Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το όπερα το εβαλα αλλα ο ενσωματομένος browser με βόλεψε καλύτερα

Θα δοκιμάσω και θα δω!

ΝΑ ρωτησω κάτι άλλο....Αν εγκαταστήσω μια εφαρμογή,μετά δε χρειάζεται να έχω το αρχείο set up,έτσι;Μπορώ να το σβήσω,εννοώ;

Θα δοκιμάσω και θα δω!

ΝΑ ρωτησω κάτι άλλο....Αν εγκαταστήσω μια εφαρμογή,μετά δε χρειάζεται να έχω το αρχείο set up,έτσι;Μπορώ να το σβήσω,εννοώ;

Ναι δεν χρειαζεται σε τιποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Θα δοκιμάσω και θα δω!

Αυτό που κάνω χρόνια τώρα είναι να κρατάω τα sis αρχεία των must have εφαρμογών σε έναν φάκελο της κάρτας μνήμης ωστε και να μπορώ να τα στέλνω και να τα εγκαθιστώ εύκολα και γρήγορα μετά από φορματ ή αλλαγή συσκευής. ;)

Αυτό που κάνω χρόνια τώρα είναι να κρατάω τα sis αρχεία των must have εφαρμογών σε έναν φάκελο της κάρτας μνήμης ωστε και να μπορώ να τα στέλνω και να τα εγκαθιστώ εύκολα και γρήγορα μετά από φορματ ή αλλαγή συσκευής. ;)

Εγω πάλι προτιμώ να έχω ένα ακριβές αντίγραφο της κάρτας μνήμης στον υπολογιστή μου. Έτσι δεν θα χάσω τίποτα ακόμα και σε περίπτωση που πάθει κάτι η κάρτα μνήμης.

Ου... χακάρεις!

Ου... κοπιάρεις!

Ου... να μου χαθείς!!!

Άλλο αυτό. Εννοείται οτι κρατάς αντίγραφο και της κάρτας και των δεδομένων του τηλεφώνου. :)

οταν ειχα το νοκια 6600 θυμαμαι παταγα το κουμπι του μενου πατημενο και εβγαζε ποιες εφαρμογες τρεχανε.και τις εκλεινα με το C.

τωρα με τι τις κλεινω τις ανοιχτες στο 5800?

οταν ειχα το νοκια 6600 θυμαμαι παταγα το κουμπι του μενου πατημενο και εβγαζε ποιες εφαρμογες τρεχανε.και τις εκλεινα με το C.

τωρα με τι τις κλεινω τις ανοιχτες στο 5800?

Τώρα θα βάζεις το δαχτυλάκι και θα το κράτας πατημένο στην εφαρμογή που θες να κλείσεις και θα επιλέγεις Εξοδος από το υπομενού που θα εμφανίζεται.;)

rostropol[/member] ωραιος δεν το ειχα δοκιμασει.. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μάλλον μόνο ο rostropol το ήξερε. :)

Ούτε εμένα είχε περάσει από το μυαλό να το δοκιμάσω.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αλλιώς έχεις τη δυνατότητα πρόσβασης στις εκτελούμενες εφαρμογές από οποιοδήποτε μενού μέσω της πρώτης επιλογής "Εμφάνιση ενεργών εφαρμογών".

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μάλλον μόνο ο rostropol το ήξερε. :)

Ούτε εμένα είχε περάσει από το μυαλό να το δοκιμάσω.

Αμ εμενα που μου το ειπε ενας φιλος μου απο την πρωτη μερα ΑΣΧΕΤΟΣ απο κινητα??:X αυθορμητα του βγηκε και το εκανε!! Αδικαιολογητοι ειστε ολοι σας!:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Ντροπή!! Αίσχος!! Γενικά αυτό το παρατεταμένο "πάτημα" εφαρμόζεται σε πολλά σημεία του λογισμικού, π.χ. σήμερα ανακάλυψα ό,τι γίνεται κ στο ημερολόγιο όταν θες να διαγράψεις κάποια καταχώρηση χωρίς να την ανοίξεις.

Σωστος!:happy:

Βασικα θα ηθελα πολυ να δω λειτουργιες με παρατεταμενο πατημα στον browser γιατι η πλοηγηση σε full screen ειναι βασανο! Να εχει επιλογες μπρος/πισω τουλαχιστον!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Όντως κάτι τέτοιο θα ήταν πάρα πολύ καλή προσθήκη κ πολύ χρήσιμη. Ίσως την προσθέσουν σ' επόμενη αναβάθμιση.

Αρα να βγαλουμε το best taskman εφοσον το μαμα λειτουργει καλυτερα.

Ετσι κι αλλιως οι προσθετες πληροφοριες του best taskman ως αναφορα την μνημη δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει προσέξει ή ήταν δικό μου μόνο πρόβλημα πάντως, μετα απο αρκετά βάλε βγάλε του καλωδίου της tv στο εργαστήριο από ένα συμαθητή μου, και ενώ νόμηζα οτι θα μου κατέστρεφε το βύσμα, όταν πήγα σπίτι και ασχολήθικα λίιιιγο με το κινητό διαπίστωσα οτι τα μενού άνοιγαν με εφέ κλπ.

Τώρα μετά την 21 αναβάθμιση αυτά τα εφέ έγιναν ακόμα πιο ωραία.

Εσείς τα εφέ τα βλέπετε ή μόνο σε εμένα έχουν κάνει εντύπωση;

Ντροπή!! Αίσχος!! Γενικά αυτό το παρατεταμένο "πάτημα" εφαρμόζεται σε πολλά σημεία του λογισμικού, π.χ. σήμερα ανακάλυψα ό,τι γίνεται κ στο ημερολόγιο όταν θες να διαγράψεις κάποια καταχώρηση χωρίς να την ανοίξεις.

Αφού είναι τόσο απλό γιατί δεν το βάζουν και στην έκθεση να διαλέγουμε πολλές φωτό μαζί , όπως όταν είχαμε κουμπί μολυβάκι.........

Και κάτι ακόμη όταν πατάμε στην media bar το "εικόνες και κλιπ βίντεο" μας πάει στο μενού έκθεση και όχι στις φωτό :(

Για την πολλαπλή επιλογή δεν βοηθάει αυτή η λειτουργία. Εκεί, η λύση είναι πολύ πιο απλή.

Πως δεν βοηθάει. Κρατάς το δάκτυλο πάνω στην φωτο και διαλέγεις "επιλογή".

Εννοείς να βάλεις εφαρμογή τρίτων?

Το θέμα είναι το λειτουργικό να σου δίνει λύσεις έτοιμες και όχι να ψάξεις σε τρίτους :)

Ο τρόπος που περιγραφείς δεν είναι καθόλου γρήγορος και βολικός. Το ιδανικό θα ήταν να είχε στις επιλογές επεξεργασίας, επιλογή "Πολλαπλή Επιλογή" και να επιλέγουμε με απλό κλικ τα αρχεία που θέλουμε. Έτσι ακριβώς γίνεται στα SΕRΙΕS 40 και είναι απίστευτα βολικό.

Αυτός ο τρόπος δεν είναι τόσο γρήγορος. Θα έπρεπε να έχουν κάνει το "απλό" κ "λογικό". Στις Επιλογές > Επιλογή/Εξαίρεση θα έρπεπε να προσθέσουν μια ακόμα επιλογή "Επιλογή πολλαπλών αρχείων". Έτσι δεν θα χρειαζόταν ούτε τρίτες εφαρμογές ούτε κάτι άλλο.

Υ.Γ. Στο μυαλό μου είσαι?? :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...