Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανέείς αν δουλεύει το 5800 με το cosmote 2in1.. γιατί δεν είναι στη λίστα της cosmote.. ίσως δε το έχουν δοκιμάσει ακόμη

Δουλεύει κανονικότατα. Τεσταρισμένο.

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

λοιπόν το πήρα απο cosmote με courier.. μου είπε η κοπέλα οτι εχουν πολύ λίγα κομμάτια.. μάλιστα πήρα 2 και για την sister.. πήρα alphacopy.. ΟΚ.. ελληνικό. δεν έχει μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.. μπλέ είναι και με firmware 20. η σχισμή...θα αστιεύστε φυσικά..αν δε το διάβαζα εδώ δε θα το κατλάβαινα.. απλά μή βάζεται το νύχι σας εκέι .-

πάντως το κινητό δεν υπάρχει.. :) (που λεέι και η TV)

Ξέρει κανέείς αν δουλεύει το 5800 με το cosmote 2in1.. γιατί δεν είναι στη λίστα της cosmote.. ίσως δε το έχουν δοκιμάσει ακόμη

Τα πηρες με συνδεση?αν ναι σε ποιο προγραμμα και ποσο?

Σε ρωταω γιατι στο ε-κοσμοτε τα βγαζει στα 349 χωρις συνδεση και η τιμη σε σχεση με πλαισιο και ε-σοπ ειναι τσιμπημενη.

Τα πηρες με συνδεση?αν ναι σε ποιο προγραμμα και ποσο?

Σε ρωταω γιατι στο ε-κοσμοτε τα βγαζει στα 349 χωρις συνδεση και η τιμη σε σχεση με πλαισιο και ε-σοπ ειναι τσιμπημενη.

φιλε να προσεχεις το πλαισιο και το e-shop, γιατι φερνουν και παραλληλες εισαγωγες.και εγω απο το πλαισιο το πηρα και την πατησα.για αυτο μεγαλη προσοχη στο συγκεκριμενο κινητο.

Δουλεύει κανονικότατα. Τεσταρισμένο.

+1 Έχω και εγώ 2in1 και δουλεύει κανονικότατα!

το πηρα και εγω. η πρωτη φορα ποσες ωρες το φορτιζω?

Μέχρι να γεμίσει η μπαταρία. Δεν έχει νόημα να το αφήσεις πέρα από την κανονική φόρτιση, γιατί ο φορτιστής κόβει και δεν δίνει ρεύμα.

Σπύρος

Ρε παιδια τι ειναι αυτη η σχισμη?:O

Ακριβώς δύο σελίδες πιο πίσω δίδω link με τη σχισμή.

Διαβάζουμε τα προηγούμενα ή κάνουμε αναζήτηση πρώτα και μετά ρωτάμε!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ακριβώς δύο σελίδες πιο πίσω δίδω link με τη σχισμή.

Διαβάζουμε τα προηγούμενα ή κάνουμε αναζήτηση πρώτα και μετά ρωτάμε!

Μαλιστα δασκαλε! 270σελιδες για κινητο που δεν εχω?:worry:

Το προβλημα με το ακουστικο εχει λυθει με τις νεες παρτιδες?

Απο οσο εχω καταλαβει και γω,στις καινουριες παρτιδες εχει λυθει το προβλημα με το ακουστικο αλλα και το προβλημα με την σχισμη σε μεγαλο βαθμο..:)

"ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ"

"SUPER3*FAMILIA"

φιλε να προσεχεις το πλαισιο και το e-shop, γιατι φερνουν και παραλληλες εισαγωγες.και εγω απο το πλαισιο το πηρα και την πατησα.για αυτο μεγαλη προσοχη στο συγκεκριμενο κινητο.

Παιδια εγω το πηρα απο το e-shop την Παρασκευη σε κοκκινο κ ειναι ελληνικοτατο!

Πολυ καλη αγορα, τα αξιζει τα λεφτα του 100%. Οσο για την σχισμη αν δεν διαβαζα εδω μεσα μπορει κ να μην την εβλεπα ποτε:wacko:

Παιδια εγω το πηρα απο το e-shop την Παρασκευη σε κοκκινο κ ειναι ελληνικοτατο!

Πολυ καλη αγορα, τα αξιζει τα λεφτα του 100%. Οσο για την σχισμη αν δεν διαβαζα εδω μεσα μπορει κ να μην την εβλεπα ποτε:wacko:

πολυ ωραια.καλοριζικο.

Σκοπος ειναι να βοηθουμε ολοι για να κρατησουμε τα θεματα καθαρα. Εαν γινονται συνεχεια ερωτησεις που εχουν απαντηθει ξανα και ξανα μαλλον δεν θα γινει αυτο. Μην ξεχνας οτι αρκετοι διαβαζουν τα θεματα απο την αρχη. Δεν χρειαζεται να ειρωνευεσαι οταν σε ζηταμε να βοηθησεις.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

το παιδι σου λεει 2 σελιδες πισο οχι ψακσε σε 270 σελιδες..

http://www.myphone.gr/forum/showthre...94#post2664994

οριστε..

Παιδες εχω το εξης ερωτημα,

Πως μπορω να μαρκαρω μέρος του κειμένου από ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ του ενσωματομενου WEB BROWSER, ώστε να κάνω copy - paste καπου αλλου??

Επισης δεν ξερω εαν υπαρχει η δυνατοτητα ΚΑΝ ΓΙΑ COPY - PASTE, πχ σε BOXES που γραφεις ενα mail??

Ευχαριστώ..

Εγκατεστησε το The pencil

http://jbak.ru/thepencil_en.php

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Το αποχαιρέτησα για κάνα μήνα και βάλε, για διόρθωση του ακουστικού. :angry:

Επ' ευκαιρίας ανέφερα και την οθόνη που αλλάζει χρώματα μερικές φορές αλλά αν την κοιτάξουν για κάνα πεντάλεπτο και δεν το κάνει εκείνη την ώρα, πολύ φοβάμαι ότι θα την τσεκάρουν ως ΟΚ και θα γυρίσει όπως πήγε. :rocket:

Για ποιό λόγο ένα μήνα για μια δουλειά πού θέλει το πολύ 10 λεπτά?????????

'Αντε να τους το άφηνες καμιά μέρα!

Για ένα μήνα δεν έπρεπε να τους το αφήσεις με τίποτα!

Στη θέση σου θα πήγαινα να κάνω έντονα παράπονα!!!!!

Γνωριζεις κανεις αν υπαρχει δυνατοτητα απο την επεξεργασια φωτο να κανω ζουμ

μια φωτο και να την αποθηκευσω.

Κανεις????

Για όποιον δεν το γνωρίζει, υπάρχει ένα προγραμματάκι (free) που κάνει soft restart το τηλέφωνο. Δηλαδή στην ουσία με την επανεκκίνηση καθαρίζει τη μνήμη του τηλεφώνου εάν είναι πολύ φορτωμένη και προκαλεί κολλήματα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο γιατί δεν καταναλώνει την ενέργεια της μπαταρίας, όπως με το κανονικό σβήσιμο της συσκευής. Το δοκίμασα και μέχρι στιγμής δουλεύει χωρίς προβλήματα. Σημείωση ότι πρέπει να εγκαταστήσετε και το Python shell. Και τα δύο υπάρχουν στο link που ακολουθεί.

http://symbianv5.com/how-to-quickly-restart-your-nokia-5800/

Και κάτι άλλο (άσχετο με το προγραμματάκι), παρατήρησα ότι κατά το soft restart η οθόνη σβήνει σιγά σιγά και κάνει κάτι πολύχρωμες γραμμές (χωρίς να είναι πρόβλημα αυτό). Αυτό με βάζει σε υποψίες για το πρόβλημα που υπάρχει με μερικές οθόνες και τα σχετικά, ίσως να έχει να κάνει με τη διαχείριση ενέργειας της συσκευής ή τη μπαταρία.

Η επανεκκινηση στα 60αρια δεν ειναι τωρινο φαινομενο.Προυπαρχει.Απλα το συγκεκριμενο προγραμμα που αναφερεις ειναι το μονο που υπαρχει μεχρι στιγμης για το τελευταιο os.Οσο για το θεμα καταναλωσης ενεργειας υπαρχει αλλα ειναι πολυ μικροτερη απο παλιοτερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ό,τι θα σου πουν και στη Nokia, διότι πολύ απλά και αυτοί στη Nokia θα το στείλουν.

Τα πακέτα γλωσσών είναι τα ακόλουθα:

* EURO1: English, French, German, Italian, Spanish, Portuguese

* EURO2: English, French, German, Turkish, Dutch, Italian

* EURO3: English, Czech, Slovakian, German, Polish, Hungarian

* Scandinavia: English, Finnish, Swedish, Norwegian, Icelandic, Danish

* Baltic: English, German, Estonian, Russian, Latvian, Lithuanian

* Russia: English, German, Ukrainian, Russian, Romanian, Bulgarian, Hungarian

* Balkans: English, German, Croatian, Slovenian, Serbian, Greek

* Arabic: English, Arabic, French, Farsi, Urdu

* Hebrew: English, Hebrew, Arabian, Russian, Romanian, Spanish

* Africa: English, Portuguese, German, Italian, French

Οπότε όσοι δεν έχαναν τα ελληνικά είχαν αλλαγμένο το product code.

Πως ξέρεις τι πακέτο γλώσσας έχει το κινητό σου?

Πως βρίσκεις το Product code σε περίπτωση που έχει αλλαχτεί?

Η επανεκκινηση στα 60αρια δεν ειναι τωρινο φαινομενο.Προυπαρχει.Απλα το συγκεκριμενο προγραμμα που αναφερεις ειναι το μονο που υπαρχει μεχρι στιγμης για το τελευταιο os.Οσο για το θεμα καταναλωσης ενεργειας υπαρχει αλλα ειναι πολυ μικροτερη απο παλιοτερα.

Σωστό, είναι το μόνο που υπάρχει μέχρι στιγμής και γι' αυτό το αναφέρω. Σχετικά με τη κατανάλωση, δοκίμασα το πρόγραμμα γιατί με το κανονικό σβήσιμο παρατήρησα ότι η μπαταρία δεν είχε σωστές ενδείξεις (5 γραμμές πριν την επανεκκίνηση και 2 γραμμές μετά!), ενώ με το πρόγραμμα έχω τις ίδιες ενδείξεις! Λίγο περίεργο αυτό, αλλά συμβαίνει.

παντως μετα απο 5 μερες που εχω το 5800,σημερα διαπιστωσα οτι μουκανε ψιλοδιακοπες στο ακουστικο.

το πηγα στον Γερμανο το πρωι και αμεσα μου το αλλαξαν.

ας ελπισουμε οτι δεν θαχω το ιδιο προβλημα με το καινουργιο γιατι σε αυτην την περιπτωση θα το παω παλι πισω και θα παρω το htc hd η το omnia.

Λίγο περίεργο αυτό, αλλά συμβαίνει.

Περιεργο η οχι δεν ειναι προνομιο του 5800 ουτε αυτο σημαινει οτι δεν εχει <<πεσει>> η μπαταρια.Προυπαρχει και αυτο το φαινομενο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...