Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω...λεω να παω σε λιγακι να το τσεκαρω...

ασχετο, σε μαυρο θα το βρω? γιατι αποτι καταλαβα το μπλε και το κοκκινο παιζει περισσοτερο...για πλαισιο λεω...

το πλαισιο δεν εχει μαυρο.μαυρο εχει μονο ο γερμανος και το e-shop.

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στα έχουμε πει ξανά στο παρελθόν... τι συνεπάγονται τέτοιες καταστάσεις.

Τα ελληνικά μετά από αναβάθμιση καθώς και την εγγύηση για το software.

Για το hardware εξακολουθείς να έχεις κανονικά.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δηλαδή εμένα που δεν είναι Ελληνικό, τι χάνω;

φιλε παλεψε να στο αλλαξουν.εγω απο τις 24.02.09 τελικα σημερα μου το αλλαξαν.με απειλες,με καταγγελιες και με πολλες φωνες.δικιο εχεις,αλλα πρεπει να πολεμησεις για να το βρεις.

φιλε παλεψε να στο αλλαξουν.εγω απο τις 24.02.09 τελικα σημερα μου το αλλαξαν.με απειλες,με καταγγελιες και με πολλες φωνες.δικιο εχεις,αλλα πρεπει να πολεμησεις για να το βρεις.

Αντε ρε συ...στο αλλαξαν επιτελους?Ωραια μπραβο...καλοριζικο...!Επιτελους δικαιωθηκες....!:):):):)

Αντε ρε συ...στο αλλαξαν επιτελους?Ωραια μπραβο...καλοριζικο...!Επιτελους δικαιωθηκες....!:):):):)

ναι.ευχαριστω για το ενδιαφερον.σου ευχομαι καλη ανασταση και καλο πασχα.και να πολεματε ολοι για το δικιο σας.

Καλησπερα παιδια. Επειδη σκεφτομαι να το παρω και εγω, θελω να με διαφωτισετε λιγο. Το τελευταιο συμπιαν που ειχα ηταν το ν82. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Απο ηχειο πως παει? Το gps lockarei γρηγορα? Garmin παιρνει? Γενικα ποια ειναι τα υπερ και τα κατα του σε σχεση με το ν82? Α, το προβλημα με τη σχισμη που λετε ποιο ειναι? Πως το βλεπω?

Ευχαριστω!

Η ποιότητα ήχου και από ηχεία και από ακουστικά είναι ποιοτικότατη.

Η σχισμή βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία. Έχουν δοθεί φωτογραφίες αρκετές φορές μέσα στο θέμα, κάνε μια αναζήτηση και θα τις βρεις.

Συμβατή έκδοση Garmin υπάρχει. Τσέκαρε το αντίστοιχο θέμα.

Το μόνο μειονέκτημα σε σχέση με το N82 είναι η κάμερα και το φλας του.

Στο φωτογραφικό τομέα το κινητό δεν διακρίνεται για τις επιδόσεις του.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

ναι.ευχαριστω για το ενδιαφερον.σου ευχομαι καλη ανασταση και καλο πασχα.και να πολεματε ολοι για το δικιο σας.

Μπα εγώ δεν μπορώ άλλο...Μετά τις πανελλήνιες και βλέπουμε :)

Η ποιότητα ήχου και από ηχεία και από ακουστικά είναι ποιοτικότατη.

Η σχισμή βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία. Έχουν δοθεί φωτογραφίες αρκετές φορές μέσα στο θέμα, κάνε μια αναζήτηση και θα τις βρεις.

Συμβατή έκδοση Garmin υπάρχει. Τσέκαρε το αντίστοιχο θέμα.

Το μόνο μειονέκτημα σε σχέση με το N82 είναι η κάμερα και το φλας του.

Στο φωτογραφικό τομέα το κινητό δεν διακρίνεται για τις επιδόσεις του.

Thanx φιλε. Και κατι τελευταιο, η σχισμη ειναι σε ολα τα 5800? Λοκαρει σχετικα γρηγορα? Πιο γρηγορα απο το ν82?

Σε άλλα περισσότερο, σε άλλα λιγότερο.

Όσο αφορά το gps, λοκάρει γρήγορα. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με το N82, διότι δεν είχα ποτέ τη συσκευή εκείνη, αλλά αύριο που θα μου δοθεί η ευκαιρία θα το κάνω.

Με σταματημενο το αυτοκινητο,το σημα ερχεται σε μερικα δευτερολεπτα,ουτε 10".Οταν ομως το αυτοκινητο ειναι σε κινηση,με μεση ταχυτητα,ο χρονος πολλαπλασιαζεται και μπορει να ξεπερασει τα 3-4 λεπτα.

Λοκαρει σχετικα γρηγορα? Πιο γρηγορα απο το ν82?

Είτε μέσα στο σπίτι είμαι, είτε με το αυτοκίνητο σταματημένο ή σε κίνηση, το gps κλειδώνει μέσα σε δευτερόλεπτα, γύρω στα 10. Σε σχέση με το Ν82 που το είχα είναι το ίδιο και μπορεί να και λίγο πιο γρήγορο το 5800..

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

μπραβο, τελικα δικαιωθηκες! Παραδειγμα για να μην καταπινουμε ¨αμασητο¨ οτι μας δεινουν . .

"There's a story still unread"

Παιδιά, αυτό με το κλείδωμα του GPS νομίζω ότι δεν υπάρχει κανόνας σε πόσο χρόνο κλειδώνει. Έχω δει όλους τους χρόνους, από μερικά δευτερόλεπτα μέχρι πολλά λεπτά ή και καθόλου. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Σπύρος

μπραβο, τελικα δικαιωθηκες! Παραδειγμα για να μην καταπινουμε ¨αμασητο¨ οτι μας δεινουν . .

ετσι ειναι φιλε.ειδικα με το συγκεκριμενο κινητο εχουν γινει πολλα παρατραγουδα και δεν ξερω τον λογο.φαινεται κατι παιζετε μεταξυ των καταστηματων και της alphacopy.ετσι πολλα καταστηματα τα παιρνουν απο αλλους αντιπροσωπους,με αποτελεσμα να συμβαινει και το φαινομενο να περνιουνται και τα ελληνικα εκ των υστερων.οποτε μεγαλη προσοχη οταν καποιος αποφασησει να παρει το συγκεκριμενο κινητο.ενας ελεγχος απο πριν δεν βλαπτει.μην αγοραζετε γουρουνι στο σακι,τα λεφτα σας δινετε.καλο πασχα σε ολους.

20€ πηραν απο φιλο για να του περασουν τα Ελληνικα επειτα απο αναβαθμιση που εκανε μονος του. Αστα να πανε.
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Hard format: πληκτρολογούμε στην οθόνη αναμονής *#7370#.

Σε οτι εχει να κανει με το Hard format οταν το κανουμε ειναι σαν να παιρνουμε το κινητο απο αναβαθμιση απο καποιο nokia shop σε τετοια κατασταση επανερχεται μετα απο Hard format?

20€ πηραν απο φιλο για να του περασουν τα Ελληνικα επειτα απο αναβαθμιση που εκανε μονος του. Αστα να πανε.

Δεν ειναι ακριβως "αστα να πανε".Αν θελεις να μην εχεις πολλα τραβηγματα και επιθυμεις να αγορασεις καλο μοντελο,τραβας με κλειστα στιν αλφακοπι αν οχι...ολα εχουν το "τιμημα" τους.

Εμένα δε μου δώσαν balkans αλλά δε ξέρω πως μπορώ να το αντικαταστήσω...
Εννοείς οτι η συσκευή σου είναι εισαγωγής; Αν ναι, πήγαινέ το πίσω και ζήτα να σου δώσουν ελληνικό, τώρα που είναι νωρίς όμως.

καλημερα.παιδια το πηρα κι εγω προχθες το κινητο σε μαυρο χρωμα απο το γερμανο.απο οτι βλεπω ειναι ελληνικο.δουλευει μια χαρα και ειναι κορυφη.ξερει κανενας,πρεπει να κανω φορματ οπωσδηποτε σε καρτα και τηλ?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...