gsa1967 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Καλησπέρα. Μήπως έχει κάποιος αγοράσει αυτο εδω? ? Αναρωτιέμαι αν η οθόνη του κινητού θα "ακούει" μετά και κατά πόσο είναι χρήσιμο. Edit: Σε προηγούμενα πόστ έχει αναφερθεί ξανά και πήρα τις απαντήσεις που ήθελα (αυτα παθαίνεις αν προτρέχεις και δεν κάνεις αναζήτηση... Ας το σβήσει κάποιος αντμιν το μήνυμα αν θέλει) την εχω βαλει και εγω, κανενα προβλημα μια χαρα δουλευει το τηλεφωνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Hello! Έχει κανείς άλλος το εξής πρόβλημα με το κινητό; Εάν το theme που έχω επιλέξει είναι σκουρόχρωμο, κλείσω την οθόνη με το πλαινό κουμπάκι και την ξανανοίξω αμέσως, τότε το μόνο που βλέπω είναι οριζόντιες γραμμές... Για να λειτουργήσει ξανά η οθόνη του κινητού πρέπει να σβήσω την οθόνη για περίπου ένα λεπτό! Ο μόνος τρόπος για να μήν έχω αυτό το πρόβλημα είναι να χρησιμοποιώ theme λευκού χρώματος. Προφανώς είναι πρόβλημα της οθόνης, μιάς και έχω δοκιμάσει τα πάντα! Εννοώ, οτι έχω κάνει update, format, reset κτλ. αλλά τίποτα! Μάλλον με βλέπω για service... καλα δεν διαβασες πιο πανω το ιδιο προβλημα απο μενα; τα φτυσε η οθονη εαν σου βγαζει αλλο χρωμα απο το skin που εχεις ,με οριζοντιες γραμμες. αυτο απεφανθη η alpha copy που το πηγα προχθες και θα το στειλουν ρουμανια για αλλαγη. δεν επιδιορθωνεται. http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Κατσε θες να πεις οτι η ν.21 βγηκε?Μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση; Η έκδοση 21 γενικά έχει βγεί αλλά όχι για τα δικά μας product code. Σε λίγο καιρό θα είναι διαθέσιμη και για μας. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewvs6 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 hello!πως γίνεται να μεταφέρω τα τηλέφωνα από την παλιά συσκευή(ν70) στο 5800? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamakis Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 hello!πως γίνεται να μεταφέρω τα τηλέφωνα από την παλιά συσκευή(ν70) στο 5800? Μεσα στο τηλέφωνο εχει καπου....μεταφορα...απο κει μπορεις να μεταφερεις οτι θέλεις(επαφές-ημερολόγιο) Συνδέσου με bluetooth και τα υπολοιπα αφησέ τα στο τηλέφωνο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Προσοχή, την εφαρμογή Μεταφορά θα ην ανοίξεις μέσα απο το 5800 (μέσα απο το εικονίδιο Καλωσήρθατε) και όχι απο το Ν70. ΑΝ τα κάνεις ανάποδα, υπάρχει κίνδυνος να χάσεις τα δεδομένα σου. Οπότε, τρέχεις την εφαρμογή του 5800, δεδομένα και ακολουθείς τις οδηγίες. Άλλος, επίσης πολύ καλός και σίγουρος τρόπος, είναι μέσω pc suite. Το κακό με το 5800 είναι οτι έχασα τις μετονομασμένες ετικέτες στις επαφές. Την μεταφορά την έκανα μέσω pc suite. Και με την εφαρμογή μεταφορά χάνονται - το είχα επιβεβαιώσει παλιότερα. Οπότε, όποτε βρω χρόνο, θα δοκιμάσω να τις επαναφέρω με το contacts transfer (αν βέβαια καταφέρω να το εγκαταστήσω στο 5800). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 hello!πως γίνεται να μεταφέρω τα τηλέφωνα από την παλιά συσκευή(ν70) στο 5800? Δεν γινετε να τις μεταφερεις μεσα απο την εφαρμογη μεταφορα γιατι η προηγουμενη συσκευη σου ειναι Ν70. Μπορεις να μπεις μεσα στις επαφες του Ν70 Επιλογες\ Μαρκαρισμα Ολων\ Επιλογες\ Αντιγραφη στην καρτα μνημης. Παιρνεις ολοκληρο το φακελο Contacts μεσα απο το E:\ Others\ ....Contacts και τον κανεις αντιγραφη στην ιδια θεση της καρτας μνημης του 5800 ανοιγεις τις Επαφες\ Επιλογες\ Αντιγραφη προσωπ. στοιχειων\ απο την καρτα μνημης και τελος! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Γιατί δεν γίνεται Γιάννη, επειδή είναι 2nd edition; Είσαι σίγουρος; Γιατί νομίζω οτι γίνεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIRFYS Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές όταν με καλούν, μου βγάζει το αριθμό που με καλεί και όχι το όνομα με το οποίο τον έχω αποθηκεύσει στο τηλέφωνο. Έχει συμβεί και σε κανένα άλλο αυτό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Γιατί δεν γίνεται Γιάννη, επειδή είναι 2nd edition; Είσαι σίγουρος; Γιατί νομίζω οτι γίνεται. Νομιζω οτι ενας φιλος μου με 6630 δεν μπορουσε να κανει την μεταφορα σε Ν95 8G και μετα την καναμε με τον τροπο που περιγραφω. Δεν ειμαι 100% σιγουρος ας δοκιμασει ο andrewvs6 να μας πει.. :) Έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές όταν με καλούν, μου βγάζει το αριθμό που με καλεί και όχι το όνομα με το οποίο τον έχω αποθηκεύσει στο τηλέφωνο. Έχει συμβεί και σε κανένα άλλο αυτό; Μηπως εχεις αποθηκευμενη την ιδια επαφη 2 φορες? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Νομιζω οτι ενας φιλος μου με 6630 δεν μπορουσε να κανει την μεταφορα σε Ν95 8G και μετα την καναμε με τον τροπο που περιγραφω. Δεν ειμαι 100% σιγουρος ας δοκιμασει ο andrewvs6 να μας πει.. :) Απο οσο θυμαμαι την ιδια διαδικασια ειχα δοκιμασει να κανω απο το n70 στο n73.Λογο ομως διαφορετικου os δεν εγινε τιποτα. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewvs6 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 προσπαθώ παιδιά όταν έχω κάτι νεότερο,θα σας ενημερώσω.είμαι κ αρχάριος σε αυτά! κ επίσης θέλω να ρωτήσω κ κάτι άλλο!η κάρτα μνήμης ήταν μέσα στο κινητό όταν το αγοράσατε,ή απλά υπήρχε μέσα στο κουτί κ την τοποθετήσατε εσείς?όπως π.χ. στο ν70? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές όταν με καλούν, μου βγάζει το αριθμό που με καλεί και όχι το όνομα με το οποίο τον έχω αποθηκεύσει στο τηλέφωνο. Έχει συμβεί και σε κανένα άλλο αυτό; Παιρνει και αναγνωριζει μονο +3069ΧΧΧΧ και 69ΧΧΧ. Απο το προιγουμενο τηλεφωνο μου μεταφεροντας τις επαφες πολλες ηταν της μορφης 3069ΧΧΧ χωρις το + και δεν τις επαιρνε τηλεφωνο. Για κοιτα μηπως την εχεις καταχωρησει ετσι. O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 κ επίσης θέλω να ρωτήσω κ κάτι άλλο!η κάρτα μνήμης ήταν μέσα στο κινητό όταν το αγοράσατε,ή απλά υπήρχε μέσα στο κουτί κ την τοποθετήσατε εσείς?όπως π.χ. στο ν70? μεσα στο κινητο την εχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Η έκδοση 21 γενικά έχει βγεί αλλά όχι για τα δικά μας product code. Σε λίγο καιρό θα είναι διαθέσιμη και για μας. ;) Αντε να βγει και για τα δικα μας , μπας και λυθει το μοναδικο!!! προβλημα που εχω με το ΒΤ. Ελεος πια με αυτο το ΒΤ. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Δεν γινετε να τις μεταφερεις μεσα απο την εφαρμογη μεταφορα γιατι η προηγουμενη συσκευη σου ειναι Ν70. Γινεται κανονικότατα gianpithio, εγώ το Ν70 έχω και από αυτό μετέφερα τα πάντα στο 5800 όχι μόνο επαφές και τα γραπτά μηνύματα (τα mms δυστυχώς δε τα υποστηρίζει) και το ημερολογίο, εικόνες βίντεο και ήχους. Το δοκίμασα και τώρα για επιβεβαίωση απλά τρέχεις τη μεταφορά από το 5800 την εγκαθιστάς στο Ν70 και επιλέγεις από τη λίστα στο 5800 ποια δεδομένα θα λάβεις και ούτε ταλαιπωρία ούτε τίποτα Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_O Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 εγώ που έχω euro1 product code, μπορώ από την 11 να "πηδήξω" σε αυτή την έκδοση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 εγώ που έχω euro1 product code, μπορώ από την 11 να "πηδήξω" σε αυτή την έκδοση; Ναι αλλά θα χάσεις τα ελληνικά και μετά θα τρέχεις στη ΝΟΚΙΑ! Εκτός και αν αλλάξεις το Product Code της συσκευής και κατεβασεις το ελληνικό update. Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Hello! Έχει κανείς άλλος το εξής πρόβλημα με το κινητό; Εάν το theme που έχω επιλέξει είναι σκουρόχρωμο, κλείσω την οθόνη με το πλαινό κουμπάκι και την ξανανοίξω αμέσως, τότε το μόνο που βλέπω είναι οριζόντιες γραμμές... Για να λειτουργήσει ξανά η οθόνη του κινητού πρέπει να σβήσω την οθόνη για περίπου ένα λεπτό! Ο μόνος τρόπος για να μήν έχω αυτό το πρόβλημα είναι να χρησιμοποιώ theme λευκού χρώματος. Προφανώς είναι πρόβλημα της οθόνης, μιάς και έχω δοκιμάσει τα πάντα! Εννοώ, οτι έχω κάνει update, format, reset κτλ. αλλά τίποτα! Μάλλον με βλέπω για service... Αντιμετώπισα και εγω το ιδιο προβλημα πριν κανα 2 βδομαδες.. σταλθηκε στην alpha copy και μου αλλάξανε την οθονη...τωρα λειτουργει αψογα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lias Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Γεια σας.Εχω προσεξη οτι εχω ενα καμμενο pixel!!!!!!η εγγυηση το καλυπτει??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yponomeftis Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Κάτι τέτοιο? http://img12.imageshack.us/img12/4370/5800lcd.th.jpg Το ε'ιχα κι εγώ και ήταν πρόβλημα της οθόνης, δεν είναι θέμα αναβάθμισης. Το πήγα πίσω και μου το έκαναν αμέσως αντικατάσταση. Ναι δυστυχώς αυτό αντιμετωπίζω κι εγώ.Δηλαδή πάει σίγουρα για service... Το στέλνω στη Nokia ή στη Vodafone από όπου το αγόρασα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Γεια σας.Εχω προσεξη οτι εχω ενα καμμενο pixel!!!!!!η εγγυηση το καλυπτει??? Όχι δεν το καλύπτει. Για να καλύψει καμένα pixel η εγγύηση θα πρέπει να είναι πάνω από τρία και στη σειρά. Ναι δυστυχώς αυτό αντιμετωπίζω κι εγώ.Δηλαδή πάει σίγουρα για service... Το στέλνω στη Nokia ή στη Vodafone από όπου το αγόρασα; Πήγαινε το κατευθείαν σε Nokia Shop. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yponomeftis Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Σε ευχαριστώ πολύ Itchrist86! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Λοιπόν 3 είναι τα product code balkans που αναφέρονται στην πρώτn σελίδα και συμπεριλαμβάνουν στο πακέτο κάλυψης και την Ελλάδα. Δεν σημαίνει όμως ότι όποια συσκεύn έχει ένα από τα τρία prοduct cοde ότι είναι Αlpha Cοpy, μπορεί και να μην είναι. Στο πακέτο κάλυψης balkans ανήκουν όλα τα βαλκάνια. Γι' αυτό όταν έχουμε ένα από τα τρία prοduct μπορεί να έχουμε ελληνικό μενού στην αναβάθμιση αλλά ίσως όχι την εγγύnση της Αlpha Cοpy. Καλό είναι όταν αγοράζεται μία συσκευή 5800 να επικοινωνείται με ένα Νοkia Shοp ώστε να σας το διαβεβαιώνει από την database της Νοkia! Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosagrinio28 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 παιδια εχει παρει κανενας το μαυρο απο γερμανο να εχει μεσα στις εφαρμογες το εικονιδιο απο το garmin μεσα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts