Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρησιμοποιώ το 5800 με το Nokia Bluetooth Headset BH-902 από την πρώτη μέρα και δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα, παρόλο που η συσκευή είναι μόνιμα συνδεδεμένη με το ακουστικό. Τα προβλήματα με αποσυνδέσεις που είχα με το Ν78 εδώ δεν υπάρχουν. Κατά την μεταφορά δεδομένων, επίσης κανένα πρόβλημα.

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κανένα κινητό δεν υποστηρίζει flash 9.

Η αντίστοιχη έκδοση για φορητές συσκευές του flash είναι το Flash Lite με τελευταία έκδοση τη 3.1.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορούμε να μαρκάρουμε κάποιο κείμενο από μια ιστοσελίδα;

Δοκιμασε με το The pencil

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2692255#post2692255

Δεν το εχω δοκιμασει αλλα λογικα θα τα καταφερεις.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορούμε να μαρκάρουμε κάποιο κείμενο από μια ιστοσελίδα;

Δυστυχώς δεν μπορείς.:(

και εμεις ειμαστε με την 3.01? αρα αναμενουμε την 3.1 ...

Πήγαινε στην Ενημέρωση εφαρμογών, κάνε ανανέωση και θα σου εμφανίσει την έκδοση 3.1 ώστε να την εγκαταστήσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

και εμεις ειμαστε με την 3.01? αρα αναμενουμε την 3.1 ...

Γιατι να να αναμενεις κατι το οποιο ηδη υπαρχει;Το κατεβαζεις μεσα απο την συσκευη η απο υπολογιστη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ο built-in Browser του 5800 δεν υποστηρίζει το μαρκάρισμα μέσα από ένα site για να το κάνουμε copy paste... Όμως έχω βρεί ένα τρικ που μπορεί να σε βοηθήσει να μαρκάρεις κείμενο από ιστοσελίδα... Μπες εδώ!!

Γιατι να να αναμενεις κατι το οποιο ηδη υπαρχει;Το κατεβαζεις μεσα απο την συσκευη η απο υπολογιστη.

Εχω κατεβασει την 3.1 απο τις ενημερωσεις απο οτι βλεπω αλλα αμα παω διαχειρηση εφαρμογων, λεει οτι ειναι η 3.01....

Καλησπερίζω την κοινότητα :)

Κάτοχος ενός Nokia 5800 Xpressmusic εδώ και λίγες ώρες, αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν αυτούσιες οι επαφές μου από το W610i...Μεταφέροντας τις επαφές από το W610i στο PC, βρίσκομαι με ένα αρχείο "Whole Phonebook.vcf", το οποίο όμως από το Nokia και το Suite αναγνωρίζεται ως ΜΙΑ επαφή (η πρώτη στον κατάλογο)...Οπότε θα πρέπει αναγκαστικά να τις αντιγράψω στην SIM και μετά από εκεί στο 5800;

Ευχαριστώ. :)

Samsung Galaxy GT-i9100 Black

Radio: XXLS9

Provider: Cosmote (WU)

Κάτοχος ενός Nokia 5800 Xpressmusic εδώ και λίγες ώρες, αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν αυτούσιες οι επαφές μου από το W610i...Μεταφέροντας τις επαφές από το W610i στο PC, βρίσκομαι με ένα αρχείο "Whole Phonebook.vcf", το οποίο όμως από το Nokia και το Suite αναγνωρίζεται ως ΜΙΑ επαφή (η πρώτη στον κατάλογο)...Οπότε θα πρέπει αναγκαστικά να τις αντιγράψω στην SIM και μετά από εκεί στο 5800;

Θελω και εγω να μαθω πως γινεται αυτο αμα γινεται.

Θελω και εγω να μαθω πως γινεται αυτο αμα γινεται.

Θα συγχρονισετε τις παλιες σας συσκευες με το outlook μεσω του

sonyericsson pc suite .

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/pcsuite/w610i?lc=en&cc=us

Στην συνεχεια θα συγχρονισετε το 5800 με το

outlook μεσω nokia pc suite

http://europe.nokia.com/A4144903

http://europe.nokia.com/A41159160

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Θα συγχρονισετε τις παλιες σας συσκευες με το outlook μεσω του

sonyericsson pc suite .

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/pcsuite/w610i?lc=en&cc=us

Στην συνεχεια θα συγχρονισετε το 5800 με το

outlook μεσω nokia pc suite

http://europe.nokia.com/A4144903

http://europe.nokia.com/A41159160

Ευχαριστώ.Θα το προσπαθησω

Έχω διαβάσει πάμπολλες σελίδες του θέματος για το 5800, έχω φάει ώρες στο ebay να το πάρω σε καλή τιμή κι ακόμα δεν έχω καταλήξει αν τελικά αξίζει να το πάρω στα χρήματα που το βρίσκω.

Διαβάζω για τριξίματα, για "δεν ανταποκρίνεται σωστά η οθόνη αφής" και διάφορα άλλα, που με κάνουν να το σκέφτομαι. Με το Ν73 μου δεν είχα τέτοιες απορίες. Πιο εύκολη ήταν η αγορά του.

Τελικά, με τις τελευταίες αναβαθμίσεις λογισμικού και μέτα από αυτό το χρονικό διάστημα που είναι στην αγορά αυτό το μοντέλο, αλλά και έχοντάς το δοκιμάσει, αξίζει να το αγοράσει κάποιος? :confused:

Προσωπική μου άποψη είναι ότι, αποτελεί από τις ελάχιστες συσκευές που πραγματικά αξίζουν τα χρήματα τους. Είναι ελάχιστες οι παραχωρήσεις που θα χρειαστεί να κανείς σε σχέση με όσα σου προσφέρει (μόνο η ποιότητα κατασκευής).

Συμφωνω με τον προλαλησαντα. Για τα λεφτα του ειναι κορυφαιο. Ο μοναδικος λογος που μας ξενερωνει απιστευτα ειναι η φτηνιαρικη και απροσεχτη κατασκευη του. Αγορασε το και βαλτο σε θηκη.

Καλημέρα παιδιά μπορεί οποιοσδήποτε κάτοχος του 5800 να μου κάνει μια τεράστια χάρη?

Θέλω σύντομα να πάρω το κινητό αυτό και ο μόνος ενδιασμός μου σχετικά μ'αυτό είναι η κάμερα...

Δεν είμαι μανιακός φωτογράφος και σπάνια βγάζω, αλλά επειδή έχω ακούσει τόσα σχόλια θέλω να δώ μια φώτο τραβηγμένη από αυτό και θα ήταν καλύτερα αν ήταν από τα χέρια κάποιου στο myphone.

Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να τραβήξει μια φωτογραφία με το κινητό του και να την ανεβάσει σε κάποιο tinypic/imageshack κλπ?

Είναι τεράστια ανάγκη...

Καλημερα παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με το msn ? διαβασα εδω οτι δεν παιζει ακομα .. αλλα στην ενοτητα ληψη του κινητου εχει δυο προγραμματα ενα free και ενα επι πληρωμη .. ουτε το πληρωμης παιζει ?

Καλημερα παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με το msn ? διαβασα εδω οτι δεν παιζει ακομα .. αλλα στην ενοτητα ληψη του κινητου εχει δυο προγραμματα ενα free και ενα επι πληρωμη .. ουτε το πληρωμης παιζει ?

Στο θέμα των εφαρμογών έχουν δοθεί αρκετά προγράμματα που δουλεύουν.

Ρίξε μια ματιά εκεί!

Έχω διαβάσει πάμπολλες σελίδες του θέματος για το 5800, έχω φάει ώρες στο ebay να το πάρω σε καλή τιμή κι ακόμα δεν έχω καταλήξει αν τελικά αξίζει να το πάρω στα χρήματα που το βρίσκω.

Διαβάζω για τριξίματα, για "δεν ανταποκρίνεται σωστά η οθόνη αφής" και διάφορα άλλα, που με κάνουν να το σκέφτομαι. Με το Ν73 μου δεν είχα τέτοιες απορίες. Πιο εύκολη ήταν η αγορά του.

Τελικά, με τις τελευταίες αναβαθμίσεις λογισμικού και μέτα από αυτό το χρονικό διάστημα που είναι στην αγορά αυτό το μοντέλο, αλλά και έχοντάς το δοκιμάσει, αξίζει να το αγοράσει κάποιος?

Εγώ δεν θα στο πρότεινα.

Ναι μεν ο λόγος τιμής/χαρακτηριστικών είναι ιδανικός, αλλά η φτηνή ποιότητα κατασκευής, καθώς και διάφορα ανεξήγητα προβληματάκια/κολλήματα που παρουσιάζει το λογισμικό για μένα το καθιστούν μια αμφιλεγόμενη αγορά.

Τελικά, με τις τελευταίες αναβαθμίσεις λογισμικού και μέτα από αυτό το χρονικό διάστημα που είναι στην αγορά αυτό το μοντέλο, αλλά και έχοντάς το δοκιμάσει, αξίζει να το αγοράσει κάποιος? :confused:

Εγω παντως θα σου το προτεινα.Αξιζει πραγματι τα λεφτα του και με το παραπανω.Βεβαια υπαρχουν καποια προβληματα οπως η σχισμη αλλα κατα την γνωμη μου δεν ειναι μεγαλο προβλημα γιατι στο δικο μου δεν εχει μεγαλη σχισμη σε σχεση με αλλα που εχω δει,οποτε ειναι και θεμα τυχης.

H σχισμη μεγαλωνει με τον χρονο... :(

Αν πηγε καποιος σε νοκια μαγαζακι για να του το φτιαξουν ας μας πει... Σκεφτομαι να παω και εγω αυριο,μεθαυριο...

21.0.025 (02-04-2009)

Το change log αν κάνεις αναζήτηση σε αυτό το θέμα θα το βρεις...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...