xolloth Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 μου φαινεται εκει στην νοκια ,μαθαινουν στην πλατη μας. http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Aπουσιες πολλες εχω , αλλα τι να κανω , καθολου χρονος. Ποιος ξερει τι να εχασα τωρα? Και οχι τιποτε αλλο αλλα ηρθε και η αναβαθμιση και λεω να παω να το χτυπησω , αλλα για ενημερωστε με λιγο εχει αλλαξει κατι περιπου ενα μηνα τωρα? Σχισμη? GPS? Bug? Xρωμα? κ.λ.π Ευχαριστω βρε παιδια για την κατανοηση αλλα τι να γινει τωρα ? γι'αυτο ειναι τα φορουμ , για αλληλοβοηθεια.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς το GPS, σχισμή και bugs. Η μόνη διαφορά είναι πως κυκλοφορεί και το μαύρο χρώμα πλέον, αλλά όχι σε όλα τα μαγαζιά. Απ ό,τι ξέρω σε e-shop και γερμανό υπάρχει. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Ο.κ Σε ευχαριστω πολυ Χρηστο , να εισαι καλα. Μαλλον για μπλε Η μαυρο το σκεφτομαι. Τελευταιο Firmware? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 H έκδοση 20 είναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 H έκδοση 20 είναι η τελευταία 20? Ολο το νουμερο αν ειναι εφικτο?:O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 V 20.0.012 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Version 20.0.012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 20.0.012 (26-01-2009) [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Χιλια Ευχαριστωωωωω:respect::thanks: Ισως το παρω κι αυριο το πρωι αν το εχει η Wind. Οποτε μετα οτι θελω , ενοχλωωωω? Να προσεξω κατι ισως που εμενα μου εχει ισως διαφυγει? Αν ειναι παλιοτερο το Firmware.....? ξερω ξερω παω Νokia. Γιατι μονος μου δεν εχω χρονο , αναλογα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Γιατί να πας στην Nokia και να κάθεσαι να περιμένεις να στο αναβαθμίσουν (στην καλύτερη). Κάντο μόνος σου σπίτι. Η διαδικασία είναι απλή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Nα προσεξεις η συσκευη που θα παρεις να εχει το Ελληνικο Product Code http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos3 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 yiannis64 Με το καλο λοιπον να γινεις και συ κατοχος της συσκευης και πιστευω πως θα μεινεις και συ ευχαριστημενος..Και να πω και κατι επειδη εδω λεμε τα αρνητικα του κινητου:p να πω οτι μεσα σε 3-4 εβδομαδες το εχω λατρεψει.Πιστευω οτι ηταν οτι καλυτερο μπορουσα να παρω αυτην την στιγμη και με βαση το οικονομικο φυσικα.Ικανοποιει καθε μου αναγκη.Ενταξει καποια bugs λογικα θα βελτιωθουνε με το καινουριο firmware και θα γινει ακομα καλυτερο..Αυτα λοιπον για το κινητακι μας..:) "ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ" "SUPER3*FAMILIA" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Nα προσεξεις η συσκευη που θα παρεις να εχει το Ελληνικο Product Code Οπααα!!! Νατααα!!! Ελα που αυτη στην Wind που παω δεν την ξεσφραγιζει την συσκευη , αν δεν την αγορασω κανονικα , και αν την ανοιξω , οτι προβλημα εχω Η βρω , λεει οτι το στελνει Nokia κ.λ.π κ.λ.π Και που θα δω το product code και οτι ειναι ελληνικο? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Οπααα!!! Νατααα!!! Ελα που αυτη στην Wind που παω δεν την ξεσφραγιζει την συσκευη , αν δεν την αγορασω κανονικα , και αν την ανοιξω , οτι προβλημα εχω Η βρω , λεει οτι το στελνει Nokia κ.λ.π κ.λ.π Και που θα δω το product code και οτι ειναι ελληνικο? Δινοντας τηλεφωνικα το IMEI της συσκευης σε ενα Nokia shop αυτοι μπορουν να σου πουν αν ειναι ελληνικο...!:):):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Οπααα!!! Νατααα!!! Ελα που αυτη στην Wind που παω δεν την ξεσφραγιζει την συσκευη , αν δεν την αγορασω κανονικα , και αν την ανοιξω , οτι προβλημα εχω Η βρω , λεει οτι το στελνει Nokia κ.