιο σουπερ! Και νομιζω οτι ειναι παραεισαγωγης...

Φιλε Itchrist86 το ειχα τσεκαρει το θεμα,γνωριζω τους κανονες του φορουμ,αλλα εχω κανει φυλλο και φτερο το κινητο μου και δε βρισκω τη διαχειριση συσκευης:(...Λογικα θα ειναι μεσα στα ματια μου και δε θα τη βλεπω!!Οποιος μπορει ας με βοηθησει...
Ενταξει τελικα,το βρηκα:D!!

1 ευρώ φτηνότερο από το Nokia Shop είναι!

Δε βλέπω κάποια προσφορά.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Ενταξει σουπερ δεν την λες! 325 ευρω ειναι καλη τιμη αλλα αν ηταν 300 θα ηταν πιο σουπερ! Και νομιζω οτι ειναι παραεισαγωγης...

Σίγουρα και 324 να ήταν θα ηταν καλύτερα. Τωρα στο θέμα παραεισαγωγης για την Multirama μιλάμε δεν υπαρχει περίπτωση ουτέ μια στο εκατομύριο να είναι παραεισαγωγης. Γιατι? πολυ απλά.... Multirama = Germanos = Cosmote. Άρα καλό θα ήταν πρίν θάψουμε μια προσφορά να το ψάξουμε λίγο... :cool:

Αν μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει αν στις λήψεις έχουν αλλάξει τα εικονίδια και αν σας βάζει στις σελίδες του Jamba?

Thanks.

Σίγουρα και 324 να ήταν θα ηταν καλύτερα. Τωρα στο θέμα παραεισαγωγης για την Multirama μιλάμε δεν υπαρχει περίπτωση ουτέ μια στο εκατομύριο να είναι παραεισαγωγης. Γιατι? πολυ απλά.... Multirama = Germanos = Cosmote. Άρα καλό θα ήταν πρίν θάψουμε μια προσφορά να το ψάξουμε λίγο... :cool:

Πριν 2 μηνες που τους ειχα παρει τηλεφωνο ηταν οι μονοι που το ειχαν σε κοκκινο οταν δεν το ειχε κανενας αλλος στην Ελλαδα. εμενα μαλλον για παραεισαγωγη μου κανει αυτο...

Τωρα αν πλεον ειναι κανονικα απο Alpha Copy τοτε οκ.....

το βρηκα 260-270ευρω μεταχειρησμενο με 3 χρονια εγγυηση σε μαγαζι που πουλαει μεταχειρησμενα.Τι λετε να το παρω η :X......?Να σειμειωσω οτι το μαγαζι ειναι αξιοπιστο

Καλα ενταξει και εσυ αν διαβαζες καμια 10+ σελιδες πισω θα έβλεπες ατομα που το πηραν απο Multirama και τρεχανε στα Nokia shop γιατι χασανε τα ελληνικα τους μετα απο αναβαθμιση επειδη ακριβώς τους πουλησαν κινητα παραεισαγωγης!

Sorry, δεν είχα δει την τιμή web, το μάτι μου πήγε στο 349, γι' αυτό είπα ένα ευρώ φτηνότερα από τα Nokia Shop.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Sorry, δεν είχα δει την τιμή web, το μάτι μου πήγε στο 349, γι' αυτό είπα ένα ευρώ φτηνότερα από τα Nokia Shop.

Είπα και εγω..μεσα σε 1 βδομαδα έριξαν τοσο την τιμη τα Nokia shop?!... :rolleyes:

Αν μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει αν στις λήψεις έχουν αλλάξει τα εικονίδια και αν σας βάζει στις σελίδες του Jamba?

Thanks.

Μήπως μπορεί να τσεκάρει κάποιος?

το βρηκα 260-270ευρω μεταχειρησμενο με 3 χρονια εγγυηση σε μαγαζι που πουλαει μεταχειρησμενα.Τι λετε να το παρω η :X......?Να σειμειωσω οτι το μαγαζι ειναι αξιοπιστο

3 χρόνια εγγύηση είναι λίγο άκυρο.

Σίγουρα και 324 να ήταν θα ηταν καλύτερα. Τωρα στο θέμα παραεισαγωγης για την Multirama μιλάμε δεν υπαρχει περίπτωση ουτέ μια στο εκατομύριο να είναι παραεισαγωγης. Γιατι? πολυ απλά.... Multirama = Germanos = Cosmote. Άρα καλό θα ήταν πρίν θάψουμε μια προσφορά να το ψάξουμε λίγο...

Όλα τα κόκκινα που είχε φέρει το multirama (μόνο αυτό είχε κόκκινα) πριν κάμποσο καιρό ήταν παραεισαγωγής. Το πιθανότερο να είναι και αυτά μιας και ακόμα υπάρχει έλλειψη.

Από ότι θυμάμαι τα multirama δεν πωλήθηκαν μαζί με το Γερμανό άρα αυτό που λες δεν ισχύει.

مفاجأة

magic81 παραεισαγωγής είναι. Απο εκεί το πήρα κι εγώ. Ο κωδικός του καμία σχέση με τα δικά μας δεν έχει, και το αυτοκολητάκι είναι το απλό άσπρο. Αν και εγώ δεν έχασα τίποτα απο την αναβάθμιση....

POOR INCOMING AUDIO QUALITY

This service bulletin gives instructions for repairing following symptoms:

- Poor incoming audio quality

- No incoming audio

- Loses incoming audio

It has been noticed that incoming audio is not even sometimes the voice level is high and sometimes low.

Poor incoming audio seems to disappear by mechanical stress (by pressing the front side of the phone).

If the customer complaint concerns the above described issues, solution is to exchange the earpiece. Use only earpiece 5140002.

How to distinguish different earpieces:

Note the orientation mark (arrow) Note the orientation marks, two *

Do not use this component! (asterisks). Only this component

should be used.

Repair procedure:

Exchange earpiece every time when customer complains about poor incoming audio quality.

Follow the instructions in service manual.

Please note: When replacing the earpiece use only recommended plastic tweezers or tweezers with rubber protection as assembly tool. Metal tweezers are not allowed.

Note: Do not use cotton gloves.

Do not exceed maximum forces during assembly. Place earpiece into the display frame earpiece boot. Special attention should be paid to contact spring area.

Follow carefully following manufacture’s instructions.

==========================================================

GAP BETWEEN A-COVER AND SIDE BAND – HOW TO REPAIR

In some cases due to part tolerances there could be noticeable gap between

A-cover and side band. If the customer complaint concerns ‘gap between Acover

and side band’ the following procedure should be followed.

Procedure:

Note: This measurement should be done this way: Do not use any force

when using that gap measurement fool.

Parts required:

1. New side band

2. New side band and also new A-cover

3. Antenna module assembly and LCD frame assembly

Repair steps:

1. Check the screw driving torque. Check 4 screws in phone corners (those

are visible when battery cover is removed. There are phones where too low

screw driving torque has been used.

2. If step 1 does not help, remove those 4 screws from corners and remove

the side band. After this you can check the middle screws. Make visual

check if there is any gap between PWB and antenna module in middle

screw area! Note: in this phase there could be cap between PWB and LCD

frame, because 4 screws from corners are not in place now. If there is no

gap between antenna module and PWB, add new side band, new screws

and use 17 Ncm torque. If there is still too big cap (between A-cover and

side band) i.e. there is bigger than 0.3mm cap between those parts, then

change also new A-cover.

3. Note: If there is gap also in middle screw area, then change also antenna

module and use middle screw torque value14 Ncm. (updated value)

4. Finally verify that the gap is smaller and it is within specification (max 0.3

mm)

5. If there is still a gap after carrying out all steps, change also LCD frame

assembly.

For disassembly, please follow the instructions in RM-356 Service Manual.

Changes in torque values:

New torque values: Middle screws 14Ncm

4 pc screws in corners 17Ncm

Thanks ! alcateluser ;)

Αυτο σημαινει οτι και επισημα ,τα nokia stores,και η alpha copy γενικοτερα,

θα πρεπει (-ειναι) επισημα

ενημερωμενα για τα παραπανω προβληματα (σοβαρα ή μη ) και τις λυσεις τους ....

Θα ειναι αδικαιολογητο λοιπον να μην γνωριζουν ...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Απο το κουτι πριν το αγοραζω, πως μπορω να καταλαβω αν ειναι ελληνικο και αν ειναι οι νεες παρτιδες?:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Μήπως μπορεί να τσεκάρει κάποιος?

Μήπως τσέκαρε κανείς αν έχουν αλλάξει οι λήψεις (Μενού -> Λήψεις -> πχ. Ηχοι) και βγαίνει το Jamba?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

@hero δεν χρειαζεται να ρωτας συνεχεια το ιδιο. Εαν το δει καποιος που γνωριζει την απαντηση θα σου απαντησει :!:

Απο το κουτι πριν το αγοραζω, πως μπορω να καταλαβω αν ειναι ελληνικο και αν ειναι οι νεες παρτιδες?:O

Δεν γραφει το Product Code επανω στο κουτι :( θα πρεπει να δεις πισω απο την μπαταρια εκει που λεει Code :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ευχαριστω gianpithio!

Αυτο που αναφερθηκε για το υδατογραφημα στην ταινια που ασφαλιζει το κουτι ισχυει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Multirama <> Germanos = Cosmote

Τελικα μετα απο 2 μερες με πηραν απο alpha copy και πηρα το κινητο μετα την αντικατασταση του ακουστικου το οποιο τελικα παλι στην τελευταια σκαλα εντασης κανει την παραμορφωση!

Επισης το ξαναπερασαν την τελευταια εκδοση λογισμικου για τα κοληματα που τραβουσε και εσβηνε και μου εφτιαξαν τις επαφες τις μπαταριας που ηταν στραβες(??????????) και μπορει να οφειλονται και απο εκει τα κοληματα μου ειπαν!

μου εφτιαξαν τις επαφες τις μπαταριας που ηταν στραβες(??????????) και μπορει να οφειλονται και απο εκει τα κοληματα μου ειπαν!

Μακάρι φίλε μου να λυθούν αυτη τη φορά τα προβλήματα σου, αλλα αυτο μου ακούγεται ψιλο.. γκουχου, γκουχου!!!:)

magic81 παραεισαγωγής είναι. Απο εκεί το πήρα κι εγώ. Ο κωδικός του καμία σχέση με τα δικά μας δεν έχει, και το αυτοκολητάκι είναι το απλό άσπρο. Αν και εγώ δεν έχασα τίποτα απο την αναβάθμιση....

Με το ασπρο αυτοκολλητο το ειδα και εγω σημερα το απογευμα στο Πλαισιο Συνταγματος και στο Public.Αφου λες οτι με την αναβαθμιση ολα ειναι οκ,αγοραζουμε.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...