Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω το πηρα σημερα το κινητο σε μαυρο απο eshop.το κινητο ειναι φοβερο.εχει την σχισμη αλλα ειναι πολυ μικρη και δεν φαινεται πολυ.δοκιμασα gps,wlan γενικα τα παντα και δεν εχει προβλημα.τωρα θα του κανω αναβαθμιση και θα αρχιζω να γεμιζω την καρτα μνημης.εχω μεινει με τις λειτουργιες του.επισης εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.οσοι σκεφτεστε να το παρετε μην το κουραζετε πολυ.παρτε το.ειναι παρα πολυ καλο κινητο για τα λεφτα του.

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα παιδιά.Έχω το 5800 εδώ και 1 εβδομάδα και μπορώ να πω ότι το κινητό τα σπάει!!!

Είμαι αρκετά ευχαριστημένος,έχει αρκετά πράγματα για την τιμή του και δεν έχω (ευτυχώς) κανένα πρόβλημα αν εξαιρέσει κανείς ότι καμιά φορά όταν πατάω το μενού μου το ανοίγει σε landscape μορφή παρόλο που το κινητό είναι σε οριζόντια θέση.

Να κάνω μια ερώτηση μόνο: ξέρει κάποιος πότε βγαίνει η καινούργια version από την nokia;

Για να σας βοηθήσω στο θέμα αγοράς εγώ και ένας φίλος το πήραμε από τον Κωτσόβολο (μπλε) και ήταν Ελληνικά (product code) με την ταινία ασφαλείας στο κουτί κτλ.

A!Και κάτι άλλο: Λέτε για μια "σχισμή" συνέχεια....τι εννοείτε, κάποια σχισμή σε κάποιο πλαστικό μέρος;;Δεν μπορώ να βρω κάτι παρόλο που έψαξα το κινητό μ...

Οσο για την σχισμη αφου δεν την εχεις βρει μην καθεσαι να την ψαξεις,πολλοι απο εδω μεσα την παρατηρησαν επειδη το διαβασαν εδω..:lol:

"ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ"

"SUPER3*FAMILIA"

Eυχαριστω για το καλοσωρισμα...Αν ρεσετ σημαινει να το κλεισω και να το ανοιξω παλι το ιδιο γινεται.....

Εννοεί να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο router σου.

Συνήθως υπάρχει ειδικά γι αυτή τη δουλεία επάνω στο router ένα κουμπί.

Επίσης δες και αυτό.

εγω τις τελευταιες 1-2 μερες εχω σπαστει γιατι μου εμφανισε το προβλημα με το ακουστικο :( :@ και νομιζα στις καινουργιες παρτιδες δεν παιζει προβλημα...

αμα δεν υπαρχει alpha copy για επι τοπου φτιαξιμο πρεπει να το στειλω πανω?ή και η vodafone το αλαναμβανει αυτο?

οχι απλα ξαφνικα δεν με ακουει ο συνομιλητης μου και πρεπει να κλεισω και να ξαναγινει η κληση

Και τι σχέση έχει το ακουστικό με το ότι δεν σε ακούει ο συνομιλητής σου.

Αν δεν σε ακούει το μικρόφωνο έχει πρόβλημα και όχι το ακουστικό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλησπέρα παιδες! Εγω οπως θα δειτε και απο την υπογραφη μου εχω αρκετο καιρο να χρησιμοποιησω nokia και symbian. Πηρε ομως ο πατερας μου το συγκεκριμενο μοντελο και με ρωτησε αν μπορω να του βαλω κανενα προγραμμα πλοηγησης. Υπαρχουν στα γνωστα μαγαζακια και ποιο θεωρειται το πιο πληρες για την Ελλαδα και τα symbian;

Εδιτ:Ξερω οτι καπου πιο πισω στις σελιδες αυτου του θεματος θα εβρισκα τις απαντησεις που ψαχνω αλλα επιδη δεν με αφορα προσωπικα το θεμα δεν εχω το κουραγιο να τις διαβασω. Απλα οποιος μπορει να με καθοδηγησει λιγο.

Ευχαριστω!

Καλορίζικο.

Από προγράμματα πλοήγησης υπάρχουν τα Nokia Maps, Garmin και Sygic.

Το πιο πλήρες από πλευρά χαρτογράφησης είναι το Garmin.

Δες το σχετικό θέμα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Πήγαινε στο θέμα του Garmin. Στην πρώτη σελίδα έχει αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης. Είναι οτι καλύτερο υπάρχει απο άποψη πλοήγησης για την πλατφόρμα series 60.

υπάρχει το Garmin και το sygic! Υπάρχουν αντίστοιχα θέματα! Το πρώτο δεν θέλει υπογραφή..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Καλησπέρα παιδες! Εγω οπως θα δειτε και απο την υπογραφη μου εχω αρκετο καιρο να χρησιμοποιησω nokia και symbian. Πηρε ομως ο πατερας μου το συγκεκριμενο μοντελο και με ρωτησε αν μπορω να του βαλω κανενα προγραμμα πλοηγησης. Υπαρχουν στα γνωστα μαγαζακια και ποιο θεωρειται το πιο πληρες για την Ελλαδα και τα symbian;

Εδιτ:Ξερω οτι καπου πιο πισω στις σελιδες αυτου του θεματος θα εβρισκα τις απαντησεις που ψαχνω αλλα επιδη δεν με αφορα προσωπικα το θεμα δεν εχω το κουραγιο να τις διαβασω. Απλα οποιος μπορει να με καθοδηγησει λιγο.

Ευχαριστω!

Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ για να δεις πιο πρόγραμμα θεωρούν οι χρήστες καλύτερο και αποφασίζεις.

Καλορίζικο.

Από προγράμματα πλοήγησης υπάρχουν τα Nokia Maps, Garmin και Sygic.

Το πιο πλήρες από πλευρά χαρτογράφησης είναι το Garmin.

Δες το σχετικό θέμα.

Πήγαινε στο θέμα του Garmin. Στην πρώτη σελίδα έχει αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης. Είναι οτι καλύτερο υπάρχει απο άποψη πλοήγησης για την πλατφόρμα series 60.

Ευχαριστω. Θα τους διαβασω λιγο και αν δεν βγαζω καπου ακρη θα ξαναποσταρω!;)

Εννοεί να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο router σου.

Συνήθως υπάρχει ειδικά γι αυτή τη δουλεία επάνω στο router ένα κουμπί.

.

Eυχαριστω πολυ για την ταχυτητα των απαντησεων .Δυστηχως το μοδεμ δεν εχει καποιο κουμπι απανω .Προκειτε για το ασυρματο sagem που δινει ο ΟΤΕ με το connex.Υπαρχει τροπος να μπω απο τον υπολογιστη?

Ναι.

Θα μπεις στο web interface του router μέσω του browser (internet explorer ή firefox) και θα το κάνεις από εκεί.

Φαντάζομαι γνωρίζεις πως θα το κάνεις αυτό.

Eυχαριστω πολυ για την ταχυτητα των απαντησεων .Δυστηχως το μοδεμ δεν εχει καποιο κουμπι απανω .Προκειτε για το ασυρματο sagem που δινει ο ΟΤΕ με το connex.Υπαρχει τροπος να μπω απο τον υπολογιστη?

απο πισω μαλλον εχει μια τρυπουλα με μια καρφιτσα πατα 2-3 δευτερα

Ναι.

Θα μπεις στο web interface του router μέσω του browser (internet explorer ή firefox) και θα το κάνεις από εκεί.

Φαντάζομαι γνωρίζεις πως θα το κάνεις αυτό.

Δυσκολα τα πραγματα.Εΐμαι ενας απλος χρηστης του δικτυου χωρις πολλες γνωσεις...

Ναι ολα εχουν καρτα 8GB! Δεν ειναι θεμα καταστηματος αλλα πως το δινει η νοκια!Συνεπως, απ'οπου και να το παρεις θα εχει καρτα μνημης:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

απο πισω μαλλον εχει μια τρυπουλα με μια καρφιτσα πατα 2-3 δευτερα

To εκανα τελικα με μια καρφιτσα αλλα τιποτα .Εντωμεταξυ απο αλλο σπιτι μπηκα στο δικτυο στο δικο μου συστημα υπαρχει προβλημα...

συνηθως η διευθ. του μοντεμ ειναι:http://192.168.1.1 ή 192.168.2.1 ή 192.168.1.256

αν μπει πιθανων θα ζητησει κωδικους οποτε αναλογα με το μοντελο δες αυτα

SAGEM FAST 1400 MULTI admin epicrouter

SAGEM F@ST 1200 (FAST 1200) TELNET root 1234

SAGEM FAST 1400W MULTI root 1234

SAGEM LIVEBOX admin admin

ελενξε το wlan

Το product code για να το δεις πρεπει να ανοιξεις την συσκευη και να δεις πισω απο την μπαταρια.Αν η ταινια που ειναι κολλημενη εξω στην συσκευη ειναι λευκη και δεν εχει ιδεογραμμα της nokia τοτε μαλλον ειναι παραεισαγωγη.

O.K θα δω απ'εξω απ'το κουτι το ΙΜΕΙ παιρνω τηλ. Νοκια σοπ , και τους λεω οτι θελω να μου πειτε αν η συσκευη με το ταδε ΙΜΕΙ ειναι ελληνικη? Και μου λενε?

Και ποιο ειναι το product code το Ελληνικο?

Και τελος θα ηθελα οποιο παιδι θελει , και μπορει βεβαια να με βοηθησει μετα με το GPS;);););) Γενικα ....με καταλαβαινετε....

Ευχαριστω πολυυυυ και παλι.:thanks:

[sIGPIC][/sIGPIC]

0559395 (Blue) / 0559299 (Red) / 0573762 (Black)

Το είχα δει σε ένα ποστ λίγες σελίδες πιο πίσω :)

Α! ο.κ κακως δεν ξανακοιταξα τα ποστ.Thanks again.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σκεφτομουν μεχρι το τελος της εβδομαδας να αγορασω το κινητο(αλφα κοπι) αλλα καθε φορα που αλλαζω σελιδα στο συγκεκριμενο θεμα...αλλαζω και γνωμη.Δεν ξερω αν θα κλαψω τα γκαφρα ή οχι.Δεν ξερω αν θα πρεπει να κουβαλαω μαζι μου ενα εφεδρικο κινητο ή οχι.Τελικα το συγκεκριμενο μοντελο ειναι προβληματικο ή οπως ολες σχεδον οι αγορες,ετσι και αυτη,ειναι θεμα τυχης?Να το παρω...να μην το παρω...να το παρω...να μην το παρω.Εχω ψιλομπερδευτει και δεν μπορω να αποφασισω...Το μονο σιγουρο παντως ειναι πως το επομενο μου κινητο πρεπει να πληρει τα εξης : touchscreen-accelerometer-gps-wifi-με την καμια WindowsMobile...

Η συσκευή πουλάει δεκάδες κομμάτια μόνο στην ελληνική αγορά. Εδώ, δυστυχώς, διαβάζεις κυρίως προβλήματα των χρηστών αφού, αυτός είναι και ο σκοπός του φόρουμ, να βοηθάει όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την συσκευή τους.

Από φίλους μου, 5 άτομα έχουν πάρει την συσκευή και κανένας τους δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα. Μόλις έρθει η ώρα της επίδότησης (ευτυχώς πλησιάζει), δεν θα το σκεφτώ ούτε λεπτό και θα αποχτήσω το 5800. Άλλωστε, με την αγορά νέου προιόντος, είτε αυτό είναι ηλεκτρική συσκευή, είτε αυτοκίνητο, ή οτιδήποτε άλλο, είναι καθαρά θέμα τύχης αν θα σου κάτσει προβληματικό προιόν.

Σκεφτομουν μεχρι το τελος της εβδομαδας να αγορασω το κινητο(αλφα κοπι) αλλα καθε φορα που αλλαζω σελιδα στο συγκεκριμενο θεμα...αλλαζω και γνωμη.Δεν ξερω αν θα κλαψω τα γκαφρα ή οχι.Δεν ξερω αν θα πρεπει να κουβαλαω μαζι μου ενα εφεδρικο κινητο ή οχι.Τελικα το συγκεκριμενο μοντελο ειναι προβληματικο ή οπως ολες σχεδον οι αγορες,ετσι και αυτη,ειναι θεμα τυχης?Να το παρω...να μην το παρω...να το παρω...να μην το παρω.Εχω ψιλομπερδευτει και δεν μπορω να αποφασισω...Το μονο σιγουρο παντως ειναι πως το επομενο μου κινητο πρεπει να πληρει τα εξης : touchscreen-accelerometer-gps-wifi-με την καμια WindowsMobile...

Να μην το σκεφτεσαι καθολου.Δεν θα το μετανιωσεις....

[sIGPIC][/sIGPIC]

O.K θα δω απ'εξω απ'το κουτι το ΙΜΕΙ παιρνω τηλ. Νοκια σοπ , και τους λεω οτι θελω να μου πειτε αν η συσκευη με το ταδε ΙΜΕΙ ειναι ελληνικη? Και μου λενε?

Και ποιο ειναι το product code το Ελληνικο?

Και τελος θα ηθελα οποιο παιδι θελει , και μπορει βεβαια να με βοηθησει μετα με το GPS;);););) Γενικα ....με καταλαβαινετε....

Ευχαριστω πολυυυυ και παλι.:thanks:

Φίλε μου σχετικά με το GPS καλό είναι να κάνεις μια βόλτα από εδώ,εδώ και εδώ. Καλό είναι να κάνεις μια "βόλτα" από εκεί και να βγάλεις μόνος σου τα συμπεράσματα.

Έχω ξαναρωτήσει για το ίδιο θέμα αλλά το ξαναθέτω μήπως έχεις προκύψει κάτι νεότερο.

Σιγά-σιγά μου "χάνετε" χώρος από την μνήμη τηλεφώνου. Τι εννοώ:

Από τις περιηγήσεις μου στο ιντερνετ βλέπω κάθε φορά να αφαιρείτε χώρος περίπου 2 mb την φορά από την μνήμη τηλεφώνου, αναλόγως τις σελίδες που επισκέπτομαι. Μετά βέβαια πάω και σβήνω εμπιστευτικά στοιχεία (cookies, προσωρινή μνήμη, φόρμες, ιστορικό κλπ.) και άλλες φορές ο χαμένος χώρος "επιστρέφει" και άλλες όχι, με αποτέλεσμα συνεχώς να καταβαίνει ο χώρος της μνήμης της κάρτας. Καμιά φορά κάνω και καμία επαναεκίνηση και κερδίζω και κάτι "ψιλά" ακόμα, αλλά πολύ λίγο.

Να σημειωθεί ότι τίποτε άλλο δεν αποθηκεύω στην μνήμη τηλεφώνου.

Μηπως υπάρχει και καμία άλλη κίνηση-εργασία που μπορώ να κάνω για να μην μου μειώνεται η μνήμη τηλεφώνου;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...