λ.π κ.λ.π Και που θα δω το product code και οτι ειναι ελληνικο? Το product code για να το δεις πρεπει να ανοιξεις την συσκευη και να δεις πισω απο την μπαταρια.Αν η ταινια που ειναι κολλημενη εξω στην συσκευη ειναι λευκη και δεν εχει ιδεογραμμα της nokia τοτε μαλλον ειναι παραεισαγωγη. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hararm123 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Καλησπερα παιδια.Σαν νεος κατοχος και οχι πολυ εμπειρος στα ηλεκτρονικα προσπαθω να συνδεθω μεσω του WLAN του σπιτιου μου στο δικτυο.Ολα καλα αλλα με το που βαζω στο τηλ. καποια σελιδα πχ Facebook μου γραφει "καμια αποκριση πυλης" Ας μου πει καποιος πιο εμπειρος τι συμβαινει?Ευχαριστω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 εγω τις τελευταιες 1-2 μερες εχω σπαστει γιατι μου εμφανισε το προβλημα με το ακουστικο :( :@ και νομιζα στις καινουργιες παρτιδες δεν παιζει προβλημα... αμα δεν υπαρχει alpha copy για επι τοπου φτιαξιμο πρεπει να το στειλω πανω?ή και η vodafone το αλαναμβανει αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Καλησπερα παιδια.Σαν νεος κατοχος και οχι πολυ εμπειρος στα ηλεκτρονικα προσπαθω να συνδεθω μεσω του WLAN του σπιτιου μου στο δικτυο.Ολα καλα αλλα με το που βαζω στο τηλ. καποια σελιδα πχ Facebook μου γραφει "καμια αποκριση πυλης" Ας μου πει καποιος πιο εμπειρος τι συμβαινει?Ευχαριστω.... Καταρχην καλως ηλθες :) Δοκιμασε να κανεις reset το router ! εγω τις τελευταιες 1-2 μερες εχω σπαστει γιατι μου εμφανισε το προβλημα με το ακουστικο :( :@ και νομιζα στις καινουργιες παρτιδες δεν παιζει προβλημα... αμα δεν υπαρχει alpha copy για επι τοπου φτιαξιμο πρεπει να το στειλω πανω?ή και η vodafone το αλαναμβανει αυτο? Οταν λες οτι εχει προβλημα! Οταν μηλας ακους ενα ενοχλητικο θορυβο? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 οχι απλα ξαφνικα δεν με ακουει ο συνομιλητης μου και πρεπει να κλεισω και να ξαναγινει η κληση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 οχι απλα ξαφνικα δεν με ακουει ο συνομιλητης μου και πρεπει να κλεισω και να ξαναγινει η κληση Αυτο που λες δεν εχει σχεση με το ακουστικο και το προβλημα που ειχαν τουλαχιστον οι πρωτες παρτιδες. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Μηπως ειναι κατι αλλο γιατι οταν ειναι χαλασμενο το ακουστικο οταν ακουμε τον συνομιλητη μας ακουμε και ενα θορυβο κριτσ - κρατσ. Εκτος εαν χαλασε 100% Επανεκκινηση εκανες στην συσκευη σου? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 καλησπέρα παιδιά.Έχω το 5800 εδώ και 1 εβδομάδα και μπορώ να πω ότι το κινητό τα σπάει!!! Είμαι αρκετά ευχαριστημένος,έχει αρκετά πράγματα για την τιμή του και δεν έχω (ευτυχώς) κανένα πρόβλημα αν εξαιρέσει κανείς ότι καμιά φορά όταν πατάω το μενού μου το ανοίγει σε landscape μορφή παρόλο που το κινητό είναι σε οριζόντια θέση. Να κάνω μια ερώτηση μόνο: ξέρει κάποιος πότε βγαίνει η καινούργια version από την nokia; Για να σας βοηθήσω στο θέμα αγοράς εγώ και ένας φίλος το πήραμε από τον Κωτσόβολο (μπλε) και ήταν Ελληνικά (product code) με την ταινία ασφαλείας στο κουτί κτλ. A!Και κάτι άλλο: Λέτε για μια "σχισμή" συνέχεια....τι εννοείτε, κάποια σχισμή σε κάποιο πλαστικό μέρος;;Δεν μπορώ να βρω κάτι παρόλο που έψαξα το κινητό μ... Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Πολύ πιθανό να σκάσει η 21 μέχρι τέλη Απριλίου. Αν έχεις την 20, είσαι οκ. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hararm123 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Καταρχην καλως ηλθες :) Δοκιμασε να κανεις reset το router ! Eυχαριστω για το καλοσωρισμα...Αν ρεσετ σημαινει να το κλεισω και να το ανοιξω παλι το ιδιο γινεται..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts